Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Du_Jo_Cro kaže...

Pozdrav svim pametnim ljudima u bf temi i špelcu..... Ovako imamo dogovor u sridu u 9 i 30 na našem serveru mix modes mix maps...... Gerijatrija inside clan war - Jadran vs Kontinental .... Ko će dobit???? I jel dolazite na spektakl ili ćete gledat na twitcu????

Ko nosi pobjedu?

Požurite jer će isteći pretplata. Nisam nikoga cimao jer ljudi očito ne igraju baš na serveru.

Jasno je ko nosi pobjedu - tim u kojem bude igrao veki!

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Pozvan je cijeli BOL forum samo glasanjem potvrdite dolazak i u koju ekipu pripadate..... Znači srijeda 21:30.....

EDIT:

Ne mogu po glasanju vidit ko je ko pa ćemo ovako.....

Ako želite sudjelovati i igrati za team Jadran udrite LIKE, za team Kontinental udrite HVALA......Kako jeftino skupljanje ..... već se osjećam youtuberom a nisan ni krenia...  e da ako ne pripadate ni jednim ni drugima ni po geografaskom ni po religijskom opredjeljenju glasajte za onako kako se osjećate.  es selamu alejkum  Znači Jadran Like, Kontinental Hvala.

Iman bolji pc od Cybera!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 14:24 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
8 0 hvala 13
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja bih igrao...

(za kontinentalce, ofkors)

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Ja bih igrao...

(za kontinentalce, ofkors)

Samo za Kontinental i možeš "igrati". Za Jadran ionako samo "iglanje" dolazi u obzir.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Nisam Bob ali Dylan!

Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Čekamo tebe!

Jedan forumaš me već dočekao jutros. Pao je crvendać...

Bolje biti dočekan na forumu nego na parkiralištu 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

Bolje biti dočekan na forumu nego na parkiralištu 

Bolje žuja nego glupa kuja!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Kontinentalci dobijaju,spelac ide nam i veki samnom

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Evo, bf se skida.

Imate neke pro tipove za nooba u bf?

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Snimio sam onu idiotariju koju si napravio sa helijem prije koji dan na zavodu

LLAMABOY kaže...

Evo, bf se skida.

Nemoj stavljati žuti snijeg u usta!

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Doca15 kaže...

Veki s vama...... Pa on i jovanka bi oba jaja dali da ih se prepiše jadrancima... al nije dovoljno prozivanja da su riječki srbi.....

Iman bolji pc od Cybera!
11 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

Pozvan je cijeli BOL forum samo glasanjem potvrdite dolazak i u koju ekipu pripadate..... Znači srijeda 21:30.....

EDIT:

Ne mogu po glasanju vidit ko je ko pa ćemo ovako.....

Ako želite sudjelovati i igrati za team Jadran udrite LIKE, za team Kontinental udrite HVALA......Kako jeftino skupljanje ..... već se osjećam youtuberom a nisan ni krenia...  e da ako ne pripadate ni jednim ni drugima ni po geografaskom ni po religijskom opredjeljenju glasajte za onako kako se osjećate.  es selamu alejkum  Znači Jadran Like, Kontinental Hvala.

Polako dalmatinci spqavaju dokasna oni će oko 5 počet lajkat 

Iman bolji pc od Cybera!
12 godina
Battlefield 4

-

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 14:51 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mute, ofkors.......

Katalonac_HR

3 0 hvala 1
12 godina
barcaINTER kaže...

Mute, ofkors.......

aj i od ovog katalonca neke koristi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Pozdrav svim pametnim ljudima u bf temi i špelcu..... Ovako imamo dogovor u sridu u 9 i 30 na našem serveru mix modes mix maps...... Gerijatrija inside clan war - Jadran vs Kontinental .... Ko će dobit???? I jel dolazite na spektakl ili ćete gledat na twitcu????

Ko nosi pobjedu?

Požurite jer će isteći pretplata. Nisam nikoga cimao jer ljudi očito ne igraju baš na serveru.

Jasno je ko nosi pobjedu - tim u kojem bude igrao veki!

kad istice pretplata

12 godina
Battlefield 4

nego sve si razmisljam jel opce trebamo igrat ili da pustimo samo monka da vas sam izrejpa u tenkicu

LtMonkk vs jadran

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 15:27 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Spelac to ces uploadat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Doca15 kaže...

Spelac to ces uploadat?

a ti se nezajebavaj nego na dujin post gore stisni hvala

17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Spelac to ces uploadat?

Hoću, danas popodne vjerojatno...

Nego, isprobao sam malo tvoj setup za scouta. Minigun je stvarno puno bolji za helije, ali za sve ostalo je 25mm puno bolji. Laserguided rakete nisu ni za qurac...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

ma minigun dere inf ko nista,a guided su dobre kad su ozlijedeni vec tenkovi,heatseekeri su ya njubendare kaj neznaju s miniganom gadat,i na tenku probaj umjesto reactive armora koristi thermal camo vidjet ces da je bolje,iano je sjebani reactive nikad ga nisam koristio u tenku u bf4,ovo mi se vise isplati prije nestanem s mape i 3d spota.

i samo stavu onda tu link za video

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 15:47 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja nisan ima u planu igrat neke konkveste sa tenkovima ker mislin da nas nece bit dovoljno ali neki rush s tenkovima ili tako nesto ce bit definitivno malo propagande malo lokera zahod itd par kratkih partija odigrat od 4 ili 5 000 tiketa.... ali sve se možemo dogovorit u sridu ujutro cemo detaljno pricat zasad samo da svi znate da ce se igrat i da rezervirate termin i otkažete planove

Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Im In, propaganda lanci uhuh

Kontinental ---- Going There brah

Jadran sorry bros

[G] carapa_junior
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Poderat cemo ih ko peder playboy

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Pozdrav

Moze neko objasnit ovo.

Skinio igru. Krenio na range. Ceko 5 min da ude.

Otiso na tdm, ceko vise od 5 min,spawno se, napravio 30 koraka i diskonektalo me. Mislim aj dogodi se....opet odem na tdm, cekam 5 min za flood zone kad me najedamput prebaci na downbreaker. Igro 2-3 min, zavrsi game. Prelazim na drugu mapu i ovo se dogodi: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Llamaboy_Cro' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]

Takoder me 1 izbacilo iz igre. 

Ovo 1 diskonektanje je do interneta?

Igrica in na mp (ne u velikoj mjeri ali da pocnem psovat) i sp lagga (kad se dode no nekog checkpointa)

Hvala

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LLAMABOY kaže...

Pozdrav

Moze neko objasnit ovo.

Skinio igru. Krenio na range. Ceko 5 min da ude.

Otiso na tdm, ceko vise od 5 min,spawno se, napravio 30 koraka i diskonektalo me. Mislim aj dogodi se....opet odem na tdm, cekam 5 min za flood zone kad me najedamput prebaci na downbreaker. Igro 2-3 min, zavrsi game. Prelazim na drugu mapu i ovo se dogodi: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Llamaboy_Cro' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]

Takoder me 1 izbacilo iz igre. 

Ovo 1 diskonektanje je do interneta?

Igrica in na mp (ne u velikoj mjeri ali da pocnem psovat) i sp lagga (kad se dode no nekog checkpointa)

Hvala

Probaj update Punkbustera napraviti. I pogledaj da ti ne radi neki program u pozadini koji ne bi trebao raditi na kompu.

11 godina
protjeran
LLAMABOY kaže...

Evo, bf se skida.

Šta samo mene pitaš..... Ajmo semi pro noobovi dajte momku tips n tricks..... Veki i replay i jopis ti znaju najviše o čitanju, Mrski  Mudo i Jopis ti znaju sve o čuvanju '' leđa '', Pero i Jopis ti zna sve o gayevima, Friday i Jopis o trolanju, Sinke i Jopis o purgeraju, Cro Power i Jopis o tranićima itd itd.... Ugl Nadan se da si shvatia šta san ti tia reć..... 

Iman bolji pc od Cybera!
13 godina
Battlefield 4

Spelac kad ce video

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Spelac kad ce video

Ma nisam stigao, zadržao sam se u gradu nakon posla. Kad sam došao kući imao sam goste. Stavit ću ga danas popodne...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Doca15 kaže...

Spelac kad ce video

Ma nisam stigao, zadržao sam se u gradu nakon posla. Kad sam došao kući imao sam goste. Stavit ću ga danas popodne...

Čovjek od praznih obećanja... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice