zanima me samo hoce li doci bfbc2 crackani serveri i kada??
hvala unaprijed :)
zanima me samo hoce li doci bfbc2 crackani serveri i kada??
hvala unaprijed :)
već ih ima
Da li se i na takvim koristi Punk Buster?
EDIT:
Ne razumijem zašto nedaju neki trial recimo 1 dan da probaš igru pa ako ti se sviđa da ju kupiš a ne ovako kupuješ mačka u vreči?
I još da ponude igru za 150 Kn ja bi prvi kupio
Da li se i na takvim koristi Punk Buster?
EDIT:
Ne razumijem zašto nedaju neki trial recimo 1 dan da probaš igru pa ako ti se sviđa da ju kupiš a ne ovako kupuješ mačka u vreči?
Imo si trial od mjesec dana.
igrao sam betu i igra je stvarno super.. mislim da se "isplati" kupiti igru, samo treba prvo ustedjeti 350 kn.. :)
igrao sam betu i igra je stvarno super.. mislim da se "isplati" kupiti igru, samo treba prvo ustedjeti 350 kn.. :)
ili si možeš naručit izvana
kazes da ima crackanih servera?? a kako onda da igram na njima zato kad udem u igru idme login i onda me pita serial key...ako znas javi sto prije
Imaš po 150-170 kuna na ebayu key :)
Mene zanima posto nemam original Battlefield Bad Company 2 ako kupim key dalcu moci igrat mp.
Mene zanima posto nemam original Battlefield Bad Company 2 ako kupim key dalcu moci igrat mp.
Ovo stavi u humor...isusati koja glupo pitanje ti postavljas pa to je za nevjerovat...pa normalno da ces moci igrat.
Da.
Ovo stavi u humor...isusati koja glupo pitanje ti postavljas pa to je za nevjerovat...pa normalno da ces moci igrat.
Izvini sto nisam VIDOVITI MILAN ko ti pa da sve znam..
Isprika.Al jelda da je smjesno pitanje.haha.Neznam nek par puta u sebi procita pitanje pa ce mu biti jasnije sta je napisao..
Ja stvarno neznam sta ima smijesno u mom pitanju,i ti neke stvari nisi znao dok nisi pitao...
Ja stvarno neznam sta ima smijesno u mom pitanju,i ti neke stvari nisi znao dok nisi pitao...
pusti ti ko ih *****.
da moci ces
pusti ti ko ih *****.
da moci ces
Nemoj govoriti u množini jer tako vrijeđaš i druge, samo se jedan iz njega ismijavao i oda reci ko njega.
Kaj se svađate?Tema su crackirani serveri pa odgovorite i dajte neki tutorijal kako igrati na crackiranim serverima?
Nemozes igrat na crackiranim serverima jer ih nema i nebu ih bilo
gdje da kupim serial key i za koliko
gdje da kupim serial key i za koliko
Ja sam kupio na g2play.net
Pa ako ti malo razmisliš o pitanju i nije toliko glupo... ja uglavnom kad kupim igru svejedno stavim crack iz razloga jednostavnosti (ne moraš imat DVD u pogonu, spojen na net... itd.) I naletio sam na par igri gdje se znalo desit da je detektiralo da "nije orginal" samo zato jer nije bio orginalni exe ili whatever pa me nije pustilo na MP. Istina dogodilo se sa možda dvije-tri igre ali se može desit.
Nemoj govoriti u množini jer tako vrijeđaš i druge, samo se jedan iz njega ismijavao i oda reci ko njega.
Wow, ti si stvarno rođen bez smisla za humor jelda? Ili si jedan od onih kojima su isprali usta sapunom kad je psovao dok je bio mali?
Daj opusti se malo... ako tebe vrijeđa što netko psuje na forumu onda nemaš što tražit na internetu uopće.
A ti se nemoj držati tolko pametan ako to nisi.
A ti se nemoj držati tolko pametan ako to nisi.
Prijavit ću te moderatorima jer si me uvrijedio... kako sam kažeš ne smiješ pisat takve poruke.Tko zna kakvih sve labilnih osoba ima na netu.
sad malo bolje pogledajte naslov teme a onda ovo kaj ste vi pisali XD
već ih ima
mozes objasnit gdje i kao napravit, hvala
moze jedno pitanje ako nije problem...razmisljam da kupim cd-key za BFBC2 ali imam downloadanu verziju sa torrenta BFBC2 RELOADED, i sad me zanima dal bi taj cd-key upalio na downloadanoj verziji ??
moze jedno pitanje ako nije problem...razmisljam da kupim cd-key za BFBC2 ali imam downloadanu verziju sa torrenta BFBC2 RELOADED, i sad me zanima dal bi taj cd-key upalio na downloadanoj verziji ??
Ja sam također imao instaliranu reloaded verziju kupio sam cd key na ePlati reinstalirao igru i upisao cd key koji sam kupio i radi bez problema.
e hvala ti puno na odgovoru...a koliko si platio za key, jer ja sam gledo na eNabava i gledam komentare i ljudi su zadovoljni i kljuc dode 210 kn... i kakvo je tvoje misljenje na multiplayer, ja mislim da je puno kvalitetniji BFBC2 nego bilo koji COD ?