Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.208.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

malo igrao popodne, moji me timkilali ko ludi! 

i onaj je8eni noz... mene zakolju bez beda a kad ja ocu nekog - ne mogu.... ma aj se je8i

sad kad sam lvl 40 jel to znaci da sam pozlatio? ako da - pozivam vas na skupljanje mojih dogtagova. danas posebna akcija : uberes dva, treci gratis + family popust

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
skank666 kaže...

i onaj je8eni noz... mene zakolju bez beda a kad ja ocu nekog - ne mogu.... ma aj se je8i

sad kad sam lvl 40 jel to znaci da sam pozlatio? ako da - pozivam vas na skupljanje mojih dogtagova. danas posebna akcija : uberes dva, treci gratis + family popust

sto mi to znaci kad je moj noz tup, nece da probode kožu.

BC2 nick: herro Ray
16 godina
skank666 kaže...

ja sam tvojih 6 ubro,ali srebrnih,jel to znaci da su sad zlatni? :D

15 godina
lollik91 kaže...
skank666 kaže...

ne, ti ostaju uvijek kakve si ih ubro, znaci ne mijenjaju boju

BC2 nick: herro Ray
16 godina
null kaže...
lollik91 kaže...
skank666 kaže...

ne, ti ostaju uvijek kakve si ih ubro, znaci ne mijenjaju boju

joj znam to

to je bilo vise retoricko pitanje....iz zajebancije

17 godina
neaktivan

imam jedno pitanje..

kako se mjenja email adresa koja je vezana za moj cd key od igre? (ea online, badcompany2-ea-com,  nije vezana na steam)

htio bi prodati igru, a neki kupac se boji da ću ga pre*jebat jer ću i dalje imati svoj key, ovako bi se on osigurao od toga

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i mene su danas teamkillali ko ludi, u nekim rundama i po 2-3 puta

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
neaktivan

Mene je server kickao zbog tk.

Ubio sam 3 odjednom!

Za ubuduce, ako cujete da se zgrada kraj vas rusi... treba trcati ali NE U NJU!!!  Ja tenkom rusim zgradu u kojoj kampaju neprijatelji, i sad se ona pocne rusiti, cuje se onaj zvuk itd. Kad odjenom neki medick, assault i jos netko odluce utrcati u tu  zgradu!?! A kad se pocela rusati stojali su vani kod ograde!

I tako 3x tk by 2.0! I nakon toga jedan headshoot i papa! Ali i mene su tk, i to jedno 6 ili 7 puta!

edit: ali ja oprastam, nisam ja Sknk xD

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 20:20 (Co7).
16 godina
neaktivan
Danas popodne me išlo, 3 M-Coma riješio rušenjem zgrada... A jednom su 2 moja ostala unutra...

BTW. Jack Sparrow, probao sam onu tvoju taktiku na Arica Harbour kad ideš tenkom preko brda, iznenadio sam ih, moj gunner je dobio dosta killova na strojnici... Ali sam 1. put zeznuo, tenk mi je eksplodirao, isteklo mi je onih 10 sekundi koje imaš kad si 'van' mape... Treba biti brz u prelaženju...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
odjavljen
maxsisac_cro kaže...

i mene su danas teamkillali ko ludi, u nekim rundama i po 2-3 puta

mene po 4-5 puta.... cak me u tenku uspio TK i to T90 (ja sam bio u njemu)

Co7 kaže...

edit: ali ja oprastam, nisam ja Sknk xD

nema oprosta, sve sam zapisao u malu crnu knjizicu... tko, kako, kada... bit ce krvi veceras!!

evo kako me sinoc sef aka bruno pokusao TK... picim ja defjuzat kad cujem iza mene rafal iz USASA i nesto me pogodilo, ne znam jel bio on ali sam ga ucmekao..

ma vjerovatno je pucao na neprijatelja ali onako napet sam odlucio better safe then sorry... puf, puf i bruno ode u vjecna lovista na nekih 15 sek.

15 godina
neaktivan

Evo, ja sam se danas baš sprijateljio sa mg36 i baš smo si postali bliski,sad smo bolji prijatelji,M 60 me razočarao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma sve je u redu skank... Ali danas popodne sam 2-3 puta CG sprašio svome u leđa... Izleti monkey ispred mene, a ja da ću u tenk... I oba odemo u 3pm...

Inače, mene je lako prepoznat... Skoro 50 posto vremena sam sa USASom... Da bar ima 20ak patrona, jer 12 je malo...
17 godina
moderator

Nisam odavno igrao, ace pin sam dobio, onda malo snajpao. :D

Izrokao sam ih iz svoje baze sa m95 (dado je bio jedna od žrtava), evo par screenshota:

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

JA (namjerno velikim slovima), sam na onim otocima (joooj, ta imena) gdje su dva helica nasuprot 2 m coma. 99.9% helica sam ja srusio ili oznaci sa dart gunom pa je netko drugi to ucinio prije mene. 50% njih prije polijetanja! I zbog toga ni jedan m com nije unisten!(oko 14h)

Hvala, hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 20:34 (Co7).
16 godina
neaktivan
To su Isla Inocentes (Nevini otoci? :P)...
Jedanput nas je tamo TihiOS (ili Kerber) zaebao, dok smo se mi grupirali u helikoptere, on bacio mortar na nas...
17 godina
Co7 kaže...

JA (namjerno velikim slovima), sam na onim otocima (joooj, ta imena) gdje su dva helica nasuprot 2 m coma. 99.9% helica sam ja srusio ili oznaci sa dart gunom pa je netko drugi to ucinio prije mene. 50% njih prije polijetanja! I zbog toga ni jedan m com nije unisten!(oko 14h)

Hvala, hvala :)

E to je bila predobra partija. Bio sam jako zahvalan onome tko je to radio jel su ti helici padali kao ludi. Smijeh

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
To su Isla Inocentes (Nevini otoci? :P)...
Jedanput nas je tamo TihiOS (ili Kerber) zaebao, dok smo se mi grupirali u helikoptere, on bacio mortar na nas...

To je odlična caka, uvijek pali, samo treba bit brz :)

www.crobadcompany.com
17 godina
neaktivan

"Djevičanski otoci" je naziv. - Inače, večeras je bila odlična partija. TihiOS je tvrd orah. Gori je od Kerbera.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hoće li u novom peču stavit da se ne mora držat šift za trčanje? Otpade mi mali prst

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma znam da su Djevičanski otoci, ali malo zafrkancije...

A, da TihiOS i Kerber su tu negdje, neki put je jedan, neki put drugi bolji... A ostali iz klana i nisu baš nešto.... :)
16 godina
Šef kaže...

A, da TihiOS i Kerber su tu negdje, neki put je jedan, neki put drugi bolji... A ostali iz klana i nisu baš nešto.... :)

Meni je kerber daleko bolji od tihoga, kerber baš igra dok tihi dosta puno spama gl.

A ostali su samo dobri.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 0:35 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

Potpuno se slazem!

A sada evo par ssova :)

obratite paznju na dog tagove obratite paznju na dog tagove

Bilo ih je jos, ali ovi su meni najzanimljiviji, ali da spomenem jos dva dog taga od tenokyo(ili kako vec) i jedno tri od tihogOS.

Danas su bile dobre partije! Svaka cast momci, svi!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 23:50 (Co7).
16 godina

danas nije bio moj dan

tolko sam piz*io da sam jednostavno ragequitao oko podneva,a kasnije mi se nije dalo igrat Neodlučan

17 godina

Joj kako mrzim noz, moj kao da je od gume, koga god napadnem nista ne bude ni nakon brda uboda, ali kada netko na meni iskoristi noz odmah iz prvog pokusaja me ubije. Do patcha vise necu ni pokusat knife koristit, samo oruzja.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tako je svima, ja sam Danny-a neki 5 puta zasjekao da bih mu uspio skinuti dog tag! A zbog takvih sam stvari ginuo kao Isus prije, pokusavajuci to isto!

17 godina
skank666 kaže...

Evo jedna slika na spomen sknka prije.

(uslikano 2.6.)

p.s
A danas sam isto malo igrao u vrijeme kad je Co7 tk-ao svoju ekipu.

ova bila usput ova bila usput
“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 0:48 (markoal).
16 godina

kad ce vise taj prokleti patch

zbilja mu je vrijeme da izadje

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

POPSY je naporan :D, a onaj njihov lolol ili tako nešto, jako neugodan sa snajperom.

Jack Sparrow kaže...
Šef kaže...

Meni je kerber daleko bolji od tihoga, kerber baš igra dok tihi dosta puno spama gl.

A ostali su samo dobri.

Nije, nije - dobar je Tihi. Imao sam par melee susreta s njim. Ne uspijem mu uvijek prodati fore ko drugima.

Eh, da. Jučer sam uživao koristeći M14. Precizna puška da boli glava.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

p.s
A danas sam isto malo igrao u vrijeme kad je Co7 tk-ao svoju ekipu.

Toliko sam dobar da ubijam SVE ;).

Na jednoj mapi sam bacio bombu dalje nego sto sam vidio na mini mapi, tako da nisam znao da su i moji tamo! Pa sam dobio upozorenje od servera, to je vjerovatno bilo to! Pa sam onda igra do kraja partije kao pussy da me ne bi kickalo jer sam imao oko 30 killova!

16 godina
odjavljen

da, sinoc je bio festival cheatera! jos smo se dobro i drzali. u nasem timu je bio samo svix citerNevinašce a i njemu je nesto aimbot stekao... ali ovi u neprijateljskom kao da su se dogovorili.. boli glava od svih tih headshotaSmijeh

cudne stvari su se pocele desavat na serveru..

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice