Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.015.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
TopGun kaže...
 Btw taj 15. badge izgleda super :D

Da, samo malo mi smeta što je asimetričan I'm OCD-ish :)

So I say to him: That's not an ogre, that's my girlfriend, hahaha!///So then I realised - it wasn't Jared's sister, it was his grandmother, hahaha!
15 godina
neaktivan

Hoću moć igrat na ovoj konfi barem na medium??

Koliko će iznositi cijena igre nakon što izađe??

Hoće li igra biti dobra??

*sarcasm*

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 22:50 (Frentt).
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina

Hahhaha baš nisam htio stavit kao ti TopGun al mi je taj najbolja!!!{#} Aj prihvatite na steamu INVITATIONS!!! {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Frentt kaže...

odi na googlu can i run it i vidjet ces jel mozes,cijena ce bit 400 kuna

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Skinut će se za 3 sata tek...NEEEE

Bila je na 32% prije 40 minuta...onda sma restartal steam, i nekaj mi pisalo "Decrypting files" i sad je na 10% tek

Probaj promijeniti download server. Meni to često zna popraviti stvar kada su gužve.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Jao pa ja cu se ubit, igra je vani a meni na steamu na 60%.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali nemozes je igrati jos uvijek, barem ja nemogu, imam sve preloadano :/

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma nastavilo je normalno...taman dok završi mi Shutter Island...igra je spremna !!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo odigrao 1 wagger match,covjeceeee,ballistic knife je takav badassssssssssssssss,crosbow je takoder super...black ops,sutra cu te bolje upoznati =) =) =)

eplati.com
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
Btw add me on steam: perkoxcar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Upravo odigrao 1 wagger match,covjeceeee,ballistic knife je takav badassssssssssssssss,crosbow je takoder super...black ops,sutra cu te bolje upoznati =) =) =)

S obzirom da ti koliko čujem nešto ne štima sa plaćanjima na gameu bolje bi bilo da to ideš riješiti.

Al ne ti se rađe igraš dok ekipa koja ti je pošteno platila čeka bez svog keya...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
CoKsA kaže...
Frentt kaže...

odi na googlu can i run it i vidjet ces jel mozes,cijena ce bit 400 kuna

Neče proči na can i run it ima procesor od 2,2,ali isto je tako meni bilo na laptopu sa fifom nije prošlo a<li ja je igram normalno(na low).Koja brzina neta če trebat za on line CoD pošto imam samo 1mbp 

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan

Nema lagga?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nema lagga?

ima i to kobnog

eplati.com
17 godina

Izgleda da ce se neki sutra tesko probuditi za posao, skolu ako upće sjete toga lol..

Bas me zanimaju dojmovi hh..

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime&amp;quot;
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Damn meni tek na 35% download, zamjerim ti {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
eplati.com kaže...

Damn meni tek na 35% download, zamjerim ti {#}

jooj nemojte se bunit ja ga sutra tek idem kupit ako dođe uopće u dućane

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
eplati.com kaže...

S obzirom da ti koliko čujem nešto ne štima sa plaćanjima na gameu bolje bi bilo da to ideš riješiti.

Al ne ti se rađe igraš dok ekipa koja ti je pošteno platila čeka bez svog keya...

Ja nekuzim tog lika.Kupac je najvazniji a toga tu ne vidim.Prvo prodaje ruske keyeve i nije naveo tako a to je tek spoemnuo na neciji upiti.Druga stvar je sto je cijena bezobrazno viskoa!!!I jos ova treca!!!!!

Pa ja njemu ne bi dao da prodaje krafne na plazi!!!!!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
15 godina
protjeran

Ja neznam zakaj su svi tak uzbuđeni oko ove igre ok biti će dobra možda čak i odlična, ALI po meni ništa neviđeno čak naprotiv vjerujem da će u nekim segmentima podbaciti. Ljudi shvatite da je pravi COD odavno izumro i po meni je ove godine BC2 nenadmašiv jer definitivno ima najzabavniji MP te odličan balans između brzog i sporog ratovanja.

Moj PC  
5 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Druga stvar je sto je cijena bezobrazno viskoa!!!

Ne može biti skuplja od Steama da ga hebeš

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 23:14 (thesekiman).
14 godina

AJ STFU!!!

16 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Ja neznam zakaj su svi tak uzbuđeni oko ove igre ok biti će dobra možda čak i odlična, ALI po meni ništa neviđeno čak naprotiv vjerujem da će u nekim segmentima podbaciti. Ljudi shvatite da je pravi COD odavno izumro i po meni je ove godine BC2 nenadmašiv jer definitivno ima najzabavniji MP te odličan balans između brzog i sporog ratovanja.

Nisi ti ni daleko od istine.

16 godina
protjeran
thesekiman kaže...
Perkan777 kaže...

Druga stvar je sto je cijena bezobrazno viskoa!!!

Ne može biti skuplja od Steama da ga hebeš

Nije bitno da li moze biti skuplja bitno je da li moze biti jeftinija!!!!!

sako9800 kaže...

AJ STFU!!!

Kako volim ljude kad ih covjek vuce za nos i to na ocigled svih!{#}

14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja nekuzim tog lika.Kupac je najvazniji a toga tu ne vidim.Prvo prodaje ruske keyeve i nije naveo tako a to je tek spoemnuo na neciji upiti.Druga stvar je sto je cijena bezobrazno viskoa!!!I jos ova treca!!!!!

Čekaj. Ti ovo zoveš bezobrazno visokom cijenom? Pa daj pogledaj eNabavu! 339 kuna! Kao da je od zlata ne preorder! Da kupac je najvažniji, a znaš što je on radio od 19 sati do 22 sata? Preko teamviewera svima namještao da se preloada, i svima je napravio, nije mu ostao nijedan kupac! Ruski su keyevi, pa što? Da nisu ruski keyevi sada bi mi čekali jutro, 8 sati! Nemoj tako prosuđivati po činjenicama koje ne znaš. Pogledaj malo komentare na igru na njegovoj stranici. Uostalom, na tebi je da biraš gdje ćeš kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 23:21 (Wicked_Sick87).
16 godina
neaktivan

Kak se vi tu neki ponašate ko da svatko od vas ima maximum 12god. Pa to je je*ena igrica, ne dolazak Isusa Krista u borbi protiv sotone.

Moj PC  
6 4 hvala 0
16 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...
Perkan777 kaže...

Čekaj. Ti ovo zoveš bezobrazno visokom cijenom? Pa daj pogledaj eNabavu! 339 kuna! Kao da je od zlata ne preorder! Da kupac je najvažniji, a znaš što je on radio od 19 sati do 22 sata? Preko teamviewera svima namještao da se preloada, i svima je napravio, nije mu ostao nijedan kupac! Ruski su keyevi, pa što? Da nisu ruski keyevi sada bi mi čekali jutro, 8 sati! Nemoj tako prosuđivati po činjenicama koje ne znaš. Pogledaj malo komentare na igru na njegovoj stranici. Uostalom, na tebi je da biraš gdje ćeš kupiti.

Lol kako mozes usporedjivati enabavu kad su to engleski keyevi.Lik je presutio da su to ruski keyevi.Haha jak ti je argument "ne bi trebali cekati do 8 ujutro" hehe stvarno sam se nasmijao (nadam se da je to bio sarkazam).Ako je tebi u redu kupovati po visoj cijeni izvoli.Ja necu bacati pare bzvze.

BTW da li je CD key skeniran?

16 godina
protjeran

Kako ovaj lose pjeva na onom tulumu za black ops!Umirem od smijeha {#}

A atmosfera je ono ko na sprovodu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 23:29 (Perkan777).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Lol kako mozes usporedjivati enabavu kad su to engleski keyevi.Lik je presutio da su to ruski keyevi.Haha jak ti je argument "ne bi trebali cekati do 8 ujutro" hehe stvarno sam se nasmijao (nadam se da je to bio sarkazam).Ako je tebi u redu kupovati po visoj cijeni izvoli.Ja necu bacati pare bzvze.

Da, CD je skeniran. Kako znaš da su engleki keyevi? Kako misliš po višoj cijeni? Gdje je manja cijena od ePlati osim na base-hostu?

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Kako ovaj lose pjeva na onom tulumu za black ops!Umirem od smijeha {#}

A atmosfera je ono ko na sprovodu!

Ja mislim da 60% njih ne zna ni gdje su došli.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...
Perkan777 kaže...

Da, CD je skeniran. Kako znaš da su engleki keyevi? Kako misliš po višoj cijeni? Gdje je manja cijena od ePlati osim na base-hostu?

Prico sam s likom jos prije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice