BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 132.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
16 godina
neaktivan
Re: BF3 Squad Rush Turnir
ceco22 kaže...

pa nadjite spawn becon ... bas kao sto je netko napisao i unistite ga.... i kakvo je sad mjenjanje pravila , zar pravila nisu vec postavljena... ovo ostalo nek ostane na dogovoru ekipa izmedju sebe...

Slažem se da je to jedna od opcija ali nemaš vremena, pobit sve, armat, branit i pronaći beacon.

Dok ga tražiš ogromne su šanse da se disarma i da te neko makne dok tražiš beacon.

Isto kao i mav, može se uništiti naravno ali gubiš municiju i otkrivaš se (dok je igrač s mavom sakriven) ili igrača koji koristi mav za counter measure..

U napadu gubiš igrača koji ima mav a u obrani imaš prednost jer su napadači spotani svi pa se onda isplati iskoristiti jednog koji će ga koristiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 2:53 (DadoZG).
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
ceco22 kaže...

pa nadjite spawn becon ... bas kao sto je netko napisao i unistite ga.... i kakvo je sad mjenjanje pravila , zar pravila nisu vec postavljena... ovo ostalo nek ostane na dogovoru ekipa izmedju sebe...

Slažem se da je to jedna od opcija ali nemaš vremena, pobit sve, armat, branit i pronaći beacon.

Dok ga tražiš ogromne su šanse da se disarma i da te neko makne dok tražiš beacon.

Isto kao i mav, može se uništiti naravno ali gubiš municiju i otkrivaš se (dok je igrač s mavom sakriven) ili igrača koji koristi mav za counter measure..

U napadu gubiš igrača koji ima mav a u obrani imaš prednost jer su napadači spotani svi pa se onda isplati iskoristiti jednog koji će ga koristiti.

protiv mava jesam... ali becon ako je blizu planta ima zvuk i uvijek ga jedan moze naci a ostali, ga pokrivat. ipak defenderi nemaju ogranicen broj tiketa

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

i sto se tice 320... jel sabranjena potpuno ili vaze 40m sacma i smoke?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...

i sto se tice 320... jel sabranjena potpuno ili vaze 40m sacma i smoke?

mislim da su ti sacma i smoke dozvoljeni...

inace sto se naseg tima tice:

thugs: off

mav: off

sp.beacon: off

mass: off

no sve se možemo dogovoriti i prije samog meca...

My BF3 Battlelog: MasterChurner
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Tadaaa: Evo ga. Video prve tri runde SQRush The Shabans vs. 19xx, Četvrtu nisam snimio jer sam bio smotan i nisam znao kako funkcionira playclaw kada uradiš alt-tab (ukine mi video a snima zvuk ?!?)

R1: 

R2: 

R3: 

Mog glasa nema, jer ili mi ne valja mikrofon (pretiho se čujem) ili nešto drugo a ne znam šta, pa ako vi genijalci znate nešto kako da se to sredi molim da mi javite :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir
Hahhahahaha a nick je najjaci "idem ja prvi jer sam recon" i onda nakon par minuta Kad umjesto beacona izvadi mortar iz dzepa "pas ti m**** pa ja sam uzeo support" XD
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 9:28 (berto).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Nakon jučerašnjeg guženja od kojeg me i danas peče ritka, nabavio sam si čit i danas ste ledeni.

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR

1 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Dobro je bilo :)

Najjači komentari su za Maggota (SKS njubara): čiterčina smrdljiva i za mene: njubara prokleta :)

Tek sad, gledajući iz vaše perspektive i slušajući vas, vidim da smo pružili dobar otpor unatoč visokom porazu.

Tko zna, možda pred kraj turnira, kad se malo uvježbamo, i pobijedimo jedan meč ;P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BF3 Squad Rush Turnir

nemam pojma dal samo kapetani tu nesto smiju brljat ali evo.. sto se mene tice sve moze.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo snimka jučerašnjeg fajta Nauljeni Pingvini vs Croatian Rambo Outlaws na T. Highwayu oba dvije runde. D. Peak sam majmun zaboravio stisnuti da se snima! :)

13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

BRUTAL CROATS

THUGS: OFF

MAV: ON

SP.BEACON -ON

MASS - OFF

i samo da ima m320 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 10:13 (Coi).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Mislim da je poll bio dovoljno jasan,

tako da bez ljutnje mislim da Neno bi trebao napustiti ovaj turnir dok ne dokaze da nije citer!

Na taj nacin ce se izbjeci neugodne situacije sa kapetanima drugih squadova.

Lolik je predlozio da kapetani odluce da li ce sudjelovati u pojedninacnom waru ili ne.

Mislim da je to lose, posto se ipak skupljaju bodovi sa svakim mecom, a uz to se stavlja druge kapetane u nepovoljan polozaj.

Posto je vecina glasovala da neno  ne bi trebao sudjelovati u warovima, molio bih da se pridrzavamo toga.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

tako da bez ljutnje mislim da Neno bi trebao napustiti ovaj turnir dok ne dokaze da nije citer!

Lolik je predlozio da kapetani odluce da li ce sudjelovati u pojedninacnom waru ili ne.

Mislim da je to lose, posto se ipak skupljaju bodovi sa svakim mecom, a uz to se stavlja druge kapetane u nepovoljan polozaj.

Posto je vecina glasovala da neno  ne bi trebao sudjelovati u warovima, molio bih da se pridrzavamo toga.

{#}

15 godina
neaktivan
Coi kaže...

BRUTAL CROATS

SP.BEACON -ON

MASS - OFF

i samo da ima m320 {#}

Sorry ali stvarno mi nije jasno zasto MAV:ON a T-UGS:OFF ?!?!?! Jos kad netko kaze da moze T-UGS a MAV nemoze, mogu donekle shvatit jer je T-UGS ipak teze postavit na dobru poziciju od mava, ali ovo mi nikako neide u glavu....

Ima neki razlog ili ?!?

16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Kako je to lako reći, pronađi spawn beacon i uništi ga ili pa možeš uništiti mav.

Jučer nam se desilo to da su oni letjeli mavom na canalima jako visoko mi smo svi pucali po tom mavu. Kad smo ga konačno uništili ostalo je svima oko 20 metaka ili jedan spremnik, a meni svega 10 metaka. E sad da stvar bude gora, u to vrijeme kad smo mi gađali taj mav oni su nam se provukli s leđa. Mi smo ih čak uspijeli na vrijeme vidjeti, ali nismo imali dosta metaka kako bi ih pobili. Naravno sve su nas ubili i armali nam. Ne velim da smo sad radi toga izgubili, da je to glavni razlog jer je presudila naša neorganizacija , ali definitivno je utijecalo na gameplay.

Da može se mav uništiti drugim mavom, ali ako je njihov u zraku on nam ga uništava istog trena kad ga izvadimo.

Spawn radio je odličan, ali smatram da je premalo ljudi za koristiti ga, isto kao i mav. Zamislite vi se krvinčki potrudite da armate mcom i onda vam dođu svi s leđa jer su tamo negdje postavili spawn beacon kojeg niste našli jer se niste imali vremena tražiti ga. Naravno ne stignete postaviti nikakvu obranu i disarmaju vam.

Ja sam za to da se ili zabrane sva dodatna sredstva tu ne smatram primarno, sekundarno oružje te granatu, drugim riječima ESL pravila ili nek sva budu upaljena uključujući i RPG,M320 Clay itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 11:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Tako smo mi popušili jedan war na EDOM-u.

Macan, ili čak dva ne sjećam se više, digo MAV i zuji nam oko glave.

Čak je i ubio jednog s njim koliko se sjećam.

Uglavnom, sva naša koncentracija je bila usmjerena ka prokletom MAV-u tako da je ostatku njihovog tima bilo jednostavno riješiti luđake koji gledaju u nebo i bjesomučno pucaju u zrak :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Tadaaa: Evo ga. Video prve tri runde SQRush The Shabans vs. 19xx, Četvrtu nisam snimio jer sam bio smotan i nisam znao kako funkcionira playclaw kada uradiš alt-tab (ukine mi video a snima zvuk ?!?)

R1: 

R2: 

R3: 

Mog glasa nema, jer ili mi ne valja mikrofon (pretiho se čujem) ili nešto drugo a ne znam šta, pa ako vi genijalci znate nešto kako da se to sredi molim da mi javite :)

Hah, napeto - lijepo je vidjeti meč s druge strane, hvala na trudu. Pozdrav od njuba Baklave :P

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Najjači komentari su za Maggota (SKS njubara): čiterčina smrdljiva i za mene: njubara prokleta :)

Tek sad, gledajući iz vaše perspektive i slušajući vas, vidim da smo pružili dobar otpor unatoč visokom porazu.

Tko zna, možda pred kraj turnira, kad se malo uvježbamo, i pobijedimo jedan meč ;P

pusti ovo za psovanje, nije to ozbiljno misljeno to ovako, iz frustracije...znas i sam kako je (sad ja govorim za njih, ali sumnjam da se ne slazu)

13 godina
xyan kaže...

pusti ovo za psovanje, nije to ozbiljno misljeno to ovako, iz frustracije...znas i sam kako je (sad ja govorim za njih, ali sumnjam da se ne slazu)

Trebaš čuti naš TS, još smo mi matora đubrad, psujemo ko kočijaši i jaučemo ko babe :P

13 godina
neaktivan
berto kaže...
Coi kaže...

BRUTAL CROATS

SP.BEACON -ON

MASS - OFF

i samo da ima m320 {#}

Sorry ali stvarno mi nije jasno zasto MAV:ON a T-UGS:OFF ?!?!?! Jos kad netko kaze da moze T-UGS a MAV nemoze, mogu donekle shvatit jer je T-UGS ipak teze postavit na dobru poziciju od mava, ali ovo mi nikako neide u glavu....

Ima neki razlog ili ?!?

ma sve ON osim mass :P  jbg zajeb :D

14 godina
Co7 kaže...

LOL

Joj daj PRESTANI PLAKAT KO DIJETE OD 12 GODINA!

Kriste i Boze..

Ti si najveci VAJNER u cijeloj hrvatskoj!

Snimao se jucer,kao sta sam i ja snimao! Vidjet ces sve runde s moje strane...

Bas si placipica..

16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Lol, ne kao onaj tko je tolki p*cka da mora koristit cheat!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
xyan kaže...
Skilledžija kaže...

Ma još sam jučer napisao da me to ne dira jer je psovanje sastavni dio igranja.

Ustvari, drago mi je čuti da ste nas psovali jer je to pokazatelj naše snage... čim vi više psujete to znači da smo dobri :)

Pa i mi se međusobno psujemo kad igramo jedni protiv drugih tako da smo navikli na puno gore stvari od ovih gore :)

Čak je Smasher jučer počeo snimati naš TS jer smo mislili da će opet biti šou, ali mu je nešto štekalo u igri pa je prekinuo snimanje.

[19xx] 4ntraks
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Here we go again. Mislim da trebate otići negdje na nekakvu janjetinu i to razrješiti ko svi civilizirani balkanci.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Co7 kaže...

Lol, ne kao onaj tko je tolki p*cka da mora koristit cheat!

Ex,jedino se ti nisi primirio. A rekao sam ti da rijesavamo to sve sa Pisovcima,i da cekamo Coronu da se vrati iz Zadra u Zg da mu pokazemo sve sta treba,kako je i bio dogovor. Ima sve dokaze. Stoga,ovaj put - MOLIM TE,prestani vajnat.

13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Što se Nene tiče, ja sam glasao NE, odnosno da nije poželjno da igra warove.

Odluku o tome sam donio na temelju prepiski na forumu tako da se moram malo ograditi od toga.

Mislim da sam protiv njega jedanput igrao do sada, ali mi nije ostao u sjećanju što može značiti, ili da mi nije bio čudan (nije čiter), ili da me taj put nije puno ubijao (pa nisam skužio da je čiter).

Za konačnu odluku bi ipak morao odigrati protiv njega koju rundu pa da malo bolje obratim pozornost.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

O Neni raspravljajte u BF temi, ovu ostavite za ćaskanje o turniru.

GZ jeote - HR_Basta | Dečki, dečki, UAV je u zraku, khm - MegaMass2000 | Ja sam spotao jednog - Dado_HR

3 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Prvo hvala svima koji su dali feedback za limite. S obzirom da i dalje ima različitih mišljenja..odlučeno je da se (poput postavki servera) iskopiraju ESL pravila za limite u naoružanju:

Daklem OFF je sljedeće:

• MAV drone
  • spawn beacon
  • M320 (only standard version forbidden, M320 buck and smoke are still allowed)
  • M26 in combination with underslung rail (standalone M26 is still allowed)
  • IRNV Scope
  • Tactical Light (including pistols with tactical light)

Link:

http://www.esl.eu/eu/bf3/squadrush/4on4/ladder/rules/

Izvinjavam se svima jer (zbog pomanjkanja iskustva u organizaciji ovakvih stvari) pravila nisamo definirali (kapetani) prije početka turnira.

Dakle ova pravila vrijede i zacementirana su ukoliko se obje strane ne dogovore (i opet napominjem da ste to mogli napraviti i sada..jer tko će znati {#})

Vezano uz nenu666.  Sve je do sada proteklo u civiliziranom tonu i želja mi je da tako ostane.

Moj prijedlog je da ekipa u kojoj igra neno ima jednu zamjenu koja će uletiti ukoliko protivnička ekipa ima primjedbu.

Kao organizator se ne želim stavljat u poziciju suca u temi koja direktno sa ovim turnirom nema nikakve veze. Druga stvar je da je s moje strane uloženo dosta truda da sve profunkcionira i nebi htio da se sad kad je sve tako dobro krenulo pretvori u festival optuživanja i da na kraju nemamo čistu situaciju tko je ultimativni kralj svemira u Squad Rushu svima na omiljenog communitya {#}.

Sa maksimalnom dozom nepristranosti molim da se ekipa u kojoj neno igra izjasni o mojem prijedlogu.

Hvala Vam još jednom svima na pridržavanju rasporeda i postanju rezultata na vrijeme. Ukoliko netko ima prijedloge za statistike neka me drmne na PP..

Have fun

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ha, jedan plavi post i odma' bježanija :P.

Evo, da se vratimo na ''business as usual'', ja pozivam danny-a i ostale curke na ritualno klanje (lokacija i vrijeme po dogovoru). Jedini ekstra zahtjev što se tiče postavki servera je Vazelin:ON. Mi nemamo server jer smo takvi siroti. Predlažem da ulog bude danny-eva osobna kolekcija lubrikanata, svi znamo da je to vrlo vrijedna nagrada. Mi zauzvrat ulažemo antraksovu kolekciju rijetkih salveta, većinom bez fleka (jbg, i to je hobi).

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...

Ha, jedan plavi post i odma' bježanija :P.

Evo, da se vratimo na ''business as usual'', ja pozivam danny-a i ostale curke na ritualno klanje (lokacija i vrijeme po dogovoru). Jedini ekstra zahtjev što se tiče postavki servera je Vazelin:ON. Mi nemamo server jer smo takvi siroti. Predlažem da ulog bude danny-eva osobna kolekcija lubrikanata, svi znamo da je to vrlo vrijedna nagrada. Mi zauzvrat ulažemo antraksovu kolekciju rijetkih salveta, većinom bez fleka (jbg, i to je hobi).

Ne mora bit nuzno war, moze i vjezba al da si psujemo majke ko pijani rusi u tvornici urana i fe-KALIJA .... ja ulazem svoju oralnu nevinost jer mi je analna oduzeta od oca.

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice