Odlicna ekipa. Nema sta. Samo noz, kad nema motorne pile.
Taj lik je bannan.

Taj lik je bannan.
A znas i sam da uvjek bude debila...u takvim slucajevima dobije upozorenje da promjeni nick ako se oglusi ide ban.kao sto Dama kaze u ovom slucaju stupio je ban na snagu tako da se ne morate sekirati...
Jel vam treba dobar snajperista u timu. Ako treba i ja cu se prijaviti! I po mogucnosti da bude Zavod.
Znaci ako vas kcik zbog idle skill pada za 45. LOL
A mater im, ja sam već par puta dobio kick zbog toga i kontam si nema veze... Dobar ja skill onda i imam
Jel vam treba dobar snajperista u timu. Ako treba i ja cu se prijaviti! I po mogucnosti da bude Zavod.
Može majstore. Ti možeš biti što god poželiš, pa i astronaut na Zavodu
od zadnjeg patch-a stvarno radi sve bez greske.. cak odigrao 3 zaredom shangai 64p bez problema
i dobio sam jedan bf4.exe stop working i to tocno kad je router uzimao novu ip adresu.. tako vec par dana zaredom, tocno u isto vrijeme.. po tome vidis koliko je to osjetljivo, tj. ne mogu vjerovati da nisu hendlali takve situacije, nego pustili da se srusi igra.. valjda cijeli svijet ima fiksne ip adrese osim rvacke.. lol
i prvi puta sam odigrao jednu kao komander.. i mogu reci da sam umro od dosade..
od zadnjeg patch-a stvarno radi sve bez greske.. cak odigrao 3 zaredom shangai 64p bez problema
i dobio sam jedan bf4.exe stop working i to tocno kad je router uzimao novu ip adresu.. tako vec par dana zaredom, tocno u isto vrijeme.. po tome vidis koliko je to osjetljivo, tj. ne mogu vjerovati da nisu hendlali takve situacije, nego pustili da se srusi igra.. valjda cijeli svijet ima fiksne ip adrese osim rvacke.. lol
i prvi puta sam odigrao jednu kao komander.. i mogu reci da sam umro od dosade..
Nema cijeli svijet fixne IP adrese, niti može imati. Pitanje je uopće što će biti i s ovim dinamičkima koje imamo i na koji način, jer IP adresa više nema. Uskoro ćeš dijeliti (ako već nisi, a vjerojatno jesi) IP adresu s drugima iz kvarta, grada...
Moze ako obecas da ces se prestati diviti grafici i fokusirat samo na neprijatelje ;-)
Kad ga zdrmaš u hedaru...odmah pada na "patos"
Kao prvo - već danima te ispucava u isto vrijeme jer dobijaš novu IP adresu i tebi nije palo na pamet resetirati router u 5 ujutro pa da se u to doba refresha IP? DANIMA već???
Kao drugo - to se ne može hendlati jer klijent više "nije tamo" što se servera tiče. Puca ti sva mrežna komunikacija u tom trenu (skype, download, što god...)
Kao treće - cijeli svijet ima fiksne IP adrese?
Drobiš... (kao četvrto)
Gledam sinoć svoja posla, malo hvatam ribu ovo ono, kad odjednom
Joj , ma sorry! Gadjao sam Megalodona pokraj vas pa je raketica osla malo krivo!! :(
Sad sam na mobu pa ne vidim dobro video, vidi se sto sam napravio 5 sec prije ovog? :) Ili 10...
EDIT: Ne vidi se, bas si se borio u tom trenutku. Skinuo sam i Mrskog u helicu, s RPG-om. Bas me islo tu rundu
Nego, malo gledam video... ona raketa koja padne pokraj vas pola sekunde prije, to je moja?? I onda opet u vas?
Desinkronizacija, ili je netko drugi pokraj mene ispalio?
Kao prvo - već danima te ispucava u isto vrijeme jer dobijaš novu IP adresu i tebi nije palo na pamet resetirati router u 5 ujutro pa da se u to doba refresha IP? DANIMA već???
Kao drugo - to se ne može hendlati jer klijent više "nije tamo" što se servera tiče. Puca ti sva mrežna komunikacija u tom trenu (skype, download, što god...)
Kao treće - cijeli svijet ima fiksne IP adrese?
Drobiš... (kao četvrto)
kao prvo i zadnje; radim kao programer 11 godina..
trebamo li dalje razgovarati oko toga da li ja znam to sto si nabrojao ili ne?
shvatio si sto sam htio reci? ne
nisi shvatio ni da sam ironicno napisao "valjda cijeli svijet ima fiksne ip adrese" pa da ne znaju da se to inace dogada..
ok, ajmo ponovit; nisu u stanju hendlati slucaj kad dode do promjene ip-a, igra se SRUSI.. to je sramota programera.. kod mene bi dobio otkaz iste sekunde, ali iste sekunde noga u dupe! aplikacija koja se prodaje u milione primjeraka ne smije se rusit, mora hendlat sve greske, a pogotovo tako neke banalne stvari..
kraj price
i da, to se moze hendlati, a to sto nisu je sramota za cijeli programerski tim
Gledam sinoć svoja posla, malo hvatam ribu ovo ono, kad odjednom
Joj , ma sorry! Gadjao sam Megalodona pokraj vas pa je raketica osla malo krivo!! :(
Sad sam na mobu pa ne vidim dobro video, vidi se sto sam napravio 5 sec prije ovog? :) Ili 10...
EDIT: Ne vidi se, bas si se borio u tom trenutku. Skinuo sam i Mrskog u helicu, s RPG-om. Bas me islo tu rundu
Nego, malo gledam video... ona raketa koja padne pokraj vas pola sekunde prije, to je moja?? I onda opet u vas?
Hajde kad budeš mogao na kompu pogledaj. Ja tebe gađam, raketa leti od tebe i pada 20ak m lijevo, ti padaš, i onda nekako s desna raketa stiže i pogađa nas, i piše da si nas ti ubio......
edit: a u biti, ti si nas doveo do 4 health i onda je samo spalo na 0 i mi eksplodirali
ok, ajmo ponovit; nisu u stanju hendlati slucaj kad dode do promjene ip-a, igra se SRUSI.. to je sramota programera.. kod mene bi dobio otkaz iste sekunde, ali iste sekunde noga u dupe!
Mislim da ne postoji situacija u client-server komunikaciji da kod promjene gubitka mrežne komunikacije, ne dolazi do pucanja session-a i pada aplikacija. Naša firma koristi Oracle i isto se dešava.
ok, ajmo ponovit; nisu u stanju hendlati slucaj kad dode do promjene ip-a, igra se SRUSI.. to je sramota programera.. kod mene bi dobio otkaz iste sekunde, ali iste sekunde noga u dupe!
Mislim da ne postoji situacija u client-server komunikaciji da kod promjene gubitka mrežne komunikacije, ne dolazi do pucanja session-a i pada aplikacija. Naša firma koristi Oracle i isto se dešava.
pa da, puknit ce ti session, ali ti nece zablokirat cijelu aplikaciju? valjda dobijes normalan error je*iga..
a ovdje u bf4 samo stop working i sad ti misli da li je to hardverski ili softverski/mrezni problem..
Nekako baš čudno. Nisam primijetio u igri dok sad nisam na YT stavio.
Hajde kad budeš mogao na kompu pogledaj. Ja tebe gađam, raketa leti od tebe i pada 20ak m lijevo, ti padaš, i onda nekako s desna raketa stiže i pogađa nas, i piše da si nas ti ubio......
edit: a u biti, ti si nas doveo do 4 health i onda je samo spalo na 0 i mi eksplodirali
Evo gledam, i jos mi nije jasno.
OK, za ovo da je samo palo do 0... ali odkud ova druga raketa? Only in BF
pa da, puknit ce ti session, ali ti nece zablokirat cijelu aplikaciju? valjda dobijes normalan error je*iga..
a ovdje u bf4 samo stop working i sad ti misli da li je to hardverski ili softverski/mrezni problem..
Error i moraš ugasiti aplikaciju i ponovo je startati
Evo gledam, i jos mi nije jasno.
OK, za ovo da je samo palo do 0... ali odkud ova druga raketa? Only in BF
Ugl, imam cijeli ovaj meč snimljen pa uploadiram čim stignem.
Evo još gledam i sada mi je jasnije. Ti si promašio drugi RPG, ali u trenutku kad nam je spalo na 0 onaj desni lik nas je pogodio sa RPGom, ali je server rekao da je to tvojom zaslugom jer njegov RPG se nije računao pošto je u tom trenu naš brod eksplodirao.
U biti, igra je u pravu a naša percepcija nije
Upalio origin ništa nije skidalo pa odlučio stisnuti check for update i krenulo mi skidati 172mb.
skida nekih 172 MB update.
ajd baš me zanima kaj su sad uspjeli shebati
Upalio origin ništa nije skidalo pa odlučio stisnuti check for update i krenulo mi skidati 127mb.
A šta je to?
Upalio origin ništa nije skidalo pa odlučio stisnuti check for update i krenulo mi skidati 127mb.
skida nekih 172 MB update.
ajd baš me zanima kaj su sad uspjeli shebati
Jedan od vas dvojice laže...
172mb skida.
Evo, tonči će dobiti svoje teksture natrag
"Just a quick note that we aim to fix the recent SLI/CrossFire flickering issue in a custom patch planned to go live Dec 20 (this might change.) We will get back with full patch notes as the update rolls out. During this deploy, there will be a period of downtime in multiplayer on all platforms. As always, visit the BF4 Control Room for the latest info. "
da kuky nemoj lagat
Moja greška.