Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.655.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Da, u onoj igri po "službenoj dužnosti" možeš farmati botove. A Dark Zona zbog onog hoće/neće netko zapucati po meni/nama ima onu posebnu draž.

Ta dark zona je sranje, zato sam odma i odusta od igre... Mislija sam da to funkcionira na princip da imaš svoju skupinu pa imaš okršaje s drugima ili tako nešto, ali na kraju je ispalo da je to običan co-op s još par ljudi i ubijanje tih glupih botova

16 godina
Volume kaže...
mrsmith kaže...

Seronjo

Ahahaha da m4 najbolji... To nije mitraljez

To je bilo valjda podsvjesno jer su LMG najgore sranje u igri trenutno :D

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
13 godina
Volume kaže...

Ima živih?

Da.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zna tko kakav dobar Bow only server ? Moze Bow & knife isto. Prije ih je bilo masa, sad rijetko kad naiđem na nešto.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kažeš adminu da je curica jer gađa ljude RPGom iz svoje baze, on počne nekontrolirano demoniti i kicka te van sa serverića

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Kažeš adminu da je curica jer gađa ljude RPGom iz svoje baze, on počne nekontrolirano demoniti i kicka te van sa serverića

Pucaš airburstom po m-comu i razgovaraš na hrvatskom i admin te bana.. pff

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

This sound's like somebody i know... 

Nego pitaj ženu da ti vrati slušalice i da te pusti van da se igraš sa dečkima, dosadno mi solo gore  

potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 19:29 (MatoOO13).
13 godina
MatoOO13 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

This sound's like somebody i know... 

Nego pitaj ženu da ti vrati slušalice i da te pusti van da se igraš sa dečkima, dosadno mi solo gore  

Ne radim, nemam love, al sam skupil za ovo i kupil joj jučer!! Ipak je BF4 previše važan...

Sutra imam prezentaciju iz Baza podataka, tek sam na drugom slajdu... treba ih biti valjda desetak

Znači, imam vremena samo za 2-3 runde.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Forumska trazilica ne radi bas najbolje pa ne nadjem kad je janjetina kod duje?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Forumska trazilica ne radi bas najbolje pa ne nadjem kad je janjetina kod duje?

Imam ja negdje u cacheu što je kazao! Čini mi se početak svibnja da je spominjao. Veli da su oni sa Brača taman za nas 10tak-15tak!  

10 godina
odjavljen
Battlefield 4

Evo malo off topica, iznenadio me razlog kicka sa servera:

Pro madafaka konačno

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Bio si na serveru gdje priznaju do 2.5 K/D? :D
Mene još nisu izbacili van. Makar sam par puta imao 3 K/D.

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tonik kaže...

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
14 godina
Battlefield 4

What did I do now? 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 18:01 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Pro madafaka konačno

tonik kaže...

Makar sam par puta imao 3 K/D.

Kaj ne dođete na Battle royal chainlink (Battleroyal) da vas vidimo kako se snalazite tamo??  Osim ako niste neki klonovi a ja nisam u toku sa temom, but anyway...

tonik kaže...

What did I do now? 

Mislim da ti se to odnosi na ukupni K/D ne onaj u rundu.

potpis
10 godina
odjavljen
alien20 kaže...
tonik kaže...

konačno, to je ta naslovna slika

Battlelog: Glavas_ZG
14 godina
Battlefield 4

Hmm, da. Može bit, toga se nisam sjetio da bi na to postavili limit.

Will do. Budem večeras oko 23h došao na battle royal server, sejvao sam, da ne zaboravim. 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 18:36 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako server bude prazan navrati vikendom tada bar bude pun stalno, ako se skupi više nas navečer onda bude pun i preko tjedna. 

potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Thanks. Budem obratio pažnju. 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Kako sredit "blue screen" driveri su novi za grafu 970g1...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Dobar je battle royal server. 

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Dobar je i kupus ko ga voli.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

e samo par brzinskih nubovskih pitanja:

-jel se na minimapi pojavljuje marker kada pucas iz surpressora iz bilo kojeg oruzja?

-sto je onaj motion senzor ili detector?

-na kojem levelu se dobije neki bolji defensive body kit ili kako vec? jbt likovi iznad 100.tog levela su kao fakin' mechovi u planetsidu, treba ti ladno 30 metaka ispaljenih (i barem 15 u tijelo/vuglu) da ih skines, amazing!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sushii kaže...

e samo par brzinskih nubovskih pitanja:

-jel se na minimapi pojavljuje marker kada pucas iz surpressora iz bilo kojeg oruzja?

-sto je onaj motion senzor ili detector?

-na kojem levelu se dobije neki bolji defensive body kit ili kako vec? jbt likovi iznad 100.tog levela su kao fakin' mechovi u planetsidu, treba ti ladno 30 metaka ispaljenih (i barem 15 u tijelo/vuglu) da ih skines, amazing!

1. ne, ali te svejedno može netko spotati pa imaš trokut iznad glave
  2. baš to, ukoliko netko od protivnika hoda normalnom brzinom, motion senzor (TUGS, pretpostavljam u ovom slučaju) će staviti crvenu točku na minimapu za tvoj tim - ako ti koristiš TUGS, ista stvar za kontra stranu, ako oni imaju TUGS vide kako se tvoj tim kreće
  3. nije ovo RPG pa da nadograđuješ lika na taj način. Lvl 140 pada isto kao i lvl 1 od iste količine metaka u njega.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 15:45 (TomoR).
13 godina
TomoR kaže...

1. nije ovo RPG pa da nadograđuješ lika na taj način. Lvl 140 pada isto kao i lvl 1 od iste količine metaka u njega.

Ako vidiš da teže ubiješ likove s višim levelom, to sigurno nije iz razloga jer imaju veći health.

Može biti da se bolje izmiću, pa ih ne pogodi svaki metak, il su snalažljiviji pa te prije ugledaju nego drugi igrači i počnu pucati po tebi, a kad meci lete oko tebe onda je tvoj lik pod "suppressionom" - zamucenje vida i tvoji meci su neprecizni.

16 godina
sushii kaže...
...

Vjerojatno misliš na Defense Field Upgrade. Podesiš si na npr. Defense ili već neki drugi željeni Upgrade pod rubrikom Loadout. Pod Defense imaš da ti je 1. stavka 10% Reduces incoming Damage.

Napredak za određeni Upgrade pratiš na: Unlocks->Kits.

2. razlog može biti i ping. Ako je previsok, igra ne registrira svaki pogotak.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
Battlefield 4

Drugim riječima, nisi u situaciji da ko Rambo imaš oko sokolovo i da namigneš nakon svake paljbe. Nego: Najebo si ko crni mačak... Mrtav si u 80% slučajeva. :)

Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Moze pomoc, od kad su mi promjenili ruter bf4 mi crkava, tj trza svake yebene sekunde, u gornjem desnom kutu dobivam i po 3-4 crvene, narandaste ikone, moze neki link sta znace?! lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

Moze pomoc, od kad su mi promjenili ruter bf4 mi crkava, tj trza svake yebene sekunde, u gornjem desnom kutu dobivam i po 3-4 crvene, narandaste ikone, moze neki link sta znace?! lp

13 godina
protjeran
darkborg kaže...

e hvala

dobivam stalno packet loss i latency variation( igram na samo cca 30ms ping serverima)?! kaj da radim???? steka mi i youtube a imam 10mbit/s vezu! na 4mbit/s i starim ruterom(kojeg je roknuo grom, nazalost) je sve radilo savrseno!

da zovem te debile nek mi maknu to sranje od rutera?!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice