Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.198.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

jucer pao jedan kukyjev zlatni dogtag Smijeh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
skank666 kaže...

ma nije u tome problem, bar mislim... jer nisam do sada imao takvih problema. inace lijepo ide

A nije ni meni bio do prije jedno pola mjeseca kad sam pauzirao od BC2, sad kad sam se vratija igri ponovo dešavalo mi se da me vrati nekoliko koraka nazad u igri, ili da neprijatelja teleportira ravno meni ispred nosa. U svakom slučaju, čak i ako to nije bio problem s portovima, ne košta te ništa otvorit portove u routeru. Evo ti link na ovom forumu kako se to radi:

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/torrent-tutorijal-port-forward/43260.aspx?page=0&jumpto=835729&sort=asc&view=flat

Uglavnom moraš dodjelit IP adresu LAN mreže, ako je već nemaš, npr. 192.168.1.8 s tim da zadnji broj "8" može bit u rangu od 0-254 samo nesmi bit IP tvog routera. Onda isključi UPnP u routeru, možda i nemoraš ali za svaki slučaj napravi, vidi jeli ti NAT aktiviran a da bi uopće mogao otvorit portove moraš imat stalnu vezu sa internetom, znači ne da se manualno spajaš svaki put na net kad upališ komp,  odnosno da ti nije router podešen u bridge modu ili polu bridge modu.

Ovo su ti portovi koje moraš otvorit za BC2:  80,  18390, 18395   znači tri porta.

PS. Možd je ovo samo moj dojam ali nakon otvaranja portova, moj miš kojem je polling rate postavljen na 1000 xD, jednostavno je nenormalno fluidan. Prije sam se borio s njim kad sam nišanio nekoga na malo većoj udaljenosti a sad je puno lakše. Opet kažem možda se meni samo čini da je tako ali čisto sumnjam jer razlika u sad i prije je kao nebo i zemlja. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 11:40 (Vakaka).
16 godina
skank666 kaže...

a cek, jel samo meni laggalo ili je svima bilo tako? bas sam bio popi7dio... nije to bilo zbog brzine nego warp. sad si tu sad si tamo, tj tvoja slika

Ma to je moj skill, mislim ja igram sa silom ko jedi pa sam se teleportirao.

Da vidiš tek šta če biti kad nabavim svijetlosni mač.Smijeh

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
odjavljen

pljus - arhiva- i jos jednom hvala! ali nisam ni nesto aktivan na serveru, necu ni biti neko vrijeme. nasao sam jedan drugi "battlefield" server pa se njemu posvecujemSmijeh

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

pljus - arhiva- i jos jednom hvala! ali nisam ni nesto aktivan na serveru, necu ni biti neko vrijeme. nasao sam jedan drugi "battlefield" server pa se njemu posvecujemSmijeh

Na tom drugom "serveru" moraš primjenit neki drugi način da bi otvorio "portove" ili bar jedan "port", kažu da uglavnom bižuterija pomaže kod dotičnih "portova" Smijeh

15 godina

u kakav los server sam upo sad. svaki drugi igrac ima WH i jos pisu igracima bez wh da sucksaju.. katastrofa. server se zove *** Hardcore Productions ***

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zato se skupite i rokajte na našem sad kad napokon radi kako treba. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 13:06 (Danny_HR).
15 godina

od 11 kad sam dosao doma nema nikog pa moram potrazit alternativu.

17 godina
Travn0Shik kaže...

od 11 kad sam dosao doma nema nikog pa moram potrazit alternativu.

"Normalno" je da nema ljudi tad na serveru, možda ovi što su sad na godišnjem odmoru ili ovi što imaju ljetne praznike (školarci) ali ljudi koji rade... njih ne očekuj prije 18h-19h.

15 godina

pa bar je neko mogo doc Nevinašce

kaj danny dodjes na server samo pisat porukice nebi uzeo pusku i rokao? Smijeh

17 godina
neaktivan
To ja prek rcona. Nemam na poslu BF.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Bezveze. World of Warcraft, Call of Duty, Battlefield i Atomic Bomberman uvijek moraju biti na firminom računalu!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...

Bezveze. World of Warcraft, Call of Duty, Battlefield i Atomic Bomberman uvijek moraju biti na firminom računalu!

mislis na ovaj originalni primjerak Atomic Bombermana Smijeh

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Ja sam razmisljao da si bas iz tih razloga, odnosno treceg i novijih naslova kupim alienwear mx15 (jer moj sadasnji laptop je jaci ili tu negdje kao ostala stolna racunala ne poslu).

Ali ovaj na linksu (mslim x17) je preslab i PREskup za svoju jacinu. To cu si iz USA-a donjeti, da bude graviran :)... znam, pozer xD.

To bi bilo prestrasno, na poslu piciti bfbc2(3,4,5) :)).

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Co7 kaže...
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Ja sam razmisljao da si bas iz tih razloga, odnosno treceg i novijih naslova kupim alienwear mx15 (jer moj sadasnji laptop je jaci ili tu negdje kao ostala stolna racunala ne poslu).

Ali ovaj na linksu (mslim x17) je preslab i PREskup za svoju jacinu. To cu si iz USA-a donjeti, da bude graviran :)... znam, pozer xD.

covjek otiso u london i odma misli da je faca Belji se

salim se

16 godina
neaktivan

Sta mislim, ja znam :).

Ali sada ozbiljno , velika mi je zelja kupiti si alienwear. ALi dati 20.000 kn za laptop koji jos ni nije bas neki?!?!?

U SAD-u ga kupim za 12000 kn i to bude 20% jaci. Odnesem tamo neki lijevi i ostavim ga u smecu, a kuci ponesem alienwear...

U Australiju mogu otici bespla, jer me tetak zove vec 4 godine i sve ce mi platiti, ali u tamo nema graviranja plocice, tako da onda 0 bodova :).... sramim se Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 16:59 (Co7).
16 godina
Co7 kaže...

Sta mislim, ja znam :).

Ali sada ozbiljno , velika mi je zelja kupiti si alienwear. ALi dati 20.000 kn za laptop koji jos ni nije bas neki?!?!?

U SAD-u ga kupim za 12000 kn i to bude 20% jaci. Odnesem tamo neki lijevi i ostavim ga u smecu, a kuci ponesem alienwear...

U Australiju mogu otici bespla, jer me tetak zove vec 4 godine i sve ce mi platiti, ali u tamo nema graviranja plocice, tako da onda 0 bodova :).... sramim se Sramim se

a jadan ti....nema graviranja Plač

dosta off-a,bu nas danny zategnul

nego malo OT

jel bilo kakvih vijesti za taj patch?posto ne pratim na twiteru a primijetio sam da tamo daju informacije o tome..

15 godina

baza reče da imaju crashave na nekim mapama kad stave patch... tu foru vec vrte 3 tjedna.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ajmo - server - SADA!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

da se na poslu radi, a ne zajebava možda bi bilo bolje stanje u državi

oni koji žele radit ne mogu do posla

ontopic: ni ovaj tjedan nebu patch-a, možda drugi tjedan

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 17:48 (maxsisac_cro).
16 godina

Igra mi sve više i više postaje ubitačno dosadna, mape sve vec sto puta odigrane

kad će nešto novo staviti?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

Sta ti znas sta je moj posao?

I sta znas koliko sam dobar u svom poslu i zasto imam te "povlastice"?

Da li si ikad cuo za google? Sta mislis o tome? Sta mislis koliko zadovoljan radnik vrijedi? Da ja ne obavljam svoj posao da li bi ga radio 4 godine, kod privatnika!

Nadam se da se ovo; "oni koji žele radit ne mogu do posla", nije odnosilo na mene i moj slucaj!?

OT: Ajmo na server!

Edit: nista od bug servera :(!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 19:57 (Co7).
16 godina
neaktivan
Ako ne riješim neko 'lađenje za laptop, ovo ljeto me neće bit na serveru... :(
Otvorio sam donju stranu laptopa, stavio one ''plave kocke što se stave u led pa se nose u prijenosnim hladnjacima'', ali nema pomoći... Iako COD4 radi...

Ako uspijem nekako 'dovuć' signal do 2. kata (di imam klimu) onda će valjda to šljakat... Nadam se... :)

Jest malo OffT. ali eto, da nebi pitali di sam i zašto ne igram...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
maxsisac_cro kaže...

Sta ti znas sta je moj posao?

I sta znas koliko sam dobar u svom poslu i zasto imam te "povlastice"?

Da li si ikad cuo za google? Sta mislis o tome? Sta mislis koliko zadovoljan radnik vrijedi? Da ja ne obavljam svoj posao da li bi ga radio 4 godine, kod privatnika!

Nadam se da se ovo; "oni koji žele radit ne mogu do posla", nije odnosilo na mene i moj slucaj!?

OT: Ajmo na server!

Edit: nista od bug servera :(!

to se odnosilo na to da puno ljudi je nezaposleno, nema veze s tobom, sad smo to riješili

a sad ontopic: pa di ste ljudi, bilo vas je par i brzo ste otišli

ja i Sandman čekamo i čekamo i ništa

pa moglo se igrat i 4v4, kad ljudi vide da se nešt dešava brzo bi se popunilo

2 dana nije šljakalo i možda oni stranci koji su nam vjerno dolazili misle da je server neaktivan, da smo odustali i možda sad više ne provjeravaju dal ima koga

ajde ljudi, tu sa foruma,vi bar znate šta se dešavalo, ajmo vratit server na stare staze slave

@co7 da si bil samo par minuta brži našo bi mene i sandmana na serveru i onda nebi otišli

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 20:03 (maxsisac_cro).
15 godina

ja sam danas od jutra na serveru al vecinom nije nikog bilo. sandman, siaa i frosty su bili samo.

i Danny prek rcona :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma meni pokazuje da je prazan, ali sam svejedno htio uci. ALi me izbacuje, i napise da je veza sa serverom izgubljena!

AJMO SVI PONOVO NA SERVER ;D

16 godina
neaktivan

ma koji Alienware hehehe...bolje je potrošiti na p...e pa skupljati  muftagove umjesto dogtagova..adio server, brate postalo je dosadno. A najjače je kad neki tobože "cool" igrači za koje su svi ostali nooobovi..čuče u protivničkoj bazi i rade spawnkill. Sinoć mi se zgadilo..al ok nek se klinci zabavljaju , ja sam ionako već mator i imam slabe reflekse.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad je Nice. Na serveru je oko 26 igrača...

0 0 hvala 0
15 godina

lijepo rokanje sad na serveru Smijeh

kukyjev dogtag :D kukyjev dogtag :D
fronta :) fronta :)
dannyjev dogtag :D dannyjev dogtag :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 22:52 (Travn0Shik).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
milan kaže...

ma koji Alienware hehehe...bolje je potrošiti na p...e pa skupljati  muftagove umjesto dogtagova..adio server, brate postalo je dosadno. A najjače je kad neki tobože "cool" igrači za koje su svi ostali nooobovi..čuče u protivničkoj bazi i rade spawnkill. Sinoć mi se zgadilo..al ok nek se klinci zabavljaju , ja sam ionako već mator i imam slabe reflekse.

"muftagove" ne skupljas novcem, bar ja ne. A opcije nisu imati alienwear i biti bez novaca ili imati novce! 

I hvala mom tati i mojoj mami (ne Bogu), imao sam dovoljno cura i skupio dovoljno muftagova (ako je ikad dovoljno ;)). I Sada sam u ozbiljnoj vezi vec dvije godine i ne zelim nista mjenjati! 

Ja shvacam da je djetinjasto htjeti taj komad plastike, metala (sa njegovim dog tagom xD, odnosno "posvetom") itd... ali to i je iz doba kada sam bio "djete", jos kada nisam ni znao sta je to alienwear ali mi je kuciste(pc) bilo lijepo. I ako sam u mogucnosti da si ispunim tu zelju, zasto ne!

I svi vi koji "cudno" reagirate na igranje igara itd... Shvatite da se nas(odnosno moj, govorim za sebe) zivot ne sastoji od sjedenja pred racunalom i pomicanja misa. Moje racunalo je dnevno upaljeno mozda 3 sata ako i toliko(nekad vise), ovo je samo ispusni ventil, nesto sto ce te malo preokupirati i odvesti u neki drugi trenutacno zanimljiviji svijet!

Nema mi mrze nego kad vidim ljude kako cijeli dan sjede u kaficima i piju jednu kavu 8 sati, sjede sa jednim prijateljem, ili sami za sankom i gledaju ljude kako prolaze!!! I takvi (ne kazem Milane da si to ti) se onda nadju pametni, nazivati nas geekovima, luzerima itd...

Razmislite malo tko je tu "glup" i tko trati svoje vrijeme i novce!
Ja se ne sjecam kada je meni bilo zadnji put dosadno! Prije 5 godina. A kriticarima nasim? Koliko ste cesto puta culi bas od tih istih kako im je dosadno?!

Ugl... dosta off topica!

On topic:

Svaka cast danas na igri, ali nikad nisam skupio vise danny-evih dog tagova nego danas. jedno 4 komada ili vise, nisam siguran! Nije mi se dalo uzimati ssove, valjda mi vjerujete? Nisma ja pirat da pretjerujem :).

Pirat je danas odlicno igrao, i Dado!

Idem sada spavati pa se vidimo sutra.

pozz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice