Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.620.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
mrxa1 kaže...

• Removed quad bikes.

Pravi korak u popravljanju igre... Mislim da nisu trebali napraviti nešto tako drastično. Možda da su prvo stavili točkove sa više cola ili eventualno veći korman da bude onako čoperski feeling.

Freak Show Inc.
13 godina
mrxa1 kaže...

• Revive bug fix
    No longer does ammunition and heath boxes block revives!

Evo ga! Samo tri godinje čekanja i već je tu! {#}

• Netcode
    High Frequency Update - Added the “ON” option (forces 30hz). AUTO stays default.
    FrameHistoryTime testing concluded – we will be looking at our collected data, decide on a value and test this on all CTE servers soon.
  • UI de-cluttering
    Added advanced gameplay options sliders to control the transparency of the inventory, player status, vehicle occupancy and kill log HUD elements

Baš lijepo za vidjeti.

Soldier Movement
  • Added functionality to be able to shoot when falling (not jumping)
    This change makes it possible to shoot when falling (past apex of jumps and falling off of objects). Significant spread to guns is applied when doing this however.
  • Implemented BF3 soldier movement and sprint accelleration values
    Also includes changes to when the soldier goes _into_ sprint – significant change from previous values on the CTE.
    We feel these values strikes a nice balance between more control, being able to get out of danger using sprint, and still staying true to the original BF4 movement.

{#}

Oho, kako će ovo izgledati??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
protjeran
Battlefield 4

I kako da to testiram kada ne mogu niti pokrenuti igru?! {#}

Stvarno, ni Origin se ne pokreće. Vanilla je u redu. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Počinje mi ići na qurac to sve....koje oni sad drastične promjene rade u tom cte...kao da igram neku prealpha verziju igre koja će izaći dogodine. Da je tako to bi bilo ok, a ovako imaš CTE sa praznim serverima koji nitko ne igra a bolja je igra od same vanille.

I syebanu vaniilu sa druge strane koju ti se neda igrati jer nema promjene koje su dosad uveli u cte a koje čekaš stoljećima.

mas pater više i dice...znam da se trude, ali dajte brže to u vanilu, ne shvaćam zašto je tako teško piknut svaki utorak neki patch 100mb i popravit neke manje stvari. Neke veće neka budu kroz mjesec dva ono di se mora mjenjat sav kod i to, ali brate mili neke sitnicve kao sightove i to..dal za to treba pola igra mjenjat ili šta?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
13 2 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Počinje mi ići na qurac to sve....koje oni sad drastične promjene rade u tom cte...kao da igram neku prealpha verziju igre koja će izaći dogodine. Da je tako to bi bilo ok, a ovako imaš CTE sa praznim serverima koji nitko ne igra a bolja je igra od same vanille.

I syebanu vaniilu sa druge strane koju ti se neda igrati jer nema promjene koje su dosad uveli u cte a koje čekaš stoljećima.

mas pater više i dice...znam da se trude, ali dajte brže to u vanilu, ne shvaćam zašto je tako teško piknut svaki utorak neki patch 100mb i popravit neke manje stvari. Neke veće neka budu kroz mjesec dva ono di se mora mjenjat sav kod i to, ali brate mili neke sitnicve kao sightove i to..dal za to treba pola igra mjenjat ili šta?

Navodno to sve sad bubaju u vanillu i kroz tjedan-2 ide patch...

bilo i ovdje sa linkom na forum gdje je onaj Tigge iz Dajsa to rekao...al ne vjerujem dok ne vidim...meni osobno čudno da ne bacaju to puno brže unutra jer ovako gube ekipu.

Da nemam cte nebi ni igrao BF4 uopće...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
mrxa1 kaže...

Navodno to sve sad bubaju u vanillu i kroz tjedan-2 ide patch...

bilo i ovdje sa linkom na forum gdje je onaj Tigge iz Dajsa to rekao...al ne vjerujem dok ne vidim...meni osobno čudno da ne bacaju to puno brže unutra jer ovako gube ekipu.

Da nemam cte nebi ni igrao BF4 uopće...

Navodno da...kad je cte izašao, a koliko smo super promjena vidjeli...kao ''fixali'' su netcode....i to je više manje to.

I onda hrpa super pormjena na koje slinimo svi, reko napokon se nešto radi, a kad ono...nikako da upadne u igru.

Uđem u cte, vidim dva servera sa 10 ljudi i izađem, nema niit jednog punog i ni ne stignem probati sve promjene.

Al aj, yebo bf ionako je ljeto, rokaona, sad kreću partiji jači još nego u 7mj pa ni ne stignem igrati...ali rado bih tamo u 9mj prije neg odyebem volio odigrati bf4 kakav je trebao biti.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Shvaćam te, i ja se osjećam tako, ali moraš se malo strpiti. Microsoft i Sony prvo moraju odobriti patcheve za konzole. Zato toliko dugo traje. Da izdaju patcheve samo za PC konzolaši bi se bunili. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Zavod 311

• Removed quad bikes.

No more c4 quad /cry

Tko ce ubit Jopisa ili Ahmo Dedu u anti airu?! :D

Sinoc sam na toj mapi umro oko 20 puta pokušavajući ubiti nekoliko poznanika s foruma na taj način ^^

15 godina
NiramX kaže...

Shvaćam te, i ja se osjećam tako, ali moraš se malo strpiti. Microsoft i Sony prvo moraju odobriti patcheve za konzole. Zato toliko dugo traje. Da izdaju patcheve samo za PC konzolaši bi se bunili. 

Tko radi u tim uredima za odobravanje? Bit će hrvatska birokacija jer jedino su naši tako spori. Mislim ako rade za dobrobit igre šta se tu onda ima odobravati ili ne odobravati.

Mislim da oni nisu spremni ubacivati stvari u ovaj ajmo reć stari kod vanille jer će opet bit fix one thing, break two more pa onda idu što opreznije...ali neda mi se više čekati..čekam da se igra popravi 8 mjeseci i opet ništa.

Ali nebitno, random rant jer je vani loše vrijeme :)

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Upravo to ! To rade sa sve vise novih igara, ista stvar i sa dayzom "e desynca sve zivo i zombiji trce kroz zidove, al' evo't 16 vrsti kalasnjikova ;)"

Želim voljet BF4 ali kad mi ne dopustaju, super je igra i zabavna, nisam onaj hejter koji sere po cetvorci bez razloga, stvarno je dobra igra, ali izdaju neki tobože patch koji popravi netcode npr. ali zato usere frame rate brutalno. Sa Mantleom je postalo ne igrivo cak i na sve low + rezolucija 1024x768, kad krenu cpu spikeovi to je to možeš ugasit, a prije je radilo odlicno, kao i Direct11 prije je puno bolje radio nego sad, sad na npr. shanghaiu 64 playera, skroz mi dropa fps na 40 na nekim djelovima bilo ultra bilo low... Prije je bolje radilo, i tisuce ljudi se žali kako vise nemogu normalno igrat igru, ne "ajmo radit neke teorije zavjere oko ceg trebaš mozgat 5 mjeseci da odgonetneš kod i otkljucas achivement sa 3 kamuflaže" .... -,-'

13 godina
Battlefield 4

Upravo sam odigrao nekoliko rundi CTE-a.

Manja imena i ikone iznad likova, podešena prozirnost kad ADS-aš, "agilnije" kretanje, savršen hitreg (koliko god to može biti u ovakvoj igri)

Jedna razlika je da neki od spotanih likova imaju dvostruki trokut iznad glave. Nisam skužio što je to. Oni koje sam ja spotao? Vođe squadova? Iz nekog razloga posebno označeni likovi?

Jedino što mi je još čudno je da lošije ciljam nego u pravom BF-u. Vjerojatno se trabam poigrati s onim opcijama vezanim uz ADS.

Sviđa mi se kud ide BF ;)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Zna li netko zašto mi se ne pokreće CTE??? Očajan sam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 18:05 (NiramX).

0 1 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Manja imena i ikone iznad likova, podešena prozirnost kad ADS-aš, "agilnije" kretanje, savršen hitreg (koliko god to može biti u ovakvoj igri)

Jedna razlika je da neki od spotanih likova imaju dvostruki trokut iznad glave. Nisam skužio što je to. Oni koje sam ja spotao? Vođe squadova? Iz nekog razloga posebno označeni likovi?

Jedino što mi je još čudno je da lošije ciljam nego u pravom BF-u. Vjerojatno se trabam poigrati s onim opcijama vezanim uz ADS.

Kaj je ovo za malu sliku?Ništa se ne vidi. Kao da si s digitronom poslikao{#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Kaj je ovo za malu sliku?Ništa se ne vidi. Kao da si s digitronom poslikao{#}

Je, nisam baš objasnil, ha {#}

Ovo je crop sredine ekrana kad sam gledao prema likovima.

Ovo je stvarna veličina ikona i imena  u CTE-u.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel ima itko problema s "teleportiranjem" , neko vrijeme nisam imao, a sad se vratilo :@ pa za poludit t-šrot

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Dvostruki trokut? Misliš trokut koji je uokviren? Ako je to, onda znači da vojnik ima opremljen defensive perk.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
15 godina
neaktivan

Sad sam odigrao par rundi protiv CROD klana, pa to je zalosno kakvih retarda ima, dno dna.

E da kazu da imaju nekog komsiju u stranki pa mogu kickat koga hoce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 22:49 (Y2K2).
14 godina
Y2K2 kaže...

Sad sam odigrao par rundi protiv CROD klana, pa to je zalosno kakvih retarda ima, dno dna.

Ja se tu nemogu složit s tobom. Ja sam igrao protiv njih, ali i sa njima, mogu reći da je to super ekipa koja se zaje*ava, u isto vrijeme PTFO.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
15 godina
neaktivan

Da bas se zajebavaju, svake sek. ti netko sere, jos te vote kickaju sa servera jer kao ja koristim m240b explosive municiju, da bas super ekipa.

15 godina
Y2K2 kaže...

Da bas se zajebavaju, svake sek. ti netko sere, jos te vote kickaju sa servera jer kao ja koristim m240b explosive municiju, da bas super ekipa.

{#}

15 godina
neaktivan

Ma hrpa djece, ubijes lika mortarom on zapeo za neku expl.m240b sta god to bilo{#}

14 godina
Battlefield 4

Ja govorim iz svog iskustva... Lako je tuđim qrcem po koprivi mlatit... ja sam sa njima igrao i koristio VoIP, lijepo smo igrali objective. Pod za***anciju sam mislio na razgovor kroz VoIP-dobro se nasmiješ, nisam mislio na trollanje. Ja sada mogu reći sa kojom sam toćno ekipom igrao, ali nije bitno. U svakom klanu se nađe par pojedinaca koji moraju malo zasrat. Nemožeš sada cijeli CROd stavljati na lomaču.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 23:22 (Komunist Izet).

0 1 hvala 0
16 godina
Teknokyo kaže...
mrxa1 kaže...

Zavod 311

• Removed quad bikes.

No more c4 quad /cry

Tko ce ubit Jopisa ili Ahmo Dedu u anti airu?! :D

Sinoc sam na toj mapi umro oko 20 puta pokušavajući ubiti nekoliko poznanika s foruma na taj način ^^

Jooooj, ne pratiš ti, a?

To je maknuto samo iz obliteration competitive moda ;)

Pa nisam ja tolika nevolja u tom aa, nisam još ni u top 500{#}

15 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ja govorim iz svog iskustva... Lako je tuđim qrcem po koprivi mlatit... ja sam sa njima igrao i koristio VoIP, lijepo smo igrali objective. Pod za***anciju sam mislio na razgovor kroz VoIP-dobro se nasmiješ, nisam mislio na trollanje. Ja sada mogu reći sa kojom sam toćno ekipom igrao, ali nije bitno. U svakom klanu se nađe par pojedinaca koji moraju malo zasrat. Nemožeš sada cijeli CROd stavljati na lomaču.

Pa bilo ih je 7/8 i po vidjenom to je vrtic.

15 godina
Battlefield 4

Evo malo slikovito o tome koje su promjene na oružjima u cte...mislim da sa nekima griješe puno, ali dobro, valdja oni znaju.

promjene u vanilu stižu...a valjda ove godine {#}

Moj PC  
3 2 hvala 3
13 godina
fila2208 kaže...

Evo malo slikovito o tome koje su promjene na oružjima u cte...mislim da sa nekima griješe puno, ali dobro, valdja oni znaju.

A je li netko iz DICEa rekao ZAŠTO rade ove promjene?

Pa oružja su nekoliko puta bolje balansirana nego u BF3. Više ne postoji jedno univerzalno oružje.

Svaki attachment ima prednosti i mane...

Zašto se rade promjene od 5-10% u recoilu, spreadu....?

Kužim promjene mapa, položaja m-coma, ima smisla ako su uvijek isti problemi na nekoj mapi.

Ali ove sitne promjene na oružjima ne kužim.

Npr, ti, Dama i ostali koji  su igrali infantry warove, vi primjetite takvu promjenu i onda vam potpuno promjeni mišljenje o nekom oružju?

Btw, GG danas :)

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa oružja su nekoliko puta bolje balansirana nego u BF3. Više ne postoji jedno univerzalno oružje.

Kužim promjene mapa, položaja m-coma, ima smisla ako su uvijek isti problemi na nekoj mapi.

Npr, ti, Dama i ostali koji  su igrali infantry warove, vi primjetite takvu promjenu i onda vam potpuno promjeni mišljenje o nekom oružju?

Ne znam, fini tunning oružja rade valjda kad se te brojke pomnože sa atačmentima nastane malo prejako oružje pa rade fini tunning.

Za Scar mi je žao jer ovo će ga uništiti ali neću prestat igrat snjim

Neki nefovi su očekivani deagle bulldog itd.

A ovo za inf, a da osjetiš kroz nekih 50-100 killova kasnije kako u nekim situacijama nisi nosio kill i vidiš da je nerf ipak očigledan iako se kao radi o malom nerfu.

A za gg, ma kratko došao sam kad sam vidio da igrate...ali morat ću češće :)

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Meni ne smeta dodatno tweakanje oružja ali tek nakon što poprave "netcode" i srede fps dropove. Tek tada možemo pričati o dodatnom balansiranju - osim u slučaju OP oružja, gadgeta i sličnih gluposti koje proizlaze zbog nedovoljnog testiranja, idiotskih ideja te itd.

Osobno bih volio da uvedu opciju da možemo ingame vidjeti podatke o serveru na kojem igramo (ako je to naravno moguće) te da sukladno tome možemo postavljati postavke nsf-a, tickrate-a i ostalih stvari a ne ko sad kad moramo pogađati pola partije dok ne postavimo da radi koliko toliko. Ak već oni ne mogu napraviti automatsko koregiranje neka barem onda daju nama podatke da mi možemo sami sebi podesiti kako nam paše.

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
Granzon kaže...

Meni ne smeta dodatno tweakanje oružja ali tek nakon što poprave "netcode" i srede fps dropove. Tek tada možemo pričati o dodatnom balansiranju - 

+1

Presmiješno mi je da one bullet kill nikad nius popravili, a ekipa se prestala žaliti, tj. prihvatili su i sad je to ok, pa sad nerfaju oružja da još smanje efekt.

I death shield koliko god nas uvjeravali da je popravljen nije. Danas sam bacio nade u hodnik di sam maloprije ubio lika, nade je stao u zraku kako sam počeo trčati prema hodniku ono čim nade pukne da uletim jer je ekipa pobjegla kad je vidjela nade, moj nade me yebeno oštetio jer nisam ubra da je stao u zraku. Nakon toga sam 24213412 puta umro jer sam pop.izdio na taj shield i izgubio živce.

Tweakanje je super, ali kad igra i sve ovo temeljno bude bez greške, ili bar igrivo.

16 godina
Battlefield 4

Mrtva tema.

Ajde probudite se ljudi, B4 simpatizeri. Nemojte da vas moj ACE 23 probudi. 

Igram igre od C64, spectruma, amige, 396ica itd. Cak i onaj Orao SFRJ proizvodnje. Mladost sam potrosio na igre, ne zalim. Volim to. Mislim da imam pravo reci, Battlefielfd je najbolji serijal ikad. Poslje njega nemam motiva ni probat drugu igru, a odigral sam ih 1000 prije njega. 

I tak, bez obzira na bugove obozavam B4.

Moj PC  
22 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice