Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Hoće li biti cr{#}nih servera kao što je to u četvorci ili mogu onda zaboravat igranje multiyja bez originala?

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Call of Duty: Black Ops
308gtsfan kaže...

Hoće li biti cr{#}nih servera kao što je to u četvorci ili mogu onda zaboravat igranje multiyja bez originala?

Neće. Zaboravi na igru bez originala.

Osim toga nevidim u čemu je problem jer će original koji mjesec poslje koštati smješnih 200kn.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

Cekaj da uzmem kristalnu kuglu

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
308gtsfan kaže...

Neće. Zaboravi na igru bez originala.

Osim toga nevidim u čemu je problem jer će original koji mjesec poslje koštati smješnih 200kn.

A i to što kažeš, treba se malo strpit da prođe ova navala.

16 godina
Joe Cooker kaže...

Red bull je uzeo i zvat ce se bug cini mi se

Tako je. uskoro ce se i pokrenut sticky sa nazivom Bug online Black Ops server i tu ce se objaviti sve bitno vezano za server.. Instalacija servera od strane providera krece 9.11. tako da se se vjerojatno vec taj dan igrati na serveru, sve ovisi o njima(gameservers). bit ce 18 igraca ranked server.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:31 (red_bull).
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

na base-hostu, kad se upisuje onaj kod bug dobije se 15% popusta. da li će to vrijediti i nakon izlaska?

zna tko?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
djdomi kaže...
djdomi kaže...

na base-hostu, kad se upisuje onaj kod bug dobije se 15% popusta. da li će to vrijediti i nakon izlaska?

zna tko?

daj pitaj koliko ce kostat nakon izlaska i dal ces moci igrati sa svojim kompom...lol

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
djdomi kaže...
djdomi kaže...

zna tko?

daj pitaj koliko ce kostat nakon izlaska i dal ces moci igrati sa svojim kompom...lol

jel znaš odgovor ili tek tako pišeš?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
moderator

Call of Duty: Black Ops - S&D Live

Otišo lik s mamom po namirnice{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:54 (pirat).
Moj PC  
6 0 hvala 5
14 godina
neaktivan

A ovo vezano uz rankove, jel steam sprema rankove?

16 godina
pirat kaže...

taman pogledo malo... lik igra one in a chamber... i dođe mu mama xD, i kaže ajde samnom do wallmarta da kupimo namirnice... ja sam umro, još mu veli da je stalno za tim xboxom da se prestane igrat xD

Steam:luka2301
17 godina
neaktivan
AMD boy kaže...
pirat kaže...

taman pogledo malo... lik igra one in a chamber... i dođe mu mama xD, i kaže ajde samnom do wallmarta da kupimo namirnice... ja sam umro, još mu veli da je stalno za tim xboxom da se prestane igrat xD

lol, taman izgasili channel.

16 godina
djdomi kaže...
red_bull kaže...
djdomi kaže...
djdomi kaže...

zna tko?

ima 20 stranica o "dal cu moc igrat bo" i 50 stranica "koliko ce kostat nakon izlaska".. a da pitas  onoga koji ti prodaje igru? ili samo malo prelistas forum?

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
djdomi kaže...
red_bull kaže...
djdomi kaže...
djdomi kaže...

zna tko?

ima 20 stranica o "dal cu moc igrat bo" i 50 stranica "koliko ce kostat nakon izlaska".. a da pitas  onoga koji ti prodaje igru? ili samo malo prelistas forum?

u gornjem posut nisam uopće pitao za pokretanje igre(tako da ne znam otkud ti to) i kolko će koštati nakon izlaska me zanimalo za onaj bug kod.

16 godina

u gornjem posut nisam uopće pitao za pokretanje igre(tako da ne znam otkud ti to) i kolko će koštati nakon izlaska me zanimalo za onaj bug kod.

joj neda mi se... zaboravi!!

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

znam šta misliš. povezuješ ono prije što sam pitao oću moć pokrenut i sad pitam za cijenu nakon. al šta ćeš, moram pitat, nadam se da ću pokrenut {#}

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
red_bull kaže...

znam šta misliš. povezuješ ono prije što sam pitao oću moć pokrenut i sad pitam za cijenu nakon. al šta ćeš, moram pitat, nadam se da ću pokrenut {#}

Pa samo da ti velim sto se tice tog pokretanja da lik tu na BUG oglasniku prodaje Athlon x3 (2.9 MHz) za 400 kn tako da...

Prodajem CoD MW2 Steam Acc . BOXED sa drugim DLC packom. 10 prestige lvl 37 200 kn
17 godina
neaktivan
TopGun kaže...
djdomi kaže...
red_bull kaže...

Pa samo da ti velim sto se tice tog pokretanja da lik tu na BUG oglasniku prodaje Athlon x3 (2.9 MHz) za 400 kn tako da...

trenutno nemam za to dvoje :/

grafu ću dobit, to nije nikakav problem. čak je dvije serije udaljena od zahtjeva, ali procesor je problem a ne mogu ga nabavit ko ovu 3650.

15 godina

Upravo pao preorder za Call of Duty: Black Ops i Call of Duty 4: Modern Warfare GOTY za PC na GMC-u. Black Ops 360 a CoD4 149kn!!!{#}              

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
TopGun kaže...
djdomi kaže...
red_bull kaže...

trenutno nemam za to dvoje :/

grafu ću dobit, to nije nikakav problem. čak je dvije serije udaljena od zahtjeva, ali procesor je problem a ne mogu ga nabavit ko ovu 3650.

sta se brinete

moci ce te pokrenut i sa x2 procom

ne vjerujem da ce bo bit zahtijevniji od bfbc2

a ja bfbc2 igram na med do max bez frke a mw2 na high sa x2 procom

bez ijednog laga a bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 17:47 (made).
15 godina
neaktivan

evo jedan jako jako zanimljiv video

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
made kaže...

sta se brinete

ja bfbc2 igram na med do max bez frke

mw2 na high sa x2 procom, bez ijednog laga

bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 17:38 (Sir Vidara the XVII).
15 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
made kaže...

sta se brinete

ja bfbc2 igram na med do max bez frke

mw2 na high sa x2 procom, bez ijednog laga

bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!

edit!!!)

17 godina
neaktivan
made kaže...

sta se brinete

a ja bfbc2 igram na med do max bez frke a mw2 na high sa x2 procom

bez ijednog laga a bo je engine tipa mw2 malo jaci!!!

ja imam x1

17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
made kaže...

lol bez uvrede, meni je bilo malo deško za pročitat, pa sam editirao

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 18:09 (Sir Vidara the XVII).
16 godina
protjeran
eplati.com kaže...

Znao sam da cete biti ipak toliko naivni da probate =)

Sorry guys,finders keepers

Eplati ja bih vas banao sa ovog foruma{#}.Kako vas nije sram prodavati keyeve po visestruko VISOJ CIJENI{#}!!!Jos ste htjeli obmanuti ljude da su engleski.Da vas nitko nije pitao ne biste ni rekli nista u vezi toga!!!Moze vas sram biti!!!!!!

EPLATI=270 kn=37 eura

Keys4me (i slicne stranice)= <20 eura

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 19:47 (Perkan777).
15 godina

Ljudi bio sam danas u Algoritmu i pitao sam kad će dobit igricu,rekli su ili utorak ili srijeda ;) za PC  ce bit 400 kn

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Ljudi bio sam danas u Algoritmu i pitao sam kad će dobit igricu,rekli su ili utorak ili srijeda ;) za PC  ce bit 400 kn

znaci kod mene 360-380 obicno su 20 jeftinije cijene neg algoritam

15 godina
neaktivan

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje je problem? Kupiš kod njih. Uostalom kako znaš od kojeg on dobavljača dobiva keyeve? Vidiš, možda je keys4me scam. Ajde baš kupi kod njih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 21:24 (Wicked_Sick87).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice