Tvrdoglav kao magarac...
Čekaj, ovaj monitor ti je 144 Hz?
tako je.
Tvrdoglav kao magarac...
Čekaj, ovaj monitor ti je 144 Hz?
tako je.
Vidio sam taj ali misllim da se to stvarno ne isplati uzimat.
http://www.olx.ba/artikal/14070793/asus-rog-swift-pg278q-g-sync-27-144hz-1440-pixel/
Za tu rezu i 144FPS, treba 980ka najmanje.
Kako su oni uopće došli na ta 144hz? Dosad su svi bili na 120, pa zar itko primjeti razliku s tih 24 više
Kako su oni uopće došli na ta 144hz? Dosad su svi bili na 120, pa zar itko primjeti razliku s tih 24 više
Mislim da ne.
Mene zanima zašto baš 144 - po čemu je matematički taj broj opravdan?
Ja sam vidio kako rade 120-ke i mislim da ništa više od toga nije potrebno, definitivno!
Baš zato mi i nije jasno, koji glupi broj... Da se Cajber probudi pa će nam on pojasniti
Ma svejedno - iza 120 su razlike vjerojatno u sferi metafizike (slično audiofilskim spikama). A za 120 na nekoj razumnoj rezi ti i ne treba neki uber stroj.
Ja sam vidio kako rade 120-ke i mislim da ništa više od toga nije potrebno, definitivno!
Baš zato mi i nije jasno, koji glupi broj... Da se Cajber probudi pa će nam on pojasniti
Evo baš gledam i našao sam jedan komentar koji kaže "120Hz + lightboost = 144Hz"
Evo baš gledam i našao sam jedan komentar koji kaže "120Hz + lightboost = 144Hz"
Dafuq is lightboost?
Dafuq is lightboost?
To je funkcionalnost za 3D prikaz preko aktivnih naočala. Da bude svjetlija slika, jer naočale malo zatamne prikaz...(laički rečeno)
Ja na to gledam ovako. Vjerojatno sam u krivu, ali dobro. 24 sličice u sekundi je standardan framerate za "pokretne slike" i filmove. 24 je višekratnik broja 12. 60 je višekratnik broja 12. 120 je višekratnik broja 12. 144 je višekratnik broja 12.
Ja na to gledam ovako. Vjerojatno sam u krivu, ali dobro. 24 sličice u sekundi je standardan framerate za "pokretne slike" i filmove. 24 je višekratnik broja 12. 60 je višekratnik broja 12. 120 je višekratnik broja 12. 144 je višekratnik broja 12.
144 ima zbroj znamenki 9 i sastoji se od 3 brojke. 9/3=3 -> Half-Life 3 confirmed!!!
Meni prijatelj nedavno uzeja ovaj aoc za cs
Odigra kod njega partiju bf-a, pa jbt ki da igram kompletno drugu igru. Pokreti igrača i sve ostalo izgledaju sto puta uglađenije, sad mi je baš ža šta nisam i ja kad sam kupovao, a ne ovaj blesavi ips
Jutro svima!
Eto kad si kupio taj ekran sad ti jos treba neki mis,ne mozes bez dobrog misa.
Pa slucajno ja imam nov jedan,moremo se dog.
Ma tih 144hz je cisto preseravanje.A to ce svakako stalno povecavat isto kao i px kod mob. na kameri.
144 ima zbroj znamenki 9 i sastoji se od 3 brojke. 9/3=3 -> Half-Life 3 confirmed!!!
Koji si ti luđak
Jutar, evo skoro pa petak...
Dobrojutarnja vam ukrutba svima, a ne samo njima!
Nego Voljume, četvrtak je inače priprema za službeni početak vikenda, a to je ofkors dobropoznato nam špelčevo. U neki krajevima ga znaju pod petak.
Dakle sretna vam priprema za SPV!!!
Jutro svima!
Ma tih 144hz je cisto preseravanje.A to ce svakako stalno povecavat isto kao i px kod mob. na kameri.
Ko nije igrao na više od 60Hz živi u mraku neznanja
Dobro pa nisi počeja s onim glupostima kako ljudsko oko ne vidi više od 24 fpsa...
Koja je razlika između ovog AOC-a od 144 i nekog ASUS-a od 144?
Mislim na stalni rad. Dali se isplati davati tih cca 1000kn više za ASUS ili BENQ?
Trebalo bi tu podjeliti kartone svima koji imaju monitor! Pa će biti mir...
Mislim na stalni rad. Dali se isplati davati tih cca 1000kn više za ASUS ili BENQ?
Mislim da je razlika u kvaliteti panela, i elektronike.
Imao sam prvo neki bezvezni Benq 24" vrijednosti 1000kn, i onda uzeo Alienware. Razlika u kvaliteti slike je nebo i zemlja.
Mislim da se isplati ako imaš love uzeti Asus ili Benq 144.
edit: evo čitam review za taj AOC i kažu da je dobar, osim malo isprane slike, ali onda možda ne vrijedi davati 1000kn više za drugi monitor.
Jutro svima!
Točno.
Ne samo u igrama.
Uzmi neki prozor u desktopu, sliku ili sadrzaj foldera i vuci ga amotamo i nebo i zemlja je.
Eh da, manje me oči peku.
Stariji će se sjetiti CRT monitora sa 100hz refreshom i kako je Quake letio...a kako na drlogu pored njega na 60hz
Ime, ništa drugo... Ovaj aoc ima odličnu kvalitetu izrade, odličan panel za pojam tn-a i odličan stalak
A vidi, mogao je i voljum uzeti auto sa jednim auspuhom... Ali kakvog to smisla ima?
Ime, ništa drugo... Ovaj aoc ima odličnu kvalitetu izrade, odličan panel za pojam tn-a i odličan stalak
Aj da vidimo na guglu dali ima koja usporedba.
Čini mi se kvalitetan review:
Ne moraš, ja sam to već gleda kad sam se mislija uzeti. Sve su ti to au optronicsovi paneli na 1080p 144hz monitorima, bija u pitanju aoc, asus ili benq...
Jutro svima!
Ja na 72Hz vidim razliku (malu doduše) čak i u Windowsima. Mogu tek zamisliti kako je na 120Hz.
Dobro pa nisi počeja s onim glupostima kako ljudsko oko ne vidi više od 24 fpsa...
To sam napisao da je preseravanje jer je 120ak sasvim dovoljna.
A za fps naravno da to nije granica uopce.Negdi sam procita prije da su na testovim neki piloti vidili do 255fps,a prosjecna populacija oko 42 fps.Ali ne bitno uopce.
Ja derem na laptopu na 60 i meni dosta :D
A da sam kupova stolno racunalo normalno da bi uzeo monitor min. 120.