Do 2011-2012 je najbolje doba COD4 u HR. Gamersject lanovi. Iako i sad ima aktivnosti ali nije to vise kao prije, pokusava se nesto ozivjeti scena ali nema toliko kvalitete kao prije, da su tu one stare Hrvatske ekipe + ove neke danasnje, imali bi sigurno 7-8 jakih ekipa! Bilo je tu respektabilnih ekipa, neke su i danas tu. Imex,Gject,Rabbits,envees,o3s,sniip,blitz,warpomega...ne mogu se ni sjetiti vise svih, neke su starije a neke novije. Sve su to ekipe koje su bile u svoje vrijeme, ili su trenutno top (top 3) u HR. Uvijek je bilo igraca koji naprave nekakav mix team, nazalost ne potraje dugo ta ekipa na okupu ali opet budu u vrhu na HR sceni. Zato kazem da su sad tu ove stare ekipa i neke novije imali bi sigurno 7-8 podjednako dobrih ekipa. Zadnja dva-tri lana su odrzana u Karlovcu u warpomega igraonici, COD4 i COD2. Bilo je 24 ekipe na cod2 i 18-20 na cod4, sto nasih, sto stranih. Ima ljudi koji jos uvijek igraju ovu igru, ali nekako ti nije kao prije
Nadamo se da ce remaster to pokrenuti opet.
imam 28 i ne sramim se što bih opet ozbiljno igrao COD, htio bih otici jos na pokoji lan.
Najjace vrijeme coda 4 je bilo od 2009 pa do kraja 2010. Onda je počelo sve lagano opadati. Ovo od 2011. do 2012. to je već bio kraj, već brdo ovih jačih klanova nije aktivno igralo. Serveri su počeli gubit zaštitu od cheatera i sve je krenilo niz brdo.
Ima li netko kakve informacije kada se može očekivati neki trailer ili slike da vidimo na šta će to ličit.
Ima li netko kakve informacije kada se može očekivati neki trailer ili slike da vidimo na šta će to ličit.
zasad ništa što se tiče četvorke osim onog teasera, ali kad nešto osvane, postat ću ovdje.
Gdje je čar u PROMOD-u ako znaš kad protivnik zapuca točno gdje se nalazi (non stop uklkjučen radar i crvena točkica kad zapuca) i da je nišan snajpera potpuno miran.
Pravi igrači su igrali HC war-ove bez takvih pomagala.
Naravno da većina djece to nikad neće shvatiti.
Uživajte, pusa svima
Koji su to pravi igraci igrali HC,navedi neke molim te.
Igrao sam ga i previše.
PROMOD je pasao djeci koja žele sve olakšano - da skakuću snajperom i u letu pogađaju u glave, pa čak trojicu ili četvoricu poskidaju u jednom napadu ili obrani.
Za radar još mogu zažmiriti na silu, jer to što kažeš za slušalice je istina, ali i dalje radar je radar i uvelike pomaže kod lociranja protivnika i rasporeda tima prema crvenim točkicama u razno raznim situacijama.
Ali taj snajper za kojeg su se svi grabali, žešća arkada.
Na PAM4 je snajper imao puno više posla kad je trebalo smiriti nišan i pomoći timu iz daljine, tako da su ga samo najsposobniji uzimali i čak ni oni nisu bilo toliko presudni timu za pobjedu, jer udahnuti i namjestiti nišan dok je netko u trku je samo gubitak vremena. A kad izgubiš dah treba pričekati opet malo da se čovjek sabere, a do tad si već probijen u rush-u.
Uglavnom samo znam da igrači PROMOD-a koji su probali PAM4 war su bili žestoko poraženi, a mi koji smo primorani bili nakon nekog vremena preći na PROMOD smo bili itekako konkurentni.
Ma briga me za HC server.
Govorim o waru, s&d, gdje su PROMOD klanovi ken.jali kakvo je ovo sran.je, di je radar, šta moram scope smirivat...
Dobili metak, nisu znali od kuda, izbacili ih iz takta, popili kavicu 15 razlike minimalno po mapi.
I skilla je bilo previše, ne brini bratko, utuklo se 2500 sati na tu igru kroz 2 godine i tad je slavno vrijeme cod4 prošlo, krajem 2010 godine je lagano počeo zalazak te igre.
Igra koja je stara 9 godina i vjerojatno jedna od najboljih i najigranijih igara u tom zanru se i dan danas jos uvijek igra i ima lanova
Ovo za HC, PAM i PROMOD su gluposti. Ili znas igrati ili ne znas. Normalno da ima onih kojima se promod nije svidao i koji su radije ostajali igrati mape poput Bog,Bloc i takve na HC i nesto slicno tome. S time nema nikakvog napretka prema naprijed u smislu igre. Svi koji su bili dobri na PAM4 prije 7-8 godina u pocetku igre i dan danas su dobri na PROMODU, nema tu neke filozofije. A da je razlika, jbg, treba se naviknuti, ali ako poznajes igru i znas igrati ne treba ti dugo vremena
Šteta da nema više tih liga i statistike, ali samo 20 klanova iz europe je igralo PAM4 mod i ligu.
Onda je i to zamrlo, PROMOD je pojeo i to malo što nas je ostalo.
Nikad mi se nije svidio makar smo ga igrali i pred kraj, uglavnom prošla su ta vremena odavno.
Skilla i braina je bilo previše, ne treba o tome pričati, treba samo priznati da radar i miran scope su arkadica na najjače, makar je cod oduvijek arkada, ali s time se još pojačao taj štih.
Gdje je čar u PROMOD-u ako znaš kad protivnik zapuca točno gdje se nalazi (non stop uklkjučen radar i crvena točkica kad zapuca) i da je nišan snajpera potpuno miran.
Pravi igrači su igrali HC war-ove bez takvih pomagala.
Naravno da većina djece to nikad neće shvatiti.
Uživajte, pusa svima
Moj frend je utukao 3000 sati na te HC-ove. Brijao si je da je "faking pro" kao i ti. Ja sam kao i svi normalnI igrao prodmod, CB-ove, kasnije Cybergamer. Tog frenda sam pojeo kad smo iz zajebancije odigrali 1v1, doslovno se čovjek gubio po mapi. I da, igrali smo i taj njegov hardcore, fak jea, prašina prek pol mape. Vjerojatno bi i tebe pojeo bilo koji preinvite igrač pa čak i puno lošijeg skilla u bilo kojem modu. Tako da pusa i tebi. Cmok
Rođendan:28.03.1991.
Kiki drago dijete, propuho bi ti prkno zatvorenih očiju na promodu.
Ćaos beba.
Ćaos beba.
Ti imaš očito nekih dubljih problema sa samim sobom. Mila majko koji ufur, čitam ti postove i ne vjerujem. Daj se spusti na zemlju i prodiši, što se ovdje dogodilo?
Ćaos beba.
Joj moram se pazit ovakvih dedeka. Još bu mi helić pozvo lik kad je na kill streaku
Evo i psihologa.
Predobro, kao najbolji dani cod4 i pič.kar.anja na chatu.
Novi BF se doslovno posro po CODu.
Šteta da nema više tih liga i statistike, ali samo 20 klanova iz europe je igralo PAM4 mod i ligu.
Onda je i to zamrlo, PROMOD je pojeo i to malo što nas je ostalo.
Nikad mi se nije svidio makar smo ga igrali i pred kraj, uglavnom prošla su ta vremena odavno.
Skilla i braina je bilo previše, ne treba o tome pričati, treba samo priznati da radar i miran scope su arkadica na najjače, makar je cod oduvijek arkada, ali s time se još pojačao taj štih.
Ne kuzis ti bas..
AKo je tebi miran scope i tebi je lakse ubijat, onde je i protivniku miran scope i njemu je isto tako lakse skinuti nekoga.
Znači na promodu se moraš dobro paziti snajpera, nema da ćeš ga ići skidati s iron sightom, što na ovim ostalim noob modovima kao HC nije slučaj.
Ista stvar s radarom, moraš ocjeniti je li pametna odluka zapucati, ako nisi siguran da ćeš dobiti kill, samo si se bezveze otkrio, pogotovo ako radiš neki slow push na B npr.
Nema poricanja da je promod bio jedini pravi izbor za competitive igru, tamo je najviše do izražaja dolazio skill, aim i taktika. HC je za debile koji se svodi na to da uzmeš M4, znači pušku bez recoila i svejedno je 1, max2 metka s bilo koje daljine kill, za što naravno ne treba biti neki ekspert niti treba imati aima. Ili baciš nade, padne 10m od protivnika i svejedno ga ubije. A da ne pričam o wallbanganju na HC-u, čisti noob paradise. A di su tek kill streakovi, airstrikeovi itd.
Ja naručio upravo preko Cdkeys.com Pc verziju Legacy Edition prvenstveno zbog Remastera MW. Cijena prava "sitnica" 48,07eura. Mislim da ću sigurno kupiti i Pc Battlefield 1 kada probam betu . Kasnije kad padne cijena još nabavim novi Uncharted 4 za Ps 4 i to bi za ovu i sljedeću godinu bilo to. Sad ako me Activision zaje.. nije prvi put pošto se još ne zna kako će to sve ispasti u vezi remastera. Na ovo novo space sranje ne računam ozbiljno.
čitam prepisku par stručnjaka ovdje i smijem se...upravo ste vi i takvi uništili cod community svojim preseravanjima i shemama promod super skill, pls clan i have 4234234+ hours itd.
Sati su vrijedili qurca, ko je znao igrat igrao je, ko nije plakao je.
Cod sam igrao i pamtim lijepe dane, ali i ružne trenutke di si bio prozvan svako malo za čit. Cod community ne napreduje, imaš one što su ostali na razini cod 2 i 4 in znaju svaki milimetar mape i misle da su nešto radi toga postigli u ćživotu,i oni koji igraju svaki novi, kupuju isti reciklež i misle kako su dobili novu igru.
Svaka čast super ekipi koje sam upoznao, bilo je lijepih vremena, ali ništa, pa ni taj remaster neće to vratiti. Cod4 je tad živio, tad smo ga živjeli, a sve ovo danas je banana i niškoristi.
čitam prepisku par stručnjaka ovdje i smijem se...upravo ste vi i takvi uništili cod community svojim preseravanjima i shemama promod super skill, pls clan i have 4234234+ hours itd.
Sati su vrijedili qurca, ko je znao igrat igrao je, ko nije plakao je.
Cod sam igrao i pamtim lijepe dane, ali i ružne trenutke di si bio prozvan svako malo za čit. Cod community ne napreduje, imaš one što su ostali na razini cod 2 i 4 in znaju svaki milimetar mape i misle da su nešto radi toga postigli u ćživotu,i oni koji igraju svaki novi, kupuju isti reciklež i misle kako su dobili novu igru.
Svaka čast super ekipi koje sam upoznao, bilo je lijepih vremena, ali ništa, pa ni taj remaster neće to vratiti. Cod4 je tad živio, tad smo ga živjeli, a sve ovo danas je banana i niškoristi.
nije istina, sve osim cod2 je banana i niš koristi
oni kojima bude prvi cod koji su zaigrali infinite warfare budu kasnije pričali kak je to bio jedini pravi cod.
To je kak meni kolega jedan kaže, di si ti bio 91'....a ja mu kažem di si ti bio dve i šesnajste kad se po kontejnerima ručalo.
Cod 2 I 4 žive vječno u nama i u dušama računala koja su to tad vrtila ;)
COD1 je isto bio odlicna igra i SP i MP cisto da ga spomenem jer ga svi ignorisu.
COD1 je isto bio odlicna igra i SP i MP cisto da ga spomenem jer ga svi ignorisu.
Ekspanzija CoD: UO je bila jos bolja.
Ekspanzija CoD: UO je bila jos bolja.
COD:UO rifle only serveri, to su bili dani