i3D bili sad 600 keyeva... u 6 opet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ufff, jedva uspio ulovit. Firefox mi uopće nije htio otvorit pa sam morao otvoriti Chrome i preko njega mi je uspjelo. Ništa, morat ću za frenda nekako onda ulovit u 18:00 kada će se opet dijelit kada sam mu obećao :)
Ufff, jedva uspio ulovit. Firefox mi uopće nije htio otvorit pa sam morao otvoriti Chrome i preko njega mi je uspjelo. Ništa, morat ću za frenda nekako onda ulovit u 18:00 kada će se opet dijelit kada sam mu obećao :)
Oces da ti ja?
fuck nisam stigao...
čekam onda 6h..
Ajmo Svi Uzimajte Keyeve dok nije nestalo!
Edit:
Ja maloprije bilo 155 ih regao se u 5 sekundi i dobio key na email, zatim opet osao na stranicu i 0, u svega 2 minute nestalo.
Opet ih ima pokusavajte, ja sam uhvatio.
nekuzim ali meni se nece registrirati.Tj javi mi da sam utipkao nesto krivo sto je nemoguce :S
Da i ja cu morat frednu, vec sam sebi i jos nekom uhvatio u kratkom vremenu.
Sad cu stavit igru na skidanje.
daj probaj meni ozbiljno nekuzim sta moram radit sad pisalo 16 keyeva a odem login upisem user i pass i javi da je incorrect ...
moze malo detaljnije objasniti sta treba napraviti. hvala
Evo ja igrao i razočarao se FPS-om a igrivost je super.
Igram na 17 FPS-a.
Probao sam smanjiti detalje,rezu ali ništa od večeg FPS-a
trk po novi proc
Igram na 17 FPS-a.
trk po novi proc
Skupljam pare polako
Neki Phenom II x4 925 bi bio dosta?
Evo mogu vam ja nabavit keyeve samo mi na pm posaljite mail i u 18:00 je key vas
Igram na 17 FPS-a.
proc te koci
OK... ne znam zašto, ali mod koji se sada igra je turbo nerealan, a to nije BF... U BF2 pucam 2 metka, meta pada, a ovdje i nakon bursta i 3 metka u glavi, veselo skakuće po snijegu...
hahahahaha
riješeno
valjda je propterećeno bilo
igra je super ludnica
samo sad neznam dali kupit za PC ili PS3
jel igra neko na max da posta kakve slike jer kolko sam do sad vidio na ps3 je grafika bolja
Ljudi sorry ak nestignem, ali mislim da cu stic... Cookiese obrisat, refresh u tocno 17:59:99:99.. Sorry ako nestignem opet
OK... ne znam zašto, ali mod koji se sada igra je turbo nerealan, a to nije BF... U BF2 pucam 2 metka, meta pada, a ovdje i nakon bursta i 3 metka u glavi, veselo skakuće po snijegu...
da slazem se likovi trebaju previse metaka da padnu
al opet treba uzet u obzir recoil koji je dost velik
Mene najviše smeta što nemogu sa WSAD skretati dok trčim.Nego samo sa mišem
I meni je to trenutno velika dilema.
Napravio sam preorder za PC verziju, ali sve racunam da li otkazati i uzeti za PS3 ili ne.
Vuce me nekako na PS3 zbog igranja na velikom TV-u i zasticenosti od cheatera, ali s druge strane na PC mogu kad hocu, a za PS3 bi se morao natezati sa malim (PS3) i zenom (TV).
S druge strane na PC-u su tipkovnica i mis, a ne oni bedasti patrljci od kontrolera
I meni je to trenutno velika dilema.
Napravio sam preorder za PC verziju, ali sve racunam da li otkazati i uzeti za PS3 ili ne.
Vuce me nekako na PS3 zbog igranja na velikom TV-u i zasticenosti od cheatera, ali s druge strane na PC mogu kad hocu, a za PS3 bi se morao natezati sa malim (PS3) i zenom (TV).
S druge strane na PC-u su tipkovnica i mis, a ne oni bedasti patrljci od kontrolera
heeej da vidis kak se igra sa tim bedastim patrljcima igra... sa recon sami headshot-i sa jako velike udaljenosti..
jedini nedostatak controlera je to kaj se nemogu brzo okrenut...ali nemogu se ni drugi pa mi to ne smeta
u pravu si na ps3 je veliki ekran
ja još uvijek igram bad company zs ps3 i jako sam zadovoljan tom igrom
mada su rekli da će bad company 2 možda dobit podršku za miša i tipkovnicu na ps3 ali to ćemo tek vidjet
Neznam, možda (zapravo i sigurno) bude drugačijih modova za punu igru, al općenito me BC2 podsjeća na Enemy Territory: Quake Wars, zapravo kao neka kombinacija BF2 i ETQW ali sa manje skakutanja
Zasto mi sada nece? Evo ss... Samo tako zapne, loading zapeo, ja cujem da sam u igri ali tako mi je
to se je i meni događalo pa sam riješio problem ciscenjem kompa detaljno u safe modu i ono najvaznije update drivera za ati graficku na najnoviju verziju
sad radi glatko na high postavkama bez CTD osim kad završi partija i pise ono follow us on twitter i onda me za 3 sec baci tj. CTD
Kako da ga ocistim?
EDIT: Mislim da ce te morat cekat do 20:00 za keyeve
krenulo je prije 3 minute
uspio sam
nemogu vjerovat jbt
opet nist
Istina. Ja imam osjećaj da igram Battlefield Heroes. Tamo me nerviralo jer mi je sniperom trebalo 3-4x dobar pogodak da čovjek umre. Ovdje se ista stvar događa.
Inače ovaj mod mi je isto blesav. Onak, zadržavaju se ljudi na malom podrućju i dok se oslobodi drugi dio mape borba se shifta.
Ja i cimer čekamo BF3, možda nas tamo iznenade.
I da, nedostaje mi prone.
A gdje su nestale ruže? Ili nisam bio u squadu? Fakkk... Ne treba COD da bude uzor, oni COD-u trebaju da budu uzor...
Uhvatio sam onaj u 16:00, kada sam zaigrao igru, svidjelo mi se sve osim količine olova koju treba udjeliti neprijatelju da bi otegnuo, plus još nisam dobip ni jedno novo oružje a ova koja sada imam su dosta neprecizna ( osim snipa ), no sve u svemu, igra je dosta dobro, sutra javim još dojmova kad se malo razvije lik.