Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.616.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Re: Battlefield 4
Zura kaže...

Ne sjećam se da je baš prštilo sve od plaćanja .. a i to sa punjenjem servera je isto bio problem (ili se ja baš idem spajati u neko ćoravo vrijeme pa odustanem jer nema nikoga i idem priklat Diabla).

Ja osobno nisam uplatio nijednom,jer mi nije kartica bila uredu koja je povezana s paypalom,a znam da je obicaj bio da bastardo samo spomene da je vrijeme za placanje i to se rijesi isti dan,neko 2,3,4, ili 10 eura nebitno i to je to.

A svaki dan sam ja i bio je vecinom Mato (prije mene on sam bude) spojimo se na server i manitamo ili se snajperim gadjamo nece li se napunit i nista.Kasnije neko pocne igrat na drugom serveru i samo se svi spoje tamo i to je to,a ovaj prazan ostane.Ako ce se i dalje to radit onda i 3kune je bezveze dat za to kad se ne koristi za nista.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
16 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

...Ako ce se i dalje to radit onda i 3kune je bezveze dat za to kad se ne koristi za nista.

kad bi svatko dao po 3 kune onda bi se sigurno igralo, jer kad daš ništa (ne mislim na tebe konkretno) onda te boli briga.

btw.. petko, di je švicarac? nema ga već mjesec dana u temi

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Zura kaže...

kad bi svatko dao po 3 kune onda bi se sigurno igralo, jer kad daš ništa (ne mislim na tebe konkretno) onda te boli briga.

btw.. petko, di je švicarac? nema ga već mjesec dana u temi

Kupuje nova kola pa kampira po salonima

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Zura kaže...

Ne sjećam se da je baš prštilo sve od plaćanja .. a i to sa punjenjem servera je isto bio problem (ili se ja baš idem spajati u neko ćoravo vrijeme pa odustanem jer nema nikoga i idem priklat Diabla).

S plaćanjem baš nikad nije bilo problema, barem što se tiče gerijatrijskog servera. Zapravo uvijek je bilo više zainteresiranih od potrebnog. S druge strane punjenje,...

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Battlefield 4

Ako bi se server koristio samo za warove koji bi se dogovarali češće opet se server isplati. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ima koga danas u Zagrebu za kakvo piće?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Još uvijek ide na Alhambru ?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Zura kaže...
Friday kaže...

Još uvijek ide na Alhambru ?

Između ostalog...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc2896b4-abac-415b-9887-70890d1a77a9/G-Playground/

Server je ON još od jutros, stavljen je chainlink gore, može ići šta god, rush, cq small, dakle što god se ekipi bude igralo.

Još imamo problema sa detaljnim setupiranjem jer se nemoguće spojit na procon layer od servera, no elementarne stvari su složene kroz gportal server setup, tako da možete punit i isprobat server/hitreg tko želi i može

Hvala sponzoru/ima, nećemo puno imenovat, server je zajednički i nisu potrebna posebna isticanja.

Moj PC  
18 0 hvala 10
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kada, koji dio grada?

10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Fala hrka izgleda da nas to opet čeka 

CyberDemonVZ kaže...

Kad si mislio? možeš samnom i u svadbu danas ako imaš cajta!

jopis kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc2896b4-abac-415b-9887-70890d1a77a9/G-Playground/

Hvala sponzoru/ima, nećemo puno imenovat, server je zajednički i nisu potrebna posebna isticanja.

pridružujem se zahvali, iako bi bolje ime servera bilo G-spot da ga neki po prvi put nađu ,

potpis
15 godina
neaktivan
peroko kaže...
hrka11 kaže...

Jutro ljudi...

Pa do sad nije bio problem kod placanja,nego kod punjenja...uvik je server bio prazan,jedino vikendom ako se sastanemo svi.

Naravno a imamo neke ljude (npr. Teknokyo) koji nebi punili ni zaa živu glavu nego se pojave samo na gotovu stvar tj. kad je server već pun. Pa si ti misli.

Punim ja, samo ne server! 

Ajde Bok!

17 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Punim ja, samo ne server! 

Ajde Bok!

A ništa, javi se onda poslije posla

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Lol

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Pero se nije nada da će ode na Tekna naići 

Jopis daj malo uredi to ime servera majku mu Nešto tipa Croatian BF Community United ili tako nešto. Dajte kakvu ideju... 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:41 (Volume).

3 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Evo, dosta mi vas se javilo da ste slobodni.

Sad se lijepo dogovorite, nađite se, pa mi javite kak je bilo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Evo, dosta mi vas se javilo da ste slobodni.

Sad se lijepo dogovorite, nađite se, pa mi javite kak je bilo.

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...

Jopis daj malo uredi to ime servera majku mu Nešto tipa Croatian BF Community United ili tako nešto. Dajte kakvu ideju... 

Best European 32 slot server.

High CPU, 120Hz test server. Active admins.

Currently playing - Chainlink

EDIT: Mozda ne 120Hz, vjerojatno bi nas neko prijavio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:49 (CyberDemonVZ).
11 godina
Battlefield 4

Ocemo onda veceras okupljanje na serveru?

Origin - hrka11
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Evo promijenjen naziv. Hvala za inspiraciju

Kad se jave ovi horsevi iz supporta pa uspijemo ući u procon layer, dodijelit ćemo par aktivnih admina za ingame, i riješit accounte za login za procon layer da se mogu mijenjati mape i sve ostalo po potrebi, stavljat passw za warove, itd. Za sad je ovo dosta, procon radi za eventualni kick ili ban nekog smeća, mape se mogu mijenjati iz gportala, pa valjda će se javit danas i za layer pa da složimo pravi preset.

10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Ocemo onda veceras okupljanje na serveru?

Ja sam u 16:00 na netu...

Hello...
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Znači večeras grupnjak?

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

WTF?

Pokrenuo sam ponovo Origin i nešto mi je skidalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...
Volume kaže...

Kad se jave ovi horsevi iz supporta pa uspijemo ući u procon layer, dodijelit ćemo par aktivnih admina za ingame, i riješit accounte za login za procon layer da se mogu mijenjati mape i sve ostalo po potrebi, stavljat passw za warove, itd. Za sad je ovo dosta, procon radi za eventualni kick ili ban nekog smeća, mape se mogu mijenjati iz gportala, pa valjda će se javit danas i za layer pa da složimo pravi preset.

A Rcon? (Naravno, ak se može besplatno dobiti)

http://www.rconnet.de/

Mislim, do sad nas je puno radilo s njim, i bas je lijepo sve napravljeno.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...
Volume kaže...

A Rcon? (Naravno, ak se može besplatno dobiti)

http://www.rconnet.de/

Mislim, do sad nas je puno radilo s njim, i bas je lijepo sve napravljeno.

Ne može. Rconnet se plaća. Mislim da je isto par eura layer.

Znam da smo i za zadnji server platili rcon layer jer nas je isto ovako je.ao procon layer....

Sve mi se čini da će tako i danas biti, kad poludim navečer kad dođem kući....

12 godina
CyberDemonVZ kaže...

WTF?

Da, neki update za 3 DLC-a

battlelog pukycro
16 godina
Moj PC  
2 0 hvala 5
16 godina
Battlefield 4

Jel ima neki program da mogu izrizat video a da ga ne triba rendat, znači samo da ga izriže? Iman dosta klipova po minut dva koje san snimija radi jednog killa pa bi da ih izrižen da mi ne zauzimaju prostor bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...
CyberDemonVZ kaže...

WTF?

Da, neki update za 3 DLC-a

Nove mape!!!

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Procon 1.X ne radi? https://forum.myrcon.com/showthread.php?5813-Download-Procon-1-X

Čudno, na našem serveru radi...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice