Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam jedan problem...kad upalim cod 5 cujem samo zvuk,a slika mi se ne pojavljuje...u obliznjoj igraoni su mi rekli da trebam pricekati neko vrijeme,ja sam cekao ali nista se nije pojavljivalo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MOLIM VAS ODGOVORITE NA MOJE PITANJE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
HRCA-PRCA kaže...

MOLIM VAS ODGOVORITE NA MOJE PITANJE

Kopirano od yugomilicija:

''ovako ovo je rješenje za sve one koji imaju probleme s skinutim cod 5 kad izabiru težinu igre

idite na start>run>napišite regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Activision>Call of duty WAW>codkey i tamo u codkeyu upišite bez razmaka i crtica novi cdkey za cod 5 koji radi

nakon toga uđite u igru i igrajte''

To će riješiti tvoj problem, a ovo sam već napisao na dvadest i prvoj stani ove teme, a samo tamo nisam kopirao tekst nego dao link tako drugi puta potraži malo.

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
16 godina
neaktivan

moze li itko meni odgovoriti??

0 0 hvala 0
17 godina

crni ekran se i meni pojavljuje a zvuk ide,sačekaj

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

cekao sam 15 minuta,nista...to je sigurno do kompa

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2009 2:05 (_BoJaN11_).

0 0 hvala 0
17 godina

napiši konfiguraciju

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

ma gotovo je sada izbrisao sam vec...ali ipak hvala Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina

e, ak neko zna, jel mi moze pomoć u vezi lan-a,da kad hostam onaj drugi se nemože konektirat kod mene ni ja kod njega i pise nam"this game season is no longer avalivable".pokušavam igrat co-op nazi zombie al jednostavno neće (koristio sam onaj cr*** LANfix)

plz pomoć

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 4:09 (Abra008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš dvije stvari. Jedan patch ti omogućuje da ideš okolo po serverima, drugi da hostaš server.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jer ima netko rješenje za Unhandled exception error, nemam nikakve modeme instalirane?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam malo drukčiji problem od ostalih pa evo:

Uđem u igru odaberem solo mode,odaberem težinu igre i opet me izbaci na odabir misije (tek sam počeo,misija je 1. semper fi)

Da li netko zna riješenje?

Hvala

edit:pročitao sam gornji post,i znam riješenje tako da zanemarite ovaj post

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 18:59 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imaš PP rješenja

17 godina

Opet ja imam problem sa call of duty-em koji nema veze sa mozgom. Mozda netko ima rijesenje. Uglavnom u drugoj misiji treba pozvati rocket attack na neke tenkove i ja bez problema stisnem 6 prebacim na radio stanicu i klikam do besvjesti ali nista od napada, necu je jos uninstallirati, ali ako netko ne ponudi rijesenje kroz par dana isto kao i sa proslim dijelom ciao!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cod 5. put

nazalost veca brojka nije donijela veci pomak. cod 4 je daleko bolji i zabavniji. protivnici mozda nisu inteligentniji ali bar koriste oruzje, vatreno.

igrajuci 5. u misijama sa marincima stjece se dojam da japancima nije ni trebalo vatreno oruzje vec su sve rjesavali cakijom koju su eto prakticno okacili o pusku. jesu japanci smislili kamikaze ali........previse je previse.

na forumu ima clanova kojima su dop....le pucacine iz wwII. sa njima bi se slozio i to samo zato sto mi je dosadilo biti rus, amer ili englez. hocu da budem svaba ili japanac.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
unknown kaže...

Britansko izdanje gaming časopisa gamesTM donjelo je pregršt novih detalja o novome nastavku megapopularne franšize Call of Duty. Punog naziva Call of Duty: World at War prema riječima proizvođača biti će nešto dosad neviđeno. Neprijatelj će biti potpuno strašan i moćan i pametan. U borbi će upotrebljavati taktike koje će nama igračima zagorčati život. Tako kažu bar.

Igra će po prvi puta u serijalu ponuditi sad već popularno co-op prelaženje igre, nova vozila i squad-based elemente (multiplayer). Igra će biti smještena na područje Pacifika.

Igra izlazi za PC, PS3, 360 i Wi a posebno je zanimljivo po navodima ljudi iz spomenutog časopisa, kako Wii verzija igre izgleda fantastično. Nijedna igra nikad nije bila bliže izgledom PS3 i X360 verziji. I za Wii je korišten CoD 4 engine koji bi trebao ovu igru na svim platformama učiniti grafički fantastičnom.

Tak su rekli i za cod:waw pa niš , ja se ipak držim četvorke koja mi kak tak radi.

add me xfire >>> razvaljot
16 godina
neaktivan

imam jedan problem,tijekom instralacije mi kaze ovo:

Error 1305.Error reading from file E:\rld-cod5\Setup\data\main\iw_00.iwd.  Vertify that file exist and you can acess it.

moooolim vas pomozite,ova stvar me muci vise od tjedan dana,na internetu sam vidio da se .iwd fajlovi mogu procitat  pomocu WinRaR-a ali i to sam probao ali nejde,imam directX 9,sve potrebno za igricu(graficka,ram,itd.)ali nejde...

stvarno neznam u cemu je problem,molim odgovor sto prije

unaprijed veeeeliko hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Abstract kaže...

imam jedan problem,tijekom instralacije mi kaze ovo:

Error 1305.Error reading from file E:\rld-cod5\Setup\data\main\iw_00.iwd.  Vertify that file exist and you can acess it.

moooolim vas pomozite,ova stvar me muci vise od tjedan dana,na internetu sam vidio da se .iwd fajlovi mogu procitat  pomocu WinRaR-a ali i to sam probao ali nejde,imam directX 9,sve potrebno za igricu(graficka,ram,itd.)ali nejde...

stvarno neznam u cemu je problem,molim odgovor sto prije

unaprijed veeeeliko hvala!

najvjerojatnije oštećen disk
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

to sam si i mislio,hvala puno na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li mi netko reći kako se igra Co-op preko Hamachija?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upali Cod5 Safe mode i igraj neko vrijeme na toj rezoluciji i kad predes igru prebaci na svoju rezoluciju jos jedan minus kod igre. Odgovaram na bojan 11

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 15:58 (Mitch).
16 godina
308gtsfan kaže...

Hvala

Spoji se na hamachi ip adresu i u igri na co-op modu odaberi lan i odaberi hamachi.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
308gtsfan kaže...

Hvala

Spoji se na hamachi ip adresu i u igri na co-op modu odaberi lan i odaberi hamachi.
 Puno hvala.
17 godina
neaktivan
_BoJaN11_ kaže...

imam jedan problem...kad upalim cod 5 cujem samo zvuk,a slika mi se ne pojavljuje...u obliznjoj igraoni su mi rekli da trebam pricekati neko vrijeme,ja sam cekao ali nista se nije pojavljivalo

ugl...to se i meni dogodilo jer nemam graficku koja podrzava pixel shader 3.0... to sam vec odg jednom clanu par postova prije...
Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
neaktivan

Nadam se da neću pokupit koji karton!! Da li zna netko gdje bi mogao kupiti samo original cd-keycode ( serial ) za CoD WaW, ali da nije skuplji od 150 kn!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

trebalo bi bit na www.enabava.net

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala, ali već sam regan na tom Zest-u od kojeg oni nabavljaju i tamo dobijem za niti 100 kuna a ovi traže 150!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi imam problem...ja igram prvu misiju i kad dodem do tamo di treba izbusit rupu u bacvi ja to napravim i krenem dalje,kad odjednom error:directsssx9 ran out of memory

please helpppppppp

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

užasno mi je spora igra, je li zbog igre ili konfe (laptop):

P8400 2x2.26, 2GB RAM-a, grafa: Mobil Intel(R) GMA X4500HD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...

užasno mi je spora igra, je li zbog igre ili konfe (laptop):

P8400 2x2.26, 2GB RAM-a, grafa: Mobil Intel(R) GMA X4500HD

sve u svemu igra je dosta zahtjevna...igru igram na full postavkama i niti malo mi nije usporena tako da mislim da ti je do konfe (laptopa).
MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice