Baš sam iznenađen, nema šta..
Odma kod pokretanja, nakon nekog vremena, samo u nekim uvjetima...?
Detalje, detalje!
Detalje, detalje!
Najdraže mi je rejapat "dobre" igrače i onda kada oni u chat vrište da si cheater, vaki ... naki...... 
jer bože dragi kako možeš imat od njega brže reflekse.....
prijatelju jedno je rejpat nekog iz Epsilona na publicu sto se i meni desilo par puta a drugo je rejpati epslilon na nekom waru....i trece ti igraci te nece prozivati cheaterom sigurno....oni ne iskaljuje svoj bijes u chatu kao mi :D
سمندری ڈاکو
Hvala na savijetu,
ali znaci kad dodem na orginu na ikonu bf4 pise download a ne play ko inace
a desni klik i nema repair :S
E,točno se to meni događalo tek dok sam kupio i skinuo igru, ali sam skuzio u cemu je problem.Ugl. odi u bf4 folder i izbrisi ili izreži (i stavi ga na desktop ili gdje god hoćeš) UPDATE folder.
Trebat češ opet čekat da se skine al prvo probaj ostavit one xpack(ekspanzije)a izbrisi onaj folder od zadnje patcha(to se sve nalazi u update folder) pa odi u origin i stisni update game!
Očito se nekakvi čudom krivo skinuo jer ipak,radi se o EA,a sam znas da on nikad nema nikakvih bugova :)!
Najdraže mi je rejapat "dobre" igrače i onda kada oni u chat vrište da si cheater, vaki ... naki...... 
jer bože dragi kako možeš imat od njega brže reflekse.....
24.2.2014 Hainan resort oko 22h?
Detalje, detalje!
Prođe loading screen, pojavi se crni ekran sa onom crticom gore desno i onda javi error.
Probao repair, ništa bolje, ali eto na btlog su stavili neku obavijest da to sve slažu pa vjerojatno najbolje sačekat večer.
EDIT: doduše mislim da mi je nvidia nešto s driverima mrdala, možda je do toga...
meni radi dobro sad, nema sound loopa više
Daj nepretjerujte,stopped working se vise nesmatra bug-om, to je fičr!!!
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Samo se pitam: "What did they fucked up this time?"
Jer sigurno nešto jesu..
To ti je Basta poklonio 100%
pomoc kako sam stavio novu grafiku u bf4 postavkama mi govori da nemogu mjenjati kvalitetu jer je gore 32 bitni sustav a ja imam gore 64 bitni . kako rijesiti
pomoc kako sam stavio novu grafiku u bf4 postavkama mi govori da nemogu mjenjati kvalitetu jer je gore 32 bitni sustav a ja imam gore 64 bitni . kako rijesiti
To nema nikakve logike. Ali opet - ja nisam inžinjer pa možda ne razumijem. Imamo ovdje cijelu hordu inžinjera koji će rado poraditi na tvom problemu. I cyber, taj skroz pomaže!
Ti ko da si iz sume pobjegao. Probaj koristiti velika slova. Tocke. Subjekt i predikat.
Da li si mjenjao graficku karticu, ili drivere za nju?
Evo, recimo da ti je tekst zvucao ovako:
Molim vas pomoc. Otkako sam stavio novu graficku karticu u BF4 postavkama mi govori da ne mogu mjenjati kvalitetu jer je na racunalu 32 bitni sustav, a ja imam 64 bitni OS. Kako rijesiti ovaj problem?
Hvala unaprijed.
Pogledaj pod opcijama koju verziju ti pokrece. Stavi da je 64 bit. default. (drzi misa iznad igre i kad se pojavi prozor, klikni "i")
Ili probaj rucno pokrenuti ovu gornju:Ako ni sad ne radi, javi.
znaci sastavio si crnu knjizicu sa radnim vremenom svih muzeva ....
A žene mu nadzor nad muževima plaćaju u naturi. Svaka čast, ali tako je to kada je čovjek pr0.
jer je gore 32 bitni sustav a ja imam gore 64 bitni . kako rijesiti
Samo mi reci gdje gore,? hah :P
Jesi probao na desni klik na bf4 u originu pa properties pa ga namjestit da pali samo 64-bitni ili 32-bitni koji vec imas,gore! :),
A žene mu nadzor nad muževima plaćaju u naturi. Svaka čast, ali tako je to kada je čovjek pr0.
Plot twist:
Pirat zapravo praši Astru potajno pa zato zna kad je ovaj kod kuće...
Ti ko da si iz sume pobjegao. Probaj koristiti velika slova. Tocke. Subjekt i predikat.
Molim vas pomoc. Otkako sam stavio novu graficku karticu u BF4 postavkama mi govori da ne mogu mjenjati kvalitetu jer je gore 32 bitni sustav, a ja imam 64 bitni OS. Kako rijesiti ovaj problem?
Hvala unaprijed.
Pogledaj pod opcijama koju verziju ti pokrece. Stavi da je 64 bit. default. (drzi misa iznad igre i kad se pojavi prozor, klikni "i")
Ili probaj rucno pokrenuti ovu gornju:
Ako ni sad ne radi, javi.
nisam te pitao da mi solis tu nesto nego da ako mi netko moze pomoc, a vidim da nisam trebao koristiti subjekte i predikate i tocke jer si dobro razumio moje pitanje i odgovorio mi na njega . Nismo na satu hrvatskoga jezika nego na forumu i trazim pomoc . :) chill brate , I hvala proradilo je tako , tnx
Plot twist:
Pirat zapravo praši Astru potajno pa zato zna kad je ovaj kod kuće...
Nemoj svoje prljave zelje interpretírati na ovaj nacin..
A Piratu mogu jedino straga sprašit...(noz,metak.. )
Samo makni user.cfg ili makni onu naredbu ui.drawenable iz njega.
Molim vas pomoc. Otkako sam stavio novu graficku karticu u BF4 postavkama mi govori da ne mogu mjenjati kvalitetu jer je na racunalu 32 bitni sustav, a ja imam 64 bitni OS. Kako rijesiti ovaj problem?
Hvala unaprijed.
hahhahah iz šume pobjegao! 
Nemoj svoje prljave zelje interpretírati na ovaj nacin..
A Piratu mogu jedino straga sprašit...(noz,metak.. )
dodji kuci prije 18 h , pa ces dobiti priliku :p
nisam te pitao da mi solis tu nesto nego da ako mi netko moze pomoc, a vidim da nisam trebao koristiti subjekte i predikate i tocke jer si dobro razumio moje pitanje i odgovorio mi na njega . Nismo na satu hrvatskoga jezika nego na forumu i trazim pomoc . :) chill brate , I hvala proradilo je tako , tnx
Imamo tvoju IP adresu i naučit ćemo te hrvatski ako bude bilo potrebe...
Imamo tvoju IP adresu i naučit ćemo te hrvatski ako bude bilo potrebe...
Bas si...
Kaze se "pamet".
Ovaj tvoj post je izgledao kao poziv u pomoc, pa sam reagirao.
I ja sam uzasno los u gramatici, ali kad mi na neciji post pocne krv spricat iz ociju, onda znam da nesto ne stima.
EDIT: Nisi mi kliknuo Hvala?? A moj ego??
Moj osobni novi zadatak u igri. Stisnuti Cybera ovako:
Aaaaaa!!! 
Genijalno :) A u zadnje vrijeme si ti vise u tenku nego ja 
Nego, gledajuci videe, skuzio sam da uopce ne znam novu Caspian mapu ni jednu levolution foru!
Ova vrata, bodlje za vozila, rusenje tornja, vatre nekakve... Javlja mi se netko za instruktora?