Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
tonik kaže...

To je neki bug, statistička logika im ne stoji dobro. 

To dobiju jedino oni iz BOL klana. Ostali moraju otključavati i tražiti uskrsne pisanice po mapama :))

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
Battlefield 4

Da, ipak nisu svi ti sreče da imaju takvu privilegiju. 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vjerojatno kod sačme ne gledaju kao jedan metak nego kao 6-7-8 koliko već sačma ima metaka.

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Sretan Uskrs ratnici! :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
11 0 hvala 8
12 godina
Volume kaže...
Je ako imaš haks... Nego jeste obrijali i piturali jaja

Neznam za vas al ja više nikad neću pituravat jaja, naime nije problem piturat problem je skinit boju jer peeečee majku mu njegovu dvokomponentnu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan

samo 102%?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/713160267869036736/370503280/

tenk accuracy mi je uzasno random,nekad 100-200% a nekad normalno racuna pa je ispod 100

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopterr/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopterr
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Blago rečeno u kurcu smo...

http://www.bug.hr/komentari/top-10-off-topic-tema-bol-foruma/151688.aspx

I PTSP-ovci moji sretan Uskrs vama i vašim obiteljima

6 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Je ako imaš haks... Nego jeste obrijali i piturali jaja

Naravski Voljume moj, samo mi kontinentalci nismo gejevi poput vas Dalmatinaca i Ričana da brijemo mošnje.

Evo šta mi farbamo

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 17:45 (Ikarus01).
16 godina
Volume kaže...

Blago rečeno u kurcu smo...

http://www.bug.hr/komentari/top-10-off-topic-tema-bol-foruma/151688.aspx

I PTSP-ovci moji sretan Uskrs vama i vašim obiteljima

Zakon ...  

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield 4

isplati li se uzeti BF4?

Igra li tko? Nedavno sam instalirao BF3, ali slabo se igra, takoder, moze li BF4 ili treba i Premium?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
goodye kaže...

isplati li se uzeti BF4?

Igra li tko? Nedavno sam instalirao BF3, ali slabo se igra, takoder, moze li BF4 ili treba i Premium?

Dašta nego se isplati, još uvik pun k ljudi igra. Još ako naučiš kako rejpat panjeve zabavi nikad kraja...

10 godina
goodye kaže...

isplati li se uzeti BF4?

Ne treba ti premium iako bi ti preporucio da ga uzmes ako mozes, naravno. Jer s premiumom ces dobiti i sve dodatke koji su ikad izasli. Ali ako se ipak odlucis da uzmes samo BF4 nije ni to problem jer ima servera na kojima se igraju samo mape iz osnovne igre

13 godina
Prte kaže...
goodye kaže...

isplati li se uzeti BF4?

Ne treba ti premium iako bi ti preporucio da ga uzmes ako mozes, naravno. Jer s premiumom ces dobiti i sve dodatke koji su ikad izasli. Ali ako se ipak odlucis da uzmes samo BF4 nije ni to problem jer ima servera na kojima se igraju samo mape iz osnovne igre

Lijepo rečeno! Na žalost trenutno nema nikakvih akcija, al prati temu, bude kad tad premium na akciji. Za pocetak uzmi osnovnu igru.

Za najmanje cijene pogledaj temu Battlefield 4 kupovina.

Moje preporuka, Meksicki VPN i Origin, ili G2A.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Moje preporuka, Meksicki VPN i Origin, ili G2A.

I nikako žuti snijeg u usta!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 4

Samo nemoj na CJS,kupio sam premium za Rainbow Six i dali mi benan key.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 14:41 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 6
13 godina
pirat kaže...

Samo nemoj na CJS,kupio sam premium za Rainbow Six i dali mi benan key.

OMG! Hvala na informaciji. Ti likovi imaju sumnjive keyeve još od BF3 :)

13 godina
Battlefield 4

We will be performing server maintenance on BF4 in All Regions on All Platforms starting Monday, March 28th, 2016 at 22:00 UTC / 2:00 PM PT. This maintenance will take approximately 5 minutes in which downtime is expected.

(22:00 UTC is 0:00 in your local time)

Hmmm... što se radi na serverima?

Nema više updatea, novih DLC-eva, promjena...

Bar ne najavljenih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Možda redoviti servis/pregled servera bez ikakvih upgredova i slič!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dajem ruku u vatru da ce nas iznenadit i popravit par bugova i netcode,nemaju sta drugo radit

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

1 0 hvala 0
17 godina
kurt kaže...

Dajem ruku u vatru da ce nas iznenadit i popravit par bugova i netcode,nemaju sta drugo radit

Pustiti će noćni Shanghai i Galmud.

Twitter: @191x7
13 godina
protjeran
191x7 kaže...
kurt kaže...

Pustiti će noćni Shanghai i Galmud.

To bi bilo lijepo iznenađenje.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Poz ekipa.

Jel netko zna zasto mi u BF4 ne prikazuje ping?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TheArrow kaže...

Poz ekipa.

U igri ili na Battlelogu?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
13 godina
TheArrow kaže...

Poz ekipa.

Jako velika vjerojatnost da je to zbog routera.

1. prčkaj po routeru, pogotovo opcije vezane u firewall, sigurnost i slično.

I ugasi sve zaštite koji ti provider pruža ako imaš te mogućnosti

(1. nije preporučljivo, pogotovo ne samo zbog BF-a!)

2. Promjeni router.

(najčešće se odustane od ovog jer korisnik nema volje/znanja/novaca/vremena mjenjati router)

3. Igraj kak je i trpi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 8:56 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 4

Toliko iskustva Cyber, a preskočio si ono najosnovnije.... Defragmentiraj SSD!

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Šta nije da se pasta defragmentira a SSD se zamijeni?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
TheArrow kaže...

Poz ekipa.

Meni je problem bio firewall na Vipre internet Security kad sam prešao na novu verziju zbog Win 10. Na staroj verziji prije nadogradnje nisam imao taj problem. Probao sam to riješiti sa njihovom korisničkom podrškom ali nismo uspjeli. Čitao sam da su i neki Nod32 korisnici imali takav problem. Ja sam riješio tako što sam stavio i Comodo firewall i ping se pojavio nakon toga.

Probaj isključiti firewall pa vidi da li je to u pitanju.

Neki serveri će te izbaciti ako nemaš ping.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
Battlefield 4

Ja sam par puta imao crticu umjesto pinga u igri. I nikad mi nije stvaralo problem, radilo je normalno.

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

NiramX -

Ne prikazuje ni u igri ni ne Battelogu.

CyberDemonVZ -

Hah...probat cu prckati po tim postavakma routera.Novi  router sam vec trazio od tcom-a zbog nekih drugih problema a oni su samo rekli da nema potrebe mijenjati router i dovidenja.Ponovo cu nazvati i traziti zamjenu.

Micek - A probao sam i iskljuciti firewall i antivirus.Imao sam isto comodo i na win8.1 i na 10 i opet isti problem.

Hvala svima na pomoci.

13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
8 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice