Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

imam asus rog g56 i nikako ne mogu startat igru tj startam ali freeza se cijeli komp kada loada meni...any help

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Zar nije bilo rečeno da će Assault imati ammo bag, a Support medic bag?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Zamolio bih vas da sudjelujete u anketi o kupovini Hardlinea na linku http://strawpoll.me/3554873. Hvala.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Baseball Bat je OP.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield Hardline
Alien 22 kaže...

Dok mi krvarimo na poslu Dama vec pleja .

I Najbrži. Odlično mi je, čak bolje od BF3 PE, u hardline sam bolji :)

Haremzg kaže...

Jel to samo kod mene ili i vama igra bas neradi kako spada? Nezavisno dali je na high ili low, neide naprosto glatko! A konfa mi je dobra. Dali je do windowsa sedmice?

Isto na windows 8.1, konfa mi je pod Moj PC

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Hotwire je prezabavan, i btw. na kojem levelu se otkljuca RPG ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Jesam ja jedini kojem je igra ono.. loša?

Prečudna mi je nekako cijela, uopće mi nije sjela.. od movementa, recoila, modova, mapa, općenito feela igranja etc.. čak mi se više svidjela ona stara beta ljetos.

Trčao sam 3-4 partije okolo potpuno nezainteresiran za išta, ubijalo me i silovalo ko god je stigao i nije me bilo ni briga. Ni za objektive ni za K/D ni ništa.

Možda je sve to skupa nekakva autosugestija jer zapravo nisam ni htio da mi se ovo svidi, tj nisam ju htio uzet, bar nakon bačenih para na BF4 + premium na preorderu (nikad više preorder ičega).

Eventualno joj dam priliku ako bude neki sale tipa "nije se prodalo pa evo vam ga za 1.99$ da ne propadne" ili još bolje On the house na Originu. 

Zloćudna gamad.
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
nontryer kaže...

Jesam ja jedini kojem je igra ono.. loša?

Prečudna mi je nekako cijela, uopće mi nije sjela.. od movementa, recoila, modova, mapa, općenito feela igranja etc.. čak mi se više svidjela ona stara beta ljetos.

Trčao sam 3-4 partije okolo potpuno nezainteresiran za išta, ubijalo me i silovalo ko god je stigao i nije me bilo ni briga. Ni za objektive ni za K/D ni ništa.

Možda je sve to skupa nekakva autosugestija jer zapravo nisam ni htio da mi se ovo svidi, tj nisam ju htio uzet, bar nakon bačenih para na BF4 + premium na preorderu (nikad više preorder ičega).

Eventualno joj dam priliku ako bude neki sale tipa "nije se prodalo pa evo vam ga za 1.99$ da ne propadne" ili još bolje On the house na Originu. 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield Hardline

Može pričati ko god šta hoće i pravit se englez ali su uradili odličan posao sa ovom igrom. Poboljšali su sve ono što nije valjalo u BF4 i jedina zamjeraka za "hardcore" igrače BF serijala je "koji k će sveti pridjev battlefield u igri sa lopovima i policajcima" mene iskreno zaboli jel se zove Battlefield ili Sopranosi, a činjenica je da su sa tim privukli bazu igrača BF-a i pažnju na proizvod. Sinoć smo igrali jedno 4 sata neprekidno i niko nije quittao, jer igra jednostavno dobro radi. Nikom nije bilo čudno kako ga je neko ubio jer je hitreg bio savršen. Niti jedna smotana situacija koje u BFu4 ima na milion gdje se avatar izvija ko janje na ražnju. Baš smo komentirali kao bi heist mod na bank job mapi bio idealan za ESL 5na5, za razliku od kaotičnog Dominationa u 4ci. CQ 64 igrača je bio odličan.. na svaku zatavu mogu doći pješice vrlo brzo bez velike pauze između akcije, a kamperi se mogu vrlo lako riješiti, bilo gdje da su skempani. Mane tipa da na Dust Bowlu nema destrukcije zgrada (ili nekih zgrada) su jedina najzobiljnija stvar koju mogu zamjeriti Visceralu.
Ugl isplati se otići u Mexico i uzeti igru.

Moj PC  
6 8 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Još nisam probao.

Dama će mi platiti pivu ako probam, drugi kažu da ne valja... Kome da vjerujem?

Cyber, Friday?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Još nisam probao.

Dama će mi platiti pivu ako probam, drugi kažu da ne valja... Kome da vjerujem?

Cyber, Friday?

Predrsude su čudna stvar.

16 godina
moderator
nontryer kaže...

Ista stvar i kod mene. 

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
nontryer kaže...

Ista stvar i kod mene. 

Meni nije čudno jer me uvelike način držanja oružja podsjetio na Insurgency.

13 godina
Soldier977 kaže...

Može pričati ko god šta hoće i pravit se englez ali su uradili odličan posao sa ovom igrom. Poboljšali su sve ono što nije valjalo u BF4 i jedina zamjeraka za "hardcore" igrače BF serijala je "koji k će sveti pridjev battlefield u igri sa lopovima i policajcima" mene iskreno zaboli jel se zove Battlefield ili Sopranosi, a činjenica je da su sa tim privukli bazu igrača BF-a i pažnju na proizvod. Sinoć smo igrali jedno 4 sata neprekidno i niko nije quittao, jer igra jednostavno dobro radi. Nikom nije bilo čudno kako ga je neko ubio jer je hitreg bio savršen. Niti jedna smotana situacija koje u BFu4 ima na milion gdje se avatar izvija ko janje na ražnju. Baš smo komentirali kao bi heist mod na bank job mapi bio idealan za ESL 5na5, za razliku od kaotičnog Dominationa u 4ci. CQ 64 igrača je bio odličan.. na svaku zatavu mogu doći pješice vrlo brzo bez velike pauze između akcije, a kamperi se mogu vrlo lako riješiti, bilo gdje da su skempani. Mane tipa da na Dust Bowlu nema destrukcije zgrada (ili nekih zgrada) su jedina najzobiljnija stvar koju mogu zamjeriti Visceralu.
Ugl isplati se otići u Mexico i uzeti igru.

Khm, "uradili odličan posao sa ovom igrom" made me giggle...  OK, igra je frickin beta; ali ono grafika i teksture kompletni meh,  trza u komotnih 10-15% vremena,  netcode je na trenutke losiji od BF4, trejdovi su dovoljno učestali da bodu u oko, OP M16A3, OP Heli, OP armored vehicle.  Nije da ne zasluzuje priliku isprobavanja bete; ali nazvati ovo "odličnim poslom" mi je kao nazvati BF4 igrom svih vremena.

Je, ukusi su subjektivni, ali sve gore napisano osim grafike su ciste tehnikalije. 

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 9:46 (Jovanka).
16 godina
Battlefield Hardline

Bilo je zabavno, ali upitna je dugotrajnost igre tj isplativost kupovine. Mislim da je B4 puno kvalitetnija igra i iako je doslo do zasicenja tesko da ce previse ljudi ovo igrati. To je trebao biti DLC, kao sto je to vec netko zakljucio. Kao sto je u B3 zadnji DLC razvalio tako je i ovo trebalo biti. B3 je zaista LEGENDARNA igretina, ovako s vremenskim odmakom. 

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
Jovanka kaže...

Khm, "uradili odličan posao sa ovom igrom" made mi giggle...  OK, igra je frickin beta; ali ono grafika i teksture kompletni meh,  trza u komotnih 10-15% vremena,  netcode je na trenutke losiji od BF4, trejdovi su dovoljno učestali da bodu u oko, OP M16A3, OP Heli, OP armored vehicle.  Nije da ne zasluzuje priliku isprobavanja bete; ali nazvati ovo "odličnim poslom" mi je kao nazvati BF4 igrom svih vremena.

Je, ukusi su subjektivni, ali sve gore napisano osim grafike su ciste tehnikalije. 

Nije mi niti jedno zatrzalo

Texture su mi skroz OK

Netcode na razini BF4 CTE i bolji

Trejdao sam se samo par puta

Start im je bolji nego stanje BFa4 cijelu godinu od izlaska.

13 godina
Soldier977 kaže...

Nije mi niti jedno zatrzalo

Texture su mi skroz OK

Netcode na razini BF4 CTE i bolji

Trejdao sam se samo par puta

Start im je bolji nego stanje BFa4 cijelu godinu od izlaska.

Trzanje redovno, ono što bih zvao na rubu spuštanja detalja; na 2-3 servera, iako nisam gledao koliko je to bilo FPSova, konfa/grafa pod Moj PC.

Teksture, meh i nekako staklene (subjektivno!); ovo je dio koji stignu najlakse ispeglati.

CTE dugo nisam igrao, ali evo jedne poprilicno ceste situacije od jucer (AKM, ~20-30m, bijeli X, crveni X, bijeli X, crveni X; MENI TIP NE PADA!!!! urlam pod pretpostavkom da je crveni X HS?)

Kod trejda nema samo par puta, ili postoje trejdovi ili ne i uvijek postoji neki trejd iza ugla ; iako priznajem manje ih je nego u najgorim danima BF4

Da, start im je nesto bolji jer su dobili engine koji su peglali godinu i pol (BF4) i 6-9 mjeseci (CTE); nekako se namece samo po sebi pa ne pisem pod neki veliki plus.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Battlefield Hardline

CQ u ovoj igri mi je truba, jednostavno mi nema smisla da se policija i krimosi bore za teren kao da su vojska. Nekako mlako barem one dvije runde što sam igrao, a možda je i do toga što je puno noobova pošto je open beta dostupna svima pa sam bio uvijek u timu di su ljudi izgledali zbunjeno. Dok u onom heist modu igra jako dobra i napeta. Kao što je neko rekao ovaj mod ima potencijala za neki 5v5 ili 8v8, iako na 16v16 igrača isto jako dobro.

Hotwire mod pak je ultra zabavan, pogotovo kad igrate s nekim iz TSa i zajedno se jurcate po mapi.

Igra je dosta dobra kad bi se na nju gledalo samo kad Hardline sa novim posebnim modovima, a ne BF jer CQ djeluje nekako bezveze.

E da i trzanja imam manje nego na BF4.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 9:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Jovanka kaže...

Trzanje redovno, ono što bih zvao na rubu spuštanja detalja; na 2-3 servera, iako nisam gledao koliko je to bilo FPSova, konfa/grafa pod Moj PC.

Teksture, meh i nekako staklene (subjektivno!); ovo je dio koji stignu najlakse ispeglati.

CTE dugo nisam igrao, ali evo jedne poprilicno ceste situacije od jucer (AKM, ~20-30m, bijeli X, crveni X, bijeli X, crveni X; MENI TIP NE PADA!!!! urlam pod pretpostavkom da je crveni X HS?)

Kod trejda nema samo par puta, ili postoje trejdovi ili ne i uvijek postoji neki trejd iza ugla ; iako priznajem manje ih je nego u najgorim danima BF4

Da, start im je nesto bolji jer su dobili engine koji su peglali godinu i pol (BF4) i 6-9 mjeseci (CTE); nekako se namece samo po sebi pa ne pisem pod neki veliki plus.

A ne znam to za trzanje, meni niti jednom se nije dogodilo, a igrao sam na par različitih servera. A to za trejd - kakve to ima veze. To misliš da ga treba izbaciti iz igre? To je već stvar dizajna gameplaya igre. Sjećam se kad su uveli trade u BF3 ili 4 (ne sjećam se više) svi su dočekali s odobravanjem.

Jednostavno sam imao odličan feeling pucajući i svi su padali kako sam vidio da ih pogađam... to je to.  

13 godina
Battlefield Hardline

Hardline odličan!!!!

Ja odmah preorder napravio.

Kupite svi pa će vas čika učiti kad igra izađe.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

shvatite da je bf u globalu sve samo ne igra za esl.

za zabavu je odlična ali za takvo neko "ozbiljnije" igranje na eslu-u ni u snu.

tako se i bf3 forsirao na esl da je dan danas praktički "nestao" sa te scene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ozbiljnije? Svega ti šta to znači? Profesionalno? LOL. Bilo je fantastično dok je trajalo pa se pojavila 4ka i "uzela" igrače.

16 godina
Battlefield Hardline

Dama kako možeš pucati s onim red dotom, odnosno boljim nazivom yellow triangle? Uzmem jučer tvoj M16 s poda, krenem pucati i onda vidim tu rugobu gore, odmah sam redeploy napravio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Netko je prije pitao za RPG.

Kupiš ga kao unlock za aute, pa ga vadiš iz prtljažnika. S time da ga posebno kupuješ za policijske aute i posebno za "lopovske" aute.

Ima neki interni timer sa punjenjem u prtljažniku, tako da ih ne možeš vaditi beskonačno jedan za drugim. Također, ako netko drugi u autu ima perk za RPG u prtljažniku, onda ga svatko može uzeti van.

Također postoji i kao battle pick-up na mapama; s time bilo koja varijanta RPG-a (pick-up ili iz prtljažnika) nestane (tj. bar baci na pod) kada se prebaci s RPG-a na pušku/pištolj/gadget.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ozbiljnije? Svega ti šta to znači? Profesionalno? LOL. Bilo je fantastično dok je trajalo pa se pojavila 4ka i "uzela" igrače.

nekužim zašto postavljaš pitanja na koja znaš odgovor. kad kažem ozbiljnije onda mislim esl , 5 na 5 , taktiziranje i napucavanje i sve kaj ide s igranjem esl-a.

bf3 je bila kolko tolko dobra ali kad konstantno padaš iza zida to se nemože smatrati ozbiljnim igranjem,

također ja u svom postu nisam spomenuo profesionalno jer je to bedasto uopće o tome razmišljat tak da neznam odkud si izvadio ovo profesionalno,

i kad je bf4 izašao nije se ekipa prebacivala na esl jer je to dno dna igranja pogotovo sa onih masu problema kaj je četvorka imala u naprednih godinu i pol nakon izlaska, 

ekipa se prebacila manje-više na druge igre ,a onaj tko je mislio bf4 ozbiljno igrat ,taj je krajnje neozbiljan ili ide u 4c osnovne škole.

tak da to kaj kažeš četvorka "uzela" igrače L O L misliš prije OTJERALA IGRAČE OD BF-a.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nekužim zašto postavljaš pitanja na koja znaš odgovor. kad kažem ozbiljnije onda mislim esl , 5 na 5 , taktiziranje i napucavanje i sve kaj ide s igranjem esl-a.

bf3 je bila kolko tolko dobra ali kad konstantno padaš iza zida to se nemože smatrati ozbiljnim igranjem,

također ja u svom postu nisam spomenuo profesionalno jer je to bedasto uopće o tome razmišljat tak da neznam odkud si izvadio ovo profesionalno,

i kad je bf4 izašao nije se ekipa prebacivala na esl jer je to dno dna igranja pogotovo sa onih masu problema kaj je četvorka imala u naprednih godinu i pol nakon izlaska, 

ekipa se prebacila manje-više na druge igre ,a onaj tko je mislio bf4 ozbiljno igrat ,taj je krajnje neozbiljan ili ide u 4c osnovne škole.

tak da to kaj kažeš četvorka "uzela" igrače L O L misliš prije OTJERALA IGRAČE OD BF-a.

ESL 5na5 (ili već koji brojnabroj) je zabava, i to puno veća nego samo public napucavanje, ako to ljudi vole. Ozbiljnije meni ne znači ništa jer nema nikakve nagrade osim zadovoljstva kada se pobijedi meč, a usprkos svim problemima, BF3 je bila ESL IGRETINA. BF4 je "oteo" ljude na ESLu BFu3, jer usprkos svemu, 2 godine igranja jedne igre za zabavu je puno, a da nije BF4 izašao, BF3 bi se i dalje punom parom pražio na ESLu. 

Hardline ima velik potencijal u Heist modu za ESL 5na5, i to puno veći nego BF4 Domination, koji za ESL ima smisla ko i BF4 tema  bez Špelca.

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Dama kako možeš pucati s onim red dotom, odnosno boljim nazivom yellow triangle? Uzmem jučer tvoj M16 s poda, krenem pucati i onda vidim tu rugobu gore, odmah sam redeploy napravio.

Ma probao da vidim šta je to i svidio mi se.

17 godina
Battlefield Hardline

Nije grijeh probat zavoljet nešto novo i maknut se od rutine... Iako bi više volio da su napravili Bad Company 3 nije ni ovo loše.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Battlefield Hardline

Kako da nazovem ekipu na ESL-u?

xXx-Pro1337zzzzzzxXx ili XXX- Noob1natorrrrrs-XXX

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Odigrao sam jučer nekoliko rundi, al su oko mene skakali kćer i žena. :)

Interesantna igra. Pogotovo onima koji nisu igrali BF serijal do sad.

Ali nema ništa što bi me dulje držalo, pogotovo jer imam BF4.(vozila ;) )

Neću kupiti.

samsvoj kaže...

imam asus rog g56 i nikako ne mogu startat igru tj startam ali freeza se cijeli komp kada loada meni...any help

Prvo bi pomislio na pregrijavanje procesora ili graf. kartice.

Ako nije to, onda update svih drivera do kojih možeš doći. Pogotovo graf. driver.

Haremzg kaže...

Jel to samo kod mene ili i vama igra bas neradi kako spada? Nezavisno dali je na high ili low, neide naprosto glatko! A konfa mi je dobra. Dali je do windowsa sedmice?

Jesi igrao BF3 ili 4? Jako su slične, pa ako jesi i kod njih nije bilo problema onda bi moglo biti komplicirano.

Nego, vjerojatnost je da je neki softverski problem, nešto tipa da ti radi u pozadini, prestari driveri.. ili možda već prenatrpani Windowsi.

I da, bilo što od ovih problema bi ti riješilo snimanje Windowsa 8.1.

Bergo kaže...

Imam problem na PS4. Svaki put kada udem u MP pise mi Connection lost with PSN and EA. Zna netko kako rjesiti problem? Jeli to do mene ili to kod njih nesto sje*ano posto mi niti Origin ne radi...

Moguće da je bilo do njih, jer je bio prvi dan bete pa je bila navala. Sad sve radi?

Možda ti router ima prejak firewall ili krivo podešen?

Probaj u Google ukucati ime svog routera i upisati Hardline. Ili možda čak i Battlefield 4, pa pogledaš dal netko ima iste probleme.

hanteed kaže...

e udem na server browser i pise svaki server 0 igraca 

Još uvijek?

Jesi ugasio sve opcije pod naprednim pretraživanjem?

Ice45 kaže...

ovako skinio sam betu na ps4  2 gb sam skida nesto usao sam u igru i pise mi da se treba insalirat igra ali sporo prolazi jel zna kako da ubrzima ako je to moguce

Ne bi smio igrati ovu igru ako imaš ispod 18 godina :/

Al ako baš moraš.. da, igra se mora cijela instalirati i tek onda možeš igrati.

Pitaj si tatu koja je brzina veze. Ako je 2 Mbps ili 4, onda ćeš morati dulje skidati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 10:55 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice