Malo teze bi raspalio jer opet ne radi!¨!!!!!!!!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo teze bi raspalio jer opet ne radi!¨!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaa! Tko je tooo!
Kad sam kupio bf 4 nisam mogao igrat jer me stalno izbacivalo onaj bf 4 error, toliko me to je*** stalno da nisam mogao igrat 4 min u komadu i na kraju sam odustao. Sad se vratio nakon godinu dana i ne izbacuje me, pravo čudo, i niš sav sretan idem kupit premium prekjučer i naravno odkad sam ga kupio ne mogu uć u igru, ludilo :D Ova igra je ukleta.
Ma to hackeri ruše battlelog sad preko blagdana kao što su i najavljivali. Isto tako stalno ruše PSN i Xbox live.
To sam ja. Ne da mi se organizirati fotkanje, pa rusim Battlelog.
Al si mocan, nego jesi to ti bio na Kapucinskom na klizanju'
Kad sam kupio bf 4 nisam mogao igrat jer me stalno izbacivalo onaj bf 4 error, toliko me to je*** stalno da nisam mogao igrat 4 min u komadu i na kraju sam odustao. Sad se vratio nakon godinu dana i ne izbacuje me, pravo čudo, i niš sav sretan idem kupit premium prekjučer i naravno odkad sam ga kupio ne mogu uć u igru, ludilo :D Ova igra je ukleta.
Sad znamo u kome je problem
prodaj igru da mi možemo igrati
Stvarno mi vise mucnina od tog Battlefielda i EA,DICEa i sta vec.Pokusavam tri dana da sjednem za komp i odigram koju dok lagano cugam kavicu al neide i neide.....ak se vak nastavi budem uzimo apaurine i van igre
Al si mocan, nego jesi to ti bio na Kapucinskom na klizanju'
nijesam
Šta opet ne radi Ajte pit u birtiju, j*bo vas bf... Meni je ža jedino slikavanja, taman sam friško obrija jajca i zaveza mašnicu na glavicu za potrebe fotosešna
sta sam đabe iso na frizuru :)
Cyberu poslati račun...
Bdw Mudo rspali koju Bozicnu dok nema Pirata.
Odakle tebi pomisao da nema Pirata, pa on je sveprisutan i sve vidi i čuje.
Pa jel ti znas da će se sam slikati na Lockerima dok se mi nemožemo ni spojiti na BL i EA.
Čuo sam da je poslao Čak Norisa da počisti snjeg s helipada da se može slikati na miru.
Sad znamo u kome je problem
prodaj igru da mi možemo igrati
Dobra . Ja se nadam da će proradit uskoro, baš sam se nabrijao da ću igrat ovaj vikend kad sam slobodan.
Te hakere što nemaju pametnijeg posla nego rušit poštenim igračima Battlefield/Battlelog treba sve postreljati.
To su teroristi. Odkud im pravo da nekome brane koristiti nešto što su kupili, platili?
To je doslovno terorizam nad nedužnim ljudima i treba žestoko sankcionirati. Dice i EA nisu krivi za to.
Ovo što sada ne radi Battlelog, Battlefield i slično, to nije krivnja autora igre i izdavača, za to su krivi frustrirani panjevi i wana-be teroristi.
Ako si baja i pravi terorist, šta se drkaš s Battlelogom, odi tamo di se okupljaju te budale, napunite auto gnojivom i pokušajte nešt pa da vas ustrijele i kako spada ljudi kojima je to posao.
E da mi je sad tu jedan od tih panjeva što mi ruši Battlelog, taj bi imao doživotne traume, nitko ne može smisliti metode mučenja učinkovitije od frustriranog gamera, ni cija u gvantanamu.
Prerano je proradio BF4. Još nisam ni LVL 1:
Pozdrav svima i sretni vam protekli blagdani
Nije me bilo više od tjedan dana i tama kontam doći i baciti malo kad ono sve u qurcu ne radi ni battlelog a kamoli BF. Sreća pa sam imao instaliarn BC2. I probam ovaj M136 AT4 jer je nešto slično kao SRAW a do sad nisam imao sa njim par kilova jer mi nije bio sjeo na prvu kad ono
Sinoć pročitah tvoj post i odmah sam otišao koju baciti BC2. Stvarno igra ima dušu.
imam sve nastavke battlefilda (igram igru jos od b1942) i to sto kazeš bc2 stvarno ima dušu!!isto tako jako lijepa sjecanja me vuku na b2
I, kaj sad?
Cyber, ako ne prestaneš ddosati EA servise nećemo se moći slikati, znaš?
A daaaj :(
Kak sam tužan. Pita žena kaj mi je.
Aj, bar bum dobil večeras.
Volume bi to rekao - " Aj , bar bu dobila veceras "
Šta reci Battlefield 3 radi?
Volume bi to rekao - " Aj , bar bu dobila veceras "
A šta ću ja, moja otišla na selo i vraća se sutra navečer... slobodan tko ptica do tad a kad ono čorak
Nego Bastardo - gdje ti je kum ?
Jel prezivio minule dane ili je prasnuo ?
Nego Bastardo - gdje ti je kum ?
Jel prezivio minule dane ili je prasnuo ?
Prijetio mi se s nekim igranjem zescim da bi sve zavrsilo tako da je isao farmati neduznu zivincad u Path of Exile ...
Podbacio je kao kum i kao komunista ...
WE ARE AWARE OF THE CONNECTIVITY ISSUES THAT SOME PLAYERS ARE EXPERIENCING ON PC AND ARE WORKING ON SOLVING THESE PROBLEMS. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.
edit:
double
FIFA je također down tako da večeras moram učit njibove kako se Insurgency igra :(
Ovaj nedostatak battlefielda cini mlade snage gerijatrije nervoznima
Aaaaa daj, nitko nervozan samo sam bio happy kaj sam popravio komp pa ono da zaigram sa bilo kime tko je na listi. Još si mislim da uletim ilji nje, i evo sad ovo ispadne da provociram obećajem javno da neću više!
Mantram u sebi, ne spominiji Bastradovo ime tri puta
Nego de ti meni reci a što te onda imam na frend listi ako ti nesmijem pisati, poslao bi ti invite na battlelogu za neku rundu ali je to još prekomplicirano za mene.
FIFA je također down tako da večeras moram učit njibove kako se Insurgency igra :(
Jbt sinoć odem na Insurgency i zaglavim do 3 u jutro. Vrlo vrlo zarazna igrica.