Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Super patch

Ni jedno rusenje u zadnja 3 dana.

Sad mogu igrat ok pola minute {#}

Edit 2: Mogu se igrati China Rising mape.

Edit 3: BF4 stopped Working {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 11:24 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
8 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

Opcenito balans u igri su totalno zahebali. Ja sam razocaran pogotovo odnosom vozila vs pjesadija. U zadnje vrijeme igram lokere , sangaj, resort u malom konkvestu u kojem je jos igrivo do nekih 34 slota. Ostalo je sve skoro ne igrivo. Bas server na kojem smo sinoc prasili sa Butcherom, Dadom, Dannyem, Kukyem radi za cistu 5. Ni jedno pucanje nisam imao s tim da mi cak ni ne lagira. Jedino mi debilno sto imaju zabranu za pumparice.

Šta, ne ide u svakoj rundi 91 killova sa chopperom, čak i dok te popravljaju (btw, svaka čast na tome)? {#}

to sam napavio u jednoj od prvih rundi, dok jos nitko nije ni znao uzet drugu klasu osim medica. Sad kad su nerfali i mali heli, a pojacali stingere i vrijeme za relock, ako uz to imas camce na mapi mozes zaboraviti letenje. Sa mali helijem opet mozes napraviti nesto jer ne zavisis o gunneru. Ako imas tenk ili nedaj boze aa mobilni, heli moze sluziti samo kao ventilator. Isto tako tenk popusi od aa. U bf 3 se balans vozila nije nista posebno promjenio osim sto su ga skoro doveli do savrsenstva. Heli je bio i ostao batina, o jetovima isto ne treba pricati, tenk isto zvijer, mali heli isto najbolje vozilo bf 3 serijala. Ali opet sa istim vozilima nisi mogao nista posebno napraviti ako nisi imao dobar tim i bar nesto vjestine. U bf 4 su totalno olaksali upravljanje vozilima da i pravi pocetnik moze sve uraditi, ali zato su i olaksali  rusenje istih. Tako da onaj koji ima i nema vjestinu na kraju dodje na isto. Kad tome dodamo bolesti BF serijala, dobijes jako los proizvod. Jos jednom kazem, mehanika igre je ok, grafika i destrukcija fenomenalni, ali ostatak igre treba poravak iz temelja.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
C64 kaže...

Koliko se ja sjećam i balans u BF3 je bio dugo vremena narušen: prvo je bio prejak tenk, pa je bio prejak heli, pa avion i nakon cca godinu dana je postavljen balans koji se zadržao do  danas. Da li to DICE radi namjerno?

Ne neradi namjerno nego su jednostavno retardirani za takve stvari...
Recimo da postoji neka ljestvica od 1 do 10 gdje je 5 dobro balansirano vozilo/oruzje

Dice izda dlc sa novim vozilima/oruzjima i dobije feedback da je recimo neko oruzje trebalo mrvicu pojacat sa recimo 4 na 5 da bude taman, dice si uzme vremena da to sve poslozi i za 6mj dobijes patch u kojem su to isto oruzje buffali na 11, slijedi opce wajnanje ekipe, dice si opet uzme 6 mj. za novi patch u kojem to oruzje nerfa na 0 i vise ga nitko ziv ne koristi...

npr. da su u bf4 ostavili attack heli identican kakav je bio u bf3 i samo mu dodali novu reload mehaniku bio bi odlican, ali neeeee kad se nerfa onda treba do maksimuma, pa dobijes letecu limenku koja puca konfete...{#} 

I sad ima stvari u bf3 koje bi trebalo popraviti, ali zbog patchanja svakih 6 mj nisu uspijeli, a sa zadnjim dlc-om se prestalo raditi na igri...

Pozitivna stvar je sta u bf4 netreba patch od 4.5gb da bi balansirali 2 puske i mogu puno cesce rijesavati probleme(kojih ima brdo) pa mozda nesto i uspiju rijesiti...

Battlelog: just_mau5
14 godina
Bastardo kaže...
C64 kaže...

Koliko se ja sjećam i balans u BF3 je bio dugo vremena narušen: prvo je bio prejak tenk, pa je bio prejak heli, pa avion i nakon cca godinu dana je postavljen balans koji se zadržao do  danas. Da li to DICE radi namjerno?

Pitanje za veterena BF  serijala: kako je bilo u prijašnjim nastavcima sa vozilima i podešavanjem balansa između istih?

BF2 je patio od hrpe bugova koji su takodjer bili rjesavani patchevima, ali ti bugovi nisu buli nesto sto te je onemogucavalo da igras ili kickalo sa servera, nego jednostavno glitchevi i sta ja znam. Mislim da je za BF2 ukupno izaslo oko 6-7 patcheva. Zadnji BF2 patch je donio i besplatnu kartu koju je sponzorirao Intel. To je bilo wow - igra na zalasku ali dobijas jos jednu kartu. BF2 je imao i commandera koji je bio 10x bolji od ovog commander moda u BF4 ... 10x bolji minimalno!

Commander je mogao tako precizno baciti vozilo s padobranom da je mogao poklopiti neprijateljskog snajperistu. Isto tako u spawn bazi, commander je imao 3 velika topa i ta tri topa su pruzala artiljerijski napad. Kada to bacis na grupicu pjesaka - nema ih vise ako ne nadju zaklon. Ti topovi udare svaki po par puta tako da obiljezeno podrucje bude zasipano artiljerijom. Genijalno! Nitko ne brani neprijateljskom vojniku da udje u bazu i minira artiljeriju i time sj*be commandera. Cool, ne? Ovaj novi commander mod u BF4 je drekec. Apsolutno nicime nisam motiviran biti commander.

Ovi scout heliji koji su se pojavili u BF3 i presli u BF4 su svoj debi imali u BF2: Armored Fury. Bio je opremljen sa strojnicom i UAV scanom i nosio je po jednog putnika sa svake strane.

BF2 je bio genijalna igra, posebno hijerarhija commander->squad leaderi->squad memberi. ISto je bilo i s voice kanalima.

Fali mi BF2 ...

Hvala na iscrpnom odgovoru, ali mene nešto drugo zanima.

U BF3 se mjenjao balans između vozila (prvo je bio prejak tenk, pa heli, pa avion...) i balans između inf-vozila

Mene zanima da li je to bilo tako i u prijašnjim nastavcima, pa da li na osnovu toga se može zaključiti da to DICE radi namjerno, pa onda isto možmo očekivati i u BF4?

Odnosno, da li DICE razmišlja: ajmo sada dati prednost snajperima i inf njubovima sa no-skill naoružanjem, pa ćemo za 3 mjeseca pojačati tenkove i oslabiti no-skill ispali i ne razmišljaj oružja, pa za 6 mjeseci...

17 godina
mrxa1 kaže...

Vidim da nas par premiuma to više nismo...ili je trenutačno ;)

Tom znam da je Premium pa sam ga zato "okinuo"...

Nemam pojma, ovdje piše da jesam:

Ionak, u BF3 sa novim patch-em, DLC-om sam često bio lvl0, znaš da im treba puno da poslože bazu svaki put...

@ceco, to je bio sarkazam s moje strane, znaš da ja igram sva vozila, i osim attack jeta i boat-a meni skoro ništa nije "zabavno"

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

@Tom

Neznam meni je igra zakon, volim igrati sa snajperom pa mi se svida sto su mape velike jer nisi u nekoj bliskoj borbi sa protivnicima i uspijem imati 3.0k/d a tek sam pocetnik u BF.

I jos kada uzmes u obzir  da mi igra radi glatko na 40-ak fpsa ultra na 2g starom hardweru je za mene sjajno.

Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina

Normalna stvar :)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield 4

3 stranice teksta normalne argumentirane rasprave....wow {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
15 0 hvala 1
17 godina
bennyPro kaže...

@Tom

Neznam meni je igra zakon, volim igrati sa snajperom pa mi se svida sto su mape velike jer nisi u nekoj bliskoj borbi sa protivnicima i uspijem imati 3.0k/d a tek sam pocetnik u BF.

I jos kada uzmes u obzir  da mi igra radi glatko na 40-ak fpsa ultra na 2g starom hardweru je za mene sjajno.

Aha, ti si jedan od onih kojima uzimam tagove, ili jedan od onih koji ne pomaže "mom" timu oko zastava...

Evo ti pozdrav od shoshe:

EDIT:

TD tebi nije od mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 11:40 (TomoR).
16 godina
Scrappy kaže...

slažem se sa večinom ovdje šta je napisano, ali opet imam par primjedbi

pošto sam najveci nolifer ovdje među bf4 igracima, imam oko 130h igranja u ovih malo vise od mjesec dana i dogurao do zadnjeg levela

ovo kaj su napravili od ove igre je stvarno je priblizili svakome, ali najzalosnije je kaj je ova igra krenula u smjeru cod-a, mnoge ce sad zabolit guza ali tako je, ja sam igrao od cod i bf

bla bla bla bla

{#}

17 godina
Battlefield 4

Vas koje izbacuje, jeste provjerili da li vam je update-alo Punkbuster?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...

3 stranice teksta normalne argumentirane rasprave....wow {#}

Bit će kartona...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Normalna stvar :)

koji {#}, evo vam xp boost, sutite i budite zadovoljni{#}{#}

13 godina
TomoR kaže...

Vas koje izbacuje, jeste provjerili da li vam je update-alo Punkbuster?

Provjerim nakon partije lola...jučer sam bio ručno updejtao punkbuster baš zbog toga ^^ provjerim i danas za svaki slučaj

btw, neke sam od vas dodao, mislim tomor2 i mrxa

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

bennypro, većina nas ovdje je igrala BF3 više od 1000 sati

Ti si odigrao 1000 sati prije 1500 sati {#}

Freak Show Inc.
14 godina
bennyPro kaže...

@Tom

Stari..

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

885.45 mb patch

4,544.31 mb dlc

nova runda bugova, crashanja, freezanja itd - neprocjenjivo

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
10 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Skinulo patch, sad me izbacuje nakon 5 sekundi igre. Nije loše...  Ima li još netko problema sada ?

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina
Bongiaro kaže...

Skinulo patch, sad me izbacuje nakon 5 sekundi igre. Nije loše...  Ima li još netko problema sada ?

Pa piše ti pri vrhu battleloga

WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE

17 godina
LeftY_CRO kaže...

885.45 mb patch

4,544.31 mb dlc

Za sve ostalo tu je MasterCard (a možda i PayPal)

Bongiaro kaže...

Šta te čudi, mi smo kontinent drugog reda, vjerojatno će bar osnove posložiti do navečer (kada ću moć zaigrat), jer za Amere kad se probude sve mora raditi kako treba.

15 godina
Bongiaro kaže...

Nema netko, nego svi {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Aha, ti si jedan od onih kojima uzimam tagove, ili jedan od onih koji ne pomaže "mom" timu oko zastava...

đast bjutiful.... surprise madafaka{#}{#}{#}

13 godina
Battlefield 4

Ali to nije sve!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa piše ti pri vrhu battleloga

WE ARE AWARE OF A DISCONNECTION ISSUE, WE ARE WORKING TO FIX IT ON THE BACKEND. SORRY FOR THE INCONVENIENCE

mislim da je to automatska poruka koja se javlja svaki put kad izdaju patch/dlc{#}

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ali to nije sve!

{#} hahaha

{#} ja ne znam jel se oni rugaju il šta

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
bennyPro kaže...

@Tom

Pošto si početnik onda ne kužiš da igra ne radi kako treba.

Zato imaš mene da ti "otvorim oči"... pogleč ovaj video pa mi javi dal igra radi dobro ili ne...

BTW ovo je samo jedan u nizu bugova i propusta u igjici.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

i ja volim PRO snajpere koji igraju na velikm mapama ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...

885.45 mb patch

4,544.31 mb dlc

Za sve ostalo tu je EA Games

evo, ovak je bolje

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
Skilledžija kaže...
bennyPro kaže...

@Tom

Pošto si početnik onda ne kužiš da igra ne radi kako treba.

Zato imaš mene da ti "otvorim oči"... pogleč ovaj video pa mi javi dal igra radi dobro ili ne...

BTW ovo je samo jedan u nizu bugova i propusta u igjici.

To se njega ne tiče, on čuči (vjerojatnije da leži) u teksturi/iza drveta/kamena i namješta ciljnik na likove po 30 sekundi, ili samo drži nišan na nekom mjestu i čeka da netko naiđe. Zašto bi ga straight pull/ADS bug uopće pogađao? Ali u ultra grafici!

11 godina
protjeran
TomoR kaže...
bennyPro kaže...

@Tom

EDIT:

TD tebi nije od mene.

Ma ja sam sebi nasao zanimaciju i jednostavnom sam fasciniran igrom i uzivam igrati sa snajperom, za pocetnika imam relativno visok k/d.

I kao sto sam napisao nisam vidio probleme sa registracijom metaka. Igram sa snajperom i sve sto sam pogodio to je registriralo. Tako da je vjerujem da je to do ljudi koji igraju sa rifle puskama promasuju protivnika ali nedaju sami sebi reci pa krive registraciju pogodaka.

I rijetko mi uzimaju dog tagove jer se dosta cesto osvrcem, nekada znam uzeti bipod na sv98 i leci negdje sa njime ali to su rijetki trenutci. 

Inace u COD-u sam igra stalno sa snajperima i ovdje je to sve puno lakse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 12:15 (bennyPro).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice