To je neki bug, statistička logika im ne stoji dobro.
To dobiju jedino oni iz BOL klana. Ostali moraju otključavati i tražiti uskrsne pisanice po mapama :))
To je neki bug, statistička logika im ne stoji dobro.
To dobiju jedino oni iz BOL klana. Ostali moraju otključavati i tražiti uskrsne pisanice po mapama :))
Da, ipak nisu svi ti sreče da imaju takvu privilegiju.
Vjerojatno kod sačme ne gledaju kao jedan metak nego kao 6-7-8 koliko već sačma ima metaka.
Sretan Uskrs ratnici! :D
Neznam za vas al ja više nikad neću pituravat jaja, naime nije problem piturat problem je skinit boju jer peeečee majku mu njegovu dvokomponentnu
ACCURACY 102% , jel to moguče?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/713694960055284544/352476312/
samo 102%?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/713160267869036736/370503280/
tenk accuracy mi je uzasno random,nekad 100-200% a nekad normalno racuna pa je ispod 100
Blago rečeno u kurcu smo...
http://www.bug.hr/komentari/top-10-off-topic-tema-bol-foruma/151688.aspx
I PTSP-ovci moji sretan Uskrs vama i vašim obiteljima
Naravski Voljume moj, samo mi kontinentalci nismo gejevi poput vas Dalmatinaca i Ričana da brijemo mošnje.
Blago rečeno u kurcu smo...
http://www.bug.hr/komentari/top-10-off-topic-tema-bol-foruma/151688.aspx
I PTSP-ovci moji sretan Uskrs vama i vašim obiteljima
Zakon ...
isplati li se uzeti BF4?
Igra li tko? Nedavno sam instalirao BF3, ali slabo se igra, takoder, moze li BF4 ili treba i Premium?
isplati li se uzeti BF4?
Igra li tko? Nedavno sam instalirao BF3, ali slabo se igra, takoder, moze li BF4 ili treba i Premium?
Dašta nego se isplati, još uvik pun k ljudi igra. Još ako naučiš kako rejpat panjeve zabavi nikad kraja...
isplati li se uzeti BF4?
Ne treba ti premium iako bi ti preporucio da ga uzmes ako mozes, naravno. Jer s premiumom ces dobiti i sve dodatke koji su ikad izasli. Ali ako se ipak odlucis da uzmes samo BF4 nije ni to problem jer ima servera na kojima se igraju samo mape iz osnovne igre
isplati li se uzeti BF4?
Ne treba ti premium iako bi ti preporucio da ga uzmes ako mozes, naravno. Jer s premiumom ces dobiti i sve dodatke koji su ikad izasli. Ali ako se ipak odlucis da uzmes samo BF4 nije ni to problem jer ima servera na kojima se igraju samo mape iz osnovne igre
Lijepo rečeno! Na žalost trenutno nema nikakvih akcija, al prati temu, bude kad tad premium na akciji. Za pocetak uzmi osnovnu igru.
Za najmanje cijene pogledaj temu Battlefield 4 kupovina.
Moje preporuka, Meksicki VPN i Origin, ili G2A.
Moje preporuka, Meksicki VPN i Origin, ili G2A.
I nikako žuti snijeg u usta!
Samo nemoj na CJS,kupio sam premium za Rainbow Six i dali mi benan key.
OMG! Hvala na informaciji. Ti likovi imaju sumnjive keyeve još od BF3 :)
We will be performing server maintenance on BF4 in All Regions on All Platforms starting Monday, March 28th, 2016 at 22:00 UTC / 2:00 PM PT. This maintenance will take approximately 5 minutes in which downtime is expected.
(22:00 UTC is 0:00 in your local time)
Hmmm... što se radi na serverima?
Nema više updatea, novih DLC-eva, promjena...
Bar ne najavljenih.
Možda redoviti servis/pregled servera bez ikakvih upgredova i slič!
Dajem ruku u vatru da ce nas iznenadit i popravit par bugova i netcode,nemaju sta drugo radit
Dajem ruku u vatru da ce nas iznenadit i popravit par bugova i netcode,nemaju sta drugo radit
Pustiti će noćni Shanghai i Galmud.
Pustiti će noćni Shanghai i Galmud.
To bi bilo lijepo iznenađenje.
Poz ekipa.
Jel netko zna zasto mi u BF4 ne prikazuje ping?
Poz ekipa.
U igri ili na Battlelogu?
Poz ekipa.
Jako velika vjerojatnost da je to zbog routera.
1. prčkaj po routeru, pogotovo opcije vezane u firewall, sigurnost i slično.
I ugasi sve zaštite koji ti provider pruža ako imaš te mogućnosti
(1. nije preporučljivo, pogotovo ne samo zbog BF-a!)
2. Promjeni router.
(najčešće se odustane od ovog jer korisnik nema volje/znanja/novaca/vremena mjenjati router)
3. Igraj kak je i trpi.
Toliko iskustva Cyber, a preskočio si ono najosnovnije.... Defragmentiraj SSD!
Šta nije da se pasta defragmentira a SSD se zamijeni?
Poz ekipa.
Meni je problem bio firewall na Vipre internet Security kad sam prešao na novu verziju zbog Win 10. Na staroj verziji prije nadogradnje nisam imao taj problem. Probao sam to riješiti sa njihovom korisničkom podrškom ali nismo uspjeli. Čitao sam da su i neki Nod32 korisnici imali takav problem. Ja sam riješio tako što sam stavio i Comodo firewall i ping se pojavio nakon toga.
Probaj isključiti firewall pa vidi da li je to u pitanju.
Neki serveri će te izbaciti ako nemaš ping.
Ja sam par puta imao crticu umjesto pinga u igri. I nikad mi nije stvaralo problem, radilo je normalno.
NiramX -
Ne prikazuje ni u igri ni ne Battelogu.
Hah...probat cu prckati po tim postavakma routera.Novi router sam vec trazio od tcom-a zbog nekih drugih problema a oni su samo rekli da nema potrebe mijenjati router i dovidenja.Ponovo cu nazvati i traziti zamjenu.
Micek - A probao sam i iskljuciti firewall i antivirus.Imao sam isto comodo i na win8.1 i na 10 i opet isti problem.
Hvala svima na pomoci.