imam jedan problem...kad upalim cod 5 cujem samo zvuk,a slika mi se ne pojavljuje...u obliznjoj igraoni su mi rekli da trebam pricekati neko vrijeme,ja sam cekao ali nista se nije pojavljivalo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MOLIM VAS ODGOVORITE NA MOJE PITANJE
MOLIM VAS ODGOVORITE NA MOJE PITANJE
Kopirano od yugomilicija:
''ovako ovo je rješenje za sve one koji imaju probleme s skinutim cod 5 kad izabiru težinu igre
idite na start>run>napišite regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Activision>Call of duty WAW>codkey i tamo u codkeyu upišite bez razmaka i crtica novi cdkey za cod 5 koji radi
nakon toga uđite u igru i igrajte''
To će riješiti tvoj problem, a ovo sam već napisao na dvadest i prvoj stani ove teme, a samo tamo nisam kopirao tekst nego dao link tako drugi puta potraži malo.
moze li itko meni odgovoriti??
crni ekran se i meni pojavljuje a zvuk ide,sačekaj
cekao sam 15 minuta,nista...to je sigurno do kompa
napiši konfiguraciju
ma gotovo je sada izbrisao sam vec...ali ipak hvala
e, ak neko zna, jel mi moze pomoć u vezi lan-a,da kad hostam onaj drugi se nemože konektirat kod mene ni ja kod njega i pise nam"this game season is no longer avalivable".pokušavam igrat co-op nazi zombie al jednostavno neće (koristio sam onaj cr*** LANfix)
plz pomoć
Imaš dvije stvari. Jedan patch ti omogućuje da ideš okolo po serverima, drugi da hostaš server.
Jer ima netko rješenje za Unhandled exception error, nemam nikakve modeme instalirane?
Imam malo drukčiji problem od ostalih pa evo:
Uđem u igru odaberem solo mode,odaberem težinu igre i opet me izbaci na odabir misije (tek sam počeo,misija je 1. semper fi)
Da li netko zna riješenje?
Hvala
edit:pročitao sam gornji post,i znam riješenje tako da zanemarite ovaj post
imaš PP rješenja
Opet ja imam problem sa call of duty-em koji nema veze sa mozgom. Mozda netko ima rijesenje. Uglavnom u drugoj misiji treba pozvati rocket attack na neke tenkove i ja bez problema stisnem 6 prebacim na radio stanicu i klikam do besvjesti ali nista od napada, necu je jos uninstallirati, ali ako netko ne ponudi rijesenje kroz par dana isto kao i sa proslim dijelom ciao!!!
Cod 5. put
nazalost veca brojka nije donijela veci pomak. cod 4 je daleko bolji i zabavniji. protivnici mozda nisu inteligentniji ali bar koriste oruzje, vatreno.
igrajuci 5. u misijama sa marincima stjece se dojam da japancima nije ni trebalo vatreno oruzje vec su sve rjesavali cakijom koju su eto prakticno okacili o pusku. jesu japanci smislili kamikaze ali........previse je previse.
na forumu ima clanova kojima su dop....le pucacine iz wwII. sa njima bi se slozio i to samo zato sto mi je dosadilo biti rus, amer ili englez. hocu da budem svaba ili japanac.
Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.
Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.
Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.
imam jedan problem,tijekom instralacije mi kaze ovo:
Error 1305.Error reading from file E:\rld-cod5\Setup\data\main\iw_00.iwd. Vertify that file exist and you can acess it.
moooolim vas pomozite,ova stvar me muci vise od tjedan dana,na internetu sam vidio da se .iwd fajlovi mogu procitat pomocu WinRaR-a ali i to sam probao ali nejde,imam directX 9,sve potrebno za igricu(graficka,ram,itd.)ali nejde...
stvarno neznam u cemu je problem,molim odgovor sto prije
unaprijed veeeeliko hvala!
imam jedan problem,tijekom instralacije mi kaze ovo:
Error 1305.Error reading from file E:\rld-cod5\Setup\data\main\iw_00.iwd. Vertify that file exist and you can acess it.
moooolim vas pomozite,ova stvar me muci vise od tjedan dana,na internetu sam vidio da se .iwd fajlovi mogu procitat pomocu WinRaR-a ali i to sam probao ali nejde,imam directX 9,sve potrebno za igricu(graficka,ram,itd.)ali nejde...
stvarno neznam u cemu je problem,molim odgovor sto prije
unaprijed veeeeliko hvala!
to sam si i mislio,hvala puno na odgovoru
Može li mi netko reći kako se igra Co-op preko Hamachija?
Hvala
Upali Cod5 Safe mode i igraj neko vrijeme na toj rezoluciji i kad predes igru prebaci na svoju rezoluciju jos jedan minus kod igre. Odgovaram na bojan 11
Hvala
Hvala
imam jedan problem...kad upalim cod 5 cujem samo zvuk,a slika mi se ne pojavljuje...u obliznjoj igraoni su mi rekli da trebam pricekati neko vrijeme,ja sam cekao ali nista se nije pojavljivalo
Nadam se da neću pokupit koji karton!! Da li zna netko gdje bi mogao kupiti samo original cd-keycode ( serial ) za CoD WaW, ali da nije skuplji od 150 kn!!
trebalo bi bit na www.enabava.net
Hvala, ali već sam regan na tom Zest-u od kojeg oni nabavljaju i tamo dobijem za niti 100 kuna a ovi traže 150!!
ljudi imam problem...ja igram prvu misiju i kad dodem do tamo di treba izbusit rupu u bacvi ja to napravim i krenem dalje,kad odjednom error:directsssx9 ran out of memory
please helpppppppp
hvala unaprijed
užasno mi je spora igra, je li zbog igre ili konfe (laptop):
P8400 2x2.26, 2GB RAM-a, grafa: Mobil Intel(R) GMA X4500HD
užasno mi je spora igra, je li zbog igre ili konfe (laptop):
P8400 2x2.26, 2GB RAM-a, grafa: Mobil Intel(R) GMA X4500HD