Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
CroVandal kaže...

Meni je super radilo na mw2 i jos radi :-) jedino me zivciralo to sto se nemoze kickat cheater mogli su bar vote kick ubacit u mw2

A tko bo odlučivao o tome tko je cheater? - Ne, ne smije se to.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina

pozz imam konfu pod moj pc..

znaci instlirao sam igru i stavio sve low detalji al jos uvjek poprilicno steka 

i nakon recimo desetak minuta igranja komp se zablokira i nemogu nista osim restarta..

dal ima neko rjesenje da mi ne zasteka komp i da mi manje igra steka(trza)??

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Ovi patchevi jesu malo nesto popravili, ali i dalje je problem CPU load. To ti i ping pokazuje. U browseru ti je 30-40, udjes ingame kad ono 80-90. Mozda sam u krivu, ali sumnjam. Isto tako, igra i dalje full opterecuje procesor i nema mi razlike igram li na 800x600 @LOW ili na 1920x1200 @MAX. Znaci, iskljucivo je do CPU loada, jer graficka mi se niti ne optereti ... Valjda ce popraviti to cim prije.

potpisujem u potpunosti.

15 godina
neaktivan

Neznam za vas ali ja sam se upravo susreo sa hakerom na BO, neki server (nije bug).

uglavnom on je hedšato sve nas ko da to radi cijeli život, kuda se god skempao on je došao iza i u zid bum-bum ^^

žalosno...VAC For the Shit!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Neznam za vas ali ja sam se upravo susreo sa hakerom na BO, neki server (nije bug).

uglavnom on je hedšato sve nas ko da to radi cijeli život, kuda se god skempao on je došao iza i u zid bum-bum ^^

VAC je 10x bolji anti-cheat sustav od svih ostalih zajedno. VAC nikad nece banat na licu mjesta nego tek poslje, ugl zadaje glavobolju čiterima jer ne znaju kad, gdje i kako su bili otkriveni.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

VAC je 10x bolji anti-cheat sustav od svih ostalih zajedno. VAC nikad nece banat na licu mjesta nego tek poslje, ugl zadaje glavobolju čiterima jer ne znaju kad, gdje i kako su bili otkriveni.

dosta ih govori kako je vac sranje, a zapravo se tom programu divim. neće odma naći, ali će naći. pb kicka nevine ljude, ne prepoznaje cheatera, užasan program.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

dosta ih govori kako je vac sranje, a zapravo se tom programu divim. neće odma naći, ali će naći. pb kicka nevine ljude, ne prepoznaje cheatera, užasan program.

pb kicka,a vac bana nevine ljude-eto,samo u MW2 njih 12000,barem je svako od njih dobio L4D2 kao ispriku

15 godina
neaktivan

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146

da upravo to nam treba popravak GPU hiccupsa tj. Stutter lagg

također browser ne radi kako treba i zombie error se uvijek pojaviljiva

eto rade na tome procitajte si sve na linku

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Timon kaže...
djdomi kaže...

pb kicka,a vac bana nevine ljude-eto,samo u MW2 njih 12000,barem je svako od njih dobio L4D2 kao ispriku

Ne, tu si u krivu. Ima jedan odličan thread na steam mw2 forumu gdje je covjek, koji se bas kuzi u to, objasnio da je IW za*rao a ne VAC.

VAC je radio samo ono za sto je i bio izmisljen.

EDIT: jbg, ne mogu ga sad naci ni da sam Chuch Norris, mislim da su ga izbrisali jer je rasprava bila malo zesca i provokativna...

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 0:59 (AA-d00d).
14 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146

da upravo to nam treba popravak GPU hiccupsa tj. Stutter lagg

također browser ne radi kako treba i zombie error se uvijek pojaviljiva

eto rade na tome procitajte si sve na linku

To stoji tamo od jučer, odnosno od zadnjeg patcha jučer ... i nikakvih vijesti od tada.

Nikakav GPU hiccups, igra skoro pa ne koristi GPU.

Npr.. ja imam više fpsa ako stavim 4-16xAA i sve max nego sve low ili isključeno, jer natjera igru da barem malo koristi GPU ... a GPU load nikad ne prelazi 40%.

Brine me jedino što oni tvrde da se to dešava samo na nekim grafičkim karticama, po onom što sam vidio na steam forumu, na 99% grafičkih je isti problem ... čisti port sa konzola koje koriste samo CPU.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 0:57 (tero).
17 godina
neaktivan

Za sve koji igraju Hardcore mod, dostupan je i javni server XOR klana sa HC-? konfiguracijom. Dakle, rotiraju se CTF, HQ, DEM, itd. Sve HC.

Server možete naći po imenu: XOR-HC.Official.pub obojanog imena.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 2:44 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina

da nisam vam ispricao jednu pricu jucer, uglavnom dodjem na server FFA, tamo je bio mini konstantno štekanje i laganje, ali sam ipak igrao, i imali smo jednog lika kad sam ja napravio jedan kill, on je napravio 5 killova (DOSLOVNO), po rundi je bio ubijan 3-4 max, i tak pocne jungle ja dodjem do 5 killova i 6 dedova, drugi sam bio na ljestvici, a taj je imao već 19killova i 0dedova, samo sam rekao WTF.

i onda sam izasao i wpoceo traziti servere, i slucajno nasao BUG server, i tamo bio 2-3 mape zaredom prvi u svom teamu na TDM-u.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
null kaže...

da nisam vam ispricao jednu pricu jucer, uglavnom dodjem na server FFA, tamo je bio mini konstantno štekanje i laganje, ali sam ipak igrao, i imali smo jednog lika kad sam ja napravio jedan kill, on je napravio 5 killova (DOSLOVNO), po rundi je bio ubijan 3-4 max, i tak pocne jungle ja dodjem do 5 killova i 6 dedova, drugi sam bio na ljestvici, a taj je imao već 19killova i 0dedova, samo sam rekao WTF.

i onda sam izasao i wpoceo traziti servere, i slucajno nasao BUG server, i tamo bio 2-3 mape zaredom prvi u svom teamu na TDM-u.

:) :)
Captain EO
17 godina
null kaže...

pocelo jeeee.. ili se lik jednostavno krumpiro..

16 godina
protjeran

pa nije nista cudno,ako se u FFA jedan igrac odvoji od drugih 

Captain EO
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 8:18 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam problem, nema mi nikako zvuka u igru, tek sam poceo igru. Do cega je :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dzelo kaže...

Ja imam problem, nema mi nikako zvuka u igru, tek sam poceo igru. Do cega je :D

promjeni u opcijama izvor zvuka koji hoces da ti bude , mozda ti je na spdif stavljeno kak je meni bilo..

ako i to ne funkcionira onda u igri otvori konzolu i napisi /snd_restart

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 8:30 (toxic).
15 godina
neaktivan

Ma gle, VAC od steama možda skuplja podatke pa onda periodično svakih 2-3 mjeseca bana, ali dotle mi vrištimo na serverima od cheatera wallhackera, aimbotova i svih drugih exploitova koji postoje.

Ja osobno u životu nisam nikada imao problema sa PB osim ako mi nije bio update an pa me izbacio dok ne napravim update, ali ovo daje cheaterima previše prostora da živciraju normalne ljude.

Pozz,

Crot

16 godina
naxeem kaže...
red_bull kaže...

Da ti iskreno kazem potpuno si u pravu!! ja sam popusio sa mw2 pa si me podsjetio na to.. Iw net je bio i ostao najvece smece koje je ikad postojalo.

Meni i svima koji su sa mnom igrali, uvijek je super radilo (ima ih s foruma).

iw net je svima radio super koji imaju super veze.. Naxeem ako se ne varam ti imas optiku jel? no vecini koji imaju tscum-ove 4mb veze, je bio shit.. takav lag me je jednostavno ubijao.. p2p online gaming?? ne hvala.

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan

Evo tko ima c{#}u verziju neka proba sa ovim patchevima LINK

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Jeb.... skoro sm kupil igru hahahahha

uh kako bi se   u z j e b o.

Moj PC  
3 9 hvala 0
16 godina

Haha, dao Bog da vas sve strpali u zatvor. Pa onda iz zatvora {#}.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ista stvar i kod mene kao sto je netko rekao

igra mi bolje radi ako stavim sve na max

LOL tocno se vidi da se ne koristi GPU sto je fatalna pogreska

btw znaci nisu GPU hiccupsi?

dali su onda CPU hiccupsi

jer jos uvijek vecina ljudi kao i ja u sp i mp dobivamo tu i tamo zastajkivanje/stucanje na sec(stutter lagg)te nekad periodican freeze svakih 10min na 4sec(barem kod mene u tom vremenskom rasponu)

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 9:24 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mišljenje mojeg prijatelja prije i poslije igranja coda..

Prije: Igra smeće, najgori cod do sada

Poslije: Najbolji nastavak Coda, prerealno, predobro, kao u filmu itd itd..

http://gtabalkan.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...

Mišljenje mojeg prijatelja prije i poslije igranja coda..

Prije: Igra smeće, najgori cod do sada

Poslije: Najbolji nastavak Coda, prerealno, predobro, kao u filmu itd itd..

isto sam ja mislil dok nije dosal patch sad mi je igra cak i boolja od bfbc2!!!

15 godina
neaktivan

...jos samo malo...jbt cijelu noc se skida...faking net...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

...jos samo malo...jbt cijelu noc se skida...faking net...

a di je tu igra? xD :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina

Vi koji imate lag u mp probajte igrati combat trening. Ja isto imam sad još ponekad lag u mp i jučer idem probati combat trening i nimalo laga, manje laga od sp. Doslovce igra mi letjela na 55-60fps-a i ne pada ispod.

EDIT: jel možda netko probao igrati igru na gamepad?

جيمس كوكان
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 9:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Počeo sam prelaziti igru, i jedino što mogu reći da je za razliku od svih prethodnih CoD-ova vrlo, vrlo neoptimizirana. Grafika možda je za mrvicu ispolirana, ali to ne znači da mora na high postavkama trzati. Stavljati na medium postavke mi se ne da, jer onda će izgledati kao CoD 2...ima li gdje kakav patch?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Mene je jučer s 33lvl bacilo na 28lvl{#}

I sad moram opet doć do 33lv,neće mi vratit da ga jebeš..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice