Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 38
|
čitano: 19.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Hyperion kaže...

ma cpt. Price je odapeo, tj. cijeli tim osim vas (soap mactavish-a,ili kak se vec piše)

Kak ste vi tak popamtili sva imena,tj od cijelog tima? Ja to skoro nisam ni pratio...

Nebih volio da se cod 6 nastavi na priču cod 4, neka nesto novo naprave, i da je jos vise u buducnosti da imamo nanosuit-e...Cool

Također grafiku bolju,fiziku,te podrsku za quadove, te jos bolje mape i po mogucnosti neku u đungli.

Ma ja onda nebi ni igrao cod. Pa nije ti to crysis, to bi potpuno unistilo bit igrice
Ojla!
16 godina

Pa vjerojatno će pricea biti i u MW2.

Ima ga i u 2-ici pa se pojavio i u 4-orci nakon kojih 70-ak godina.

Ak ne bude njega neću igrat CoD-a više pa on im je maskota LOL.

Jedva čekam ovaj dio.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pricaju da ovo nece bit call of duty, vec nova fransiza koja ce se zvati Modern Warfare 2

http://gdc.gamespot.com/story/6206854/call-of-duty-4-sells-12-million-modern-warfare-taken-on-life-of-its-own?tag=newslist;title;19

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
powerslave kaže...

Pricaju da ovo nece bit call of duty, vec nova fransiza koja ce se zvati Modern Warfare 2

http://gdc.gamespot.com/story/6206854/call-of-duty-4-sells-12-million-modern-warfare-taken-on-life-of-its-own?tag=newslist;title;19

Možda bi tako bilo i bolje; COD bi bio WW2, A MW ipak MW.
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
neaktivan

Pa i meni je to logicnije

Samo da treyarch ne radi poluproizvode od cod-a

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

ma cpt. Price je odapeo, tj. cijeli tim osim vas (soap mactavish-a,ili kak se vec piše)

Kak ste vi tak popamtili sva imena,tj od cijelog tima? Ja to skoro nisam ni pratio...

Nebih volio da se cod 6 nastavi na priču cod 4, neka nesto novo naprave, i da je jos vise u buducnosti da imamo nanosuit-e...Cool

Također grafiku bolju,fiziku,te podrsku za quadove, te jos bolje mape i po mogucnosti neku u đungli.

Pa podršku za Quadove ima COD4 i 5 pa je logično da či imat i ovaj.Što se fizike tiče vijerojatno če imat i podršku za Physx(POŠTO GA IZDAJE EA),a o grafici je teško govorit prije nego šta se vidi.
MICROMAN
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 17:39 (microman).
16 godina
neaktivan

LoL sad sam se sjetio da je price odapeo još u COD 1.. na onom brodu dok smo ga ostavili, tj. nije se vratio.. tak da ga je zasad dosta

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kak ti znas da je onda odapeo?

Mozda je napravio camac od kornjaca koje je zavezao sa svojom kosom i otplovio od broda Smijeh

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice