Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 957
|
čitano: 193.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 6
You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Baš je slab grafički napredak u igrama, od BF 1 je prošlo 9 godina, i dobro grafički je bila ispred svog vremena ali uz bok može stati današnjem Battlefieldu 6. 

BF1 BF1
BF6 BF6
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 6

Druze dacemo mi sansu hvala bogu ali ti ko i ovi youtuberi brate mili kao da si zgrnuo lovu(dobio od ea) ko i oni da hvale igru na sva usta pobogu.

Hvala bogu da je hype ogroman ( ja prvi kupio igru ovde) i odma je i prvi vratio jer sam ocekivao od iste da ce je i popravit. Ja sam igrao i alpha i nista nisu popravili od bete i verujem da nece ni u konacnoj verziji jer im ne verujem.

Da se ova igra zove nekako drugacije a ne jebeni Battlefield nebi niko nista rekao, ovako je sranje zesce dok ne poprave minimalno 50 stvari -.-'

4 godine
Bome sve utihnulo, nema horde mrtvih, nema destrukcije, nema c4, nema rpga, nema kaosa😂😁
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
BeLLicus kaže...

Baš je slab grafički napredak u igrama, od BF 1 je prošlo 9 godina, i dobro grafički je bila ispred svog vremena ali uz bok može stati današnjem Battlefieldu 6. 

Zašto onda ne možemo vrtiti bf1 na istom broju sličica u sekundi kao i bf6? 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
BeLLicus kaže...

Ova mapa iz BF6 je baš gadna, ružna u pm...To mi je bila prva pomisao kad mi je došla prvi put.

4 godine
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

Zašto onda ne možemo vrtiti bf1 na istom broju sličica u sekundi kao i bf6? 

Zato što ima dlss, framegen i pizdarije, nema potrebe optimizirati igru

https://www.youtube.com/@mega0nyt
16 godina
BeLLicus kaže...

Može stati uz bok ali ja igrao donedavno bf1 i vidi se da ova ima za nijansu više poligona, bolje izgleda bf6 od svih dosad.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:55 (dery).
17 godina
Battlefield 6

Očito igrači naprave najbolje!

https://www.youtube.com/shorts/eIKh9q76HRQ

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Očito igrači naprave najbolje!

https://www.youtube.com/shorts/eIKh9q76HRQ

stun_gravy popularizirao, ali je original ipak od ZookaMana

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:37 (sudy_freak).
16 godina
Battlefield 6
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Nego, šta se igra dok čekamo novu betu, a i nakon nje do izlaska cijele igre?

2 Battlefield 4
5 Battlefield 1
4 Battlefield 5
4 Battlefield 2042
13 Nešto drugo
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pubg
Moj PC  
2 1 hvala 0
4 godine
dreammaker kaže...

Nego, šta se igra dok čekamo novu betu, a i nakon nje do izlaska cijele igre?

Nakon bf6 sve nabrojano mi je kao usporeni film

14 godina
Boris grozni kaže...

Ovo je trenutno 2 klase bolje od bf3/4 zajedno, meni i ostalima

Ni u ludilu nije bolje od BF3

4 godine
Bf3 su samo kanali i eventualno metro +m16..pricekaj cijelu igru sigurno bude neka mapa i u bf6 koju ce vecina igrati i kojima ce to biti život sljedecih 1-2g nesumnjam.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:01 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Odigrao betu 20+h, kretanje i osjećaj napucavanje je drugačiji nego u ostalim bf mada malo podsjeca na bf4, većinom ljudi nakon 2h igranja kažu da nije to to jer se nisu naviknuli na kretanje i na samo napucavanje. Da budem iskren i meni se na početku nije svidjelo. Nemres pljuvat po igri nakon 2 sata gameplaya pogotovo u MP. Kretanje je vise kao da ledbim nema težinu lika. TTK bi trebao biti malo veći bar za 10-15% bar na maloj udaljenosti, TTD je čudan osjećam kao da svaki metak pogodio u isto vrijeme tj. trenutno umrem. Na oružjima mi se ne sviđa bloom efekt (meci lete random nakon prvih par metaka) treba burstat tj bolje da smanje ili da ga maknu, radije bi imao veći recoil, jer ovako neke puške djeluju kao laseri a neke loše treba ih dosta balansirati shotgun op. Killfeed bi trebao biti u centru a ne centru lijevo. Destrukcija je malo previše. 1 rpg uništiš cijeli zid, a ne samo taj dio. Health regen bi rebao biti veci +5s jer ovak medkit nema smisla brzo si na 100%. Vizualno sve klase izgledaju isto ne znam protiv koga se borim. 3 lice vozila je malo op barem bar malo max. FOV smanjiti. U avionu i heliju mozes rakete pucat bocno i u unatrag nema veze di si okrenut samo je bitno di gledaš npr avion na repu ti ga unatrag roknes. Svjetlucanje nišana je malo prejako onaj + od odraza smanjit. Spotanje je automatsko nema vise Qqqqq, samo gledas u tom smjeru i automatski spotas nema flankanja (ima al nije to) i skrivanja u grmlju više, da nema toga pola kampera nebi vidio. Veliki minus da nema Server browsera. Kontrole i sensitivity su zbugani. Da ne bi bilo da samo pljujem po beti dosta sam zabavio, kretanje dosta je precizno, performance odlicne 200+fps na 1440p uz 4-6ms nešto High i vise low postavke Frame gen veliki input lag samo ga palit ako ima ispod 100fps. Cak i na starom pc i7 8700k+2070 70-90fpsa sve min osim tekstura konfa malo iznad min. zahtjeva. Igra je prelijepa ak daleko od drugih BF koji su imali wow efekt,RTX nema jer nema kiše ni puno staklenih površina al bilo bi lijepo da ima ne zbog MP nego u SP. Revive mehanika odlična mada medici slabo dižu welcome in BF. Zvuk odličan u rangu BC2 pogotovo od snipera i tenkova (od pucanja ne motora imas osjećaj ko da imaju supresor na motoru). Najviše sam guštal na liberation peaku tzv. all-outwarfare mapi al koliko vidim budu samo 3, ne sviđa mi se da ima više close-quarters mapa, ali onaj C na iberian offensive je zbilja poseban trenutak neprestane akcije. Slika sa C. Bit ce ovoj dobar BF nakon pol godine uz dosta peglanja. Za betu 9/10 dojam igre 7.5/10

C na iberian offensive Engineer C na iberian offensive Engineer
Origin:Overlord_HR, Battle.net:OverlordCRO steam: Overlord_HR
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:36 (Overlord07).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Važnije je ovo od server browsera:

https://www.youtube.com/shorts/Wh3BiD1x8Mw?feature=share

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Call of duty moment

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
17 godina
Igra je ok, nemjenjam nista jer smatram da nas previse ima da se svatko poslusa. Igra kod ekipe s kojom igram je napravila vauuu efekt sto ni jedna dugo nije. Tako da se vidimo i u desetom mjesecu. Jedino sto hocu da igram na BUG-ovom serveru s nasom ekipom i da se ponovo aktiviraju klanovi i da se podjebavamo i uzivamo u tome. Sjecam se jedan od klanova me vijao dvije tri runde u BF3 dok me nisu dohvatili nozem da me sprdaju i ubace u konpilaciju trofeja za noževe nad PiS klanom. Smatram da je to bila jedna od vrh ideja tada i dobra sprdnja.
Samo hocu da se mozemo naci svi na jednom mjestu.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
6 0 hvala 2
4 godine
Battlefield 6

Čisto za info za one koji se igraju na 1080p/1440p low i sl pro specke na 144-240/360hz bi mozda pomislili da ce im znatno jaci gpu donijeti i znacajno veci fpsa u bf6, pa i nece pogotovo na svemu manjem od 9800x3d jer je novi bf6 iznimno zahtjevan za cpu pa poradi toga ostaje malo snage za gpu.

prakticki mid to high range gpu ispadaju kao sweet spot po pitanju avg i 1% low fpsa jer s jacom grafom cak niti 9800x3d neuspjeva nista znacajno vise dici fps radi bottlenecka tek je razlika vidljiva na 4k/high+ kod rtx 5080 vs 5090.
Ovo sam primjetio odma kod vecine no cekao sam ovakve testove s gotovim grafovima cisto da je lakse za razumijeti.
Ako vas zanima koliko ste uglavnom u cpu deficitu u bf6 mozete upaliti mali overlay(imate ga u meniju)
  koji vam pokazuje koliko je fps-a u stanju izracunati vaš cpu (224)a koliko ih zapravo moze dati gpu (357)pa ako vam je bf6 jako bitan i planirate upgrade da imate neku orijentaciju
Svakako prvo Cpu pa onda gpu barem u ovoj igri

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:35 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 6

Za sve koji misle da je BF6 prebrz, definitivno nije, lik je napravio chart koji to pobija.

Battlefield 6 Sprint Speeds Detailed : r/Battlefield

Moj PC  
1 0 hvala 1
4 godine
Battlefield 6

Takoder neke od osnovnih postavki za one koji imaju problema s secure bootom ili ga nisu uspjeli upaliti i sl.
Sve je jedno ispod drugoga opisano ako imate s necim problema!

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1milaqe/the_ultimate_bf6_guide_is_your_system_ready

Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:00 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 1
4 godine
sudy_freak kaže...

Za sve koji misle da je BF6 prebrz, definitivno nije, lik je napravio chart koji to pobija.

Battlefield 6 Sprint Speeds Detailed : r/Battlefield

bf6 igram na fov 110, cijeli zivot igram na 90 ili max 100(cod) kao da stupnjevi nisu isti u tim igrama medusobno pa je mozda do toga kaj se tice osjecaja brzine? Neznam dali je jos netko ima taj osjecaj..

4 godine
Battlefield 6

Izasle su sveukupne brojke i one vele da je Bf6 betu igralo 5 milijona

Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:26 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Overlord07 kaže...

Odigrao betu 20+h, kretanje i osjećaj napucavanje je drugačiji nego u ostalim bf mada malo podsjeca na bf4, većinom ljudi nakon 2h igranja kažu da nije to to jer se nisu naviknuli na kretanje i na samo napucavanje. Da budem iskren i meni se na početku nije svidjelo. Nemres pljuvat po igri nakon 2 sata gameplaya pogotovo u MP. Kretanje je vise kao da ledbim nema težinu lika. TTK bi trebao biti malo veći bar za 10-15% bar na maloj udaljenosti, TTD je čudan osjećam kao da svaki metak pogodio u isto vrijeme tj. trenutno umrem. Na oružjima mi se ne sviđa bloom efekt (meci lete random nakon prvih par metaka) treba burstat tj bolje da smanje ili da ga maknu, radije bi imao veći recoil, jer ovako neke puške djeluju kao laseri a neke loše treba ih dosta balansirati shotgun op. Killfeed bi trebao biti u centru a ne centru lijevo. Destrukcija je malo previše. 1 rpg uništiš cijeli zid, a ne samo taj dio. Health regen bi rebao biti veci +5s jer ovak medkit nema smisla brzo si na 100%. Vizualno sve klase izgledaju isto ne znam protiv koga se borim. 3 lice vozila je malo op barem bar malo max. FOV smanjiti. U avionu i heliju mozes rakete pucat bocno i u unatrag nema veze di si okrenut samo je bitno di gledaš npr avion na repu ti ga unatrag roknes. Svjetlucanje nišana je malo prejako onaj + od odraza smanjit. Spotanje je automatsko nema vise Qqqqq, samo gledas u tom smjeru i automatski spotas nema flankanja (ima al nije to) i skrivanja u grmlju više, da nema toga pola kampera nebi vidio. Veliki minus da nema Server browsera. Kontrole i sensitivity su zbugani. Da ne bi bilo da samo pljujem po beti dosta sam zabavio, kretanje dosta je precizno, performance odlicne 200+fps na 1440p uz 4-6ms nešto High i vise low postavke Frame gen veliki input lag samo ga palit ako ima ispod 100fps. Cak i na starom pc i7 8700k+2070 70-90fpsa sve min osim tekstura konfa malo iznad min. zahtjeva. Igra je prelijepa ak daleko od drugih BF koji su imali wow efekt,RTX nema jer nema kiše ni puno staklenih površina al bilo bi lijepo da ima ne zbog MP nego u SP. Revive mehanika odlična mada medici slabo dižu welcome in BF. Zvuk odličan u rangu BC2 pogotovo od snipera i tenkova (od pucanja ne motora imas osjećaj ko da imaju supresor na motoru). Najviše sam guštal na liberation peaku tzv. all-outwarfare mapi al koliko vidim budu samo 3, ne sviđa mi se da ima više close-quarters mapa, ali onaj C na iberian offensive je zbilja poseban trenutak neprestane akcije. Slika sa C. Bit ce ovoj dobar BF nakon pol godine uz dosta peglanja. Za betu 9/10 dojam igre 7.5/10

neke stvari ok slažem se, ali najbitnije, ono čime je bf izgubio dobar dio identiteta je sva oružja sve klase.

Ti ne znaš jel taj engi ima assault pušku, oćeš ga gađat na daljinu, oćeš pushat recona, ili isto taj nosi smg i baca c4, ko šta nosi ko šta baca...i ne to nije jer je novo pa još ne raspoznajemo skinove već svi nose i bacaju sve i time se gubi ona draž.

Tak da moraju na tome poraditi i ono što susatavno rade, i nije ok, guraju u ''normalni'' konkvest te open klase,  closed konkvest je ''sa strane'' i time pokušavaju utjecati na igrače, i reći će, pa više vas je igralo open konkvest tak da nećemo lockat oružja, ali velim, bar će dati opciju pa se nadam da domaći serveri u portalu ako ih bude će biti kako je pravi bf, a to je locked weps za klase i to je ta priča.

ostalo više manje dosta se toga slažem

Boris grozni kaže...

Čisto za info za one koji se igraju na 1080p/1440p low i sl pro specke na 144-240/360hz bi mozda pomislili da ce im znatno jaci gpu donijeti i znacajno veci fpsa u bf6, pa i nece pogotovo na svemu manjem od 9800x3d jer je novi bf6 iznimno zahtjevan za cpu pa poradi toga ostaje malo snage za gpu.
 prakticki mid to high range gpu ispadaju kao sweet spot po pitanju avg i 1% low fpsa jer s jacom grafom cak niti 9800x3d neuspjeva nista znacajno vise dici fps radi bottlenecka tek je razlika vidljiva na 4k/high+ kod rtx 5080 vs 5090.
Ovo sam primjetio odma kod vecine no cekao sam ovakve testove s gotovim grafovima cisto da je lakse za razumijeti.
Ako vas zanima koliko ste uglavnom u cpu deficitu u bf6 mozete upaliti mali overlay(imate ga u meniju)  koji vam pokazuje koliko je fps-a u stanju izracunati vaš cpu (224)a koliko ih zapravo moze dati gpu (357)pa ako vam je bf6 jako bitan i planirate upgrade da imate neku orijentaciju
Svakako prvo Cpu pa onda gpu barem u ovoj igri

Po tebi šta bi onda trebao ić upgrade cpu prije nego gpu, na svom primjeru 7 5700x i 6800xt, jer sam oko 120 sa dropovima.

da limitiram hz monitora da mi dropovi ne budu toliko izraženi?

sad je na 165, i otkako sam počeo igrat na tom hz sve mi je ispod užas, a kad se sjetim da sam nekad na 800x600 i 30fps igrao, a sad ako nije 165 užas lol

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:46 (fila2208).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice