Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops

http://en.wikipedia.org/wiki/Scud

http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_bombings_of_Hiroshima_and_Nagasaki

Edit: zaboravih SCUD moze imati nuklarnu i glavu i kao kemijsko oruzije

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 19:28 (CroVandal).
14 godina
neaktivan

koje vi makine imate kad BO vrtite :) ja se sa Cod2 mucim :(

15 godina
neaktivan

Onda sam ja ocito jedan od onih sretnika koji mogu igrat bez beda...

Žao mi je svih koji nemogu, i nadam se da ce vam igra proradit!

Ali nema mi nikakvog smisla da sad nakom ko ima i7 ili recimo hd 5850 ili gtx 460 itd.

A sto se tice crashanja ili bilo cega slicnog, jeste li sigurni da je do igre?

Mozda je nesto s vasim kompovima, virus ili slicno?

Prije donošenja zakljucka, treba sve zivo isprobat. Ja sam recimo u ova 2 tijedna dok nisam odlucio uzet nove dijelove, formatiro komp , nove drivere stavio itd,prcko po configu, mjenjo postavke u CCC, u task manageru onaj priority mjenjo, gasio zvucnu karticu, sto god sam naso na netu. I svaki put mi se malo poboljsala igra i odmah dobio 20 fps vise, igra mi nije crashala na staroj konfi, no lagg je bio uzasno cudan, nekako u ritmu ( kao sto je neko prije mene napisao ).

Tako da ako vam nije ljeno, isprobajte sve zivo sto vam padne napamet, jer nema smisla da na high end racunalima ne radi :/

mislim ono, derete crysis na 100+ fps garant..

I ako se mene pita jel se isplati uzimat nove dijelove radi BO? NE! Ali ako cete gledat objektivno, vrijeme za unaprijeđenje, ipak dolaze nove igre ;)

Zduna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mislav_01 kaže...

Ne znam jel ja onda imam lude srece ako se toliko ljudi zali. Od day one nikakvog trzanja, nikakvog laga. Jedini problem je bio kad se nikome nije moglo spojit na server. Baš me zanima zašto nisam imao problema. Konfa je u MojPC...

jbmu..poludio sam,meni se stalno freeza i onda ju moram gasit preko task managera,ovaj BO je za sada fail,pa nek više srede te gluposti

17 godina
neaktivan
Apocalyptico kaže...

koje vi makine imate kad BO vrtite :) ja se sa Cod2 mucim :(

A čuj tko je rekao da igranje na PCu nije skupi sport. Pa sad tko nema para, ne može užicat od nekoga ili zaradit za novi komp ili jednostavno odbija dati tolku lovu za tako nešto... a jbga život nije pošten. Ima i drugih jeftinijih hobija.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
I to freezanje imam od patcheva,istina da se lagg malo popravio al jbmu nemože mi freezat svakih 10 minuta i onda preko task managera opet gasit -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zduna kaže...

Onda sam ja ocito jedan od onih sretnika koji mogu igrat bez beda...

Žao mi je svih koji nemogu, i nadam se da ce vam igra proradit!

Ali nema mi nikakvog smisla da sad nakom ko ima i7 ili recimo hd 5850 ili gtx 460 itd.

A sto se tice crashanja ili bilo cega slicnog, jeste li sigurni da je do igre?

Mozda je nesto s vasim kompovima, virus ili slicno?

Prije donošenja zakljucka, treba sve zivo isprobat. Ja sam recimo u ova 2 tijedna dok nisam odlucio uzet nove dijelove, formatiro komp , nove drivere stavio itd,prcko po configu, mjenjo postavke u CCC, u task manageru onaj priority mjenjo, gasio zvucnu karticu, sto god sam naso na netu. I svaki put mi se malo poboljsala igra i odmah dobio 20 fps vise, igra mi nije crashala na staroj konfi, no lagg je bio uzasno cudan, nekako u ritmu ( kao sto je neko prije mene napisao ).

Tako da ako vam nije ljeno, isprobajte sve zivo sto vam padne napamet, jer nema smisla da na high end racunalima ne radi :/

mislim ono, derete crysis na 100+ fps garant..

I ako se mene pita jel se isplati uzimat nove dijelove radi BO? NE! Ali ako cete gledat objektivno, vrijeme za unaprijeđenje, ipak dolaze nove igre ;)

Cijenim tvoju dobru volju, al zar misliš da ljudi imaju neki selektivni virus ili problem koji nije smetao prije zadnjeg patcha? Iako je uvijek moguća ljudska greška (sa strane korisnika), kod mene i mnogo ljudi je stvar prilično jednostavna - igra je radila prije patcha, igra ne radi poslije patcha. Igra koristi sve 4 jezgre mog CPU-a od 95-100%, dok mi se GPU izležava. Problem nije u našim računalima, već u igri.

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
neaktivan

Hahaha, upravo došao na Bug-ov server, i dobio Chopper Gunnera u kutiji :D

Makljaža...19 killstreak :D

hmda
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prodaje ko call of duty black ops cd key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi pomozite,novi sam nema šanse da igram od laga multiplayer,šta mi je cinit,

md
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vrlo moguće. Ta igra kao da bira na kojim ce konfama radit. Meni recimo tijekom igranja CPU trosi 40 %, GPU mi je na 80 % i RAM na 80% također O.o

Ja stvarno neznam u cemu je stvar, i zasto je sad moja konfa recimo nadmocna nekom ko ima i7 i sto ja znam gtx 480...

Totalno jadno, i stvarno se osjecam glupo kad igram sa drugima, doslovno vidim kako se ljudi teleportiraju oko mene, i nemaju nikakve sanse da me ubiju, nije fer. Tako je i meni bilo protekla 2 tijedna, score 2-29, sad je obrnuto, dok drugi jadni tak fasuju...sto da kazem vise :/

Ukenjali su igru max sto su mogli...

Ima jos jedna stvar. Igra Spiderman: Web of shadows, napravo ju je također Treyarch..IMA ISTE PROBLEME KO I BO, LAGG LAGG LAGG LAGG LAGG, nebitno koju konfu imas.

Dokaz da nemaju pojma sto rade. Ja sam kupio world at war odmah kad je izasao, i sjecam se istih problema je bilo, no ja sam u to vrijeme imo high end pc, pa nisam osobno to iskusio.

Tak da..nikad vise ne kupujem igre od treyarcha, majke mi xD

Zduna
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 21:34 (Zduna).
15 godina
neaktivan
marcost kaže...

ljudi pomozite,novi sam nema šanse da igram od laga multiplayer,šta mi je cinit,

Ništa...čekaj patch, i nadaj se najboljem. MOzes eventualno iskljucit sjene i AA u igri, dobit ces bar 20 fps vise

I jos jedna stvar, vidim da imas dual core CPU i HD6800..mislim da ti CPU baš i nemože iskoristiti tu tvoju zvjer od grafe.

Kad bi imo jacu stvar, onda bome nebi imo lagga...ali opet kao sto sam naveo u prijasnjim postovima. Jel se isplati radi BO? 1.Ako volis COD, i ako imas novaca,i ako mislis na buducnost, DA

2. Ako ti je svejedno, onda NE, jer ipak nije cod jedina igra na svijetu.

Zduna
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 21:39 (Zduna).
16 godina
Slash 666 kaže...

Hahaha, upravo došao na Bug-ov server, i dobio Chopper Gunnera u kutiji :D

Makljaža...19 killstreak :D

Zato je SAM Turret prezakon kill streak reward.

Jos kada team "nakenja" 2 turreta istovremeno nista se na nebu ne zadrzava predugo {#}

Jedno je bad sto vise nitko ziv ne stavlja Sentry Gun killstreak reward.

Pokusavam dobiti Ghost Pro vec 100 godina i nikako ga dobiti jer nitko ziv ne stavlja Sentry Gun, pa ga niti ne mogu nikako unistiti {#}

if you are not paranoid you don't have enough information
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 21:45 (Mauro).
14 godina
neaktivan

kad sam uzimao grafičku rekao sam za procesor koji imam pa su mi rekli da uzmem jače napajenje šta sam i napravio uzeo corsair 650w.nebi još uzimao procesor a ako treba predloži neki da igra radi.hvala

md
16 godina
Ja nosim sentry, makar treba za nju poprilicno killova uspijem je pozvati barem 1 u mapi .

Btw. Famas + silencer = odlicna kombijacija
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
Ja nosim sentry, makar treba za nju poprilicno killova uspijem je pozvati barem 1 u mapi .

Btw. Famas + silencer = odlicna kombijacija

Famas + smrdljiva čarapa = dobra kombinacija. Fams = novi ACR

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina
neaktivan
kad sam uzimao grafičku rekao sam za procesor koji imam pa su mi rekli da uzmem jače napajanje šta sam i napravio uzeo corsair 650w.nebi još uzimao procesor a ako treba predloži neki da igra radi.hvala
md
15 godina
Zduna kaže...
marcost kaže...

Ništa...čekaj patch, i nadaj se najboljem. MOzes eventualno iskljucit sjene i AA u igri, dobit ces bar 20 fps vise

I jos jedna stvar, vidim da imas dual core CPU i HD6800..mislim da ti CPU baš i nemože iskoristiti tu tvoju zvjer od grafe.

Kad bi imo jacu stvar, onda bome nebi imo lagga...ali opet kao sto sam naveo u prijasnjim postovima. Jel se isplati radi BO? 1.Ako volis COD, i ako imas novaca,i ako mislis na buducnost, DA

MENI JE JOŠ BILO DOBRO DO ZADNJEG PATCHA,BILO JE LAGGA ALI MI BAREM IGRA NIJE FREEZALA.SAD SVAKIH 15 MINUTA MI FREEZA I MORAM JU PREKO TASK MANAGERA GASIT

14 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Zduna kaže...
marcost kaže...

Kad bi imo jacu stvar, onda bome nebi imo lagga...ali opet kao sto sam naveo u prijasnjim postovima. Jel se isplati radi BO? 1.Ako volis COD, i ako imas novaca,i ako mislis na buducnost,  DA

MENI JE JOŠ BILO DOBRO DO ZADNJEG PATCHA,BILO JE LAGGA ALI MI BAREM IGRA NIJE FREEZALA.SAD SVAKIH 15 MINUTA MI FREEZA I MORAM JU PREKO TASK MANAGERA GASIT

kako mogu vidit koliko mi fps vrti?

md
15 godina
neaktivan

Otvoris konzolu (stisni tipku ispod ESC) i upisi ovo /cg_drawFPS 1

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

nije više tako... sad moraš /cg_drawfps simple

više nema opcija 0 ili 1 ima off, simple, simple labels i još neki...

ugl. ukucaš /cg_drawfps lupiš enter pa dobiješ moguće opcije koje možeš upisat

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 23:59 (ranko091).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
TopGun kaže...

nije više tako... sad moraš /cg_drawfps simple

više nema opcija 0 ili 1 ima off, simple, simple labels i još neki...

ugl. ukucaš /cg_drawfps lupiš enter pa dobiješ moguće opcije koje možeš upisat

Ajde ti malo bolje to pogledaj. ovo ti je sa strane samo objašnjenje.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 0:10 (TopGun).
15 godina
neaktivan

Mali update u vezi igranja u istom timu sa frendovima

"@pcdev and I have been discussing the best way to manage the desire to play with Friends vs the overwhelming need to attempt to keep teams even so players don't abandon servers.

First off, a party based system like the consoles have is out of the question. Don't bother asking. That system has a dependencies on lobbies, which the PC doesn't have because it has dedicated servers. You can't have it both ways with that one.

The best idea we have is to allow you to switch teams at the start of rounds, but run the auto team balance anyhow. That would at least allow you to try and be on the same team as your friend.

I thought I would put it up here for discussion. Please keep it civil."

David 'Vahn' Vonderhaar

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo da ja podijelim svoja iskustva. Igra mi radi bez ikakvih problema. Kako SP tako i MP. S ukljucenim VSyncom fps ne pada ispod 60. Sve do kraja ukljuceno bez AA na 1680x1050. SP sam presao tak da to vise ne igram, dok kazem, MP mi leti. Uzeo sam ju drugi dan nakon sto je izasla i nisam imao nikakvih problema do sada...

Dosao sam do 50lvl pa me zanima jel se isplati ulaziti u Prestige? Sta dobijem s tim?

15 godina
neaktivan

Hoćel ko mijenjat CD Key od Black Opsa za CD Key od Kaspersky Anti-Virus 2010!Hehehehe

harry
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
Captain.Price kaže...

Hoćel ko mijenjat CD Key od Black Opsa za CD Key od Kaspersky Anti-Virus 2010!Hehehehe

Here we fo again! Probaj prodati preko njuskala ili aukcija.hr mozda dobijes dosta za ruski key
My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

Najbolji emblem koji sam vidio do sad.

Točno prikazuje odnos Treyarcha prema nama.

Za starije od 18 {#}

img143.imageshack.us/img143/327/wegotwhatwepaidfor.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 2:19 (tero).
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
Switch kaže...

Evo da ja podijelim svoja iskustva. Igra mi radi bez ikakvih problema. Kako SP tako i MP. S ukljucenim VSyncom fps ne pada ispod 60. Sve do kraja ukljuceno bez AA na 1680x1050. SP sam presao tak da to vise ne igram, dok kazem, MP mi leti. Uzeo sam ju drugi dan nakon sto je izasla i nisam imao nikakvih problema do sada...

Dosao sam do 50lvl pa me zanima jel se isplati ulaziti u Prestige? Sta dobijem s tim?

Ne isplati se, jer moras sve isponova , zivi uzas, a isplati se ako ti se da sve ponovo kao neki izazov opet.. ja sam uzeo i sad moram igrat sa shit att i shit pljucama.... nema do ak47.. koliko ja znam imas hrpu prestige shranja, recimo sada dobijes par novih stvari dobijes 1 custom slot vise, kada dodes do 50 levela prestige, mozes opet otkljucat prestige ali ovaj puta lvl2 i tak opet do 50 pa opet dobis custom slot i nes malo.. to su mogli malo bolje napravit..

meni osobno neki pro perkovi ili sta ja znam sta ne znace nis.. mogli su zakljucat neka oruzja na prestige pa bi bilo vise zanimljivo, meni je vec polako mp dosadio... sada cu polako doci do lvl 50 prestige i nema sanse da idem opet od lvl 1 isponova i tak 7 ili 8 puta lols

15 godina
neaktivan
tero kaže...

Najbolji emblem koji sam vidio do sad.

Točno prikazuje odnos Treyarcha prema nama.

Za starije od 18 {#}

img143.imageshack.us/img143/327/wegotwhatwepaidfor.png

oovaj je isto zestok!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice