Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
bik kaže...

Ne kužim ovo trkeljanje o grafici, pa Ghosts izgleda odlično, igra je ispeglana, odličan mp za razliku od "nekih" naslova gdje ti na high end stroju igra ne radi kak spada a htio si se samo zabavit s frendovima uz malo online pucačine.. Code moj vračam ti se  {#} 

errr... ghosts je imao problema s framerateom koliko se ja sjećam.

Say hello to my little friend
13 godina

I nisi ga mogao pokrenuti ak nisi imao više od 4gb rama. Iako je igra trosila jedva 1.8? tako nešto.

Texture na PC-u skoro da i nisu razliku od konzole imale...

I naravno ko i Black Ops,prvih mjesec 2 ogromni framerate problemi zbog porta.

14 godina
Krunoo7 kaže...
bik kaže...

Ne kužim ovo trkeljanje o grafici, pa Ghosts izgleda odlično, igra je ispeglana, odličan mp za razliku od "nekih" naslova gdje ti na high end stroju igra ne radi kak spada a htio si se samo zabavit s frendovima uz malo online pucačine.. Code moj vračam ti se  {#} 

da inace ghost je next next gen igra pa je na startu zahtjevala jel ono 8 giga rama? pa su se onda iz activisiona smilovali pa smanjili zahtjev na 4gige, i l je ono bio nekakav hack za to, ne sjecam se bas, kasnije nisam ni zelio pratiti

i jos treba dodati da je ghost baziran na unaprijedjenom quake 3 engineu?

a pod "nekih" high end naslova znam da si vjerovatno mislio na battlefield 4, e pa kad iz activisiona naprave potpuno novi engine i kad on bude zapravo next gen engine bas onda da vidimo kako ce tad CoD raditi, jos ako bude nesto poput levolution i destrukcije, nema sumnje da ce raditi bezprijekorno.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina

Stvar je u tome da koliko god mi trubili kako je to sve iz godine u godinu jedno te isto. . ., kako ide u istom zaglupljujucem "noob frendly" future warfare smjeru IT SELLS. Dok god oni ostvauju $$$ nista se nece promjenit, da naprave Call of Doody Grey Storm of Poop opet bi bilo ljudi da to kupi jer je mainstream. . ., uzalud vam trud sviraci, zaboravite da ova fransiza postoji, prepustite ju djeci i trollovima a potrazite neki drugi, kvalitetniji naslov. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina

Treba bojkotirati loše naslove i to je to.

Bf4 je isto podbacio,uzasan launch je imao,hrpa bugova itd...

Meni je sad OK i enjoyable je,al brate mili preorder više ne radim. Šta je to s igrama da tek nakon 2-3 mjeseca i par intenzivnih pečeva igre budu jedva igrive?...

Uobrazila se djubrad,mlate ogromnu paru na DLC i stvarima koje su trebale bit ingame ovak i onak.

16 godina
Indestructible kaže...
Krunoo7 kaže...
bik kaže...

da inace ghost je next next gen igra pa je na startu zahtjevala jel ono 8 giga rama? pa su se onda iz activisiona smilovali pa smanjili zahtjev na 4gige, i l je ono bio nekakav hack za to, ne sjecam se bas, kasnije nisam ni zelio pratiti

a pod "nekih" high end naslova znam da si vjerovatno mislio na battlefield 4, e pa kad iz activisiona naprave potpuno novi engine i kad on bude zapravo next gen engine bas onda da vidimo kako ce tad CoD raditi, jos ako bude nesto poput levolution i destrukcije, nema sumnje da ce raditi bezprijekorno.

Žišku ti BIT igranja mp igara? kakav next gen, kakva destrukcija, koji je engine, šta ce mi to, s cim se ti zamaraš??   Želim kad dođem s posla , vani kiša a ja uz kavicu opalim par zabavnih partija s online ekipom bez puno mozganja i živciranja/namještanja/izbacivanja, bf4 je razočarao, bf3 je bio super i to je to, daj mi sad cod , bez hejtanja, hvala doviđenja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 14:42 (bik).
13 godina

pa netko bi rekao da engine utječe na gameplay.

Recimo u 2014godini smo a u codu nemrem srusit zid i mijenjat teren.

U bf4 kad sam u stisci srusim cijeli zid s rpgom ili c4.  Osim ak je to previše mozganja

p.s BF sam uzeo kao primjer,jer on jedini to radi u real timeu,bez skriptiranih evenata (levolucija je skriptana,al sve ostalo nije)

16 godina

Misliš rec sa metar udaljenosti zvekneš rpg u zid, zgrada se prepolovi a ti sa sebe obrišeš prašinu i uživaš u realnoj destrukciji dok ti se suigraci klanjaju

Ja sam na rušenje zida fapao ´98 u igri Blood (2:02min)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 15:58 (bik).
17 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

A zašto bi to morao moći?

Da ima destrukcije male CoD mape bi mogao pretvoriti u livade u roku sekunde, a napucavanje na čistini ne bi nikom bilo zabavno.

15 godina
neaktivan

Call of Duty Online Warfare  treba izač. Na tom bi zaradili a i ljudi bi igrali.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
dekstroza kaže...
Rocinante2112 kaže...

Da ima destrukcije male CoD mape bi mogao pretvoriti u livade u roku sekunde, a napucavanje na čistini ne bi nikom bilo zabavno.

Ovisi ko šta trazi. Toga sam se naigrao u Quakeu,UT-u i prvim CoDovima (arena shooteri na skucenim mapama). Sad kad imamo mogucnosti igranja na vecem scaleu nekako sam se ohladio od toga.

Treba nekad i experimentirat i odstupit od te jedne te iste formule. Često ljudi spominju BF kako je prevelik,mape su ogromne,nema akcije... Ma joj ,gluposti. 64 man serveri,zatvorene mape,akcije ima non stop ,24/7.

14 godina
nul-3 kaže...

Call of Duty Online Warfare  treba izač. Na tom bi zaradili a i ljudi bi igrali.

Zarađuju i na ovome, zašto bi se trudili?

Say hello to my little friend
17 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Ovisi ko šta trazi.

U tom je problem, ti tražiš od CoDa da "inovira" sa vozilima, destrukcijom i većim mapama.

Dakle, po opisu stvari ti zapravo tražiš Battlefield. A on već postoji.

11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
dekstroza kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ovisi ko šta trazi. Toga sam se naigrao u Quakeu,UT-u i prvim CoDovima (arena shooteri na skucenim mapama). Sad kad imamo mogucnosti igranja na vecem scaleu nekako sam se ohladio od toga.

Treba nekad i experimentirat i odstupit od te jedne te iste formule. Često ljudi spominju BF kako je prevelik,mape su ogromne,nema akcije... Ma joj ,gluposti. 64 man serveri,zatvorene mape,akcije ima non stop ,24/7.

Upravo je car COD-a u tome sto su mape male, mali broj igraca (do 8 za bilo koji mod), konstantna akcija...Kome pasu velike mape i 64 igraca ide na bf, a ostatak na cod. Pa u Ghostsu su eksperimentirali sa velikim mapama i gle kako je to ispalo, najgori COD ikada...Sve ti je jasno kada competetive igraju samo 3 mape (ostale ili su prevelike ili lose dizajnirane).

14 godina

Cod je nekad bio dobra igra, igretina, a onda se netko dosjetio da siluje serijal radi zarade i onda je sve otišlo polako u qurac.

na njemu se učilo hodati u fpsu, a danas ljudi na spomen cod imena rigaju jer znaju u šta se pretvorio, šteta ali tako je kako je.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...
Indestructible kaže...
Krunoo7 kaže...
bik kaže...

Žišku ti BIT igranja mp igara? kakav next gen, kakva destrukcija, koji je engine, šta ce mi to, s cim se ti zamaraš??   Želim kad dođem s posla , vani kiša a ja uz kavicu opalim par zabavnih partija s online ekipom bez puno mozganja i živciranja/namještanja/izbacivanja, bf4 je razočarao, bf3 je bio super i to je to, daj mi sad cod , bez hejtanja, hvala doviđenja.

ja nisam rekao da mora biti destrukcija i nesto a la levolution nego sam naveo primjer, jer nije isto praviti igru iz potpuno novo enginea za razliku onog prahistorijskog, to ja hocu reci, i s toga su ocekivani bugovi, glitchevi, kako god hocete, ali opet to ne opravdava bf4 sto je onoliko ´syeban´ da izvinete na rijecniku

a bome tvoje su pare i s njima radi sto hoces, sto se mene tice, ja im ne dam pare za svake godine gotovo isti proizvod i toga se drzim i drzacu se dokle god nesto novo naprave

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina

Za mene cod2/cod4 i Modern Warfare 2...to su za mene najbolje igre serijala. Da se razumijemo, odigrao sam i prosao ih sve...

COD je zanar tipa...dodes s posla, oces si odigrat pucacinu, bez iakvog razmisljanja jednostavno se raspucat..upalis COD i deres!  Male mape, brza igra!

A sad druga je to prica kaj ima previse chitera i ne poduzima se nista u vezi toga... slazem se da to ubija igru. 

Ja bih bio presretan da se napravi ponovno nesto tipa COD 2/4 ! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Cod je nekad bio dobra igra, igretina, a onda se netko dosjetio da siluje serijal radi zarade i onda je sve otišlo polako u qurac.

na njemu se učilo hodati u fpsu, a danas ljudi na spomen cod imena rigaju jer znaju u šta se pretvorio, šteta ali tako je kako je.

Zamijenio si COD za CS ali da nekad je COD bio mila majka no ne znaci da jednom kad dode pr(a)vi next-gen (ne u smislu grafike samo) da nece biti dobar ko nekad no zivi bili pa vidjeli.

Generalno gledano sta se tice fps-a zadnjih 10 godina taj žanar  u teskom qurcu cak su uspijeli jedan CS pretvoriti u noob friendly govance koji se pretvorio u farmanje skinova.. eto prica se da nam dolazi novi UT mozda bude nesto od toga mada sumnjam danas je vecini bitna samo grafika da se sve svijetli ko u BF4 npr; a sve ostale bitne stvari se zanemaraju tj. jednostavno receno ne valjaju.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 22:09 (dad0r).
14 godina
dad0r kaže...
fila2208 kaže...

Zamijenio si COD za CS ali da nekad je COD bio mila majka no ne znaci da jednom kad dode pr(a)vi next-gen (ne u smislu grafike samo) da nece biti dobar ko nekad no zivi bili pa vidjeli.

Generalno gledano sta se tice fps-a zadnjih 10 godina taj žanar  u teskom qurcu cak su uspijeli jedan CS pretvoriti u noob friendly govance koji se pretvorio u farmanje skinova.. eto prica se da nam dolazi novi UT mozda bude nesto od toga mada sumnjam danas je vecini bitna samo grafika da se sve svijetli ko u BF4 npr; a sve ostale bitne stvari se zanemaraju tj. jednostavno receno ne valjaju.

Pa i nisam, modernija, mlađa ekipa ne zna što je cs i ljepote hedšota sa 100m sa kalšicom, 640x480 itd...a tek unreal  i deck 16...{#}

cod je bio mnogima prva odskočna daska u svijeta fpsa što je je.

Mislim da je cijeli žanr počeo pretjerivati, jer pokušavaju izmisliti nešto novo pa se utope u hrpi glupih atačmenta, dodataka itd.

UMjesto da slože kvalitetne mape spremne za esports, 10-20 dobro balansiranih oružja od kojih se svako može koristit i kontrirat svakome više manje.

grafika da bude ugodna oku i eto ti igre, a ne srati sa miljardu dodataka itd.

farbanje pušaka, customizacija, da, ali opet u granicama normale.

Živo me zanima kako će ovaj multi zgledati.

zadnji sam probao cod black ops2 i jako mi je brzo dosadio jer je naporan jako, a čini mi se da će i ovdje pretjerati sa raznim dodacima itd.

11 godina
neaktivan

ala ih štancaju... ghosts sam igrao ovaj vikend kad je bio free, nije to toliko loše koliko se piše, al imam osjećaj kao da igram modern warfare 2, previše sličnosti...

vjerojatno će i ovaj bit na istu vodu, zašto bi nešto mjenjali kad se svaki nastavak samo više prodaje.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Pa i nisam, modernija, mlađa ekipa ne zna što je cs i ljepote hedšota sa 100m sa kalšicom, 640x480 itd...a tek unreal  i deck 16...{#}

cod je bio mnogima prva odskočna daska u svijeta fpsa što je je.

Mislim da je cijeli žanr počeo pretjerivati, jer pokušavaju izmisliti nešto novo pa se utope u hrpi glupih atačmenta, dodataka itd.

UMjesto da slože kvalitetne mape spremne za esports, 10-20 dobro balansiranih oružja od kojih se svako može koristit i kontrirat svakome više manje.

grafika da bude ugodna oku i eto ti igre, a ne srati sa miljardu dodataka itd.

farbanje pušaka, customizacija, da, ali opet u granicama normale.

Živo me zanima kako će ovaj multi zgledati.

zadnji sam probao cod black ops2 i jako mi je brzo dosadio jer je naporan jako, a čini mi se da će i ovdje pretjerati sa raznim dodacima itd.

Da meni je CS uvijek bio najbolji jer je igra sama po sebi uzasno komepetitivna i posto sam ja takav po prirodi nasao sam se u tome i jako mi je odgovoralo , no COD s druge strane mi je bio super ono mozak na pasu i deri DM 2-3 sata odlican ispusni ventil , CoD 4 mi je bio odlican  MW2 isto uzasno zarazan a zadnji koji sam probao je MW3 i nije bas nesto cini mi se ko losa kopija MW2 , BO i BO2 nisam uopce probao no nekima su super dok Ghosts je nekako koliko vidim nekima vrh a drugima totalno smece..

Imam osjecaj da ne zele mijenjati COD i dirati njegovu srz kad god pitas nekoga ko je veliki fan COD-a puno njih kaze da im je to super da je svaki isti tj. da ima taj isti run'n'gun feeling nije to nuzno lose no mislim da vecini je vec dosta da je gotovo svaki novi COD vrlo slican prethodnome tu vec fakat dolazi do zasicenja.

Takoder nemam bas nista protiv skinova,customizacija i tome slicno no kad puske pocinju liciti na one vodene puske za klince sa hello kitty stickerima onda je to vec malo previse osobno smatram da je jedan od najvecih problema COD-a puno previse raznih attachementa,perkova,oruzja itd. jer vrlo tesko je to sve izbalansirati i npr. jedna stvar koja mene zivcira u nekim verzijama su uzasno op SMG kraj kojih nema smisla korsitit neki rifle.

Kad tad budu morali COD fransizu okrenuti naopacke i poceti ispocetka ili se vratiti natrag i napraviti nesto slicno COD2/4 ili pak izmisliti nesto novo mozda , neznam budemo vidli sta nam ovaj COD moze ponuditi.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Bas me zanima kak igrate brzu pucacinu poput coda (pogotovo s tim perkovima i kill streakovima) s mozgom na pasi i bez razmisljanja?

Instinkti, buraz.

4 0 hvala 0
13 godina

to moš sa svakom pucacinom.

kako je neki BF recimo kompliciraniji od cod-a? nemas killstreakove i perkove o kojima trebas brinut. Imas close quarters dlc za bf3 tak da imas mape koje su mrvu vece od cod mapa al s više igrača tak da imas akcije non stop...

Spominjem BF eto tek tako,zato što je najveci suparnik CoD-u ,al ima jos mnostvo igara.

Za ama baš svaku moš sjest i bez mozga perinjat. Osim mozda Arme

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Rocinante2112 kaže...

Treba bojkotirati loše naslove i to je to.

Bf4 je isto podbacio,uzasan launch je imao,hrpa bugova itd...

Meni je sad OK i enjoyable je,al brate mili preorder više ne radim. Šta je to s igrama da tek nakon 2-3 mjeseca i par intenzivnih pečeva igre budu jedva igrive?...

Uobrazila se djubrad,mlate ogromnu paru na DLC i stvarima koje su trebale bit ingame ovak i onak.

O tim DLC-ovima sam ja trubio ovdje po forumima,prije 4 godine.Ali nitko nije slusao.Lopovi i nista vise.Npr DayZ.Ok,PreAlpha,ali brate mili 6 mjeseci je igra vani,oni jos uvjek ne popravljaju bugove niti nista.Samo trpaju nove stvari unutra.Tako da sam poceo biti ljut,na takve poteze developera.Popravi te hebenu igru u p.m!Tako isto i COD,trpa samo DLCove u stilu (dobis pinky weapon i 2 mape za samo 5 eura),zatim (ljubicasti weapon i jos jednu mapu novu za samo 5 eura).Alo,ovo je muznja i pola.A onaj,koji to opravdava,taj onda i ima para na bacanje.

14 godina
neaktivan
Nekoliko ljudi samo na prvoj stranici je reklo, citiram "nadam se da ce ovaj put port biti bolji".

E pa sad ja vas pitam...kolko losih portova je dovoljno?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ukay1000 kaže...

Nadam se da te nisu clanice vlastite obitelji ucile o parfemima, ja te komotno mogu o pucacinama. Bilo gdje i kada...

1v1 knife only any time any place a?

najviše volim ove super skillandere koji čim im se baci argument nekog bi išli učiti igranju...ono, učiti igranju igara?

lol kako smiješno zvučiš.{#}

Moj PC  
10 2 hvala 0
14 godina

Ne pokušavam isporovicrati svađu već sam ovo vidio, izbacila mi neka stranica na fcb.

haha dobra, dobra.

{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Ne pokušavam isporovicrati svađu već sam ovo vidio, izbacila mi neka stranica na fcb.

haha dobra, dobra.

{#}

Bila ista slika već i kod Ghosta {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan

Nemaš šta provocirati...Najbolji FPS Multiplayer ikada od COD1 (cak i ovo smece Ghosts najjaci competitive fps), pa cemu izmisljati toplu, nemoze bolje od najboljega (za MP samo pricam).

15 godina
Dr.Feel kaže...

Nemaš šta provocirati...Najbolji FPS Multiplayer ikada od COD1 (cak i ovo smece Ghosts najjaci competitive fps), pa cemu izmisljati toplu, nemoze bolje od najboljega (za MP samo pricam).

COD 2 majka cod-ova. 3+k lijepih sati utrošeno na njega {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice