koja je IP-adresa bugovog servera?!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja je IP-adresa bugovog servera?!?
195.122.135.122:3144
nemogu se vise spojit na bug online server baca mi lost connection to host gresku zna tko kako to rijesiti ??
meni se pak sve clase resetiraju ja napravim class udem u server nema nije jedane sve na deafult
evo upravo stigao key.Igra se skida preko steama ;))
kako upisati IP adresu???
kako upisati IP adresu???
cedilla - connect pa ip ili ip pa connect, i onda enter.
Mora se to meni dogodit :/
meni se to dogada gotovo svaki match
meni se to još ni jednom nije dogodilo, nezz zašto se to vama događa... :S
Ma negovorim ja o ovome...Ovdje mi je samo pukla veza
To se dogadja svakih 100matcheva(ovisi o vezi)
Ali zasto bas sa onakvim scorom mi morala puknit :/
Da si imao losu rundu to ti se ne bi dogodilo!!!
Bas je tu rundu morala puknit veza :/
To nitko ne zna. ALi nadam se uskoro.
e kako mrzim servere gdje su reta*rdirani admini!!
Sad igram DOM na nuketown mapi i dva pravila nema camp-anja i nema GL-a i sad mi igramo njih 3-4 koristi gl makar vide pravila i admin igra i nece ih kikat i ja sad se zbuksam kod C u kuci i lik me kika zbog campanja a ove sa glom nece kikat i jos kaj je najbolje iso sam pozvat choper gunner koji sam dobil u carepackage debili !!
sam nek tak nastave nece im niko doc na server
Pozdrav ekipi, jel ko uspio enablat konzolu u zombie mod?
Išel sam po uputama, u config file da stavim seta monkey sa 1 na 0 i neće..U MP mi radi konzola, al u SP neće, tj u zombijima..
Kak ste vi riješili taj problem?tnx
Ne razumijem, ova igra sadrži neku višu matematiku. Znači, osvojio sam tri wager matcha. U svakom sam bio prvi, 1500*3. To je 4500. Još sam imo svojega svega 600 CP najmanje. To je 5100. Kupio sam L96 da bih izašao i vidio da mi je ostalo samo 275 CP. Pa mislim stvarno nije uredu .
Ne razumijem, ova igra sadrži neku višu matematiku. Znači, osvojio sam tri wager matcha. U svakom sam bio prvi, 1500*3. To je 4500. Još sam imo svojega svega 600 CP najmanje. To je 5100. Kupio sam L96 da bih izašao i vidio da mi je ostalo samo 275 CP. Pa mislim stvarno nije uredu .
Ja sam jučer 3 puta kupio famas, potoršio 9000cod bodova i tek četvrti put mi je ostao kupljen.
Ja sam jučer 3 puta kupio famas, potoršio 9000cod bodova i tek četvrti put mi je ostao kupljen.
isto tak i meni samo sta kad ja kupim jednu pusku sve prijasnje clase mi se poniste!
Dal postoji mogucnost prodaje novog CODa koji je kupljen u box izdanju i registriran putem steama? Na koji nacin, ako je kljuc vec iskoristen na mom steam accauntu? TNX
Dal postoji mogucnost prodaje novog CODa koji je kupljen u box izdanju i registriran putem steama? Na koji nacin, ako je kljuc vec iskoristen na mom steam accauntu? TNX
Moras prodat citav acc
evo dns mi je bilo lost connection mislim da 5-6 puta
e sta je sa bug online black ops serverom nestao mi je iz favoritesa sta je offline ili ?
e sta je sa bug online black ops serverom nestao mi je iz favoritesa sta je offline ili ?
I meni isto kao da više nije živ.
Jeli moguće zabraniti theather da snima na nekom serveru? Već mi zadnjih 5 matcheva nije snimilo.