Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.020.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zvone bili ja s tim patchom mogo na svojoj konfi igrat

xfire:toni0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

mogao bis ne ocekuj previse ali moci ces

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops

Ma gle , fakat se puno popravilo , govorim o PC VERZIJI!!!, od izdavanja. Ja osobno nemam nekih problema u SP misijama sve na max 1920p, ali MP još ne razumijem. Udjem na server a piše mi da mi je ping prema tom serveru 30-35. Ulogiram se na server, BAM unutra imam 80-90. I još sam dobar ostali 14 ima preko 120, ali imaju i jedan 2 ca uvijek sa do 40. Eh oni trčkaraju okolo i napikavaju nas kao ražnjiće  , K/D ratio barem 3/1 a nama preostane što veći clip i spray on.

A fakat ne kužim zakaj, jer dok igram Mp postavke su mi na smiješnih 1280x bez ikakvih efekata a sa mojom konfom moralo bi letjeti.

ja sam se razočarao. Sutra idem kupiti SSD, reinstaliram Win doze stem stavim na SSD i ako se i to ne popravi, account (steam acc) sam već stavio u oglas, prerazočaran sam. Kupio sam klincima PS3 idem sutra po one padove i kameru pa bumo mahali pred telkom i igrali valjda kaj ja znam ping pong...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e sam malo

sta da oznacim za upload koju mapu

i jos sada nemogu ni pokrenuti igru

sada kaze ovo

hfufzfu
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 21:41 (karlosito).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidi ove dve skie stisnem za ne u safe mod i onda mi ovo izbaci stisnem da i nece uci u nista jednostavno nece

hfufzfu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel moram koristit shecky ili mogu palit igricu na default shortcut

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kako hoces, karlito poslao sam ti u inbox nemoras se za to brinuti to ti je upozerenje samo haha

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li mi netko reći ime pjesme koja počinje kad se prvi put pojaviš u Vijetnamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pogledaj na wikipedia track list

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
308gtsfan kaže...

Može li mi netko reći ime pjesme koja počinje kad se prvi put pojaviš u Vijetnamu?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ne prestanete pricat o piratima zvat cu vam Gorana{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

igra me odusevila, predobro.

Ima tu i tamo lag i štekanje, ali ima i servera gdje je to konstantno.

XFIRE; mypet
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
razer1911 kaže...
red_bull kaže...

mislim da ti jedino moze pomoc da kupis igru vec jednom i cekas sluzbene patcheve.. nije dosta piratlije vec jednom???{#}

hmm,gle prvo probat a onda kupit jel sam vec popusio 400 kn za mw2 i nezelim opet na sljepo uzet nesta..ovak cu pogledat kak ce se situacija razvijat sa igrom i kupit nije nikakav problem,sam su problem novci u danasnje vrijeme{#}

Da ti iskreno kazem potpuno si u pravu!! ja sam popusio sa mw2 pa si me podsjetio na to.. Iw net je bio i ostao najvece smece koje je ikad postojalo. ponavljam igra kao igra je bila fenomenalna no nedostatak ds-a me tjerao na zelucne reflekse.. ovu igru sam i kupio zato sto ima ds- ove. i nije mi zao. no ako nisi kupio pricekaj na patcheve..

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Jer moze neko iznjet dojmove o MPu(bez cinjenice da laga) i mozda ga usporedit sa prijasnjim codovima?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Da ti iskreno kazem potpuno si u pravu!! ja sam popusio sa mw2 pa si me podsjetio na to.. Iw net je bio i ostao najvece smece koje je ikad postojalo. ponavljam igra kao igra je bila fenomenalna no nedostatak ds-a me tjerao na zelucne reflekse.. ovu igru sam i kupio zato sto ima ds- ove. i nije mi zao. no ako nisi kupio pricekaj na patcheve..

to je samo zbog losih hostera... inace evo na BO nemogu s nikim od prijatelja igrat... dođemo zajedno... iduća partija igramo jedan protiv drugog... fali ono sa iw.neta kad se nakupi ekipa pa rešetari neke random ljude... a ovo igra skoro svaki sam ovu igru... loše po mome...

tako da evo kad mi dođe optima sa 8mb/512kb vezom... možda zahostam jednu mw2 za nostalgiju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 22:29 (ranko091).
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Jer moze neko iznjet dojmove o MPu(bez cinjenice da laga) i mozda ga usporedit sa prijasnjim codovima?

Sve je isto ko i prije, isti gameplay, ista grafika, itd.. jedino imaš nove vrste matcheva, a i unijeli su virtualni novac u igru pa možeš sa tim novcem kupuvati stvari i kladiti se u matchevima.. ako mene pitaš previše podsjeća na stari CoD.. što je s jedne strane dobro jer se od CoD-a nikad nije očekivao BC2.. da nema laga čista petica..

15 godina
neaktivan

Ja lagano prelazim sp

Možda uskoro padne i mp

Ali trenutno mi ne trza puno, tu i tamo nekada zašteka, al' da se igrat'

SP je odličan

Od priče, do samog gameplaya i akcije

Akcija je odlično izvedena, i nikada nije dosadno

Uvijek se nešto dešava

Odličan SP za sada, vidjet ćemo dalje, a možda se odlučim i za mp uskoro {#}

I see dead people

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

igra me odusevila, predobro.

Ima tu i tamo lag i štekanje, ali ima i servera gdje je to konstantno.

situacija je tocno takva

od A do Ž najbolje si opisao BO u trenutnom stanju

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina

Ovi patchevi jesu malo nesto popravili, ali i dalje je problem CPU load. To ti i ping pokazuje. U browseru ti je 30-40, udjes ingame kad ono 80-90. Mozda sam u krivu, ali sumnjam. Isto tako, igra i dalje full opterecuje procesor i nema mi razlike igram li na 800x600 @LOW ili na 1920x1200 @MAX. Znaci, iskljucivo je do CPU loada, jer graficka mi se niti ne optereti ... Valjda ce popraviti to cim prije.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...
zvonebaba kaže...

ljudi di se najeftinije moze kupiti cod black ops sa dvd-om original neda mi se zezat sa crackovima kada izadu za co op i mp

i da je ko presao neku mapu u single playeru sve ti je crno samo vidis da moras doci 11m a nemozes stanes na 7

game.co.uk 350 kn ali je opasnost od CARINE.

Na game.co.uk je 300 i nešto sitno kuna i ako jednostavno kupiš verziju za download nemaš apsolutno nikakvog straha od carine. Kupio danas, key stigao za 4 sata, skinuo za dva i pol sat. I sad već igram umjesto da bez veze čekam tjedan dana da mi dođe box i da mi još možda na njega zaljepe carinu i PDV.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
neaktivan

probao sam uredivati config, mijenjao sam postavke, stavljao razlicite prioritye u taskmanageru, ali stalno mi se igra crasha kad mi se prva misija treba loadat ili mapa u mp kad se loada

igra je originalna kao i os a ostatak konfiguracije je pod moj pc

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

LoL sta sam sve pročitao ovih par strana.

Poceli su kaka* o piratu na mp.

Je li to istina ???

Ako je, zasto su ga probili, sad ce mi dolazit njubovi čiterski. 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Da ti iskreno kazem potpuno si u pravu!! ja sam popusio sa mw2 pa si me podsjetio na to.. Iw net je bio i ostao najvece smece koje je ikad postojalo.

Meni i svima koji su sa mnom igrali, uvijek je super radilo (ima ih s foruma).

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina

Meni je super radilo na mw2 i jos radi :-) jedino me zivciralo to sto se nemoze kickat cheater mogli su bar vote kick ubacit u mw2

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan

IWNet će mi ostat u dobrom sjećanju, bez obzira što pričali piratski njubovi koji ne daju pare da igraju online

4 1 hvala 0
17 godina
sardax kaže...

Ovi patchevi jesu malo nesto popravili, ali i dalje je problem CPU load. To ti i ping pokazuje. U browseru ti je 30-40, udjes ingame kad ono 80-90. Mozda sam u krivu, ali sumnjam. Isto tako, igra i dalje full opterecuje procesor i nema mi razlike igram li na 800x600 @LOW ili na 1920x1200 @MAX. Znaci, iskljucivo je do CPU loada, jer graficka mi se niti ne optereti ... Valjda ce popraviti to cim prije.

Isti slucaj. Proc je non stop na 100% dok graficku nisam vidio da je presla 30% opterecenja...

15 godina
neaktivan

Meni nakon updatea za MP online igranje leti. A koliko vidim izašao je i patch za SP pa je to vjerovatno razlog zašto mi radi puno puno bolje. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam pitanje, možda se ovjde već postavilo al ne mogu naći, zanima me zašto ne rade private matchevi??

naime stvorim private match i onda pozovem frenda unutra, nakon toga on se spaja jedno 5 minuta i napiše mu lost conection to host, tako je i kad se ja spajam na njegov invite.. nemojte mi molim vas reći da niti to ne radi u ovom CoDu {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Figo kaže...

Imam pitanje, možda se ovjde već postavilo al ne mogu naći, zanima me zašto ne rade private matchevi??

naime stvorim private match i onda pozovem frenda unutra, nakon toga on se spaja jedno 5 minuta i napiše mu lost conection to host, tako je i kad se ja spajam na njegov invite.. nemojte mi molim vas reći da niti to ne radi u ovom CoDu {#}

Da bi to mogao moraš otvorit portove na routeru, ugasit firewall itd...zato se ne može spojit kod tebe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice