Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
mrfloyd kaže...
ivanec kaže...

I? Kaj je špelac za lika?

198cm, 98kg žive vage, glas ko u pokojnog Spajića! 

Ne Ivanec, Špelac?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne Ivanec, Špelac?

Ivanec?

Ivanec tek kada sjedne u MANa ima te atribute! 

17 godina
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne Ivanec, Špelac?

Ivanec?

Ivanec tek kada sjedne na MANa ima te atribute! 

There, I fixed it for you.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Floyd ima super ulet. PRVO što je izgovorio je bilo "ja sam mislio da si ti veći"

To mi uglavnom kažu za vrijeme predigre...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

To mi uglavnom kažu za vrijeme predigre...

Tko to? Frendovi? 

16 godina
Battlefield 4

Petko ides ti u Irsku? Mađari su digli ogradu, vlakovi su prepuni. Pozuri, ja ti nudim prijevoz u Slo al moras se sakriti u rezervar

Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Petko ides ti u Irsku? Mađari su digli ogradu, vlakovi su prepuni. Pozuri, ja ti nudim prijevoz u Slo al moras se sakriti u rezervar

Daj ti radje koju sliku passata. Moj je odavno prodan i danas u 12:15 je krenuo put Portugala :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Daj ti radje koju sliku passata. Moj je odavno prodan i danas u 12:15 je krenuo put Portugala :)

Moze se "kod tebe" naci nekakav auto za 80-90.000, da je star 2-3 godine... a da vrijedi? :)

Ti mi sredis ostalo :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...
ivanec kaže...

Moze se "kod tebe" naci nekakav auto za 80-90.000, da je star 2-3 godine... a da vrijedi? :)

Ti mi sredis ostalo :D

Nadje se ali CH nije EU tako da placas carinu ...

a za aute baci oko ovdje : www.autoscout24.ch

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Bastardo kaže...

Nadje se ali CH nije EU tako da placas carinu ...

Ajoj, da!

17 godina
Battlefield 4

Dobar dan.

Ima živih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Dobar dan.

Ima živih?

Ja na bolovanju... Ali živ sam, da!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Dobar dan.

Ima živih?

Ja na bolovanju... Ali živ sam, da!

Toliko piješ te čajeve, a non-stop neke bolestice... Nadam se da nije ništa strašno i brzo ozdravi.

Ili si zbog nekog djeteta na bolovanju?

16 godina
TomoR kaže...

Toliko piješ te čajeve, a non-stop neke bolestice... Nadam se da nije ništa strašno i brzo ozdravi.

Toliko su ga naguzili na lockerima da je morao ostati na bolovanju par dana zbog duševne boli

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Prekjučer me aritmija uhvatila poprilično gadno. Navečer sam se našao sa Floydom i Nexom. Na povratku kući je bilo jako gadno pa sam pred ponoć otišao na hitnu. U 3 sam se vratio kući i jučer sam skoro cijeli dan prespavao zbog tablete koju su mi dali. Danas sam još na bolovanju jer još nisam došao sebi (jedva gledam).

A to mi je, vjerojatno, genetski. Svi mi u familiji to imaju. Srećom, bezopasno je - ali vrlo iritantno kad počne

mrsmith kaže...

Toliko su ga naguzili na lockerima da je morao ostati na bolovanju par dana zbog duševne boli

Ma ne igram već par dana. Žena je prije koji dan prolila čašu vode i to baš pored računala. Matična je vrisnula. Odmah sam isti dan kupio drugu ali nisam još grafu ubo unutra (nisam znao što je sve otišlo). Imao sam neke hitne stvari za odraditi pa još nije došla na red.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Prekjučer me aritmija uhvatila poprilično gadno. Navečer sam se našao sa Floydom i Nexom. Na povratku kući je bilo jako gadno pa sam pred ponoć otišao na hitnu. U 3 sam se vratio kući i jučer sam skoro cijeli dan prespavao zbog tablete koju su mi dali. Danas sam još na bolovanju jer još nisam došao sebi (jedva gledam).

Eto eto,,, i šta će sada ljudi misliti o nama-----počet će na izbjegavati i nitko se neće htjeti igrati sa nama 

Susret sa njima dvojicom uzrokuje srčane smetnje, samo da me tvoja žena ne dohvati. 

16 godina
Friday kaže...

A to mi je, vjerojatno, genetski. Svi mi u familiji to imaju. Srećom, bezopasno je - ali vrlo iritantno kad počne

Ufff gadno :/ cura ima istih problema nekad, nije baš ugodno.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ima li ko šta za poprč** il se čovik sam mora snalazit 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Ima li ko šta za poprč** il se čovik sam mora snalazit 

Ako ti jelena vidi ovo - prčit ćeš ti desanku neko vrijeme...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Vikend je......prčitelji i svi koji se tako osjećaju.....dobar lov 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ka de ste biberfilderi?

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Duje mani se prčenja i neki war organiziraj opet....mozda ovaj put izgubite s manjom razlikom 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Aj ima li ko kakav klan za izazvat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Du_Jo_Cro kaže...

https://bf4db.com/platoons?platoonName=&platoonTag=&order=score&sort=desc

Čini mi se da bi mogli dobit ove Casual Farmerse.

Battlelog: Ratkapa16
11 godina
protjeran
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Nema to smisla, predobri smo za cijeli svijet. Kad se sjetim kako smo prošli put razbili onu ESL PRO ekipu, bude mi malo neugodno. Pogledaj samo kolko svaki od nas ima sati BF-a u prosjeku... Jopis, Volume, ja, Cyber, Mrski, itd... svi po barem 5000h! Nema travke u igri, a da mi ne znamo na pamet di je.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
11 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Nema to smisla, predobri smo za cijeli svijet. Kad se sjetim kako smo prošli put razbili onu ESL PRO ekipu, bude mi malo neugodno. Pogledaj samo kolko svaki od nas ima sati BF-a u prosjeku... Jopis, Volume, ja, Cyber, Mrski, itd... svi po barem 5000h! Nema travke u igri, a da mi ne znamo na pamet di je.

SRSLY  takve miševe ka vi ja i jiopisov mali metemo za doručak....  Aj neko malo iskusniji od mene nek me samo uputi ja ću dogovorit nije problem.... Jopis, Cyber, Jopis, Replay, Jopis, Mrski, Jopis, Dama, Jopis? Može pomoć?

16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ovo je za prave DICE decke, majica i trakica za kljuceve duginih boja

From DICE with LOVE

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Kad te jopis optuži za kamperaj ..... Štaš jbg..... Sad da nisan ima higlight capture ukljucen ispa bi kamperčina do kraja života .... 

Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice