cekaj to ce biti isto ko u bc2? ma nece biti problema s pingom, to sljaka..
samo sta znaci niko osim njih nece moc hostat, znaci nema lan-a.. ali sta je to lan uopce.. to je izumrlo 2009..
samo sta znaci niko osim njih nece moc hostat, znaci nema lan-a.. ali sta je to lan uopce.. to je izumrlo 2009..
Manje vise dedicated zato sto ce se moci iznajmiti samo na GAMESERVERS.COM tako da ja to vidim kao half-dedicated zato sto je ako se ne varam nigdje u blizini nema njihovih servera pa ce ping da bude visok sto bas i nije pozeljno.
Išao sam pogledati na gameservers.com i ima ponuđen Frankfurt, DE za lokaciju. Spojiš se na takav server i garant je ping ispod 50 tako da nema brige što se toga tiče.
LAN je tehnologija, ona nemoze zastarjeti niti izumrti. To ce se koristiti za vjeke vjekova. LAN se izbacuje vecinom zbog;
- Piratiziranje. Igra bi završila dan nakon odmah na Gareni/Hamachiu.
Tehnički, PC verzija se gradi oko dedicated servera.
LAN nije izumro, niti je zastario.
Manje vise dedicated zato sto ce se moci iznajmiti samo na GAMESERVERS.COM tako da ja to vidim kao half-dedicated zato sto je ako se ne varam nigdje u blizini nema njihovih servera pa ce ping da bude visok sto bas i nije pozeljno.
Išao sam pogledati na gameservers.com i ima ponuđen Frankfurt, DE za lokaciju. Spojiš se na takav server i garant je ping ispod 50 tako da nema brige što se toga tiče.
Znam da ima u Njemackoj ali opet nije to to jer ce sigurno bar meni ping biti iznad 50 znam kad igram CoD4 kako je. Bilo bi bolje da se mogu sopstveni serveri praviti tj u svojoj drzavi da napravis server ali jbg kako bi zaradili koji dolar vise od ugovora sa gameservers.com :D
Ako ce biti dedicate ili half-dedicate bice i piratskih servera
Nemora značit.
BC2, L4D/L4D2, UT3 sve su to MP igre ogromne popularnosti koje je nemoguće igrati sa piratskim kopijama.
jos 59 dugih dana...
Nemora značit.
BC2, L4D/L4D2, UT3 sve su to MP igre ogromne popularnosti koje je nemoguće igrati sa piratskim kopijama.
l4d nemoze zbog updatea isto i bc2 jer kad bi se pojavio crack oni bi ga napali sa updateom UT3 se moze igrat jer znam frenda koji je igrao , a black ops ce imati isti sistem dedicateda ko bc2 ali ce patchevi ici manualno a ne auto patcherom i moci ce se igrat ako mora sa starijim patchom
na eplati igra ce kostati (preorder) ako sve bude prema planu 250kn
spunim uplatnicu i platim
tesko mi je odlucit kupit ili ne al vidjet cu ima jos vremena
ako nista drugo barem ce zombiji biti zakon
l4d nemoze zbog updatea isto i bc2 jer kad bi se pojavio crack oni bi ga napali sa updateom UT3 se moze igrat jer znam frenda koji je igrao , a black ops ce imati isti sistem dedicateda ko bc2 ali ce patchevi ici manualno a ne auto patcherom i moci ce se igrat ako mora sa starijim patchom
Aha, da igra moš mislit. Igra možda preko Hamachia koji je prepun mana.
Djeco, upamtite kupite jednom original. Okanite se glupih crackova.
CoD BO neće koristiti ništa drugačij sistem servera od BC2.
Kupite hebenu igru, a ne kukati kako nema cracka. Nek vam starci dadnu.
Aha, da igra moš mislit. Igra možda preko Hamachia koji je prepun mana.
Djeco, upamtite kupite jednom original. Okanite se glupih crackova.
CoD BO neće koristiti ništa drugačij sistem servera od BC2.
Kupite hebenu igru, a ne kukati kako nema cracka. Nek vam starci dadnu.
Ako bude kreka nista od orginala, ako nebude mozda i kupim, simple as that
da nadodam gornjem postu
Nece se stavljati rucno patchevi to je netko postavio link al sada nikako nemogu naci
da nadodam gornjem postu
Nece se stavljati rucno patchevi to je netko postavio link al sada nikako nemogu naci
tocno ide preko steama auto updater.
nece se moci igrati preko neta sa piratskom ziher
pa makar i ako nesto naprave poput alteriwneta to ce biti lose jako
ja hocu kupiti no moram biti 100% siguran da ocu ovo igrat ili ipak nastaviti sa bc2 kad upiknem grafu novu
pa i da se moze piratskom ovakva igra se KUPUJE za igranje prek neta
ma problem sa cijenama da igra nije 400 kn ek 80 kn bi uzimo ali to je previse za vrijednost sto dobijas
ma problem sa cijenama da igra nije 400 kn ek 80 kn bi uzimo ali to je previse za vrijednost sto dobijas
ma da
vec sam rekao na eplati 250kn
cijena je apsolutno nenormalno mala
kakvih 80kn daj molim te pa zar ti neznas koliko je njih kostala izrada igre?
250kn za igru koju ces igrat godinu-dvije prek prevec
a 400kn ce te kostat ak ides u guzjanu zvanu algoritam
Gdje si ti vidio 400kn???
na game.co.uk igra će koštati oko 200kn (preorder). Što je realna cjena. Igra sitgne nakon tjedan dva doma i igraš pošteno, a ne patnje sa crackovima i sa raznim glupostima.
I igra ako je u redu potpuno opravdava tih 200kn. 80kn? lol.
Gdje si ti vidio 400kn???
na game.co.uk igra će koštati oko 200kn (preorder). Što je realna cjena. Igra sitgne nakon tjedan dva doma i igraš pošteno, a ne patnje sa crackovima i sa raznim glupostima.
I igra ako je u redu potpuno opravdava tih 200kn. 80kn? lol.
Je, al podrazumjeva se da ti treba kreditna za game.co.uk...
Sta s onima koji jos nemaju kreditnu? Nama preostaje izbor: crack ili 400 kn...
Je, al podrazumjeva se da ti treba kreditna za game.co.uk...
Sta s onima koji jos nemaju kreditnu? Nama preostaje izbor: crack ili 400 kn...
Ili pazi čuda; Otići 5minuta do banke sa autom i napraviti kreditnu karticu i na nju staviti lovu.
I doma potvrditi preorder.
ili dati 20 kn vise tipu na enabava ili eplati da to napravi za tebe.Cas posla odes u postu uplatis i cekas igru
ili dati 20 kn vise tipu na enabava ili eplati da to napravi za tebe.Cas posla odes u postu uplatis i cekas igru
no pa o tome ja pricam
jucer je na supportu online na eplati bio neki lik i reko nema frke 250kn spunis uplatnicu i platis dobis key prvi dan i rokas no questions asked
enabava je malo skuplija ali i tamo se moze(kupio sam sc2 tamo za 350kn nije bio preorder)
ma netreba vam kreditna samo se malo trebate poraspitat
ma zajebi ti to..lijepo odes u algoritam..ili sophoslab..i kupis ko covijek..bez hebanja za crack i takve stvari...ovako lijepo instaliras igru i to je to..
ma zajebi ti to..lijepo odes u algoritam..ili sophoslab..i kupis ko covijek..bez hebanja za crack i takve stvari...ovako lijepo instaliras igru i to je to..
moze i to ako zeli biti potkran za 200kn vise....
nema problema
Ja od kad sam kupio prvi orginal više nikada ne mislim igrati nešto piratsko online. Evo priznam za mene je zadnje bilo CoD2 i onda su mi se zgadili crackovi, crackani serveri i ekipa na takvim serverima. Sjećam se partije u kojoj je 50% ljudi na serveru priznalo da koristi wallhack. PRIZNALO!!! Je*** takvu igru. Ovako kupim orginal i onda upalim igru i spojim se ko čovjek na server koji hoću i igram kako ja hoću. Još k tome igram s normalnom ekipom u kojoj svaki drugi čovjek ne koristi neki hack.
Tko nije nek proba kupiti orginal i vidjet će da ne će požaliti. Samo je pitanje dal će se htjeti ikad više vratiti piratima. I svi vi koji niste zaposleni nemojte molim vas kukati da se nema para. Dva-tri tjedna ljetnog rada nikoga ne ubija. A tko zbilja hoće, naći će neki posao. Za zarađenu lovu si možete priuštiti najmanje 2-3 odlične igre koje će vam sigurno potrajati duže vrijeme.
Slazem se sa tobom jer koristim neke od licenciranih programa jednostavno imas podrsku u svakom trenutku od update-a do rjesavanja problema. :D Ali za igre jednostavno nmg da izdvojim nekih 20-30e iz prostog razloga zato sto mi je uvijek nesto prece ali zato cekam Steam akcije i dosta igara kupim na tim akcijama :D
hmm, Dal se zna dal ce biti moguc preorder na Steam-u?
ako hoce koji mjesec, ovaj ili sljedeći?
nestrpljiv sam
58 dana remaing, koliko sada 58 dana, a sada?
hmm kuciste di si naso preorder?
ja sam pak dobio informaciju da ce preorder bit 280 kuna..
hmm kuciste di si naso preorder?
ja sam pak dobio informaciju da ce preorder bit 280 kuna..
nema jos preordera drugi mjesec ce biti
i rekli su mi 250kn da ce kostat mozda 280kn ako nesto izmjene
jel mogu naručit na ePati :) taj ključ(preorder)?
jel mogu naručit na ePati :) taj ključ(preorder)?
drugi mjesec