Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.617.095
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Pređi na Nvidiu.

Join the Dark Side 

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kad ste već kod toga, koja bi nevidija poslužila umjesto R7 260 (ova u Moj PC)? Dakle, prodam to čudo i nadoplatim 100-300kn?

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nego, i ja sam imao dosta problema s overlayevima pogotovo s Afterburnerom.

Probaj ugasiti TeamViewer, Afterburner, Fraps, Logittech gaming software i još ak imaš kakav softver koji ispisuje stvari na ekran.

Ak proradi, onda je problem u kompatibilnosti, i teško da ćeš riješiti.

Sve pogašeno osim LGS - zar i to može jesti govna?

Freak Show Inc.
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Kad ste već kod toga, koja bi nevidija poslužila umjesto R7 260 (ova u Moj PC)? Dakle, prodam to čudo i nadoplatim 100-300kn?

Slična stvar ko s AMDom i Intelom , Nvidia s sličnim performansama je malo skuplja.

A što ja znam, probaj naći rabljene 760, il još bolje GTX 960!

EDIT: Prodaj bubreg, uzmi 980 i miran si nekolko godina.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 10:59 (CyberDemonVZ).
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nego, i ja sam imao dosta problema s overlayevima pogotovo s Afterburnerom.

Probaj ugasiti TeamViewer, Afterburner, Fraps, Logittech gaming software i još ak imaš kakav softver koji ispisuje stvari na ekran.

Ak proradi, onda je problem u kompatibilnosti, i teško da ćeš riješiti.

Sve pogašeno osim LGS - zar i to može jesti govna?

Je, koristi overlay za ispis baterije i slično.

I sad mi je palo na pamet, ja sam imao gadne probleme s antivirusom (do sad ih još nisam riješio).

Kad upalim Bitdefender onda mi ne radi LGS i Afterburner. A svima ostalima radi. Pa si ti misli

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 10:59 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

I sad mi je palo na pamet, ja sam imao gadne probleme s antivirusom (do sad ih još nisam riješio).

Kad upalim Bitdefender onda mi ne radi LGS i Afterburner. A svima ostalima radi. Pa si ti misli

Koja su to sranja... A da ne govorim kako je kvaliteta snimaka sa raptr-om totalno očajna.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Koja su to sranja... A da ne govorim kako je kvaliteta snimaka sa raptr-om totalno očajna.

Pokušaj pogasiti sve spomenuto pa vidi.

Ak još ne radi, probaj se poigrati s fullscreen, windows mode...

Pa daj prioritet Raptru, pa igri... onak.. znam da imaš vremena :)

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Slična stvar ko s AMDom i Intelom , Nvidia s sličnim performansama je malo skuplja.

A što ja znam, probaj naći rabljene 760, il još bolje GTX 960!

EDIT: Prodaj bubreg, uzmi 980 i miran si nekolko godina.

Ma kakva Nvidia...ima jeftinih R9 2XX po oglasnicima!

16 godina
odjavljen

A to sam isto kontao, R9 270 polovna, trebao bih ubaciti parsto kn gore ako prodam ovu R7 260...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
Switch kaže...

Gledao sam oba dva matcha na Teheranu i lijepo je to izgledalo. Budi dobre stare uspomene! :)

Uglavnom, nakon matcha svi su se skupili pa je bila rasprava kako je bilo, što sve treba još promjeniti i tako.

Komentator je odmah nakon matcha sav nabrijan pitao: I dečki kako je bilo igrati na 120Hz? A svi odgovaraju da nisu vidjeli razliku u odnosu na public servere. :) Također, javljao se neki microstuttering kod pucanja. Izgleda da je do servera i to će istražiti.

Ali generalno zadovoljni su kako je igra radila. Nema blue tinta, nema supressona, nema magle. Izbaciti će i one neke gluposti što lete, one papiriće itd na bazzaru recimo. Rade na uklanjanju onog hip fire glitcha i ono kad se nekog oživi pa ga ne moš ubiti 1-2 sekunde. To ih je najviše iritiralo. Nisam skonto što je sa headglitchem, jesu to uspjeli riješiti ili ne...

Uglavnom mogu promjeniti što god požele, čak i zastavice mjenjati i staviti na drugu lokaciju.

Ako ovo zaživi moglo bi biti odlično!

Kad ih je lik pitao za headglitch.....tisina par sekundi. Koliko sam shvatio to nisu rijesili, i pitanje hoce li uopce moci to rijesiti. Objasnjavao je koliko su neke stvari komplicirane unutar frostbitea, koliko su duboko u kodu i jako ih je tesko mijenjati. Uglavnom, bilo bi lijepo igrati 120Hertzni BF3 bez supprerssiona i blue tinta. Koliko ce to sve skupa zaziviti ovisi o dosta stvari. Lijepo se vratiti u BF3 i odigrati neke mape i probuditi lijepa sjecanja. Ali to su jos uvijek stare mape igrane po 1000x. Mislim da trebaju nove, svijeze mape u maniri BF3 level designa. Koliko pratim CTE i forume, DICE se ocito odlucio ici u smjeru jos vece simulacije i potpunosti se odmaknuti od arkadnog BFa. Uvodenjem "novog" suppressiona, igra, pucanje, osjecaj pucanja-pogadanja postaje jos vise random. Tako da ako sljedeci naslovi BFa idu u tom smjeru "simulacije" , novi projekt 120Herthnog BF3 bi i mogao zaziviti. Osobno mi se vise svidja arkadniji BF, bez suppressiona, sa novim netcodom sa puno vozila, dobro balansiran, na dobrim mapama. Za sve ostalo tu je Arma. imho

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Treba uvesti UCAV u BF3!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Treba uvesti UCAV u BF3!

I Railgun

Hello...
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

I Railgun

Pogledaj koji damin snimak - izgleda kao da igra sa railgunom...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Ja iskreno sumnjam da će ovaj 120hz bf3 ikad pretjerano zaživiti među casual igračima. Po ono šta sam sinoć vidio i promjenama koje uvode većina toga se svodi na competitive gamplay i esl igrače da njima bude "lakše" igrati. 

Razlika s tih 120hz se uopće ne primjećuje na prvi pogled, mada bi tribalo osobno zaigrati pa onda davati komentare. Povećanje fov-a mi je izgledalo totalno neprirodno, teksture su razvučene ili šta već, neznam kako bi objasnija. Cila igra mi sad izgleda nekako isprano, pari da je izdana prije 10+ godina. 

Smoke su odradili odlično, napokon više nema spotanja kroz njega

Neznam, na prvu nisam pretjerano oduševljen. Nadam se da sam u krivu, da ću nabaviti key i na kraju prominit mišljenje jer bi se stvarno bili lipo malo vratit trici

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nikada se nemojte vraćati starim ljubavima ako ih želite pamtiti po dobrome...

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Mislim da ti je ovo najpametnija izjava ikad!

14 godina
Arabarran kaže...
Friday kaže...

Mislim da ti je ovo najpametnija izjava ikad!

Stvarno poprilično dubokoumno od njega. Al dobro Špelac kaže, šta je je

battlelog - Volume_CRO
16 godina
neaktivan
Zna on nekada potegnuti kad zatreba ;)
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Zna on nekada potegnuti kad zatreba ;)

Neki književnik je autor, samo sam iskoristio jer je prikladna za ovo. Prije nekog vremena sam pao u napast isntalirati BF2. Kum mi je rekao "nemoj ni slučajno, jako ćeš se razočarati". Tako to ide u životu...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Ja ću poludit što ne mogu upogonit raptr da radi. Uopće mi se ne prikazuje njegov overlay u igri.

Isključi Raptrovu provjeru drivera (i stabilnih i beta), restartaj Raptr. Vjerojatno će proraditi.

Nije prvi put da ispravljam problem kao taj tvoj.

Twitter: @191x7
10 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Friday kaže...

Ja ću poludit što ne mogu upogonit raptr da radi. Uopće mi se ne prikazuje njegov overlay u igri.

Isključi Raptrovu provjeru drivera (i stabilnih i beta), restartaj Raptr. Vjerojatno će proraditi.

Nije prvi put da ispravljam problem kao taj tvoj.

jedno pitanjce... Dal su izdali nove drivere za AMD grafe s nekim poboljsanjima ili moram jos uvijek rokati BETA drivere?

Hello...
13 godina
Battlefield 4

Ovaj je defintivno vidio budućnost 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 14:34 (Soldier977).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Ovaj je defintivno vidio budućnost 

Vjerojatno mu nije prvi put. 

Možda mu se jedan account zvao: jednomkonijednom

14 godina
Battlefield 4

Evo bilo mi dosadno pa iša u bugovaca žicat server, vidit ćemo oće bit šta od svega toga

battlelog - Volume_CRO

22 1 hvala 16
13 godina
Volume kaže...

Evo bilo mi dosadno pa iša u bugovaca žicat server, vidit ćemo oće bit šta od svega toga

Not bad!

Kome si pisao, ako nije tajna?

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Toliko teksta na ijekavici vjerojatno nisi od škole još napisao...

Freak Show Inc.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Not bad!

Kome si pisao, ako nije tajna?

Na naslovnici naša Kontakti pa posla na par mista, kad nemam pojma di ću

Friday kaže...

Toliko teksta na ijekavici vjerojatno nisi od škole još napisao...

A boga mi...

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Kidam se  

Dolazi muž kući rano ujutro, sav raštiman. Žena ga dočekuje: – Gdje si ti do sada, a? – Pa kolega se ženi, pa napravio momačko veče. – A jel? Da niste doveli neku ku*vetinu, pa radili red*ljku na kauču, a? – Nismo, otkud ti to? – Jaooo, nemoj meni pričati, kao da nikada nisam bila na momačkoj večeri!

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nego ni ja joj bolju ponudu ne bi znao reci http://www.24sata.hr/a/418899

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

a što će ti taj beta-šrot od programa, a da nemaju drugi programi koje već standardno koristiš (afterburner, playclaw, ...itd.)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice