Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.613.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Zna da je ružno kad te prebaci ali čemu takva nervoza? Kao da nismo igrali svi pomješani. Ajde da su svi naši bili na jednoj, a na drugoj stranci, ali pa svi smo bili miksani.

Pa na taj način nikad neće biti balansiran server, ako će se svi buniti radi premještanja.

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Šta sad jašete po meni, naljutio sam se jer me prebacilo, zgadilo mi igru i otišao u miru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
TomoR kaže...

Evo, jopis mi udario TD, jer bi rađe da sam ostao i rage-ao na TS-u. Bolje vam je bilo da sam otišao.

I hvala što si mi ponudio vraćanje u team.

Mislim, bila je zapravo napeta runda, kad konačno okrenemo i drže se sve zastave osim jedne, onda me prebaci, i naravno balanser ne da natrag sam po sebi. S tim balanserom imam samo loša iskustva do sad na različitim serverima. Ak treba platit ću vam prokleti RCON par mjeseci.

Kažem ti da nismo jednostavno stigli, pa nije baš da cili dan ležimo u kući i češkamo jajca. Pribacili smo se i Mudonja i ja na svoju ruku u gubitnički tim koji nije imao ni zastave i na kraju okrenili partiju. Sve i da sam izgubio šta me briga, svo zlo bilo u tome..  

Kad dođem doma produžit ću licencu za rcon i problem riješen 

Ja sam došao dosta kasno (posao) i igrao sam protiv većine onih smrdljivih Geyeva, ali bez obzira na balans super sam se zabavio....nažalost mislim da Replayu i Mudoslavu baš i nije bilo tak smiješno

Hitreg je zasad dosta dobar, nema nekakvih vidljivih štucanja servera (još nema skripit na njemu :D) a ekipa je očekivano uvijek raspoložena za kidanje pokojeg živca sa svojim mućkim taktikama i kojekakvim analnim penetracijama.......samo je još falio Nex + malo rejđa i onda se može reći da je server savršen

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Battlefield 4

Ma dobro samo kažem jer mi nije jasna tako burna reakcija, pa nije da smo igrali ESL finale pa da se tako nerviramo. Igrali smo za zabavu svi skupa miksani.

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
TomoR kaže...

Evo, jopis mi udario TD, jer bi rađe da sam ostao i rage-ao na TS-u. Bolje vam je bilo da sam otišao.

I hvala što si mi ponudio vraćanje u team.

Mislim, bila je zapravo napeta runda, kad konačno okrenemo i drže se sve zastave osim jedne, onda me prebaci, i naravno balanser ne da natrag sam po sebi. S tim balanserom imam samo loša iskustva do sad na različitim serverima. Ak treba platit ću vam prokleti RCON par mjeseci.

Znam da ti je teško to shvatit, al probaj pročitat post iznad ovog (kukyev) sa razumijevanjem.

Ako išta ne mogu smislit dok igram mp igru, to je kad se netko ponaša kao dijete od 6 godina kojem otmeš čokoladu iz ruke -.-

Rage na ts-u je općenito neprimjeren, a pogotovo ako rage kreće zbog toga što je nekog balanser prebacio na drugu stranu, a jasno ko dan je da su 2-3 admina tu i da se može switchat ručno natrag odmah. Malo živce smirit u kolektivu i kolektivnom druženju u vidu napucavanja u bf-u i svima će bit jednostavnije, unošenje nervoze je sasvim bespotrebno.

Svi zajedno na serveru od 32 igrača a da taj server bude balansiran koliko toliko, teško da ćemo igrati public. Dakle, sasvim je bespotrebno piliti zbog toga ako te je u tom trenutku prebacilo na drugu stranu. Vratit će te netko od nas, to je najmanji problem. Isto kao što je najmanji problem bilo kome od nas prebacit se u kontra tim radi balansa, recimo veki je poseban po tom pitanju, njemu to ne treba ni reć, on ode sam. Voljum i mudonja su se preswitchali jučer sami i još što je najbolje dobiju rundu.... Metro kasnije kad smo igrali, čarapandera i monka je prebacilo preko i okrenuli su -500 ticketa u win. I šta sad, mi ostali bi se trebali ubit od muke ili nekom na tsu ispilit mozak zbog toga? Aha, kak ne, pa došli smo se zaebavat i napucavat malo, a tko je s druge strane tak svejedno....

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

S ovim programom sam gledao stream cyber.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 10:35 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Čarapa bilo je rejđa ne boj se, Replay to nadoknadi za nas sve  U jednom trenu je bilo da jebe svetog jeremiju igrici i koliko je il tako nešto, svi krepali od smija... 

battlelog - Volume_CRO

7 0 hvala 0
12 godina
Ikarus01 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Bio danas na serveru nakon dugo perioda neigranja i imao ogromne fps dropove ....jedino sto sam mjenjao su zadni beta driver koje sam stavio radi GTAV....jel ima ko problema s tim driverina 

Odinstaliraj driver ovim

Pa ponovo instaliraj 15.4 beta.

Iako nisu whql svejedno adresiraju neke memory leak probleme kod bf4.

Inače ne bi škodio info o zauzeću cpu,vga i memorije kao i hwinfo o naponima.

probam danas pa javim jel ima pomaka...jedino sto primjetim da koristenje grafe sa cca 80-90% padne na nekih 30% i taf nastaju fps dropovi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Volume kaže...

Čarapa bilo je rejđa ne boj se, Replay to nadoknadi za nas sve  U jednom trenu je bilo da jebe svetog jeremiju igrici i koliko je il tako nešto, svi krepali od smija... 

I da, bio je i Nex.

Nisam baš bio u igri, al je na TSu bilo odlično :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

I da, bio je i Nex.

Nisam baš bio u igri, al je na TSu bilo odlično :D

Pssst ;)

14 godina
Battlefield 4

Postoji li mogučnosti da me stavite na whitelist radi pinga na serveru? Jučer sam dobio par upozorenje ali me nije kikalo no ne znači da me neće u budučnosti!

Steam: krvavasisa, Battlelog: krvavasisa, Rockstar SC: valentino4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Znam da ti je teško to shvatit, al probaj pročitat post iznad ovog (kukyev) sa razumijevanjem.

Ako išta ne mogu smislit dok igram mp igru, to je kad se netko ponaša kao dijete od 6 godina kojem otmeš čokoladu iz ruke -.-

Pogledaj se u ogledalo.

Moj post je bio, prebacilo me, to me naljutilo i otišao sam. Nisam srao po vama, po adminu, po postavkama servera, ništa.

Ti si se odmah javio tipa, nismo mi admini krivi, što također nigdje nisam rekao ni mislio.

Imam totalnu averziju prema serverima gdje me živog switch-a, meni je to bilo dovoljno za jučer.

Ne ljutim se na nikog od vas, nigdje nikad nisam ni loše govorio o vama, ni nemam namjeru.

Over and out.

EDIT: Da, igrao je Nex.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 12:49 (TomoR).
13 godina
VWalentino kaže...

Postoji li mogučnosti da me stavite na whitelist radi pinga na serveru? Jučer sam dobio par upozorenje ali me nije kikalo no ne znači da me neće u budučnosti!

Javi se u pp, tocni battlelog nick

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

MSI afterburner mi se ne ruši sa zadnjim AMD driverima. Isprobao jutros, snimio 29 minuta u komadu. Isprobavao sam čak i prerecord koji mi je prije rušio igru u roku par sekundi i sve radi kao podmazano. Kvaliteta na 60 FPS je odlična, samo su fajlovi golemi (cca giga i pol po minuti). Za sada sam zadovoljan...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Kad je bija neki kreten sta se slicno zva xD

12 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
Volume kaže...

Jamareya.   Hahaha....

14 godina
RePlaY kaže...
Volume kaže...

I koji k uopće u petak navečer gubiš živce sa igricom umisto da si vani sa Dujom i da prčite curice. Jbt sad san doša iz Kaštela, žena ki u priči... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

I koji k uopće u petak navečer gubiš živce sa igricom umisto da si vani sa Dujom i da prčite curice. Jbt sad san doša iz Kaštela, žena ki u priči... 

Jbg nemogu ja financiski ispratit svaki tjedan vanka, on sad radi pa može...

13 godina
Friday kaže...

MSI afterburner mi se ne ruši sa zadnjim AMD driverima. Isprobao jutros, snimio 29 minuta u komadu. Isprobavao sam čak i prerecord koji mi je prije rušio igru u roku par sekundi i sve radi kao podmazano. Kvaliteta na 60 FPS je odlična, samo su fajlovi golemi (cca giga i pol po minuti). Za sada sam zadovoljan...

Ooo, ajde da se i to sredilo!

Koji kodek i kolka kompresija?

Malo se poigraj i fajlovi mogu biti i triput manji, uz skoro neprimjetno pogorsanje kvalitete.

11 godina
Friday kaže...

Jos da znas igrat pa da imas sta snimit

Origin - hrka11
11 godina
Battlefield 4

Ovaj small cq je pun pogodat na serveru :D

battlelog: marinacsmrad
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
marinac88 kaže...

Ovaj small cq je pun pogodat na serveru :D

i lanac takodjer

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ooo, ajde da se i to sredilo!

Koji kodek i kolka kompresija?

Malo se poigraj i fajlovi mogu biti i triput manji, uz skoro neprimjetno pogorsanje kvalitete.

Nije mi veličina problem jer to pustim još kroz handbrake pa bude OK.

hrka11 kaže...

Bit će UCAV pizdarije a tu je malo tko bolji od mene

Freak Show Inc.
14 godina
hrka11 kaže...
Friday kaže...

hrka hrka
špelac špelac
battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Ej, možeš dogovoriti sa srbima bar nešto okvirno za sutra?

Još nisam doma pa da opet ne počnemo u zadnji tren.

Dodao sam troje ljudi na White listu od Ping kickera.

Ako će nekome ludo skakati ping, toliko da naruši hitreg na serveru, na žalost morat ćemo ga maknuti. Al za sad se to još nije dogodilo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 18:50 (CyberDemonVZ).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ej, možeš dogovoriti sa srbima bar nešto okvirno za sutra?

Još nisam doma pa da opet ne počnemo u zadnji tren.

Ovo već je zadnji tren Neznam niti tko je od vas slobodan, niti kome i kad paše sutra. Neznam koje mape oćete, koja pravila vam pašu, ukratko neznam ništa... Šta da onda dogovorim?

Ja sam sutra na krštenju, sumnjam da ću biti doma prije kasno navečer tako da na mene ne morate računati.

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Slušam ideje za mape i modove.

Javite se tko je slobodan za prijateljski war.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Lockeri CQL

13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Lockeri CQL

Evo, nek ostalima bude jasno. Ako nedaju nikakve prijedloge i ideje onda se za war odabiru samo one spomenute, a kad počne meč, ostali ima da drže jezik za zubima jer se nisu udostojili iznjet svoje prijedloge.

Hvala na razumijevanju.

Pero je njub.

11 godina
Volume kaže...

E jbga sad,ja bf nisam pokrenio dok nisam dosa na forum,a mape jos ne znam sve...neka malo...a skil sam ima puno veci nego mi je opa jer udjem na server neki pa odma izadjem,nisam zna da mi to skida bas toliko...usporedivat ce mo se samo nek se skupi sati kod mene jos bar ovoliko 

Ps.igram na laptopu di mi fps budu po 30,pola puta vas i ne vidim,zato je ovo i dobro 

Origin - hrka11
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice