Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.208.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Pali su bad company 2 server,evo meni nece na BUG server danas.

link od EA videa gdje objasnjavaju sve http://crotrailers.co.cc/2010/03/31/bad-company-2-serveri-pali-video/

http://www.crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Jel se i vama kad znalo dogoditi nesto kao na

.

Evo meni se to dogodilo vec 3x,nije nista strasno al me zanima dal se i vama to zna dogoditi.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

EH koji FAIL od EA Supporta:
Kupio igru od eNabave jos kad je izasla,, sve ljepo radilo dok nisam reinstalirao windowse i pokazala se ova poruka:
IMPORTANT Message! For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve this issue..
Kontaktirao sam EA onda i oni meni rekli da trebam kao zamjenski CD-key,, ok,, ja kontaktirao eNabavu i on meni poslao orginal sliku di je DVD box sa CD-key ,, naravno zamjena  (svaka cast na brzom odgovoru)
I opet ja u EA Download manageru stavim taj kod, i vidi opet ista greška...

Ja opet kontaktiram EA support i objasnim situaciju,, i sad on meni veli kako je ovaj CD-key nije aktiviran,, to jest da uopce ne postoji LOL.  Nista ja njima posaljem sliku ORGINAL sa DVD box, i odgovori on meni za 5min da isprovam drugi CD-key koji mi je EA poslao ... Naravno taj CD-key nisam mogao staviti na svoj acc,, jer je pisao nesto granted, slicno kao error... Nista veli on meni da me kao šalje drugom gospodinu "nekom vaznijem".

Nista projde 3 dana,, i posalje on meni mail da mu dam onu datoteku od DirectX cuda.. Ja posaljem i opet cekam 3dana odgovor. Sad on meni posalje da trebam iskoristiti CCleaner kao da cisti registry, i da onda trebam nazat instalirat igru, i da kao je onaj CD ok.  Nista ja to napravio i opet instalirao igru,, opet ista greska. Pa ja kontaktiram EA  i napisem cjelu proceduru sta sam sve isprovao.

Dobijem ja odgovor nakon 6dana,, i da on meni drugi CD-key, i da nebi smjeo imati nikakvih problema sa njim,, Naravno na EA Download manager nemogu stavit, a kod instalacije ne dobivam nikakav box za ukucanje key-a. Nista ja opet reinstaliram windowse i opet ista greška  LOL..

Kupio moj frend isto key isto di i ja,, i nista ja provam sa svojem ACC na njegovom kompu MP,, i sve normalno radi,,, nista ja trk doma,, stavim crack i mogu igrat MP,, samo sta je probem da me baca na desktop taman kad ujdem u igru.....

evo cjeli chat , od dolje prema gore:

Now my answer on Update Question is not updated or send LOL ?, now i need agian all write -.-:
What you will send me 200 key's to fix that problem ?
You key's dont fix my problem:
1. I can't use that key on EA Downaload manager
2. NO box to put that key on install, how in "normal game lol"
3. I use the CCleaner,a and reinstalled,, and agian
4. I reinstalled my WINDOWS,, and same PROBLEM !!!!!!!!!!!!!
5. My friend buy game form same seller, and i used on his computer my EA account for MP, and worked. So the problem is in activation SECUROM LOL ???????????My Computer is on black list or what ?

I wating to fix that problems 2 weeks, and i get it ? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I whana that game play NOW, i say NOW,, ok? Don't send me any key's or reg shit, to fix that problem. That not work, the problem is on you side, of your fucking protection. SecuROM cant activate THE GAME,, my computer is on black list or what ?

You whant rly to put that all chat on public or what ? You buy 1 time game, and 2. time on same computer no more game you cant play LOL!!!!!!!!!!! You can't fix that stupid problem of your "protection"....
Game is great, but protection is your fault. If you can read,, i write agian,, I WHANT PLAY THAT GAME !!!!! OFC ON MY COMPUTER

Better i buyed game form steam, what have not that protection, BUt i will not for you fault and Happy Easter "NOOBS"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello ,

Thank you for contacting Electronic Arts.

I'm not sure why that code is throwing the error; please try reinstalling the game using the following code: XXXXXXXXXXXXXXX.

If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to let me know.

Best Regards,
Andrew S.
Electronic Arts

Customer
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I have installed the software form: www.ccleaner.com/ and the error is still Here:

"IMPORTANT Message! For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve this issue"
Process:
-Uninstalled game
-registry cleaner
-Install game
-Updating
-Message Error

Process 2:
-Uninstalled game
--registry cleaner
-restart computer
-registry cleaner agian
-Install game
-updating game
-restart
-error message

I think the error is in SecuROM. I used SecuROM removal Tool and not helped me that. When i clean with that and registry cleaner, than i run the game and agian show me in SecuROM removal Tool "that" "Attached image (securom.jpg)

What now ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello ,

It looks like the code XXXXXXXXXXXXXXXX is active and attached to your account correctly; please uninstall the game, run a registry cleaner such as the one found at http://www.ccleaner.com/, then reinstall the game using this code.

If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to let me know.

Best Regards,
Andrew S.
Electronic Arts

Customer

On mail is DxDiag.txt attached file.

==================== text File Attachment ====================
DxDiag.txt, 31938 bytes, added to incident

Hello ,

In order to best troubleshoot your issue, we will need additional system information. Please send us this information from a program called the DirectX Diagnostic Tool. To do this:

1. Hold down the Windows key and press R
2. At the Run command, type in dxdiag and select OK
3. Select "Save All Information" at the bottom of the program
4. Save the DxDiag file to your desktop
5. Attach this file to your email reply

After we receive this file we can continue troubleshooting the issue at hand and hopefully come to a solution.

Best Regards,
Andrew S.
Electronic Arts

Chat Transcript (Temjem O.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi, my name is Temjem O.. How may I help you? [09:04:53 AM]
: hello [09:04:59 AM]
Temjem O.: hi [09:26:52 AM]
: Yesterday I contacted your chat support, for these messages,, bF bad company 2 : IMPORTANT Message! For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve this issue [09:05:23 AM]
: I have new replacement cd-key form seller:,, but same message [09:05:52 AM]
: now on EA download manager i have 2 BF bad company 2 lol [09:06:30 AM]
: my EA account:XXXXX@hotmail.com [09:07:30 AM]
: old CD key: XXXXXXXXXXXXXXXXX [09:07:45 AM]
: new cd key: XXXXXXXXXXX[09:07:58 AM]
: and same error [09:08:01 AM]
Temjem O.: Please provide me you new game registration code and your date of birth. [09:29:43 AM]
: 7 november 1986 [09:08:19 AM]
Temjem O.: The code "XXXXXXXXXXXXXX" is not searchable in our database, please check the code again [09:30:48 AM]
: ok,, [09:09:16 AM]
: i have uploaded image : XXXXX[09:14:45http://img689.imageshack.us/ AM]
Temjem O.: The code "XXXXXXXXXXXXXXX" is still unused please try to register the game again, use the code without the dashes [09:37:30 AM]
: How,, he sayd me he is in use lol [09:16:56 AM]
Temjem O.: Please give me a moment [09:39:07 AM]
: The product code entered is alredy used,, and i have on my EA Downaload manager [09:17:34 AM]
: exactly 2 of BF Bad comany 2 [09:18:33 AM]
Temjem O.: Please try to use the new code "XXXXXXXXXXXXXX" [09:41:55 AM]
: Product entiteiment is alredy granted,,, that is the message [09:21:04 AM]
Temjem O.: I need to forward the issue to my senior support who will contact you through email, will that be okay with you? [09:43:54 AM]
: yes [09:22:28 AM]
Temjem O.: bye and have a nice day [09:44:51 AM]
'' disconnected ('Concluded by End-user'). [09:23:18 AM]
: cya [09:23:18 AM]
'System' disconnected ('Concluded by Agent'). [09:23:18 AM]
///////////////////////////////////

Naravno u ovom djelu Temjem O.: "Please try to use the new code "XXXXXXXXXXXXXX" [09:41:55 AM]",, sam iskoristio novi ACC,, znaci besplatan BF lol,, opet ista greska,, tak da mislim da se nesto gadno zabagiralo nesto na mojem kompu,, a ocito je sve sjebo SecuROM......... i valjda zavrsio na nekoj black listi:

Koliko sam cuo da više nisam jedini u tom slučaju  -.-

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 3:36 (Fast888).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Mislim da sa novim key-em moras napraviti napraviti novi EA account, jer se veze na taj nacin.

Btw, ovdje bi ti se trebao nalaziti key u registry-u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
pirat kaže...

Jel se i vama kad znalo dogoditi nesto kao na

.

Evo meni se to dogodilo vec 3x,nije nista strasno al me zanima dal se i vama to zna dogoditi.

jedanput, i bio sam se prestrašio :D

zasto ovo?

http://www.xfire.com/video/26725c/

BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 8:34 (null).
17 godina
neaktivan

LMAO frle  napiše danny pazite na duple postove, a ti odmah ispod njega postaš duplo xD Koristi gumb EDIT :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radi mi BC2. Smijeh Samo pri 1. misiji kad idem s onim nožom, odmah iza izlaska iz čamca miš mi se sj*be. Kako ga god pomaknom gore ili dolje on gleda u nebo. Znači sve radi kako treba ali miš kad ga pomakne ode pogled u nebo.

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

I na kolko fps-a ti ide jer meni čak zaštekavle ponekad?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1. misija je 20-30 fps-a 1024*768 low, sad neznam kako će dalje

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo jedna dobra vijest, ispričavam se ako je netko već postao, uopće nisam provjerio.

drago mi je to cuti no upamtite jednu stvar

ovaj sad drugi dlc besplatan koji je vani vec par dana nije uopce dlc

DLC-downloadable content

a mi nismo nista skidali nikakve game modove za mape nista,ti game modovi za te mape su vec bili na disku tj. vec smo ih kupili kad smo kupili original

toliko o besplatnom drugom dlc-u

no prvi jest bio besplatan posto smo ga skidali

a ovo drugo nemozemo nazvati uopce DLC posto to on nije jer mi nismo nista skidali samo smo otkljucali 2 game moda za 2 mape koji su vec dosli s originalom kojeg smo platili

nadam se da nece biti vise ovakvih marketinskih trikova u ovoj igri....

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 11:21 (TopForumaš).
17 godina
Cerina15 kaže...

Radi mi BC2. Smijeh Samo pri 1. misiji kad idem s onim nožom, odmah iza izlaska iz čamca miš mi se sj*be. Kako ga god pomaknom gore ili dolje on gleda u nebo. Znači sve radi kako treba ali miš kad ga pomakne ode pogled u nebo.

Baš sam to htio reći, instalirao, sve lijepo radi ali kako god pomknem miša, on ili ide prema gore ili prema desno, kako riješiti problem?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina

U igri mi jedino smeta  visoki pingovi(nesmeta previse), poneki sitni bugovi, i taj problem s crashanjem i freezanjem(meni samo freeze).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Cerina15 kaže...

Baš sam to htio reći, instalirao, sve lijepo radi ali kako god pomknem miša, on ili ide prema gore ili prema desno, kako riješiti problem?

Tako da za promjenu kupiš original. To je poznata stvar ako imaš piratsku verziju igre. Ohladite od ovakvih pitanja!

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
15 godina
neaktivan
Takoder.Ja ni na jednom serveru na kojem sam igro nije mi ping 160-100 nego mi je UVIJEK 200-300.A kao prvo pravi vam je pink kad pomnozite np vas je ping 200 zmaci morate 200:2 to vam je vas pravi ping.
16 godina

Da li igra ima singleplayer, prvi put se susrećem sa igrom...čini se jako jako dobra...

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ima a  i postoji ti nest sta se zove google

15 godina
neaktivan

^^

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kinez mi je dao opet tj treci put novi key.Da li mogu imati vise istih igara sa drugacijim keyevima na istom EA acc.To me zanima jer kad sam prvi put pokreno igru trazilo me da ponovno unesem cd key prilikom pokretanja te mi onda izbacilo onu poruku da je key deaktiviran a drugi put (nakon prvog sam deinstalirao igru ali je mapa sa par fajlova ostala) sam ponovno skino instalaciju i instalirao u onu staru mapu gdje je ostalo jos par datoteka od prosle verzije a prilikom pokretanja me nije pitalo za key nego mi je odmah nakon updatea izbcilo onu poruku da je key deaktiviran.Mene zanima da li je key opet krivi ili sam ja nesto krivo uradio?Kasnije cu pokusati s novim keyem pa da li da obrisem instalaciju(pa da ponovo skidam) ili da deinstaliram igru ili oboje?Da mozda probam na piratskoj verziji (vec je imam skinutu) aktivirat novi key?Hoce li mi to biti isto kao s verzijom skinutoj preko EA?
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Da mozda probam na piratskoj verziji (vec je imam skinutu) aktivirat novi key?Hoce li mi to biti isto kao s verzijom skinutoj preko EA?

Prije nego što je crackaš piratska verzija je normalna verzija, tako da bi trebao moći tako instalirati, a i mislim da je netko već spomenuo u ovom threadu da je to i učinio, samo možda pročisti ccleanerom registry nakon što makneš trenutnu instalaciju.

16 godina
protjeran
Jbt pa sad mi i EA poslao novi key.LOL oce ko kupiti.
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Jbt pa sad mi i EA poslao novi key.LOL oce ko kupiti.

ja, dajem 210 kuna

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan
Perkane sve mi se čini da spamaš bez veze.

Ni sam ne znaš što ti se zapravo dešava. Skuliraj se prvo, sredi svoj account pa svrati ovdje reći što je zapravo bilo.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
protjeran
Ne spamam.Samo nemam srece.Trenutno nisam na kompu pa ne mogu isprobat key.Danas sam dobio treci key od kineza a maloprije sam dobio jos jedan od EA + njihove isprike.
17 godina
protjeran

Da, bilo bi dobro da ga uzme netko tko zna instalirati igru Belji se

Ajde care stvarno - napravi novi EA account i instaliraj igru sa novim key-em i tim accountom. Mislim ok je postavljat pitanja, ali zar ti mi licimo na EA support?

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina

Vise mu vi pomazete nego EA. ahhahaaha

Jel netko zna koliko se treba cekat narudzba kada se ispuni formular na Enabavi?

Ispunio sam ga ,ali nista od maila. To inace traje ili da ponovim postupak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thechosenfreak kaže...

Vise mu vi pomazete nego EA. ahhahaaha

Jel netko zna koliko se treba cekat narudzba kada se ispuni formular na Enabavi?

Ispunio sam ga ,ali nista od maila. To inace traje ili da ponovim postupak.

trebas pricekati dok ti on ne javi da je primio narudzbu , onda uplatis i posaljes mu potvrdu da si poslao i kroz par sati bi ti trebao doci key, bar je tako kod mene bilo

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
16 godina
neaktivan

pokrenes gusarsku instalaciju i upises org key cod VOILA radi! i eto pokrenes napravis novi EA account ...

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zar nije lakse samo kupit igru za 345 kuna i eto imate sve key kutiju i igru Smijeh

0 3 hvala 0
15 godina
Frle kaže...

Zar nije lakse samo kupit igru za 345 kuna i eto imate sve key kutiju i igru Smijeh

Ma na isto ti dode. Ali meni se ne da cekat par dana da dode retail verzija,key mi odmah isti dan dode. A ne zivim u gradu

tako da mi je to okej opcija. Uskoro se nadam pridruzit bugovom serveru.Cool

15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Frle kaže...

Ma na isto ti dode. Ali meni se ne da cekat par dana da dode retail verzija,key mi odmah isti dan dode. A ne zivim u gradu

tako da mi je to okej opcija. Uskoro se nadam pridruzit bugovom serveru.Cool

hehehehe.Vjeruj mi nece ti se nesto svidjet vise ces igrat druge servere.Moram priznat da je dobro igrat s domacom ekipom al opet igram vise ove drugr servere :D.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice