Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 976
|
čitano: 196.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Battlefield 6

Pa imam na tisuce sati u bf, pubg da se ne prica, cod od mw2 sam prakticki prestao igrati iako tu i tamo pokrenem ostale. Kaj se tice tih spec servera beta je pa ce valjda u finalu to malo proširiti!
Ostalo kao sto rekoh perfekcija kako sve radi nisam primjetio nikakve greske, kasnjenja, tako mi je u svakoj mp igri inace sam na optici!
Ovo je trenutno 2 klase bolje od bf3/4 zajedno, meni i ostalima
Inace za neupucene ili mladu ekipu

moram priznati da su totalno pogodili
 , jos da ubace barem Arica Harbor u bf6

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2025 11:24 (Boris grozni).
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 6

To sto je njima bc2 bila inspiracija ne znaci da je igra dobra.

U trenutnom stanju i po mapama je 2 klase ispod bf3 i bf4 a ne iznad.

To ne znaci da je losa igra,al ako im je liberation peak jedna od vecih mapa onda je to vec problem.Mapa doslovno ima 3 staze po kojima mozes ic.Spawntrapas protivnike za 5 min i ostatak gamea je dosadno.

Vozila su arkadna ,vidi se da su najmanje vremena ulozili u njih.Nemozes se ni spawnat u tank na pocetku gamea.Pogotovo u helikoptere.Na tanku turret speed je ili zbugan ili su namjerno stavili da nemozes povecat sensitivity.Sljedeca mapa sad u beti je infantry only.Ispada da od 9 mapa samo 3 su kolko tolko za vozila,jedna nova i jedna remaster stara mapa.

Neznam dal je itko u ovoj temi "mlad i neupucen" za ista vezano za bf.

Pirat je u pravu,sad sam se sjetio da si morao trcati u bf3 po vozila.Al ak se dobro sjecam u bf4 si vec mogao na pocetku ditektno u tenk ili heli.

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2025 12:16 (Doca15).
16 godina
moderator
Doca15 kaže...

.Nemozes se ni spawnat u tank na pocetku gamea.Pogotovo u helikoptere.

Pa to je dobro,tak je prije bilo.

Iako nakon šta krepaš opet se možeš iz menija spawnat u vozilo,ja bi iskreno i to izbacio.

Spawnaš se u bazu i trci do vozila,kak je i nekad bilo..... pošto vas vecina 'veterana' teži da bude sve kao nekad.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 6

Ajde da je jedna micro mapa ok ali sve osim ove u planinama koja je velika kao najmanja od prijašnjih bf. Šta su htjeli valjda vidjeli da je metro najpopularnija pa hajd napravit sve micro nek je veči kaos.

Napravili su cod mape na frostbite enginu. Valjda nam je dobro jer je novo i uželili smo se ali nije ovo čistokrvni bf nema toga više.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

kad se sjetim bf4....nemam se gdje spawnat, spawnam se u bazi i doslovce 3/4 minute mi treba sprintom do objectiva, a sada mi treba 2min od mog spawna do enemy spawna... mape su manje i kaos je veci...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Kakvi drama queenovi ovdje majko mila. Ne nisu napravili COD mape, šta dramatiziraš nepotrebno 🤣. Mape u beti su manje nego uobičajene velike BF mape, nije to smak svijeta. Bit će većih mapa pa će svako moći zaigrati što ga je volja.

Btw navodno ćemo moći imati persistent servere, pa ne znam je li Danny i dalje od volje da upogoniti neki BUG-ov?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

A onda se možemo vratit na bf2 pa je spawn samo na squad leadera pa ta rola nešto znači, a ne da nas tri stackani, uđe nam random i drži leadera, a ne možemo ga maknut.

Snježna je ok, ali nakon nekog vremena na mapi ne postoji zaklon praktički, pa je inf jako teško biti. nadam se da će uz firestorm biti još koja nešto otvorenija pa da imamo svi više mjesta ''za disat'' iako su mi ove mape zasad ok, blend urbanog mi paše realno kao i većini ljudi koji su trčali esl servere inf only bazar metro siena.

živi bili pa vidjeli.

neće postojati persistent već serveri u portalu, sad nezz oće se moć složit da stoji neko vriejme eili će ga svako jutro trebat napraviti.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...

Kakvi drama queenovi ovdje majko mila. Ne nisu napravili COD mape, šta dramatiziraš nepotrebno 🤣. Mape u beti su manje nego uobičajene velike BF mape, nije to smak svijeta. Bit će većih mapa pa će svako moći zaigrati što ga je volja.

Biti će velikih mapa naravno ali to će biti samo remaster mape po viđenome. Ova u planinama je idealna, izgleda največa od osam startnih. Mirak dolina bi mogla biti kao liberation.Jedva čekam i dobar mi je ovaj bf. Znaš kako se kaže: "dobar i kobili treba"

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2025 12:53 (dery).
15 godina
Battlefield 6

Ma gurat će oni remastere, nebi me čudilo svaki novi season će pogurat neki remaster, to im je najlakše realno, a nitko neće zamjeriti.

daj ljudima kruha i igara, ako pogode tu formulu i poprave netcode, bude to ok, ali kako kaže doca, ispod bf34 je to, no jebga ta ljestvica je visoko, a i bili smo mlađi pa je bilo efektnije.

sad kad smo stariji teško nas je impresionirati...osim neke tu koji su impresiuonirani čini se.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Problem je i to što mnogi kroz pink glasses gledaju na BF3/4 eru. Bilo je vrh, ali daleko od savršenog.Bas sam nedavno bacio BF4 i puno je to lošije u stvarnosti od onog po čemu ga se sjećam. Dosta je clunky sve to, vrijeme ga je zgazilo. Ja se slažem da trebamo više dobrih mapa, i mislim da će im to biti jedan od prioritetnijih feedbacka koje će skupiti u ovom periodu.

Mene osobno zanima kako su zamislili taj neki novi server browser i hoće li se tamo moći održavati stalni serveri, jer to mi je nekakva osnova za stvaranje communitya i diže gušt igranja na novu razinu. Tipa to ako nisu zamislili će teško ikada i ubaciti, dok fine tuneanje sacmarica i rad na novim mapama je svakako nešto što možemo očekivati u budućnosti.

šumski put je bio ravan.
16 godina
Battlefield 6

Mirak dolina ima rovove, izgleda na slici stil mape iz bf1 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Kako sam rekao već na redditu, tako i ovdje, ekipa se buni na količinu mapa i kao nemamo 34 mape koliko ih je bilo sa svim DLC-ovima u BF4.

I onda ti isti igraju 3200 ticketa, 24/7 Golmud Railway 

Ekipa nerealni ste.

Ajmo se fokusirati na ono što je pozitivno.
Ovo je najstabilnija beta ikad. Najveći hype oko ijedne bete. Hype je ogroman. Da, možda su dovukli puno COD igrača, ali nije li i to na kraju dobro? Jer što je veći broj igrača to im je breme i obaveza da deliveraju dobro veća.
Ok, tu se možemo upustiti u raspravu da COD igrači imaju drugačija očekivanja od core BF igrača, ali ajmo dati šansu.

Koliko vidim i čitam, 95% ljudi radi stabilno i solidno na širokom spektru hardvera.

Core mehanika je dobra, ima mjesta za poliranje. Pobogu BF4 je godinu i više trebalo da ju ispoliraju iole na ovu razinu (mislim na netcode) i performanse.

Destrukcija je bolesna, adrenalin dok ti se zgrada pod nogama raspada a ti iskačeš kroz prozor i rollaš se da ne slomiš noge - bolesno.

Vertikalnost je odlična. Pogotovo u Gibraltaru, skučeni prostori, bacaš se posvuda.

I ne, nisam COD igrač i prezirem COD zapravo.

Mape su male?! Pa dobro.

Našao sam stari Dev Post od BF4 Bete Battlefield 4 Beta Basics: How to use the server browser - News - Battlelog / Battlefield 4
Igrao se Šangaj i to dva moda.
Jel Šangaj bio large scale mapa? Jesmo zaboravili možda.

Dajte jebenu šansu.

EDIT: novi jf video

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2025 13:30 (sudy_freak).
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Shangai mapa samo par nebodera zauzimaju prostor ko ove mape. Ima tu kopna i mora ohoho sa jedne na drugu stranu ima se šta letit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Što više igrate i što vas više privlači Conquest ili Breaktrought? Pojavom operacija u BF1 te breaktroughta u BF V pa zatim u 2042, Breaktrought se popeo na sami vrh popularnosti uz bok conqeustu, što vam je draže i što više preferirate igrati? Pogotovo kako se čini kako će biti ovdje mape su manje i samo je 48 igrača na Breaktroughtu manj je haos premda se pola tima fokusira na A pola na B ponekad su svi na jednoj točki kad je samo jedan point. Meni vrlo dobar mod igram oba pomalo. 

29 Conquest
11 Breaktrought
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2025 13:39 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mogu mape bit male i bilo kakve.Ali ono sto si ti napisao neki su onda igrali golmud 3200ticketa.

E tu je poanta,ako mi se igrao golmud igrao sam golmud,ako mi se igrao zavod igrao sam zavod ili metro ili sta vec.Mogao sam birati

To je to kad imas server browser,sad nemozes birat nego si primoran igrat ovako rotacije.

Igra mi se svida,kazem probao sam na laptopu koji je sranje par h.Uskoro nabavljam komp novi.

Vozila ce sigurno ispeglati do pocetka full igre,najmanji problem dodati zaklone i zgrade na liberation peak.

ORIGIN: LtMoNkK
16 godina

Igram Closed Weapons Conquest trenutno, ali Breakthrough je odlican mod koji inače igramo na 2042. Rekao bi da je neka zdrava kombinacija za mene 2 mape CQ i onda 1 Breakthrough :D

šumski put je bio ravan.
14 godina
Battlefield 6

Btw. nešto o TTK/TTD.

ovo možda odgovara neka pitanja o Super Bulletu i zašto vam se čini da padate puno brže no što očekujete.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 0 hvala 2
4 godine
sudy_freak kaže...

Btw. nešto o TTK/TTD.

ovo možda odgovara neka pitanja o Super Bulletu i zašto vam se čini da padate puno brže no što očekujete.

Neš vjerovati nešto kao u stvarnosti
Odlicno su to napravili pogotovo dio s municijom, gdje imas metak koji doslovno probija kao strijela dog ce te u pravilu neki drugi razoriti ko bomba kao u stvarnosti, inace bavim se i oruzjem

15 godina
BeLLicus kaže...

Što više igrate i što vas više privlači Conquest ili Breaktrought? Pojavom operacija u BF1 te breaktroughta u BF V pa zatim u 2042, Breaktrought se popeo na sami vrh popularnosti uz bok conqeustu, što vam je draže i što više preferirate igrati? Pogotovo kako se čini kako će biti ovdje mape su manje i samo je 48 igrača na Breaktroughtu manj je haos premda se pola tima fokusira na A pola na B ponekad su svi na jednoj točki kad je samo jedan point. Meni vrlo dobar mod igram oba pomalo. 

break je campfest i za spaamt killove.

Igrali smo u bf1 i bf5, iskampaš po 50-100 killova, ljudi trče nitko ne smokea. Tako dosadan mod jer je često one sided.

Dobra ideja, i zamisao, ali dosadan mi je bio, ali probat ću ga u bf6, dosad smo samo religiozno udarali naravno konkvest.

16 godina
Battlefield 6

Meni se svidjela i jedino dvojim ako kupim budem previše igrao samo to, dok se ostali naslovi gomilaju. Nije ni najmanje upitno da li je zabavno i napeto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Sad kad ste sabrali dojmove...

11 Uzeo sam igru
15 Uzet ću igru
22 Čekam release
6 Ne uzimam
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
dreammaker kaže...

Problem je i to što mnogi kroz pink glasses gledaju na BF3/4 eru. Bilo je vrh, ali daleko od savršenog.Bas sam nedavno bacio BF4 i puno je to lošije u stvarnosti od onog po čemu ga se sjećam. Dosta je clunky sve to, vrijeme ga je zgazilo. Ja se slažem da trebamo više dobrih mapa, i mislim da će im to biti jedan od prioritetnijih feedbacka koje će skupiti u ovom periodu.

Mene osobno zanima kako su zamislili taj neki novi server browser i hoće li se tamo moći održavati stalni serveri, jer to mi je nekakva osnova za stvaranje communitya i diže gušt igranja na novu razinu. Tipa to ako nisu zamislili će teško ikada i ubaciti, dok fine tuneanje sacmarica i rad na novim mapama je svakako nešto što možemo očekivati u budućnosti.

ma ništa, dedicatedi kao takvi nula bodova, jedino taj portal ako može imat neke persisente ili ako će oni iznajmljivati, pa da unajmimo servere, napravimo se i halamo jako.

jer nezz kako uvest dva skvada u igru. da bar taj problem otklonimo. 

16 godina
moderator
Battlefield 6

Rpg 😁

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 2
11 godina
fila2208 kaže...

Ništa bolje od ovoga nema, zima je duga treba nešto za sat dva ispucat se navečer. Život je stresan i naporan tokom cijelog dana. Još 3 dana bete nas čeka već sad u čet ujutro počima druga tura pa ću donjeti konačni sud. Ali vjv se uzima. 

14 godina
pirat kaže...

Rpg 😁

Meni je super što RPG ima minimum distance activation sad.
Možeš doslovno ovo napraviti, pogotovo u CQB, napravio nekoliko puta to u zatvorenom.

Super da si ovo snimio i da se vidi jer je ovo brutalno hahaha

13 godina
Battlefield 6

Battlefield 6 Server Browser Test, 330,000 Cheaters Banned, & Crazy Map Exploit Ruins Cairo!

Enders

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 3
4 godine
sudy_freak kaže...
pirat kaže...

Rpg 😁

Meni je super što RPG ima minimum distance activation sad.
Možeš doslovno ovo napraviti, pogotovo u CQB, napravio nekoliko puta to u zatvorenom.

Super da si ovo snimio i da se vidi jer je ovo brutalno hahaha

Pa RPG u stvarnosti ima arming distance od cca 5m

16 godina
fila2208 kaže...

Ne kupujem Ea igre otkad postoji ea pretplata. Tj kupujem ih kad su max 5€ na kojekakvim sniženjima. Do tad, platim 100injak eura godišnje pretplatu i igram šta god da mi se igra u nekom momentu. Pa tako sad i sa bf-om, ionako imam iste benefite kao najskuplja verzija igre...

CyberDemonVZ kaže...

Battlefield 6 Server Browser Test, 330,000 Cheaters Banned, & Crazy Map Exploit Ruins Cairo!

Enders

Da, čitera je bilo brutalno, pogotovo subotu večer. Ali trajnost im je max 1 runda, ne znam jel sami izađu ili ih tak brzo skuži anticheat pa ih rokne van.

Al imena ono, 00000haxxor00000, i_m_gonna_own_you, i tak neke 15godišnje inspiracije za nazive. I onda ga na killcamu gledaš, stoji negdje na nekom nigdje veze mjestu nepomičan a njegov killcount samo raste jedan za drugim....

16 godina
Doca15 kaže....

ako mi se igrao zavod igrao sam zavod 

Kad bi samo nju ovde ubacili ne treba mi ništa drugo.

15 godina
Battlefield 6

Hahaha top 

Moj PC  
10 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice