Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da se i ja javim. Igra je op totalno. Isuse kriste nevjerujem kako je dobro slozeno. Jedina mi je zalba sto sve na low i ne pada mi fps ispod 100 :{#}{#}

BF4 {#}

Moj PC  
4 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeli to samo kod mene ili je zavod311 najzahtjevnija mapa? Na svim ostalim mapama dobivam stabilnih 60fps dok ovdje FPS pada i do 35...

Inače igra je fantastična, sve što sam očekivao i više. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 9:58 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Meni dx rusi igru. Onda sam ga ponovno instaliral u B4 folderu, pa mi rusi igru bez reporta?! Nekad mogu igrat par mapa za redom,a nekad mi se srusi 2 puta u 10 min. i5 560ti 8 gb rama Inace sasvim fino radi, brze nego B3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Jos da dodam da me svi guze ko majmuna, pogode me s 200i vise metara bez problema, a ja nemrem nikog ni slucajno pogoditi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Koji je "requirement" za veteran battlepack? Nisam ga dobio, pa pitam, jer sam vidio da ste ga neki otvarali.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Meni se jučer skinuo onaj update od 677MB i kada sam onda upalio igru nisam mogao vjerovati koliko se FPS boost desio. Na mapi Lancang Dam je išlo i do 150FPS-a s prosjekom 110 (ULTRA/HIGH bez AA). Ostao sam totalno paf.

Tek kada sam pokrenuo prvi put igru preksinoć, apsolutno skoro nikako nisam imao zvuka. Zvuk se tek uključivao kada se pokrenem, pa čujem sebe (okolinu nikako), ili avion proleti blizu te onda sam samo njega čuo a ništa drugo. Moram napomenuti da nisam restartirao komp nakon instalacije BF-a. Jučer poslije posla sam upalio komp, pokrenuo igru, i sve je bilo za 10. Od zvuka do FPSa, bez iti jednog frame dropa niti rušenja igre.

Doduše još ne mogu objasniti nedostatak hitrega nekad. Ipak mislim da je do mene (grč u ruci, godine, manjak vitamina i sna...)

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
ivanec kaže...
Jos da dodam da me svi guze ko majmuna, pogode me s 200i vise metara bez problema, a ja nemrem nikog ni slucajno pogoditi.

Potpisujem. 

15 godina
zdenko1991 kaže...

Da se i ja javim. Igra je op totalno. Isuse kriste nevjerujem kako je dobro slozeno. Jedina mi je zalba sto sve na low i ne pada mi fps ispod 100 :{#}{#}

BF4 {#}

Koja reza? HD ready? :)

BF Nick: Xtream_Switch
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bog te,pa ja tek sad vidim da na 5850 ovo mogu da teram na ultra{#} nema da blokira

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Skupljeno od strane support site-a:

• potvrđen je problem AMD procesora i Windows 8 kod učitavanja nove mape (to je valjda onaj RSOD). Preporuka, pokretati BF exe u Compatibility Mode-u za Win7. nekima navodno pomaže
  • Day One patch (onaj od 677MB) je trebao ispraviti problem da se igra uopće nije mogla pokrenuti na 32-bitnim Windowsima
  • kod problema sa Punkbusterom se preporuča reinstalacija istog

I pitanjce, kako staviti server u favorite (izvlačit ću se na godine, vid i to...) {#} ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Koji je "requirement" za veteran battlepack? Nisam ga dobio, pa pitam, jer sam vidio da ste ga neki otvarali.

Ne znam.. valjda ako imaš veteran status. Ja sam dobio battlepack za preorder i još taj veteran.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam preko 200 kilova sa carbine,ne vidim nigdje di se nalaze carbine i repair tool ribons? Ne kuzim zas nemm nikakav progression za taj assigment?

0 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Imam preko 200 kilova sa carbine,ne vidim nigdje di se nalaze carbine i repair tool ribons? Ne kuzim zas nemm nikakav progression za taj assigment?

Trebaš assignmente jedan po jedan rješavat (brončani, srebrni pa zlatni), s time da se neki brončani mogu "otključati" tek od lvl10 ili 20. Ti si linkao zlatni.

17 godina
Zura kaže...
TomoR kaže...

Ne znam.. valjda ako imaš veteran status. Ja sam dobio battlepack za preorder i još taj veteran.

Izgleda da je do toga što sam kasnije ukucao ključeve, kaže mi na live chatu da ću ga vjerojatno dobiti kasnije, status imam.

Evo i info od EA o tome:

https://help.ea.com/article/battlefield-veteran-battlepack-delay

15 godina
Battlefield 4

Odigrao sat i pol jutros sa novim driverima 11.8 i novim patchom i nema nikakvih problema ,niti jedno rusenje{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Meni se jučer skinuo onaj update od 677MB i kada sam onda upalio igru nisam mogao vjerovati koliko se FPS boost desio. Na mapi Lancang Dam je išlo i do 150FPS-a s prosjekom 110 (ULTRA/HIGH bez AA). Ostao sam totalno paf.

Tek kada sam pokrenuo prvi put igru preksinoć, apsolutno skoro nikako nisam imao zvuka. Zvuk se tek uključivao kada se pokrenem, pa čujem sebe (okolinu nikako), ili avion proleti blizu te onda sam samo njega čuo a ništa drugo. Moram napomenuti da nisam restartirao komp nakon instalacije BF-a. Jučer poslije posla sam upalio komp, pokrenuo igru, i sve je bilo za 10. Od zvuka do FPSa, bez iti jednog frame dropa niti rušenja igre.

Doduše još ne mogu objasniti nedostatak hitrega nekad. Ipak mislim da je do mene (grč u ruci, godine, manjak vitamina i sna...)

Večina nas nakon tog patcha ima FPS dropove, samo tebe za sad vidim da imaš neki fps boost nakon njega xD

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
zdenko1991 kaže...

BF4 {#}

Koja reza? HD ready? :)

Da.

13 godina
Battlefield 4

Lefty, jesi li ovo pomagao Anderzelu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Evo da i ja napišem svoj kratki osvrt na Bf4.

Igra mi se skinula oko pola 2 ujutro,i česal sam do pol 6.

Prvo sam imal onaj flickering sa bojama. Smeta dosta kod igranja,al sam odigral 2 mape tako jer sam mislil da se bu popravilo nakon restarta pošto sam prtljal sa tabovima kod prvog ulaska u igru i sa shift + tab/enter.

Skuzil sam da nemam zadnji nvidia driver,pa sam stavio njega i otada sve glatko ide. Prvi ulazak u mapu(vecinom sam igral paracel storm) je bio wow. igram na 1080p sve maxano kolko god ide. Grafika je odlicna. Kad usporedim s betom,

ovo je nebo i zemlja. Hit reg, glatkoca,vozila,zvukovi. Kao n00b i bez bf3 iskustva, ovo mi je zaista prva igra nakon crysisa 3 koja me ostavila u šoku i sa čeljusti do poda.

Igra zaista leti bez ikakve greške, dobro je optimizirana pošto ide na 65-75 fps-a a vjerujem da bude se fps jos i malo popravil driverima i patchevima(bar se nadam).

Zasad dosta toga ne kuzim,i samu mehaniku igre,naprodavanja,upgradeova i sl, te mi svi praše guzicu jer sam n00b, al valjda se bude i to promijenilo nakon mjesec dva {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stigla komfa. Iza rucka bacit koju instalaciju i navecer orgije! Prepare your anus!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
TomoR kaže...

Skupljeno od strane support site-a:

• potvrđen je problem AMD procesora i Windows 8 kod učitavanja nove mape (to je valjda onaj RSOD). Preporuka, pokretati BF exe u Compatibility Mode-u za Win7. nekima navodno pomaže
  • Day One patch (onaj od 677MB) je trebao ispraviti problem da se igra uopće nije mogla pokrenuti na 32-bitnim Windowsima
  • kod problema sa Punkbusterom se preporuča reinstalacija istog

I pitanjce, kako staviti server u favorite (izvlačit ću se na godine, vid i to...) {#} ?

Imas malu zvjezdicu kod imena servera sa lijeve strane.

BE HAPPY xD : )
15 godina
Battlefield 4

S obzirom da ima dosta ljudi koji ne znaju kako da označe servere kao favourite ( i ja tek maloprije skontao ), u server browseru na skroz lijevoj strani imena servera prije sličice ima zvjezdica preko koje ih dodajete.

EDIT: Prestigao me kolega :)

Steam: Peacean Origin: Peacean_BiH Raptr: Peacean
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 11:01 (AL13N13).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Obavijest na battlelogu (c/p): MAINTENANCE NOTICE: BF4 WILL BE OFFLINE TODAY BETWEEN 11AM AND 12PM (UTC) FOR SERVICE OPTIMIZATIONS

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

dali su slujano negdje vec izasli Benchmark rezultati za BF4 ? ako netko ima link neka posta plx...

0 0 hvala 0
17 godina
Andi_zg kaže...

Odigrao sat i pol jutros sa novim driverima 11.8 i novim patchom i nema nikakvih problema ,niti jedno rusenje{#}

11.8?

::: peace 0n earth :::
14 godina
Battlefield 4
Par pitanja i problemi ... Nije mi sejvao apsolutno nista iz SP. Znaci moram sve nanovo prelazit. Jos netko? Igra mi se random smrzne. Slika i zvuk se smrznu i mogu samo ugasit kroz task manager ili se srusi kao bf4 stopped working. Nakon toga nema sanse ponovo pokrenut ako ne restartam komp. Kad pokusam pokrenut kaze da ugasim u task manageru ali nigdje nema bf4.exe. Molim vas,imali itko fix ili info za to? Koristim firefox. I nesto sta se tice igre- dali vam se dogada da pocnete pucat puskom po nekome i da vas ubije sa 1-2 metka iz sugavog pistolja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...
Par pitanja i problemi ... Nije mi sejvao apsolutno nista iz SP. Znaci moram sve nanovo prelazit. Jos netko? Igra mi se random smrzne. Slika i zvuk se smrznu i mogu samo ugasit kroz task manager ili se srusi kao bf4 stopped working. Nakon toga nema sanse ponovo pokrenut ako ne restartam komp. Kad pokusam pokrenut kaze da ugasim u task manageru ali nigdje nema bf4.exe. Molim vas,imali itko fix ili info za to? Koristim firefox. I nesto sta se tice igre- dali vam se dogada da pocnete pucat puskom po nekome i da vas ubije sa 1-2 metka iz sugavog pistolja?

Jel moguce da si igrao preko VPNa pa da sada kad je officialno izasla da su restartali ili tako nesto?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Jel mi se brže downloada ako imam fizički igru ili je isto? Pošto su me sad zvali iz sophos laba da me igra čeka u dućanu,a brijo sam je baš danas uzet prek g2playa
battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

zasto vise nema Queue na server koji je full,kao sto je bilo u BF3? samo izbaci "Could not join server, its full" Error ? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Lefty, jesi li ovo pomagao Anderzelu {#}

nisam niti znao ko je taj lik sve do sad :D

dobra runda bila sve u svemu :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice