Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.178.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
juicyfruits12 kaže...

Ok ljudi molim vas pomagajte mi dali postoji opcija da vratim password,utipkao sam neki tolko dobar da ni sam ne znam.Molim vas dali postoji ikakva opcija da vratim password pomagajte ako ne uspijem ode 190 kn u vjetar :'(

hmm.. mislim da moraš otić na njihovu stranicu i onda imaš opciju da se ulogiraš na te neke njihove forume i imaš opciju mjenjanja passworda za pojedini account al mislim da moraš znat novi.. ak ne.. hmm.. probaj napisat problem na taj forum, možd ti pomognu..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan

pa napravi novog soldera :)

create new...

ili prek mejla? :/ mislim kak si se regao hebemu?

moras imati nes za zaboravljeni pass

Ulalalal :)
16 godina
juicyfruits12 kaže...

Ok ljudi molim vas pomagajte mi dali postoji opcija da vratim password,utipkao sam neki tolko dobar da ni sam ne znam.Molim vas dali postoji ikakva opcija da vratim password pomagajte ako ne uspijem ode 190 kn u vjetar :'(

Reći ćes mi taj pass na PP poslje kad je tako dobar Namigiva

Soldieri su povezani na account, tako da nemoze samo napraviti novog, odeš na https://profile.ea.com/
I ima ti opcija I forgot my password,  dalje sljediš upute.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:30 (markoal).
15 godina
neaktivan
Rasta.Barbie kaže...

create new...

nista al ma bas nista nema za retrieve password ode 190 kn u vjetar :'(:'( probajte pronjuskat google i to malo mozda se snadjete ... ja jednostavno sam isfrustriran

Laughter is the best medicine except if you have AIDS ... :D
15 godina
neaktivan
Rasta.Barbie kaže...

create new...

nista al ma bas nista nema za retrieve password ode 190 kn u vjetar :'(:'( probajte pronjuskat google i to malo mozda se snadjete ... ja jednostavno sam isfrustriran

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Sry 2 put napisao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
juicyfruits12 kaže...

Sry 2 put napisao

lol pa mogao si Editirat gornji post i to napisati, a ne spammat i 3-ci put, aj pokusaj sto sam ti ja napisao

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:31 (markoal).
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
juicyfruits12 kaže...

Reći ćes mi taj pass na PP poslje kad je tako dobar Namigiva

Soldieri su povezani na account, tako da nemoze samo napraviti novog, odeš na https://profile.ea.com/
I ima ti opcija I forgot my password,  dalje sljediš upute.

Cek jel moze mal detaljnjije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:35 (juicyfruits12).
15 godina
protjeran
juicyfruits12 kaže...

Omg hvala ti puno <3<3 uspio sam

Već sam se uplašio kad me izvrijeđaš na kom ću se iživljavat SmijehBelji se

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
juicyfruits12 kaže...

Omg hvala ti puno <3<3 uspio sam

Već sam se uplašio kad me izvrijeđaš na kom ću se iživljavat SmijehBelji se

LoL?

15 godina
neaktivan

Moze mal detaljniji postupak za I forgot my password ... samo sam si password za stranicu resetirao ... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juicyfruits12 kaže...

Moze mal detaljniji postupak za I forgot my password ... samo sam si password za stranicu resetirao ... :/

Da li si probao s tim novim passwordom ulogirat se u igru?

15 godina
neaktivan
jastreb kaže...
juicyfruits12 kaže...

Da li si probao s tim novim passwordom ulogirat se u igru?

Da ali nista

17 godina
neaktivan

Trebalo bi raditi, pričekaj malo. A kad ti proradi uključi opciju "save password" (u igri) i ne trebaš više brinuti o tome.

15 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Trebalo bi raditi, pričekaj malo. A kad ti proradi uključi opciju "save password" (u igri) i ne trebaš više brinuti o tome.

Mislis na to ako mi proradi ... ako hoce netko mal da se zeza dat cu mu e-mail i passworde da proba pomoci

17 godina
neaktivan
juicyfruits12 kaže...
jastreb kaže...

Mislis na to ako mi proradi ... ako hoce netko mal da se zeza dat cu mu e-mail i passworde da proba pomoci

Nemoj nikome davati password. Ja sam promijenio svoj pass na gore navedenoj stranici i ulogirao se u igru. Igra je odmah skužila promjenu pa kad sam ukucao novi password uspio sam se logirati.

Znači ako si promijenio password na EA stranici sa tim istim passwordom se moraš logirati u igru. Pogledaj da nisi krivo napisao koje slovo, bilo u e-mail adresi ili u passwordu. Drugačije ti ne može nitko pomoći.

15 godina

Ima li netkor problema sa realtek integriranom zvucnom karticom? Cito sam po sluzbenom forumu i puno

ima crashanja sa tom zvucnom. sve sam isprobo te i dalje mi se igra rusi. Ima li netko rjesenje za to?

Probo sam nove drivere instalirat,pa obrisat pa uci u safe mod i sve maknit te nanovo stavit, mjenjat po configu...

Sve zivo te i dalje se rusi. navodno ce raditi fix za to,ali jos nista. Ovo stvarno je bezveze.

Da ne mislite da sam jedini ili medu rjetkim, ima thread sa negdje 200 stranica sa ovim problem odnosno crashanja zbog zvucne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:55 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jastreb kaže...
juicyfruits12 kaže...
jastreb kaže...

Nemoj nikome davati password. Ja sam promijenio svoj pass na gore navedenoj stranici i ulogirao se u igru. Igra je odmah skužila promjenu pa kad sam ukucao novi password uspio sam se logirati.

Znači ako si promijenio password na EA stranici sa tim istim passwordom se moraš logirati u igru. Pogledaj da nisi krivo napisao koje slovo, bilo u e-mail adresi ili u passwordu. Drugačije ti ne može nitko pomoći.

Ok promijenio je password al sad trazi da utipkam serial code a kad ga utipkam onda kaze da je in USE a ja ga koristim :S

16 godina
thechosenfreak kaže...

Ima li netkor problema sa realtek integriranom zvucnom karticom? Cito sam po sluzbenom forumu i puno

ima crashanja sa tom zvucnom. sve sam isprobo te i dalje mi se igra rusi. Ima li netko rjesenje za to?

Probo sam nove drivere instalirat,pa obrisat pa uci u safe mod i sve maknit te nanovo stavit, mjenjat po configu...

Sve zivo te i dalje se rusi. navodno ce raditi fix za to,ali jos nista. Ovo stvarno je bezveze.

Da ne mislite da sam jedini ili medu rjetkim, ima thread sa negdje 200 stranica sa ovim problem odnosno crashanja zbog zvucne.

citiram sebe:
freezanje i rušenje igre se obično dešava onima koji imaju Realtekove drivere i obicno novije Windowse,
ako netko ima takav problem jednostavno mora disableat u BIOSU Zvuk.

Nisi jedini, gledao sam i ja na njhovoj stranici jos kada je bilo samo 100 stranica na toj temi, nazalost moras disableat zvuk preko Biosa da bi radilo ispravno.

@juicyfruits12
Cudno to kod tebe, ljepo polako upisi ispravno sve u igri i nebrzaj, pokusaj vise puta ako nece pokusaj malo poslje onda tek pitaj druge ako nikako neće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 22:05 (markoal).
15 godina
neaktivan

Poslao sam EA-u mail da mi to rjese ... nadam se da hoce. hvala vam na pomoci svima :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi pozz igra je super i to sve al me jedna stvar nervira tj dvije spameri sa cg LOOL xd ima li ko jos problem kao ja znaci xfire mi detektira igru i sve pise da sam ingame al neradi mi xfire in game probao sam mjenjat tipke za xfire in game al nista

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jebasu123 kaže...

ljudi pozz igra je super i to sve al me jedna stvar nervira tj dvije spameri sa cg LOOL xd ima li ko jos problem kao ja znaci xfire mi detektira igru i sve pise da sam ingame al neradi mi xfire in game probao sam mjenjat tipke za xfire in game al nista

Ako ti je prvi put resetiraj računalo, ako ne u xfireu pod Tools, Options, Game, BF BC2:
In Game Renderer, stavi Dx koji koristiš.  (npr ja dx10)

15 godina
markoal kaže...
thechosenfreak kaže...

citiram sebe:
freezanje i rušenje igre se obično dešava onima koji imaju Realtekove drivere i obicno novije Windowse,

Nisi jedini, gledao sam i ja na njhovoj stranici jos kada je bilo samo 100 stranica na toj temi, nazalost moras disableat zvuk preko Biosa da bi radilo ispravno.

@juicyfruits12
Cudno to kod tebe, ljepo polako upisi ispravno sve u igri i nebrzaj, pokusaj vise puta ako nece pokusaj malo poslje onda tek pitaj druge ako nikako neće.

Da,ali nije mi neka fora igrati bez zvuka u igri. Odnosno neigrivo mi je tako. nema neko drugo rjesenje?

15 godina
neaktivan

Kako developeri često odgovaraju na pitanja na  EA forumu svaka im čast.
Evo sad doznah da arica conquest dobija modificikacije
"Some of the lower ground compensation in distances that are built in for the Russians will be tweaked down a bit, more cover is added for US going down hill towards town, capture areas and combat zones are tweaked a bit etc."
Skroz različito od mw2 foruma gdje se ignorira do beskraja.

1 0 hvala 1
15 godina
Timon kaže...

Kako developeri često odgovaraju na pitanja na  EA forumu svaka im čast.
Evo sad doznah da arica conquest dobija modificikacije
"Some of the lower ground compensation in distances that are built in for the Russians will be tweaked down a bit, more cover is added for US going down hill towards town, capture areas and combat zones are tweaked a bit etc."
Skroz različito od mw2 foruma gdje se ignorira do beskraja.

Jos kad bi popravili problem sa integriranim zvucnim karticama jos bi par tisuca ljdi vise uzivali u igri.

16 godina
thechosenfreak kaže...
markoal kaže...

citiram sebe:

Da,ali nije mi neka fora igrati bez zvuka u igri. Odnosno neigrivo mi je tako. nema neko drugo rjesenje?

Znam, zapravo najgore sto mozes je igrati BC2 bez zvuka jer to u ovoj igri je sve, skoro je lakse bez slike, zvuk u ovoj igri igra glavnu ulogu.
Mozes mozda nabavit neku zvucnu karticu, ili ako imas neku "vanjsku zvučnu karticu" mozes nju koristiti kao npr. preko tipkovnice ili nekog drugog uređaja.
Mozda se nesto poboljša igrajući se s driverima i postavkama, neznam, vidi sta govore na tom forumu, pa pokusaj kao sto sam i ja.

15 godina
neaktivan

slucajno sam pod rezoluciju stavio maksimum(pobjego mi miš) i sada se ekran ugasi prilikom pokretanja igrice i kaze mi da mi treba d-sub kabel. nikako da se vratim nazad na igricu..nju mi nikako ne prikazuje vec samo tu poruku. jel mogu kako izvan igrice namjestiti rezoluciju?

bolje sedam puta sa snjeguljicom jego jednom sa sedam patuljaka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim da developeri nemaju ništa sa tim problemom s karticama. Realtek je poznat po tome da ima loše drivere, ja sam np. Imao problema dok sam igrao Fallout 3, i tada sam po forumima našao da su Realtek driveri uvijek problematični.

Ja sam svoje probleme riješio tako da sam vratio staru Creative karticu iako nisam imao mjesta na matičnoj (morao sam izvaditi wi-fi karticu).
15 godina
protjeran

meni ovo toliko štekavo lagga da mi se sad ovo desilo!

ja pucam lika na prozoru, u među vremenu meni dolje na ekranu piše ko me ubio i sa čime a ja još rešetam lika!

OMG, jel se ima negdje podesit na najmanje ta grafika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guzzda kaže...

slucajno sam pod rezoluciju stavio maksimum(pobjego mi miš) i sada se ekran ugasi prilikom pokretanja igrice i kaze mi da mi treba d-sub kabel. nikako da se vratim nazad na igricu..nju mi nikako ne prikazuje vec samo tu poruku. jel mogu kako izvan igrice namjestiti rezoluciju?

http://www.bf-games.net/downloadnow/2780/33278

probaj sa ovim koniguratorom, nznam dal ima za rezu štelat al možeš probat

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice