Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Battlefield 4
Dođe Zagorec doma pijan.
Žena mu opali šamar i kaže: "Buš još pil?"
Ovaj šuti.
Žena mu pritisne još jedan šamar: "Odgovori! Buuš još pil?"
Zagorec i dalje šuti.
Žena mu tresne još jači šamar: "Reci! Buuuš još pil?"
A ovaj promrmlja : "No dobro, daj mi natoči."
-----------------------------------------------------------------
Svaka slicnost sa nekim tu osobama je slucajna .
Moj PC  
17 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

HAHA

"Friend invited to server"

Odgovor:

AJMO MI NAPUNIT OVOG GADA:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/5baa47ea-fc3a-4332-88e8-3734b93dbf59/G-CLAN-WILD-WILD-WEST-BOW-I-REVOLVERS-I-BOLT/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 16:57 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 4

Nije dobro balansirano. Sačmarica je previše OP naspram ostalog. I izbor mapa, nisam znao da je u ono vrijeme bilo nosača zrakoplova u unutrašnjosti kojih su se naguravali kauboji i indijanci.

Ja bih predložio da primary waepon može biti samo bow ili neki bolt-action sniper, secundary neki revolver, od bombi samo V40mini jer je najsličnije dinamitu i nož, da to bude to.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odlučio se malo igrati Robin Hooda pa trebam pomoć :koliko treba onih final stand dogtaga naći ? Da li na svakoj novoj mapi po 1 ili treba sve? Znam da moram rješiti one Phantom  assignmente i onda treba u lift po luk i strijele s različitim camo odijelima. Ako nisam dobro razumio molim nekog da me detaljnije uputi u proceduru otključavanja luka(može i savjet kako ga najlakše rješiti) Thanx unaprijed.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxis kaže...

Odlučio se malo igrati Robin Hooda pa trebam pomoć :koliko treba onih final stand dogtaga naći ? Da li na svakoj novoj mapi po 1 ili treba sve? Znam da moram rješiti one Phantom  assignmente i onda treba u lift po luk i strijele s različitim camo odijelima. Ako nisam dobro razumio molim nekog da me detaljnije uputi u proceduru otključavanja luka(može i savjet kako ga najlakše rješiti) Thanx unaprijed.

Svaka mapa sadrži po jedan različiti dog tag, a tebi treba samo jedan. 

A da bi lift proradio treba nutra biti 4 igrača. Svaki od tih 4 igrača mora imati phantom camo za vojnika i phantom camo na primarnom oružju. Dog tag lijevi morate imati različiti, odnosno iz svake mape po jedan, dok desni mora biti phantom dog tag koji dobiješ iz prvog phantom assignmenta.

Ima i način da vas bude samo 3 u liftu, a to je da netko tko je već riješio ovaj zadnji assignment sa bowom pa dobio universalne dog tagove(kao ja npr.{#}). Takav igrač vrijedi za 2 igrača jer taj univerzalni dog tag može imati lijevo i desno. E da i assignment za oružje ti ne treba jer ti netko može dati svoje sa phantom farbicom, pa ti pokupiš s poda.

Kad jednom uđeš u lift nemoj zaboraviti osim bow uzeti i assignemnt gore na onoj stalaži na desnom zidu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 18:44 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
maxis kaže...

A da bi lift proradio treba nutra biti 4 igrača. Svaki od tih 4 igrača mora imati phantom camo za vojnika i phantom camo na primarnom oružju. Dog tag lijevi morate imati različiti, odnosno iz svake mape po jedan, dok desni mora biti phantom dog tag koji dobiješ iz prvog phantom assignmenta.

Ima i način da vas bude samo 3 u liftu, a to je da netko tko je već riješio ovaj zadnji assignment sa bowom pa dobio universalne dog tagove(kao ja npr.{#}). Takav igrač vrijedi za 2 igrača jer taj univerzalni dog tag može imati lijevo i desno. E da i assignment za oružje ti ne treba jer ti netko može dati svoje sa phantom farbicom, pa ti pokupiš s poda.

Kad jednom uđeš u lift nemoj zaboraviti osim bow uzeti i assignemnt gore na onoj stalaži na desnom zidu.

Hvala znači ovaj desni dog tag mora biti Phantom Program Dog Tag (to je za  1 odrađen assignment) ostala 2 assignmenta još nemam rješene ali koliko sam skužio  ne trebam ih rješiti do kraja za bow?

Znaš možda ima kaj servera koji traže te vražje dogtagove bez fighta(da si ne pokvarim k/d  ratio lol) ?

Poslije ako bum trebal se moremo dogovoriti za pomoć u lifti pošto si univerzal soldier ?

sake08
11 godina
Jack Sparrow kaže...
maxis kaže...

Jel moguće,da kada ovi sta imaju sve te dog tagove odu dolje,da se mi jednostavno spawnamo na njih?! :)

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
neaktivan
maxis kaže...
Jack Sparrow kaže...
maxis kaže...

Hvala znači ovaj desni dog tag mora biti Phantom Program Dog Tag (to je za  1 odrađen assignment) ostala 2 assignmenta još nemam rješene ali koliko sam skužio  ne trebam ih rješiti do kraja za bow?

Znaš možda ima kaj servera koji traže te vražje dogtagove bez fighta(da si ne pokvarim k/d  ratio lol) ?

Poslije ako bum trebal se moremo dogovoriti za pomoć u lifti pošto si univerzal soldier ?

Skužio sam sad da moram rješiti ipak sva 3  Phantom assignmenta zbog camoa na vojniku i oružju bacam se na posao.

sake08
16 godina

Da, taj Phantom Program Dog Tag desno, a lijevo jedan od ovih koje tažiš. Od ostala 2 assignmenta ti treba još samo onaj koji ti daj camo za vojnika, a to je PHANTOM INITIATE jer oružje sa phantom bojom možeš pokupiti s od nekoga kad se ubije ili umre.

Ja ti nebi preporučio servere koji samo traže dogtagove jer osim što baniraju ljude tamo zbog bootanja i teže je naći dog tagove pošto ih svi traže, a dog tagu treba 5-10 minuta da se respawna kad ga netko nađe.

Najbolje ti je normalno igrati, zapamtiti si neke lokacije di se spawnaju pa onako usput pogledati kad prolaziš tu lokaciju, ja sam ih tako sve našao i još 3 sa strane za kolege. {#}

Nešto što još trebaš znati:

• Dog tagovi se inaće spawnaju negdje 10 minuta nakon početka runde
  • Na mapi postoji samo jedan u istom momentu i kad ga netko nađe opet mu treba 5-10 minuta da se pojavi na nekoj drugoj lokaciji.
  • Kad netko nađe zasvira nekakav zvuk tako da znaju svi na serveru.
  • Ako netko slučajno pregazi tu kutiju, puca u nju ili ju knifa sa onim ledenim nožem onda jednostavno nestaje
  • Kutije su sivo-smeđe ili bijele boje, dok na mapi hamerhead i operation whitout svijetle ako voziš MAV

Tako da ne tražiš bezveze 10 minuta od početka runde ili kad netko nađe.{#}

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Da, taj Phantom Program Dog Tag desno, a lijevo jedan od ovih koje tažiš. Od ostala 2 assignmenta ti treba još samo onaj koji ti daj camo za vojnika, a to je PHANTOM INITIATE jer oružje sa phantom bojom možeš pokupiti s od nekoga kad se ubije ili umre.

Ja ti nebi preporučio servere koji samo traže dogtagove jer osim što baniraju ljude tamo zbog bootanja i teže je naći dog tagove pošto ih svi traže, a dog tagu treba 5-10 minuta da se respawna kad ga netko nađe.

Najbolje ti je normalno igrati, zapamtiti si neke lokacije di se spawnaju pa onako usput pogledati kad prolaziš tu lokaciju, ja sam ih tako sve našao i još 3 sa strane za kolege. {#}

Nešto što još trebaš znati:

• Dog tagovi se inaće spawnaju negdje 10 minuta nakon početka runde
  • Na mapi postoji samo jedan u istom momentu i kad ga netko nađe opet mu treba 5-10 minuta da se pojavi na nekoj drugoj lokaciji.
  • Kad netko nađe zasvira nekakav zvuk tako da znaju svi na serveru.
  • Ako netko slučajno pregazi tu kutiju, puca u nju ili ju knifa sa onim ledenim nožem onda jednostavno nestaje
  • Kutije su sivo-smeđe ili bijele boje, dok na mapi hamerhead i operation whitout svijetle ako voziš MAV

Tako da ne tražiš bezveze 10 minuta od početka runde ili kad netko nađe.{#}

E svaka ti čast many thanx da ne laprdam bezveze po mapi mislim da sad znam sve što je potrebno sad samo treba teoriju provesti u praksu

sake08
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

HAHA

"Friend invited to server"

Jebi se, našao sam backup {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 20:15 (Friday).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
ima li ekipa sa ostalim dogtags da mi pomogne da uzmem luk i strijelu?
imam samo hangar
BiH__Snowflake BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mersimh kaže...
imam samo hangar

Ja ti mogu, javi mi se na Battlelogu.

Twitter: @191x7
16 godina
191x7 kaže...
mersimh kaže...
imam samo hangar

Ja ti mogu, javi mi se na Battlelogu.

Također, nick je nj0fra

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 23:49 (power_user).
17 godina
Battlefield 4

Netko zaključao temu?

Ili se Špelac opet napio?

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Netko zaključao temu?

Ili se Špelac opet napio?

Igrao noćas do iza 3 pa sam malo odspavao. Umirao sam od smijeha sa nexom {#}

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan

Samo recite kad i gdije, ja imam sve dogtagove osim whiteouta...

Hello...
10 godina
neaktivan

imam ja whiteout pa ako treba pomoc samo me dodajte na battlelogu

13 godina
Battlefield 4

O, vidim li ja to neka nova lica? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

O , a gdje su stara lica ?

Cijeli dan osim Tome i Spelca nikoga {#}.

Gdje su tvoji Geovci - jeste se pobili na cowboy susretu ?

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nisam ništa rekao {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

O , a gdje su stara lica ?

Cijeli dan osim Tome i Spelca nikoga {#}.

Gdje su tvoji Geovci - jeste se pobili na cowboy susretu ?

Je, svi se međusobno izazvali, bili su dvoboji i svi mrtvi!

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

brzo ce njih gadfatheri poslat u penziju {#}

13 godina
neznalica90 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A što ako ti kažem da su u Gerijatriji, ili uskoro ulaze? :D

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
neznalica90 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A što ako ti kažem da su u Gerijatriji, ili uskoro ulaze? :D

pa sta je ovo, prvo mato onako fino ukliže ko uzoran clan sdp-ove mladezi, sad jos 2 nova produ bez ogrebotine..

jos samo fali da se u temi pocne pricat o battlefieldu

17 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...

pa sta je ovo, prvo mato onako fino ukliže ko uzoran clan sdp-ove mladezi, sad jos 2 nova produ bez ogrebotine..

Pa zakuhaj ti frku ako ti je do toga. Kum i ja imamo pravilo da vikendom ne opstruiramo... Vikend je vrijeme za obitelj, alkohol, battlefield i odlazak u crkvu.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
neznalica90 kaže...

Pa zakuhaj ti frku ako ti je do toga. Kum i ja imamo pravilo da vikendom ne opstruiramo... Vikend je vrijeme za obitelj, alkohol, battlefield i odlazak u crkvu.

bas si sexy kad si ozbiljan {#}

a mato je ok, samo se nekad saginje i kad mu sapun ne ispadne, a hardcore servera ste lansirali prije nego sam uspio sve postove procitat.

17 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...

a mato je ok, samo se nekad saginje i kad mu sapun ne ispadne, a hardcore servera ste lansirali prije nego sam uspio sve postove procitat.

HC lik je nakon drugog posta već dobio ispisnicu samo to nije znao.

Freak Show Inc.
13 godina
neznalica90 kaže...

Možda je jedan od njih iz jednog od najjačih HR klanova, a hoće u  Gerijatriju.

Možda.. a možda nije...

A drugi ak je naš, onda je odavno u Gerijatriji {#}

Nije mi se javio da upada na Bug forum {#}

I još je nedjelja, pa nema kumova. {#}

P.S. Mato je trenutno jedan od najjaktivnijih članova Gerijatrije. Taj će nam uskoro kickati ass!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 21:08 (CyberDemonVZ).
13 godina
Battlefield 4

vjerojatno zato sta je friski, kroz 2-3 mj ce se vidit rezultati.

ja se trenutno puckaram s ostatcima ostataka, tj na ts-u sam di smo se igrom slucaja skupili svi clanovi polupropalih hrvatskih klanova.

slabo se sjecam i nekih kvalitetnih partija, vecinom ko prava njubara visim po loker dominacijama i svrsavam na kd 3+

zadnje kvalitetno sta sam odigrao je 15 zadnjih minuta kad sam upao da probam spasit stvar kad su moje guzili ovi iz 53, odtad sve voda, morat cu probat naucit taj conquest

Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice