Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.012.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
geek_boy1 kaže...

e sta je sa bug online black ops serverom nestao mi je iz favoritesa sta je offline ili ?

naravno da nije.nakon sto se srusi nije vidljiv u favoritima jedno vrijeme. a kad ga odmah restartam nakon crasha opet je jedno vrijeme sve ok. svaku vecer je pun ili kad netko ima 2-3 min strpljenja napuni se odmah i po danu.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 9:10 (red_bull).
16 godina

Testiraju sljedeči patch. LINK

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mene je neki lowlife prijavio na multiju a nisam ga igrao 2 tjedna!! Hehe!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 10:42 (Butcher).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

hvala bogu da ce popraviti taj zvuk. Mene uzasno zivcira na mapama u kojima puše vjetar, pa ako ne stojim isto kako vjetar puše, dobivam neke cudne zvukove od kojim nista ne cujem ostalo. i zato igram no sound.

spužva bob skockani
16 godina
Butcher kaže...

haha!! pa prijavi ti njega!! nemozes vjerovat kaj sve ljudi ne rade..

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Lol, čovjek te zajebava.

Pošalji nekome poruku tipa:

/me has reported you...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Već vidim patch PS3 vani i za XBox vani, i ono pogledaš na twitter za tri tjedna: "ETA still next month"

fuuuuu

15 godina
neaktivan

Kak vam se da igrat ovak problematična igra {#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Koliko god problematična, štekava (kakva je ovo riječ {#}), laggava, toliko isto i prokleto zabavna.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

i kada izlazi ovaj patch?

Almin94
16 godina

Kad ga istestiraju do kraja.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nemam apsolutno nikakvih problema. Nit laga, nit šteka. Naprotiv baš uzivam, i puno mi je bolja od MW2. Pa mi se eto baš da igrat. Cak jedan jedini problem je bio ono netom nakon izlaska igre, kad se jedan ili 2 dana nitko nije mogao spojit.

Da se razumijemo mozda je zbog relativno snaznog kompa. Recimo brat mi ima Q6600 i gtx8800 pa mu je znalo stekat sve do nedavno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:21 (mislav_01).
16 godina
moderator

Ni ja nisam imao nikakvih problema s igrom,al eto ja prodajem igru.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi,za kolko novca bi mogao prodati Black Ops?Imam jednog u kutiji i jednog steam account.Kolko mogu dobiti za svakog posebno.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ljudi,za kolko novca bi mogao prodati Black Ops?Imam jednog u kutiji i jednog steam account.Kolko mogu dobiti za svakog posebno.

box 250 kn? a steam 200kn, gledo sam zato sto pirat prodaje mw2 + bops + crysis svi

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan

Dečki jel mi možete odgovorit na ovo.

Kad uđem u singleplayer 1. misiju cijeli mi se ekran zamrači i jedina mi je opcija restartat!

A na multiplayeru  nemog igrat sve mape, samo nuketown. Sve sam update-o i ne ide, ako netko zna u čemu je problem unaprijed hvala :D

Kara

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crixus kaže...

Kad uđem u singleplayer 1. misiju cijeli mi se ekran zamrači i jedina mi je opcija restartat!

A na multiplayeru  nemog igrat sve mape, samo nuketown. Sve sam update-o i ne ide, ako netko zna u čemu je problem unaprijed hvala :D

jel orginal ili gusar?

15 godina
neaktivan

jel orginal ili gusar?

..pa ocito original dok igra MP..{#}

14 godina
neaktivan

Original nema originalnije :D

Kara
15 godina
neaktivan

nekuzim zasto al na gotovo svim serverima sa nuketown je zabranjeno knifat tj  nema knife runnera pa bkte vise necu smet ni imat puske ubis lik famas noob ili slight of hand noob s cim cu igrat a da ne seru sa sakama(vjerovatno bi i onda bil noob :))

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

nekuzim zasto al na gotovo svim serverima sa nuketown je zabranjeno knifat tj  nema knife runnera pa bkte vise necu smet ni imat puske ubis lik famas noob ili slight of hand noob s cim cu igrat a da ne seru sa sakama(vjerovatno bi i onda bil noob :))

mene su jedno 5,6 puta kikali radi knajfanja..-.-"

15 godina
Crixus kaže...

Bas sve si updato!? i direct x, drivere od grafa i ostalo? koji komp imas ispuni moj pc

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

Moj novi black ops minitage kako vec hocete zvat.

takoder uzivam u igri i ne mislim je prodat i slicno.Za 151 sat koji sam odigrao jos mi nije dosadila i mislim da sam dobio ono sto sam kupio.Tj. nisam bacio novce na nesto sto nisam ni igrao.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Moj novi black ops minitage kako vec hocete zvat.

takoder uzivam u igri i ne mislim je prodat i slicno.Za 151 sat koji sam odigrao jos mi nije dosadila i mislim da sam dobio ono sto sam kupio.Tj. nisam bacio novce na nesto sto nisam ni igrao.

i ja se slažem s tobom... ni meni nije žao. evo bc2 jadan čeka i čeka i ja ništa... ali zato jednu HC HQ partiju sa frendly fire odmah pokrenem i igram...

16 godina

Normalno da BC2 čeka kad ga ne znaš igrati.CoD igra moj bratić od 10 godina,ali BC2 sigurno ne može.

17 godina
neaktivan

To! Nakon gotovo mjesec dana natjeravanja uspio sam pokrenuti BO. Ispostavilo se da je problem bio u DXu 9. Instalirao sam zadnji(iako sam bio ubijeđen da ga već imam) i proradilo je. Odoh sad kampanju prelaziti.

Šteta što ne mogu MP igrati, DAMN YOU T-SHIT ŠTO SAM NA PCM PARICI!

Zar nije frustrirajuće imati tako dobru igru, a ne možeš je igrati, kao da ližeš sladoled kroz izlog slastičarnice.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Normalno da BC2 čeka kad ga ne znaš igrati.CoD igra moj bratić od 10 godina,ali BC2 sigurno ne može.

igre su samo zabava. a mene cod serijal više zabavlja nego BF serijal... ali ipak to je samo moje mišljenje.

16 godina

CoD te zabavlja jer još nisi otkrio sve čari BF-a.Kad voziš helikopter i s minigunom ubijaš ljude ili kad ih s Apacheom gađaš raketama ili s Hueyem u Vietnamu.Tenkovi,fizika ,destrukcija,grafika i da ne nabrajam ostalo.

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

CoD te zabavlja jer još nisi otkrio sve čari BF-a.Kad voziš helikopter i s minigunom ubijaš ljude ili kad ih s Apacheom gađaš raketama ili s Hueyem u Vietnamu.Tenkovi,fizika ,destrukcija,grafika i da ne nabrajam ostalo.

LOL kak ti znaš šta se njemu više sviđa?Možda on baš ne voli velike mape,destrukciju itd.Možda voli CoD više jer je fast paced igra itd.

Nikad mi nisu bili jasni ti CoD vs BF prepirke.Ja volim obje igre,ali me trenutno CoD više drži.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina

Dobro,razumijem,ali kad sam nakon BC2 igrao MW2,činio mi se kao igra za malu djecu jer je nerealan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice