- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako to izgleda kad imate dobrog vozača :) neki su pi*dili malo :D
i na kraju...
Na cem vozis?Gamepad ili tastatura?
i na kraju...
Na cem vozis?Gamepad ili tastatura?
frend vozi,na tastaturi naravno :)
i na kraju...
Prvo, svaka cast... Ali , to ne ovisi samo o dobrom vozacu, vec i o protivnickoj strani. Vidim da su to vecina low lvl likovi, da je netko znao gadjati sa AT136 (ili kako vec), ne bi to bas tako izlgledalo.
Evo danas ću instalirati BC2 pa me zanima koji su modovi najpopularniji?
I može par servera gdje igrate pa da se i ja ubacim malo?
Samo vikni ZELJE da te prepoznamo ;-)
i na kraju...
Prvo, svaka cast... Ali , to ne ovisi samo o dobrom vozacu, vec i o protivnickoj strani. Vidim da su to vecina low lvl likovi, da je netko znao gadjati sa AT136 (ili kako vec), ne bi to bas tako izlgledalo.
gađali su sa svim mogućim...da vidiš kako izgleda kad te gađa hind,2 tenka, i VADS :D...samo je bitno da ti ne okupiraju B točku (na heavy metalu) jer tamo je VADS pa se moraš pazit i ne preblizu njihovog spawna jer je i tamo antiair
btw. kako znaš da su likovi low? ako su 2 lvl,možda imaju likova...tako da to ništa neznači :)
gađali su sa svim mogućim...da vidiš kako izgleda kad te gađa hind,2 tenka, i VADS :D...samo je bitno da ti ne okupiraju B točku (na heavy metalu) jer tamo je VADS pa se moraš pazit i ne preblizu njihovog spawna jer je i tamo antiair
btw. kako znaš da su likovi low? ako su 2 lvl,možda imaju likova...tako da to ništa neznači :)
Level ipak dosta znači, pogotovo kad je skidanje helića u pitanju. Nemaš ni Gustav ni tracer ni AT4 ak si nizak level. I treba dosta prakse i iskustva da bi se helić skinuo s tenkom ili AT4 ili samo pogodio s tracerom. Pogotovo na Heavy Metalu koji je ogroman.
A opet trebaš i sreće imati da je protivničkom timu loš dan. Ja koji nisam pretjerano dobar pilot sam jednom vozio frajera koji je napravio 30-0 jer nas ovi iz protivničkog tima nisu mogli pogoditi da su se baš na trepavice postavili.
BTW. kaj nije netko jednom postao sliku s prek 100 killova iz helića?
Level ipak dosta znači, pogotovo kad je skidanje helića u pitanju. Nemaš ni Gustav ni tracer ni AT4 ak si nizak level. I treba dosta prakse i iskustva da bi se helić skinuo s tenkom ili AT4 ili samo pogodio s tracerom. Pogotovo na Heavy Metalu koji je ogroman.
A opet trebaš i sreće imati da je protivničkom timu loš dan. Ja koji nisam pretjerano dobar pilot sam jednom vozio frajer koji je napravio 30-0 jer nas ovi iz protivničkog tima nisu mogli pogoditi da su se baš na trepavice postavili.
BTW. kaj nije netko jednom postao sliku s prek 100 killova iz helića?
iskreno malo mi je lame gađat helića sa gustavom+tracerom...istina,puno lakše iako ga je sam problem ga pogodit tracerom na HM zbog visine...ja ih uvijek gađam sa AT4,je da ti treba prakse ali ide
iskreno malo mi je lame gađat helića sa gustavom+tracerom...istina,puno lakše iako ga je sam problem ga pogodit tracerom na HM zbog visine...ja ih uvijek gađam sa AT4,je da ti treba prakse ali ide
Meni je zapravo lakše s AT4. Svaki dobar pilot ima uz sebe smoke i skine ti tracer u roku odmah pa gustav ili rpg baš i ne pale.
Meni je zapravo lakše s AT4. Svaki dobar pilot ima uz sebe smoke i skine ti tracer u roku odmah pa gustav ili rpg baš i ne pale.
naravno da...tome at4 i služi...ja obožavam kod tenkova imat warhead..još pogotovo u HCu :D
Kako se mogu prebacivati u vozilu , tipa da sa vozača dođem na strojnicu i obrnuto?
F1, F2, F3, F4, F5
Funkcijske tipke,probaj F1-6
edit:preteklo me
pravi igraci helije skidaju sa sniper headshotom u vozacevu glavu
pravi igraci helije skidaju sa sniper headshotom u vozacevu glavu
Ovo ne znaš.
pravim igracima netrebaju bodovi da znaju da su awesome!
A pizd*o si kad kad jedno vrijeme nisi mogao odigrati rundu s pozivitnim K/D i pristojnim scorom.
I što nam to govori... :P
1.Ovo ne znaš.
pravim igracima netrebaju bodovi da znaju da su awesome!
2.A pizd*io si kad kad jedno vrijeme nisi mogao odigrati rundu s pozivitnim K/D i pristojnim scorom.
I što nam to govori... :P
1. znam
2.jbg,zuta minuta me uhvatila,nije joj bilo prvi put,nit ce bit zadnji put,a isto tako mislim da i sve ostale zna uhvatit par dana zaredom da suckaju,tj da su jednostavno uvijek,na krivom mjestu u krivo vrijeme
sad se vise ne zamaram tolko,jer sam doguro do lvl 50,a i nisam vec dugo igrao bc2 kak spada...sad malo idem po shougunu 2 i lfd2,F1 2010,uskoro dodje i portal 2 i tak...
Koliko je potrebno C4 postaviti na tenk da eksplodira?
Koliko je potrebno C4 postaviti na tenk da eksplodira?
Dva komada ak ima full health.
imam jedan problem,,kad upalim igru i krenem igrat prvu misiju,,i kaze mi move the mouse to look around,,,ja pogledan okolo i mis mi ode u kut gore desno i jednostavno ga nemogu vratit vise...stalno stoji tako,,reinstalira san igru i opet isto..jogurt verzija...ja micen mis a sve ostaje isto :S..jogurt verzija
imam jedan problem,,kad upalim igru i krenem igrat prvu misiju,,i kaze mi move the mouse to look around,,,ja pogledan okolo i mis mi ode u kut gore desno i jednostavno ga nemogu vratit vise...stalno stoji tako,,reinstalira san igru i opet isto..jogurt verzija...ja micen mis a sve ostaje isto :S..jogurt verzija
sam si si odgovorio na pitanje
sam si si odgovorio na pitanje
da,,ali i prije je bila instalirana i radila je skroz ok :S ista ta
a ocito da se "jogurt" pokvario
a ocito da se "jogurt" pokvario
ocito :(
Decki na kojem ste serveru veceras? :)