Server browser nema search po imenu, nema po IP-u, problemi sa spajanjem na private match..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lagga,šteka ili ti neće ući u igru uopće.
lagga i smrzava i puca veza i teleportira
Server browser nema search po imenu, nema po IP-u, problemi sa spajanjem na private match..
kako nema search po imenu ??
Kak da onda nadem server?:S
Prvo probajte SP preci dok se smiri sve :)
Da li base-host ima ruske keyeve ili eng?
hehe pa u tome i je fora, frend nemoze naci nas server vec cjelo jutro, imamo server a neznamo di je
Da li base-host ima ruske keyeve ili eng?
engleske mislim da je tip vec napisao na forumu...
hehe pa u tome i je fora, frend nemoze naci nas server vec cjelo jutro, imamo server a neznamo di je :D
Pa uzmete IP? Dadne vam netko tko ima
Kaj su zaboravili search ? Možda se negdje može direktno ip upisat.
Ja dodao server u favorite...naučio ćirilicu na pola :D.
Al je prazan
Koji ste vi likovi zalite se na lag kad igrate preko mutavog steama, nadite neki dedicated server i gotovo pucajte..
Samo je pitanje koliko ako je uopce netko digo dedi server..
To nije server koji vi sami radite nego koji se naruci pa se placa, kao i u cod 2 i cod 4....
To su serveri koji su samostalni i nemaju veze sa proizvodacem igre... na takvom servru ovakv lag kakav pricate je nemoguc.
Kaj su zaboravili search ? Možda se negdje može direktno ip upisat.
da isto kao i na bc2... :)
Al je prazan
Ajde me pliz nauči.
eeeeeeee znam to mi stari zna !
Al je prazan
podijeli ip sa ostalima pa neka se spoje..
Proci ce vremena dok ljudi ne nauce koristit dedi servere, naucili su biti razmazeni
hehe pa u tome i je fora, frend nemoze naci nas server vec cjelo jutro, imamo server a neznamo di je
a bokte uvek moraju s necim pokvarit
sretno s trazenjem :))))))
Ovo je ip: 195.122.135.122:3144 ima i posebna tema koja je već povezana gore.
i sad lijepo otvori se mp
otvori se konzola sa tildom vjerojatno
pa se upise /connect 195.122.135.122:3144 i stisne se enter i uzivajte
Koji ste vi likovi zalite se na lag kad igrate preko mutavog steama, nadite neki dedicated server i gotovo pucajte..
Lol, o čem ti, pa nego gdje bi igrali nego na dedicated serverima?
i sad lijepo otvori se mp
otvori se konzola sa tildom vjerojatno
pa se upise /connect 195.122.135.122:3144 i stisne se enter i uzivajte
Sumnjam da ima konzole.
Sumnjam da ima konzole.
Ima.
Ako je tako objasni mi lag..... To je nemoguce..
Zna se sta su dedi serveri sta su hostani serveri sa strane proizvodaca, kao u mw2...steam zaboravite..
ima konzole to su vec odavno rekli...meni igra dolazi za 1-2 h al cu je preuzet vcrs u 7 pa cu vidit sve...i connectat priko konzole na ovaj ip 195.122.135.122:3144 i rec jel ima laggova i sranj*.
Zna se sta su dedi serveri sta su hostani serveri sa strane proizvodaca, kao u mw2...steam zaboravite..
Pa jao...BO ima samo DEDI servere i potreban ti je steam da igras BO drugacije nejde pa ne pricaj gluposti,
mw2=iwcrapnet a BO ima dedi servere hostane od strane Gameservers samo
je tko za zombies dok se ne smiri ludnica oko mp??
IWNet će se još pokazat bolja opcija od ovog kaj smo dobili...ako ovo se ne popravi u roku odmah...onda ni neće tako brzo.
IWNet će se još pokazat bolja opcija od ovog kaj smo dobili...ako ovo se ne popravi u roku odmah...onda ni neće tako brzo.
a cekaj sta cemo moc igrat preko IWNetili ga još rade?
Pa jao...BO ima samo DEDI servere i potreban ti je steam da igras BO drugacije nejde pa ne pricaj gluposti,
mw2=iwcrapnet a BO ima dedi servere hostane od strane Gameservers samo
A jbga, mislio sam da je dedi samo dodatna opcija, ali ako postoje samo dedi a ne serveri hostani od strane proizvodaca onda je steam jedini problem..
Njega se moze zaobici valjda.. samo treba naci kako... Ne moze BO ovisit o steamu nikako..
Cisto sumnjam iwnet je zesci crap a mislim da svi malo pretjeruju atm i da ce se lagg srediti kroz koji dan naravno da je sad ludnica
svi navalili i dosta ih skida BO via steam tako da nist cudno ako se mene pita
Ima konzole ali nema connect naredbe, ili mozda ide nekako drukcije