BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 132.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
13 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
maggotmaster kaže...

Ne mora bit nuzno war, moze i vjezba al da si psujemo majke ko pijani rusi u tvornici urana i fe-KALIJA .... ja ulazem svoju oralnu nevinost jer mi je analna oduzeta od oca.

Ja napišem ozbiljan post, a ti sve uprskaš.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
ElektričnaOvca kaže...

Ha, jedan plavi post i odma' bježanija :P.

Evo, da se vratimo na ''business as usual'', ja pozivam danny-a i ostale curke na ritualno klanje (lokacija i vrijeme po dogovoru). Jedini ekstra zahtjev što se tiče postavki servera je Vazelin:ON. Mi nemamo server jer smo takvi siroti. Predlažem da ulog bude danny-eva osobna kolekcija lubrikanata, svi znamo da je to vrlo vrijedna nagrada. Mi zauzvrat ulažemo antraksovu kolekciju rijetkih salveta, većinom bez fleka (jbg, i to je hobi).

Heba me pas ja MORAM biti na vašem TS-u jednom kad ćete igrati jer siguran sam da je to pišarija živa {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Zero2 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ha, jedan plavi post i odma' bježanija :P.

Evo, da se vratimo na ''business as usual'', ja pozivam danny-a i ostale curke na ritualno klanje (lokacija i vrijeme po dogovoru). Jedini ekstra zahtjev što se tiče postavki servera je Vazelin:ON. Mi nemamo server jer smo takvi siroti. Predlažem da ulog bude danny-eva osobna kolekcija lubrikanata, svi znamo da je to vrlo vrijedna nagrada. Mi zauzvrat ulažemo antraksovu kolekciju rijetkih salveta, većinom bez fleka (jbg, i to je hobi).

Heba me pas ja MORAM biti na vašem TS-u jednom kad ćete igrati jer siguran sam da je to pišarija živa {#}

Šeki, daj mu stavi onaj video gdje ja plačem k'o pipica da makar jednoga čuje ;)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Evo ti ovdje, ja igram, moj se glas ne čuje, čuje se Antraks. Ovo je bilo sve u jednoj rundi, kompilacija. Sve je bilo super dok se nije pojavio jedan skileđija u avionu.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
16 0 hvala 4
14 godina
thesekiman kaže...

Evo ti ovdje, ja igram, moj se glas ne čuje, čuje se Antraks. Ovo je bilo sve u jednoj rundi, kompilacija. Sve je bilo super dok se nije pojavio jedan skileđija u avionu.

Par opako epic trenutaka {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
ElektričnaOvca kaže...
Soldier977 kaže...

Tadaaa: Evo ga....

Hah, napeto - lijepo je vidjeti meč s druge strane, hvala na trudu. Pozdrav od njuba Baklave :P

Ma joooj, :) Pustite Nick-a, jedino je on par puta spomenu nešto bezze, ali to nije nikakvo mjerilo pošto Nick ko ga god ubije naziva njubarom, tako da smo njubare svi u biti po njemu, ali ima tu jedna logika koja se nameće, ako smo mi svi koji ga ubijemo njubare, onda je Nick Ultimativna njubara :) lol

Ma šalim se, bez Nicka ne možemo! peace {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
thesekiman kaže...

Hehehe..Odlicno! :)

Cek,isti nick mu je i u igri i na forumu?

13 godina
drahic kaže...
thesekiman kaže...

Hehehe..Odlicno! :)

Cek,isti nick mu je i u igri i na forumu?

Pošto su me Danny i njegovi pajdaši mučka đubrad banirali 3 puta s nickom 4ntraks - četvrti put sam se nazvao drugačije za sreću ;)

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

a mene opet nikako da baniraju ... a stalno provociram ko zadnja svinja... namece se zakljuchak da je antraks CHETNIK!!

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Vidim da na lijepi način ne ide. Idući koji pokrene raspravu o Neni u ovoj temi dobit će karton u boji biranoj po eci-peci-pec sistemu. Imam ih previše pa sam odlučio pokloniti koji.

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR

4 1 hvala 3
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir
Dama, iz onih videa se jasno vidi da je Dorjan najpristojniji na TS-u :D
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Riješeno!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 14:43 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dodinho kaže...
Dama, iz onih videa se jasno vidi da je Dorjan najpristojniji na TS-u :D

Slazem se, ali te ipak u jednom moram ispravit, a to je da nemas dokaz da sam ja nepristojniji od tebe. Pa pogledaj video i vidjet ces da nisam ni zucnuo ;)
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

prelol :) sad mi je bila zanimacija na poslu :))
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

evo posto sam bas odradio jedan mali trening sa xXx... imam jednu diskusiju, koristio sam 40mm shotgun(m320) ali su decki rekli da je zabarnjena sa kombinacijom underslung, a u ovim se pravilima vidi da to nije nista napisano vezano za to i time bi trebala biti dopustena.... a sto se tice m26 mass on znaci ne smije biti nikako u kombinaciji sa underslung ili se ne odnosi na puske kad nije sa njima tipa aek, famas m16a3 i sl. molim da mi se kaze jer ne zelim neugodnosti tijekom igre..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Cestitke ekipi Croatian Rambo Outlaws

Ja imam samo 2 screenshota od zadnje mape koju sam ja igrao tako da ih ovom prilikom stavljam. Nadam se da vi imate ostale.

1 1
-BiH-slackspace

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Punkbuster: ON

FriendlyFire: ON

TeamBalance: OFF

KillCam: OFF

MiniMap: ON

CrossHair: ON

3DSpotting: OFF

MiniMapSpotting: ON

HardCore: OFF

regenerate Health: ON

Ticketratio: default (20)

Startdelay: 30s (default)

Spawn only on

Squadleader: OFF

Unlocks: all unlocked

LIMITI U ORUŽJU: 

• MAV drone
  • spawn beacon
  • M320 (only standard version forbidden, M320 buck and smoke are still allowed)
  • M26 in combination with underslung rail (standalone M26 is still allowed)
  • IRNV Scope
  • Tactical Light (including pistols with tactical light)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:10 (ceco22).
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Čestitke dečkima iz Croatian Rambo Outlawsa. Dvije napete runde s time da mi igramo kao tim prvi put. Uglavnom, rezultat je 2:2.

Super je bilo!{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:13 (MegaMass 2000).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

cestitke Extraordinary Gentlemen na napetoj i odlicnoj borbi. bilo je do zadnjeg trenutka neizvjesno, na kraju ravnomjerna podjela 2:2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:17 (MaxonUniversal).

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ima li koja ekipa za veceras vs Blue Magnum Team?

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Blue Magnum Team vs 19xx > 4:0

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:51 (Dr_Furyo).

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

Chestitke BMT-u na spawnrape-u !! Stvarno debilna fora... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:50 (maggotmaster).

1 0 hvala 0
14 godina
maggotmaster kaže...

Gle, mi smo jos uvijek ostali zivi nakon sto je puknuo MCOM, sta ocekujes da cemo pustit da nas pobijes ?? wtF?? Pojavljujete se ispred nas normalno da cu pucat

[M|C] pleXx
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Čestitke MC dečkima na pobjedi - moje osobno mišljenje je da ste dobri, ali ne odobravam vaš način igranja ; spawnanje na našem spawnu i košenje nas iza leđa kada smo mi u attacku je meni osobno prilično čudna taktika. Ne kužim kako ste, nakon što smo uništili prvi mcom uopće uspjeli spawnati se iza nas, meni su obično u situaciji kada je mcom uništen zasivljene sve opcije osim deploymenta, koji naravno nije u vašoj bazi. U svakom slučaju, čestitka i moje iskreno mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala na čestitkama,koliko ja vidim spawnrape ovdje nije zabranjen. Uostalom spawnrape? Ako sam u mogućnosti stisnut vas na spawnu naravno da cu vas nabušit,sta bi vas trebali pustit da prođete? Ovo su priče za malu djecu,pa POBOGU da li vam je došlo na pamet da nam dodete sa strane?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:57 (Dr_Furyo).
14 godina
protjeran
janiq kaže...
maggotmaster kaže...

Gle, mi smo jos uvijek ostali zivi nakon sto je puknuo MCOM, sta ocekujes da cemo pustit da nas pobijes ?? wtF?? Pojavljujete se ispred nas normalno da cu puc

De ne sri, kad se dignete onda idete na na svoj point, a ne ostajete i ne uzimate nam pola tiketa zato ne kenjaj....  PLUS... shto smo cekali vashe dok ste se vi razmjeshtali a mi stojali na mjestu, poshteno ...zato STFU i samo nastavite tako, bit cete prvi!

14 godina
protjeran
Dr_Furyo kaže...

Hvala na čestitkama,koliko ja vidim spawnrape ovdje nije zabranjen. Uostalom spawnrape? Ako sam u mogućnosti stisnut vas na spawnu naravno da cu vas nabušit,sta bi vas trebali pustit da disarmate plant? Molim vas......

Ja sam malo prestar da se natezem sa njubarama kojima je BF3 zivot, zato, odjeb je lansiran

15 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...
janiq kaže...
maggotmaster kaže...

Gle, mi smo jos uvijek ostali zivi nakon sto je puknuo MCOM, sta ocekujes da cemo pustit da nas pobijes ?? wtF?? Pojavljujete se ispred nas normalno da cu puc

De ne sri, kad se dignete onda idete na na svoj point, a ne ostajete i ne uzimate nam pola tiketa zato ne kenjaj....  PLUS... shto smo cekali vashe dok ste se vi razmjeshtali a mi stojali na mjestu, poshteno ...zato STFU i samo nastavite tako, bit cete prvi!

{#}

13 godina
Dr_Furyo kaže...

Hvala na čestitkama,koliko ja vidim spawnrape ovdje nije zabranjen. Uostalom spawnrape? Ako sam u mogućnosti stisnut vas na spawnu naravno da cu vas nabušit,sta bi vas trebali pustit da disarmate plant? Molim vas......

Govorimo o situaciji kada smo mi bili u attacku. Kakvo puštanje disarmanja, mi smo uništili mcom i trebali ići dalje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice