guglaj ljenčino
guglaj guglaj guglaj guglao sam al nema baš nekih ifno na owoj wikipediji...nisam primjetio da piše za koju platformu...
PC ekskluziva
jbg ja igram x360
guglaj ljenčino
guglaj guglaj guglaj guglao sam al nema baš nekih ifno na owoj wikipediji...nisam primjetio da piše za koju platformu...
PC ekskluziva
jbg ja igram x360
guglaj ljenčino
PC ekskluziva
jbg ja igram x360
Dosta offa.
Evo kupio sam si Prestige 15 acc za 60kn :) sad moram ovaj moj Prestige 5 prodat za 50...
za sve koje zanima alterops je opet online mp se nalazi ovde i upute kako pokrenuti :) uzivajte http://alteriw.net/viewtopic.php?f=131&t=82163
Dakle, kupio sam Black Ops prije kojih godinu dana u Njemačkoj. Povezao sam ga na svoj Steam račun. Normalno mogu igrati i singleplayer i multiplayer. Jedino što me iritira do bola jest da je sve na njemačkom. malo počnem tražiti po Steamu. Idem na propertise od multiplayera i ima tab "Language" odem tamo i gle imaju i engleski mežu ponuđenim jezicima. Odaberem engleski, restartiram Steam, otvorim Black Ops i tamo mi kaže u prozoru koji se jednostavno zove "Error" (slika u prilogu). Odem opet u steam da vratim jezik, ali mi uopće ne da da vratim jezik. Dešavalo mi se to i prije i jedino rješenje toga je deinstalacija. I sad me zanima kako ću ja igrati multiplayer na engleskom jeziku.
Dakle, kupio sam Black Ops prije kojih godinu dana u Njemačkoj. Povezao sam ga na svoj Steam račun. Normalno mogu igrati i singleplayer i multiplayer. Jedino što me iritira do bola jest da je sve na njemačkom. malo počnem tražiti po Steamu. Idem na propertise od multiplayera i ima tab "Language" odem tamo i gle imaju i engleski mežu ponuđenim jezicima. Odaberem engleski, restartiram Steam, otvorim Black Ops i tamo mi kaže u prozoru koji se jednostavno zove "Error" (slika u prilogu). Odem opet u steam da vratim jezik, ali mi uopće ne da da vratim jezik. Dešavalo mi se to i prije i jedino rješenje toga je deinstalacija. I sad me zanima kako ću ja igrati multiplayer na engleskom jeziku.
Daj koristite je*eni google za boga miloga:
Evo imam i ja jedan problem sa BO nemogu igrati singleplayer multiplayer ide skroz normalno ali single player uvijek prije ucitavanja 1. misije ode u not responding.
Inace igricu imam preko steama pa ako netko oce igrat multiplayer neka me doda
jel ima da bi neko kupio black ops za pc, prodajem ga...?
zelio bi za probu igrati alterOPS (prije nego sto kupim) pa kako stoji igra sa optimizacijom.... jedva sam sp proso.....
zelio bi za probu igrati alterOPS (prije nego sto kupim) pa kako stoji igra sa optimizacijom.... jedva sam sp proso.....
Još je u Beta fazi, ali je sve skupa dosta stabilno.
Popratio sam da je i dosta ljudi s orgom pohrlilo AlterOpsu zbog nekih featurea kojih igra orginalno nema, možda ni ne kupiš na kraju. :D
ma ocu biti siguran dal alterOPS radi dobro.... :) da nebi bilo iznenadenja :) jel sp bas ne radi kako bog zapovjeda pa neznam dali isto tako radi mp :)
ma ocu biti siguran dal alterOPS radi dobro.... :) da nebi bilo iznenadenja :) jel sp bas ne radi kako bog zapovjeda pa neznam dali isto tako radi mp :)
Jako je ugodno i igrivio, probaj slobodno.
nazalost nije bas igrivo dal je do procesora mog (sigurno nije mislim bc2 na max postavkama full HD 8xAA radi na 50 fps-a) je na low nemrem dobit tridesetak fps-a kada gledam u daljinu..... citao sam nesto da je zbog treyarkove nesposobnosti igra ispala neoptimizirana...
Hvala
decki imal rijesenja za moj gore navedeni problem? mislim frend igra na laptopu duplo slabijem od moje kante i ide mu nekak solidno.
Ima igrača, ima servera, lako je za rješiti, nebudi lijenčina nego prošvrljaj malo i nauči, idiotski lagan proces.
@Kewine, procesor ti nije nimalo bajan, ugasi AA ako je uključen, skreši rezu pa opet probaj.
Ako neko igra zombije na Black Ops nek me doda na steam zovem se ladnokrvni
Ima igrača, ima servera, lako je za rješiti, nebudi lijenčina nego prošvrljaj malo i nauči, idiotski lagan proces.
@Kewine, procesor ti nije nimalo bajan, ugasi AA ako je uključen, skreši rezu pa opet probaj.
izbjegavam servere sa 32 igraca te idem na one manje, ugasio sijene stavio one dreke na off i reza 1024x768 i sada je igrivo.
Napravio sam Alter Black ops.Problem je u tome sto mi moze samo nac 4 servera,a pise da ih ima 100 i vise.Moze li mi neko rec u cemu je problem?
Napravio sam Alter Black ops.Problem je u tome sto mi moze samo nac 4 servera,a pise da ih ima 100 i vise.Moze li mi neko rec u cemu je problem?
Oznacio si u pretrazivacu neke opcije pa ti prikazuje samo one sa tim opcijama prvojeri to
svi koji u alteropsu imaju problema tipa "napravio sam klasu ali prikazuje staru" pm :)
Skino sam si za komp alterops i registriro sam se, kad idem uci u alterops trazi me user name i lozinku. Procito sam da je alterops u beti što to znaci i kada ce izaci iz te bete?
to znaci da je igra jos u razvoju (beta) ili ti da je nedovrsena, neki kazu da ce izaci iz bete kroz 2-3-4 tj....
Skino sam si za komp alterops i registriro sam se, kad idem uci u alterops trazi me user name i lozinku. Procito sam da je alterops u beti što to znaci i kada ce izaci iz te bete?
ja nisam pa igram normalno skinuto sa partisa
ja nisam pa igram normalno skinuto sa partisa
Zna netko jel se mogu preko AlterOps-a igrat zombiji ?
Zna netko jel se mogu preko AlterOps-a igrat zombiji ?
Ne još.
Ak se netko hoce prebacit sa pirata na org. imam ja BO steam accoubt
Šta to žnači? Dat ćeš nekom account? Prodaješ ga? Mijenjaš?
Šta to žnači? Dat ćeš nekom account? Prodaješ ga? Mijenjaš?