Ja imam problema s hitregom samo kad je cyber s druge strane inace mi igra radi ok
Meni je Ivanec problem...
Ja imam problema s hitregom samo kad je cyber s druge strane inace mi igra radi ok
Meni je Ivanec problem...
Ljudina, znamo da igras. Gdje si?
Ljudina, znamo da igras. Gdje si?
Na praznom forumu vjezba ;)
Ljudi, ako se netko od lokalnih javio za pristup Gerijatriji javite mi se na privatne poruke.
Javili su mi se nakakvi ljudi, a nemam pojma tko su (bar po nickovima)
bio sam na streamu gdje se tražio phantom trainee i lik je želio da idemo nas 10 kod bove na nansha strike i lupkamo noževima ali nismo baš bili raspoloženi pa je došao Fragz i povukao nas na njegov server jer tamo može reloadati mapu itd.
Svi se namontirali i lupali u bovu i odjednom sa istoka iz mora kako vidite izleti megalodon i sve na "roadkilla",prvi puta sam mislio da nas je netko sa boatom istrolao.
poznat sam,na Fragzovom videu sam...life achievement award.
ko je taj ljudina...stalno se prica o njemu a nikad ga nisam vidio....ko jetti
Ljudi di se najjeftinije moze kupiti bf4 premium?
Kad puca Airburst oko tebe je malo teze ciljati, jel?
Osim jucer Mystiqu.. Mislim da je imao 25:0 kad ga je Vjestica uspijela srediti
Medici smo bili u squadu pa smo se revvali koliko smo stigli, zato je imao nulu dugo, ti airburst njube
Decki imam dlcove a kad se idem spojit na server kaze da ih moram kupit,ima ko rjesenje jer vrtim nazad po forumu ali ne nalazim.Probam se spojit na server od 53ca i nejde.Do danas nisam taj problem imao a bio je neki update battleloga,ah neznam vise sta napravit
@ Blade
To ti je nova postavka servera - prejaki skileri nemaju ulaz : )
@ Blade
To ti je nova postavka servera - prejaki skileri nemaju ulaz : )
Haha pa bas bi ja onda imao siguran prolaz,ma poludit cu kad nemogu igrat,mogu vanila mape aj ali problem postoji
Ha - ha Dama i ekipa peglaju a ti fumare : )
Cudno za Bf da nesto neradi .
Hvala DICE na ovako lijepom easter eggu, ali i dalje želim da fixate gejm
FOra je megalodon nema šta!
Decki imam dlcove a kad se idem spojit na server kaze da ih moram kupit,ima ko rjesenje jer vrtim nazad po forumu ali ne nalazim.Probam se spojit na server od 53ca i nejde.Do danas nisam taj problem imao a bio je neki update battleloga,ah neznam vise sta napravit
Probaj s ovim. Trebalo bi radit, tj. meni je pomoglo. Za svaki DLC stavi novi string. Xpack0 za china rising, Xpack1 za SA, xpack2 za naval itd....
EDIT: zaboravio ono bitno. Evo. http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-PC-China-Rising-DLC-Problem/td-p/2017595
evo ti za svaki DLC.
http://www.sendspace.com/file/j07zwr
http://www.sendspace.com/file/qh1eku
Hvala decki probat cu
Edit:Evo radi,ovo od Elponera sam prvo i to je to,hvala obojci
Hvala decki probat cu
Edit:Evo radi,ovo od Elponera sam prvo i to je to,hvala obojci
saveaj si na disk negdje,kad reinstall radim onda prebacim folder u origin pa ovo da uđe u registry.
evo da se malo pohvalim a i da se malo potuzim,
danas sam se vidno razocarao u klan 53 sto mogu zahvalit jednom svom clanu kojeg necu imenovat ,nakon sto sam izbacen iz squda, prvo sam mislio da je dosao neko njihov al nije, ocito je bio problem sto s dobrim squadom uzmem vise bodova
Mislim da će sve cure u okolici pasti na to kad im kažeš da si cap lvl u b4
Sinke ajde bia si u mom squadu 2-3 meča, šta t ije falilo?
Mislim da će sve cure u okolici pasti na to kad im kažeš da si cap lvl u b4
ona koja je trebala ta je vec pala a ostale mogu fućkat samo
ma nije mi nis falilo cak je bilo i bolje
Evo link od megalodona s videima iz više kuteva.
Što ste se svi uhvatili Megalodona. Pa pustite filu da uživa u brčkanju.