Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.631.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
hrka11 kaže...
da su na testovim neki piloti vidili do 255fps

Kenny i ekipa?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...
 sadrzaj foldera i vuci ga amotamo i nebo i zemlja je.

Navikli smo da u ovoj temi argumenti ne vrijede qurca, ali ti si započeo jednu novu epohu...

U biti ne znam koji mi je qurac bio...

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

U biti ne znam koji mi je qurac bio...

Ej, ma sve je OK. Evo ako će ti biti bolje - svi ćemo malo vući foldere

Osim zenge-a. One će povući jednu liniju za dobro jutro!

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...

Kenny i ekipa?

Uuuu...sinoc mi je on otkljucao ucav.Od sad i ja teroriziram s ovim cudom.

A valjda to ovisi kako je oko istrenirano i ne sicam se sta je pisalo tocno,vidi po guglu.

Sve me je stra otic na pregled ociju,jer u zadnje vrime provodim ispred monitora previse vrimena.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
16 godina
NiramX kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Kako su oni uopće došli na ta 144hz? Dosad su svi bili na 120, pa zar itko primjeti razliku s tih 24 više 

Mene zanima zašto baš 144 - po čemu je matematički taj broj opravdan?

Ja sam vidio kako rade 120-ke i mislim da ništa više od toga nije potrebno, definitivno!

Ja na to gledam ovako. Vjerojatno sam u krivu, ali dobro. 24 sličice u sekundi je standardan framerate za "pokretne slike" i filmove. 24 je višekratnik broja 12. 60 je višekratnik broja 12. 120 je višekratnik broja 12. 144 je višekratnik broja 12. 

Krenuo si dobrim putem, a oni te isprdavaju. So typical....

"Its the next evenly dividable number by 24 (cinema fps) after 120. It also gives you an even number of frames per eye for 3D when the movies at 24 fps per eye (3 repeats per eye) i.e. evenly dividable by 48."

"They are still constrained by the input signal. A movie still plays at 24 Hz on a computer. So if your monitor refresh rate is not a multiple of 24, you will have frames coming in out of sync with the monitor refresh, which can be detrimental."

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 9:58 (jopis).
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Uuuu...sinoc mi je on otkljucao ucav.Od sad i ja teroriziram s ovim cudom.

A jebote, teško UCAV otključati...

Jel ti barem i airburst otključao?

jopis kaže...

Krenuo si dobrim putem, a oni te isprdavaju. So typical....

A vidi ovog čangrizavca matorog

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Treba. Ovome će uskoro 6 godina, a to je jako puno za kvalitetno napajanje, nije to neki Codegen što dura po 10 i više.

Već sam i ventilator na njemu mijenjao.

Čovječe, pa šta si ti radio s njime? Kod mog šogora u birtiji takvo napajanje radi već nekih 5 godina. Uvjeti su nezamislivo grozni! I svejedno mu ventilator radi bez greške...

Radi i moj, samo je glasan pa sam zamijenio.

Twitter: @191x7
14 godina
Battlefield 4

Sprda ga samo Špelac, ja sam ozbiljan cilo jutro 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Mislim da bi moga uzeti u obizr ovaj aoc.

Kad maknem PDV ispada samo 1424kn što je ništa. Skoro pa duplo jeftinije od ASUS-a. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Ej, ma sve je OK. Evo ako će ti biti bolje - svi ćemo malo vući 

Može pls.

I obratiti pozornost na zakrvaljenost očiju. Na 60hz, 120hz  i 144hz.

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Kad maknem PDV ispada samo 1424kn što je ništa. Skoro pa duplo jeftinije od ASUS-a. 

Ako možeš maknuti PDV makni onda još malo. Naguraj ga ispod 1000 kn, ko ga jebe...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Može pls.

LOL, pa nisu meni oči krvave od monitora...

Freak Show Inc.
14 godina
amater_2 kaže...

Nećeš falit sigurno ako ga uzmeš, kažem ti monitor je perfekcija stvarno 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
hrka11 kaže...
Volume kaže...
hrka11 kaže...

Ma tih 144hz je cisto preseravanje.A to ce svakako stalno povecavat isto kao i px kod mob. na kameri.

Dobro pa nisi počeja s onim glupostima kako ljudsko oko ne vidi više od 24 fpsa... 

To sam napisao da je preseravanje jer je 120ak sasvim dovoljna.

A za fps naravno da to nije granica uopce.Negdi sam procita prije da su na testovim neki piloti vidili do 255fps,a prosjecna populacija oko 42 fps.Ali ne bitno uopce.

Ja derem na laptopu na 60 i meni dosta :D 

A da sam kupova stolno racunalo normalno da bi uzeo monitor min. 120.

Ne primijeti se kada gledaš statičnu kameru, ali kada mrdaš mišem lijevo desno to je drugi par opanaka.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Ako možeš maknuti PDV makni onda još malo. Naguraj ga ispod 1000 kn, ko ga jebe...

Ahahaha koji si bog, bacit ću te pijanog u jarun kad budemo u zg-u

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Može pls.

LOL, pa nisu meni oči krvave od monitora...

Sinoć mi je tako bilo.

Jbt sa gajbe za večer nekad, sam spao na 4 klipače..... 

11 godina
Friday kaže...

A jebote, teško UCAV otključati...

Jel ti barem i airburst otključao?

Jedino sto znam s onim jetom je zakucat se u pod ili u zgradu,nije svak talentiran kao ti 

Za 3 ribbona bi mi tribalo god. dana.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ne primijeti se kada gledaš statičnu kameru, ali kada mrdaš mišem lijevo desno to je drugi par opanaka.

A ti i maus ste poznati po tako živoj igri da ne bi primjetio razliku ni da igraš na 24 Hz...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 10:15 (Friday).
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Jedino sto znam s onim jetom je zakucat se u pod ili u zgradu,nije svak talentiran kao ti 

Ja kad sjednem u jet - opasnost sam samo za sebe!

Jesi skupio 3 ribbona iz bombardera? Za airburst...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

A ti u maus ste poznati po tako živoj igri da ne bi primjetio razliku ni da igraš na 24 Hz...

A šta je ono od nekidan? Ha?

"Friday kaže...

Bacim decoy na suprotnu stranu od one na kojoj ću se smjestiti. Pješaci dolaze kao muhe bez glave. Oni misle da vide neprijatelja i polako se prikradaju prolazeći pored mene. Kad su na koji metar od mene (i okrenuti leđima) MG4 ih samo prereže.

Jednostavno, samo odrediš gdje želiš da neprijatelji dolaze i oni dolaze - bez iznimke."

KEMPERU!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 10:17 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

A ti u maus ste poznati po tako živoj igri da ne bi primjetio razliku ni da igraš na 24 Hz...

"Friday kaže...

Bacim decoy na suprotnu stranu od one na kojoj ću se smjestiti. Pješaci dolaze kao muhe bez glave. Oni misle da vide neprijatelja i polako se prikradaju prolazeći pored mene. Kad su na koji metar od mene (i okrenuti leđima) MG4 ih samo prereže.

Jednostavno, samo odrediš gdje želiš da neprijatelji dolaze i oni dolaze - bez iznimke."

KEMPERU!!!

Pa?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Ma bi ja, ali država neda. jbm 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...

Ja kad sjednem u jet - opasnost sam samo za sebe!

Jesi skupio 3 ribbona iz bombardera? Za airburst...

Silk road, 3000 ticketa!

Skupiš MVP, samo da braniš točku i sjedaš u bombardera, 

Doduše, imam i Cruise za njega - tako da, prvo "posiješ" 4 komada, ispucaš Cruise, stigne ti se reloadat sve, pa još jednom posiješ 4 komada, u pravilu, bar dva nakempana tenka/LAV-a skineš sa svakom turom.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Silk road, 3000 ticketa!

Doduše, imam i Cruise za njega - tako da, prvo "posiješ" 4 komada, ispucaš Cruise, stigne ti se reloadat sve, pa još jednom posiješ 4 komada, u pravilu, bar dva nakempana tenka/LAV-a skineš sa svakom turom.

Bastardo je isto otključao u jednoj partiji. Trajala je pun qurac ali uspjeli smo.

Nego, cruise možeš ispucati i kad nisi commander? Nisam baš upućen u to, pa ono...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Silk road, 3000 ticketa!

Bastardo je isto otključao u jednoj partiji. Trajala je pun qurac ali uspjeli smo.

Nego, cruise možeš ispucati i kad nisi commander? Nisam baš upućen u to, pa ono...

Da, dobiješ u bombarderu Cruise (stisneš "2" da se prebaciš na njega), ali više je kao TOW - navodiš ga cijelo vrijeme.

Assignment je Mother of all Bombs - trebaš razbiti jednog bombera i napraviti 15 killova s njim, onda je otključan:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/assignments/199586046/pc/#xp1as07

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

"Friday kaže...

KEMPERU!!!

Pa?

Ja kempam sa 144 Hz a ti sa 60 

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Da, dobiješ u bombarderu Cruise (stisneš "2" da se prebaciš na njega), ali više je kao TOW - navodiš ga cijelo vrijeme.

Assignment je Mother of all Bombs - trebaš razbiti jednog bombera i napraviti 15 killova s njim, onda je otključan:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/assignments/199586046/pc/#xp1as07

Ne vjerujem svojim očima da ti još jedan assignment visi... Iako, to sam prije pratio - znaš ono dok smo bili frendovi na btlogu....

Soldier977 kaže...

75

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

75

Sjećaš li se one rasprave u BF3 temi oko neprimjećivanja razlike između 60 i 72 Hz? 

Onima koji to nisu vidjeli, treba pod hitno optički pregled.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Sjećaš li se one rasprave u BF3 temi oko neprimjećivanja razlike između 60 i 72 Hz? 

Onima koji to nisu vidjeli, treba pod hitno optički pregled.

Ili egzorcist!

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Vanzemaljac još uvik trče? 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice