dajte neke dojmove o sp-u, kakva je grafika? jel igra optimizirana i jel zahtjevna? nitko nista ne prica.
a kad je cod bio "zahtjevan"?
dajte neke dojmove o sp-u, kakva je grafika? jel igra optimizirana i jel zahtjevna? nitko nista ne prica.
evo ja sam igrao malo SP...grafika u filmićima je katastrofalna :/ al u igri je dobra..priča se nastavlja na BO1..igra nije zahtjevna uopče ja sam 80 fps-a vrtio na ultra
prvi BO je bio neoptimiziran i jako zahtjevan, mnogima je steko na dobrim konfama.
Ima potencijala biti najbolji COD do sad no mene osobno muce dvije stvari a to su da skoro pa i nema RECOIL-a na oruzjima
i panic knife je jos uvijek tu.
Sve ostalo izgleda odlicno i vrlo je primamljivo i zabavno neznam mozda i kupim ovaj COD , ovih 2 sata kaj sam probal kod frenda
svida mi se 10 puta vise nego ostali COD-ovi.
Class system i upgrade wepona,perkova odradeno fenomenalno a i na moje veliko cudenje mape su odradene jako dobro.
što se tiče optimiziranosti: vrtim bo2 na medium na laptopu :D (2,10gh/z, hd 4570 (integrirana) stoga nema problema sa time, grafika je više manje ista, ali gameplay je malo drugačiji + ima puno stvari koji nisam ni zamišljao u novom codu (neželim spoilati) :D so far so good (došao sam do 4 misije)..
Ne možeš igri suditi na osnovu singleplayera, ionako je on prolazno iskustvo.
U četvrtak hvatam bjeg kući pa ću ga onda skinuti.
Zna netko gdje mogu nabaviti black ops 2 + nuketown 2025 al da je cdkey? Na eplati ima ali nezna se jel se dobije nuketown.
i da prije 10 min je čovjek iz city ex-a otisao...a donio mi je BO2
Mučko djubre
ja se nadam da cu moc pokrenut na ovom(i5 2500k, 4 gb ram, hd 2600 pro), mislim proc je vrh no graficka mi je smece pa onda neznam.
Zna netko gdje mogu nabaviti black ops 2 + nuketown 2025 al da je cdkey? Na eplati ima ali nezna se jel se dobije nuketown.
Nuketown je dolazio iskljucivo uz preorder
A sad, i ovdje pise da dolazi nuketown, ali ne znam je li to samo greska sto nisu maknuli:
http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-II-Uncut-Steam-Key.html
Evo "skilleri" već rasturaju baš me zanima kako taj problem misle rješiti ili če i njega ignorirati kao i u MW3.
Evo "skilleri" već rasturaju baš me zanima kako taj problem misle rješiti ili če i njega ignorirati kao i u MW3.
Već ima hackera?
Već ima hackera?
Pošto je isti engine malo promjenjen od MW3 nije im teško bilo napraviti novi hack.
EDIT: Evo malo šira lista mogučnosti hacka
Here is a current list of the features included with our Black Ops 2 Cheats, keep in mind these features do change on a regular bases so it’s always best to check our forums for the up to date feature listings.
Black Ops 2 Cheat
Full Feature List:
Aimbot:
* No Recoil and No Spread
* Deadly Accurate Lock On Aimbot
* Autofire so bot fires for you with no delay
* Autoprone will put you in prone when fired at
* Full No Spread so all bullets hit dead on center
* Full 360 FOV Aimbot can even see behind you
* Bone Scan finds a bone to hit when the player hides
* Aim key can be set to use any aimkey you choose
* Head/Neck/Chest/Waist Kill Boxes for variations
* Select Enemies, Friends, or Everyone as your target
* Smooth Aim slows the movement to look natural
* Visibility Checks only locks on when player can be hit
* Target by closest to distance or closest to crosshair
* Knifebot will auto knife for you when close
ESP:
* Skeleton shows the skeleton of the player models
* Smiley Face replaces players head with large smiley
* Weapons shows where dropped weapons are located
* Head dot puts a dot on the center of the enemy head
* Marked Heli, Planes, Sentries, RCXD & Explosives
* Name Tags show names of all friendlies and enemies
* Health Tags show health of all friendlies and enemies
* Visual Tags shows an icon or frame around enemies
* Distance Tags show the distance to enemies
* Smart Bounding Boxes with Colors
ViewDistance:
* Varying distances to allow you to see the entire map
* Auto zoom feature that zooms on aim
2D Radar:
* Reveals enemy positions
* Shows player movement
*Show FPS show your frame rate inside the game
* Save over 3 cheat configurations in menu
* Move your menu anywhere on screen with mouse
* Chat Spammer to really make everyone mad
* Show Ping displays your ping on screen
* Show Time display the current time in game
* Enemy Aim Warnings to warn when your in danger
Simply click the “Register Now” button below, sign up, select a membership level and download your Black Ops Cheats in less than 5 minutes. No other cheat site has a better community, support or hacks. Our aimbot will take your game to the next level, sign up now.
probao sam singleplayer..
u pocetku nisam mogo pokrenut koliko je igra stekala, vrtio mi je od 1-5 fps-a.. -.-
nakon restarta, fps mi je izmedju 50-80, ali svako toliko mi padne na trenutak.... ima mozda netko rijesenje za to?
Uzeo sam key sa eplati i dobio sam nuketown 2025. To ce vjerojatno trajati dok ne potrose sve pre-orderane keyeve.
probao sam singleplayer..
u pocetku nisam mogo pokrenut koliko je igra stekala, vrtio mi je od 1-5 fps-a.. -.-
nakon restarta, fps mi je izmedju 50-80, ali svako toliko mi padne na trenutak.... ima mozda netko rijesenje za to?
Kolko vidim na Steam forumu dost ljudi je rijesilo taj problem da su stavili Depth of Field na LOW i iskljuci AO ( ambient occulision).
evo ja sam igricu probao u multy-u i moram vam reč da COD nikad ovakav multy nije imao predobar je....i za ovaj black ops 2 vam treba slabiji PC nego za Black ops 1...ja vrtim 200 fpsa u multyplayeru na ultra i prezadovoljan sam nema štekanja nit zastajkivanja kao u black ops 1..igrica je jako brza i optimizirana! tako da imam samo riječi hvale...nisam požalio 350 kn :)
Uzeo sam key sa eplati i dobio sam nuketown 2025. To ce vjerojatno trajati dok ne potrose sve pre-orderane keyeve.
za koliko ti je stigao key?
i koliko točno košta?
znaći multi je dobar?
Oke ne mogu biti jedini koji ima ovaj problem. Uđem u igru, pronađem meč, mapa se učita, odaberem klasu i gotovo, connection interrupted. Kicka me van u lobby i to je to. NAT mi je open i sve je uredu. Ima li još netko ovaj problem?
Meni je to sve skupo.300 kn mi je previše.gdje ima najjeftinije.g2play nešto ne radi a na key 4 game još nema igre
Oke ne mogu biti jedini koji ima ovaj problem. Uđem u igru, pronađem meč, mapa se učita, odaberem klasu i gotovo, connection interrupted. Kicka me van u lobby i to je to. NAT mi je open i sve je uredu. Ima li još netko ovaj problem?
daj mi objasni kako si otvorio nat...meni je strict
da ali je problem šta meni nijedan neradi...ja imam thompson tg 782i
Igra mi dosla za x360 i mogu reci da mi se ne svidja. Grafika je dobra, ali mi gameplay i nije nešto poseban...sve je isto ko i prije nista tu nije novo osim nekih sitnih detalja.
Moglo bi to puno bolje izgledat, ali izgleda da nece novi engine do nove generacije konzola
i da prije 10 min je čovjek iz city ex-a otisao...a donio mi je BO2
baš me zanima zbog čega td :)