Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.688
|
čitano: 354.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...

igra je gladna cpu jako, 9800x3d skače do 85%
sve hendla, ali bome ga puni.

strah me pomislit šta bi bilo da sma ostao na 5700x

Poštelaj to.Meni je max60%, gpu full.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 13:37 (dery).
13 godina
pirat kaže...
Bombilakus kaže...

Očito ne smiš imat svoje mišljenje da te ne poseru. 

Ja te nisam sposrao,samo me zanima šta je sa zvukom pošto se dosad nitko nije žalio na zvuk.

Čak suprotno,nema tko nije rekao da mu je zvuk odličan,osim tebe naravno.

Evo ovako, imam 3 slušalice.  Na nijednim ne mogu namjestit da mi zvuk ne clipa na low frequencijama. Previše stvari su nabili unutar maloga raspona. Imam DT 990 Pro, Akg i jebeni "gejmerski" Arctis 7. Morat cu se dobro poigrat dok složim profil koji odgovara ovoj igri. Na BF4 je sve radilo uredno bez puno zajebancije. 
Sad cu istestirat u igri sa svim mogucim profilima al kažem ti meni zvuk ne odgovara za sada. Ljepota zvuka je šta jedan profil ne odgovara na sva uha.... 

15 godina
Battlefield 6

Audio setting postavljen na night mode je dobar

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Joe Cooker kaže...

Audio setting postavljen na night mode je dobar

Pokušat ću sve opcije. Evo sad sam promjenio sa Headphone na stereo i bolje je dosta.

15 godina
dax-lax kaže...

Da li u ovoj temi ima ekipe koja je prošla s 7800x3d na 9800x3d? Ima tu razlike u preformansama kolko je u cijeni ili da ne bacam nepotrebno pare na noviji?

Nema ti potrebe, 9800 daje ma ni 5-7% više. 

Za to nema smisla prelazit., Ja sam uzimao pa reko idem udarit, ali realno 7800 je najbolji bang for buck.

e9droid kaže...

Igra nije loša, ali treba puno rada, sva vozila su zbagana, sensitivity u 3rd person i sl.. Meni najveći dealbreaker što ne funkcionira custom search, tj ako hoću igrati firestorm, neću da me ubacuje u neke random mape, bilo bi pošteno da se čeka, makar i 5min, ovo trenutno je gubitak vremena... Tako da razmišljam o refundu iz principa, nismo dobili official servere, sve je puno smeća na portalu... I da autospawn na početku runde??

Nisam sreo ništa od toga, sens se poštela vozilla su mi top, odradio sam skoro 35-0 na miraku, ideš brišeš ljude.

custom search jen loše, cijeli server browser je portan očito iz 90tih. preloše.

dery kaže...
fila2208 kaže...

igra je gladna cpu jako, 9800x3d skače do 85%
sve hendla, ali bome ga puni.

strah me pomislit šta bi bilo da sma ostao na 5700x

Poštelaj to.Meni je max60%, gpu full.

Nisam rekao da je stlano, rekao sam da  skoči.

ako ti je upaljen SMT onda ti je postotak kao manji jer proc prikazuje 16 jezgri.

Ako je ugašen, onda postotak skoči.

Bombilakus kaže...
pirat kaže...
Bombilakus kaže...

Ja te nisam sposrao,samo me zanima šta je sa zvukom pošto se dosad nitko nije žalio na zvuk.

Evo ovako, imam 3 slušalice.  Na nijednim ne mogu namjestit da mi zvuk ne clipa na low frequencijama. Previše stvari su nabili unutar maloga raspona. Imam DT 990 Pro, Akg i jebeni "gejmerski" Arctis 7. Morat cu se dobro poigrat dok složim profil koji odgovara ovoj igri. Na BF4 je sve radilo uredno bez puno zajebancije. 
Sad cu istestirat u igri sa svim mogucim profilima al kažem ti meni zvuk ne odgovara za sada. Ljepota zvuka je šta jedan profil ne odgovara na sva uha.... 

War tapes ili val, ne znam šta više od toge treba.

i Equalizer APO

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
15 godina
Battlefield 6

cofnig, ili ti ga user.cfg za one koji želle izvuć koji frejm više.

worldrender.lighttilecspathenable 0
postprocess.dofmethod 0
worldrender.motionblurenable 0
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 14:24 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

meni je proc zakucan na 100, al sve ide super, ne mogu vjerovat da moja kanta to vrti bez štucanja, super optimizirano

ne znam jel to samo meni, ali moram stavit fov na 100 da bi mi izgledalo kao 90 na prijašnjim bf-ovima...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
psihoroba kaže...

Jel ima neko od vas konfiguraciju 9800x3d+ rtx5080 pa da podeli postavke?

Igra mi ne lezi, ne ide onako fluidno nikako ili mi se jako tesko prebaciti za bf5 :s

Eto, tko ti kriv što nisi igrao 2042!

Mi koji smo patili na njemu, ovo je u doslovno svakom pogledu bolje 

Steam and EA: CyberDemonVZ
12 godina
Battlefield 6

Igra kolko god je dobra, tolko su igraci losi i to ubija sve.. znaci od cijelog tima (tipa na rushu ili breakthough), pol tima mi igra sa snajperom i cesto zavrse sa 0-5 i normalno izgubimo.. kakav je to mentalni sklop, cod igraci ili koji k ?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Nisam rekao da je stlano, rekao sam da  skoči.

ako ti je upaljen SMT onda ti je postotak kao manji jer proc prikazuje 16 jezgri.

Ako je ugašen, onda postotak skoči.

Perf iste upalio ili ugasio smt samo malo niža temp.Besmisleno onesposobit napola cpu.

Uz to kažeš sobek loša mapa? Prava mapa ebačka tako trebaš kazat, jer je baš dobra.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 16:29 (dery).
9 godina
Battlefield 6

ovako, vecinom sve na low, tu i tamo poneka opcija na high, DLSS 4, 250 fps grafa ne prelazi 60'C CPU takodjer do 65'C ide. 

igra radi uredno sve top

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Kako je dobro kad upadnes u dobar squad. 

Skroz druga igra!

Super mi je ovi mode gdje se pozicije zastava stalno saltaju po mapi! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Koje game modove igrate?

Općenito najviše volim igrati conquest ali jbte da mi samo vrti one dvije mape što su bile u beti već mi tlak skače...

Xiaomi Mi Note 10 Pro + POCO F2 Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Pozdrav ljudi, vidim da je battlefield 6 izašao. Zanima me igra li tko na xbox i može li se igrati aa misom I tipkovnicom? Js preko joysticka ne mogu pucacinu da igram?? 

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 17:37 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
heavy_rain kaže...

ovako, vecinom sve na low, tu i tamo poneka opcija na high, DLSS 4, 250 fps grafa ne prelazi 60'C CPU takodjer do 65'C ide. 

igra radi uredno sve top

Jesi li skinuo nove nvidia drivere ?  meni sa istim procom i 5080 fps ne ide ispod 250fps-a, sve je na overkill , 4k , dlss, quality, framegen 4.. Grafa na 80% power usage , temp proca i grafe ne prelaze 65 stupnjeva. U prosjeku fps je od 270-290 u multiplayeru.

ire
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 17:59 (DukeOs).
14 godina
Battlefield 6

Kakva je igra s obzirom na bf1 i bfv? To su jedini bf-ovi koje sam igrao, jedinica mi je zbog imerzije i settinga puno bolje sjela. Igrao sam zapravo malo betu od 6-ice jedan vikend na samo sat dva jer sam bio u gužvi. Nije me dojmila veličina mapi, ostalo više manje ok. Dal su ove mape nešto veće u usporedbi sa betom, ali i u usporedbi s bf1 i bfv? ty lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Ladiesman 312 kaže...

Kakva je igra s obzirom na bf1 i bfv? To su jedini bf-ovi koje sam igrao, jedinica mi je zbog imerzije i settinga puno bolje sjela. Igrao sam zapravo malo betu od 6-ice jedan vikend na samo sat dva jer sam bio u gužvi. Nije me dojmila veličina mapi, ostalo više manje ok. Dal su ove mape nešto veće u usporedbi sa betom, ali i u usporedbi s bf1 i bfv? ty lp

Lošije u svakom aspektu

https://www.youtube.com/@mega0nyt
17 godina
hahhaajaads kaže...

Igra kolko god je dobra, tolko su igraci losi i to ubija sve.. znaci od cijelog tima (tipa na rushu ili breakthough), pol tima mi igra sa snajperom i cesto zavrse sa 0-5 i normalno izgubimo.. kakav je to mentalni sklop, cod igraci ili koji k ?

Ja sam još u beti rekao da igru necu kupiti jer jako ovisiš o timu.

Solo igranje je hit or miss...i vjerujem da ce brzo dosaditi ljudima..

Jedan uigran tim od četvorice igrača itekako može kerijat game...

12 godina
amd freak kaže...
hahhaajaads kaže...

Ovisi kak te zalomi, mene je evo danas 90% gejmova upravo to, znaci botovi u timu, a dok se pak krenem fajtat sa neprijateljima kao da kolo vode kolko ih ima na skupu...

Edit: isto su mi assault puske, bar m433 koju dobijes u startu.. pa covjece veci range ima smg neg to smece

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 18:15 (hahhaajaads).
13 godina
hahhaajaads kaže...
amd freak kaže...
hahhaajaads kaže...

Ovisi kak te zalomi, mene je evo danas 90% gejmova upravo to, znaci botovi u timu, a dok se pak krenem fajtat sa neprijateljima kao da kolo vode kolko ih ima na skupu...

Edit: isto su mi assault puske, bar m433 koju dobijes u startu.. pa covjece veci range ima smg neg to smece

lmg majka

12 godina
Bombilakus kaže...

lmg majka

Je, i onda ce se dezurni botovi koji u 40min matchu imaju 5-35 pitat zasto svi koriste bas tu pusku  Pa normalno da ce igrat specificnu pusku kad sve ostalo ne valja...

Evo upravo sam u jos jednom breakthrough na firestormu... mi napadano, pol tima kempa sa snajperima iza dok nas par pokusava pushat i ubit 20 likova.. tak da sam odustao i smokam si timejte koji snajpaju sa 3.5km

15 godina
Bombilakus kaže...
pirat kaže...
Bombilakus kaže...

I meni na DT 770 Pro clipa na low.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
6 godina
Cromaki kaže...

Koje game modove igrate?

Općenito najviše volim igrati conquest ali jbte da mi samo vrti one dvije mape što su bile u beti već mi tlak skače...

Prije nekih 5 sati sam otkrio Conquest Hardcore, i ljudi moji... ma kakav kokain...

Mislio sam proslo je 45 minuta, pogledam na mobitel, pola 9, zaboravio psu dat jest, 5 propustenih poziva od zene, ne znas ko mi vise psuje mater...

Prosetat psa, poslat zenu van, otic po 6 pivica i zracit se pred monitorom ko u reaktoru 4 do jutra 

16 godina
Cromaki kaže...

Koje game modove igrate?

Escalation. Top mod! Kad sam solo znam otići na close combat modove tipa Domination jer mi se neda igrati velike mape bez ekipe.

šumski put je bio ravan • EA: Dream_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 22:06 (dreammaker).
14 godina
Battlefield 6

Dekonstrukcija jako losa!

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

itko igra? da bacimo koji gejm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hardcore je super. Uletio danas neki server nemozes ubit nikoga 2 magazina ispraznis nista a tebe skinu odmah. Presao na hardore i preporodio se. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
digitall kaže...

meni je proc zakucan na 100, al sve ide super, ne mogu vjerovat da moja kanta to vrti bez štucanja, super optimizirano

ne znam jel to samo meni, ali moram stavit fov na 100 da bi mi izgledalo kao 90 na prijašnjim bf-ovima...

na koji detaljima igras? moze se reci da imamo slicnu kofnu. kod mene je 5700x cpu, 1660ti gpu, 16gb ram. razmisljao sam o nekom upgradu grafike, no ako kazes da fino ide, nikad nisam ganjao ultra detalje, vazda mi je fps bio prioritet, mada ne bih ni na low igrao. 

dejan1471 kaže...

Pozdrav ljudi, vidim da je battlefield 6 izašao. Zanima me igra li tko na xbox i može li se igrati aa misom I tipkovnicom? Js preko joysticka ne mogu pucacinu da igram?? 

I mene ovo interesuje. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
10 godina
Indestructible kaže...
digitall kaže...

na koji detaljima igras? moze se reci da imamo slicnu kofnu. kod mene je 5700x cpu, 1660ti gpu, 16gb ram. razmisljao sam o nekom upgradu grafike, no ako kazes da fino ide, nikad nisam ganjao ultra detalje, vazda mi je fps bio prioritet, mada ne bih ni na low igrao. 

dejan1471 kaže...

I mene ovo interesuje. 

na low fullhd. nisam ni probao pojedinačno podizati nešto na više, i na low izgleda jako dobro, i imam stabilnih 75fps sto mi je limit monitora 

2 godine
Battlefield 6

Ja ekipa ne znam, ali meni su ove mape užas. U odnosu na čak i prastari bf3, ove mape su valjda duplo manje. ovo je bf sa najmanjim mapama, a dizajn conquest mapa mi blaga katastrofa. Sve ok sa igrom, ali level dizajn...0 bodova. ps nema suppresion mehaniku?! cod-ifikacija.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice