Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Firefox72 kaže...

Jeste li skužili da se dizala zapravo ne miču nego više rade kao teleporter.

Da, ja sam im proba poslat c4 gori ali bezuspješno {#}

16 godina
Battlefield 4

Bez 800m udaljenosti, ne treba ti snajper. RL.!?

vidim da si opaki i iskusni stijelac

Jackie Chan s puskom

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Jackie Chan s puskom

Provociram ga :) Naravno da nema logike, ali isto kao i to da na 300m mape se čudi da ga skine snajper. :) Kako rekoh, na 10m većina ne bi kalašem pogodila zid. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 16:39 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Zašto bi netko tko je šitbaket dobivao po pici od nekog humble bundle njuba?

To nije fer.

Inace se cesto slazem s tobom cak i kad trolas {#}, ali mislim da ovdje nisi u pravu.

Recimo da smo svi poceli igrati Betu u isto vrijeme i da imamo jednako iskustva u toj igri.

Naletio sam na par likova sto ownaju ko pravi shitbucketiers, apsolutno im nemozes nista.

Govorim o domination modu, u conquestu stvari su malo drugacije, ali uvijek se naleti na igrace sa izrazitim skill-om koji dominiraju.

Ja sam ovo prihvatio kao igru koja mi je kao takva dosadila jer nema puno sadrzaja.

Nadam se i vjerujem da ce finalna verzija biti kud i kamo bolja i ugladjenija.

Do tada imamo BF3 koji meni radi odlicno i zabavlja me u ovo sivo kisno nedeljno posljepodne.

16 godina
Tonči kaže...
ivanec kaže...

Jackie Chan s puskom

Provociram ga :) Naravno da nema logike, ali isto kao i to da na 300m mape se čudi da ga skine snajper. :) Kako rekoh, na 10m većina ne bi kalašem pogodila zid. :)

a sory onda.

ma pusti ti antraksa i ekipu

to su ti stariji decki, ne fukaju nike pa su zivcani.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ok upravo mi se nesto cudno dogodilo.

Igram ja i pocnem dobivat master Dog Tag-s...

Od mnogih oruzja, neka ni nisu u igri sada.

Valjda toliko dobro igram da su mi ih unaprijed dali :P

Salim se.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hitreg je dobar ali treba fix.Puno puta se zna desiti da imas 100% healtha i onda u stotinki ti padne na 0.Znači uopće ne dobiješ feedback kad te gađaju nego instantno opadne health na 50% pa na 0.(ista stvar je bila u bf3 beti ako se ko sjeca)A sad kako ce biti u cijeloj igri vidjet cemo.

----------Jesse,we need to cook 8)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Inače, evo video: 2560x1440, Ultra - FRAPS 30 FPS, bez FRAPS-a 45 FPS - 

Nažalost, nisam našao server bez srušenog nebodera, ali snimim i njega kad nema prašine da vidiš grafiku. Ovako je dosta prašnjavo, ali - ide glatko i lean radi savršeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne želim dobiti ban na svježem accountu pa ću pričekati da nabavim neki potrošni nekoga tko prestane igrati, a tek onda ću moći nacrtati hitbox i vidjeti stvarno kakav je. .

pa barem sad je beta besplatna, otvoris novi gmail i origin account i nacrtaj nam hitbox pa da vidimo o cemu se radi...

evo ako ti se neda zaje*avat, ja ti otvorim gmail i origin account i posaljem ti podatke za login a ti rijesi ostalo{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 17:11 (berto).
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

jesu popravili taj bug sa loading screenom? ja sam danas stavio win 8.1 original, skida se prvo fifa14 pa onda BF4

nisu..bar meni jos neradi..a imam filing da necu ni probat betu ako ovako nastave {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

btw. sad sam se tek sjetio, ako netko ima clockan monitor lako moguce da zato dobija black screen, kad sam instalirao betu to je prvo sta mi je stekalo, vratio na 60hz, obrisao PROFSAVE_profile file i od onda sve radi... {#}

neznam zasto mi je tek sad to palo na pamet {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Evo upravo stavio Windowse 8.1 i preporpdio se. Igra radi da ne kažem duplo brže, tj. nema ni probližno toliko trzanja.

Znači ipak radi bolje na win8.{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Evo upravo stavio Windowse 8.1 i preporpdio se. Igra radi da ne kažem duplo brže, tj. nema ni probližno toliko trzanja.

Kad sam ja to rekao, posrali me... :D

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
red_bull kaže...

Kad sam ja to rekao, posrali me... :D

probao sam ja juče win8, ista stvar kao i win7 samo manje lag spikeova. fps-i porasli za 1 ili 2 fpsa. tako da nikakva čuda ne treba očekivati. bez srušenog nebodera 45 - 50 min fps, a sa srušenim 38 - 40 min fps. isto na oba sistema. isti driveri. i sve isto radi, osim tih spikeova šta znaju tu i tamo na sedmici. osmica toga nema.

12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...

Znaš ono kad ne vidiš ni trokutiće dok ne zumiraš sa snajperom pa tek tad vidiš.

Fila ti je fino napisao. Inače, mapa nije široka ni 1km, a ti se žališ. U stvarnosti snajperi gađaju bez problema i preko 2km. Bez 800m udaljenosti, ne treba ti snajper. RL.

Bez 800m udaljenosti ti ne treba snajper?! Snajperi kalibra .308(i manji) se koriste upravo za udaljenosti do 800m, eventualno 900m. Spremda je James Gilliland pogodio na 1250m(otprilike) sa .308 zrnom i to je rekord za taj kalibar. Veći kalibri se koriste za veće udaljenosti.

Sniping is my job.
14 godina
red_bull kaže...

Evo, pošto je već bilo vrijeme mjenjanja windowsa stavio sam osmicu :D

Što se tiče bete stvar je ovakva:

- ima manje trzanja, ali ona i dalje postoje

- min. fps je jos manji nego na sedmici a max fps je veći na istim postavkama {#}

- i dalje su tu oni neobjašnjivi padovi fps-a na određenim dijelovima mape

Zaključak:

čini se da je beta malo stabilnija na win8 što se tiče trzanja ali sve ostalo je isto/malo lošije/malo bolje

A sad si idem staviti sedmicu nazad pa javim dojmove kako je stanje sa friškom sedmicom :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 17:33 (Granzon).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...

U ovoj BETI ima toliko gluposti, bugova, idiotarija da budem precizan, da kad bi oni sve to išli popravljati morali bi napraviti novu igru.

Ali kako tebi nije jasno: tebi se ne sviđa kako oni vide igru, no to ne znači da su to "gluposti". Ti misliš da tu nešto treba popravljati, ali ne treba. Ima mnogo onih kojima se igra sviđa, kojima se sviđa brzina promjene oružja, brzina kretanja, trčanja i sl. To što se tebi ne sviđa, to je nešto posve drugo i tvoj osobni problem, pogotovo ako si, kako sam već rekao, svoj "skill" bazirao na brzini i samo tome.

Nauči igrati težu igru ili se prebaci na Call of Duty koji je mnogo brži.

zašto ti tolko mudruješ ?

ti činiš glas večine onima kojima se sviđa? nisam te razumio jer tak se postavljaš.

valjda si ti u pravu i tak si briješ da mora bit.

developer my ass ,da si pametan(samo po pitanju battlefielda) developer nebi toliko baljezgao jer stvar u multiplayer fps je natjecanje.

netko se natječe njuberski, netko si brije da je pro, netko se kežual, znači stvar je natjecanja.

čovjek je takav , volimo se natjecat u bilo čemu tako eto i u multiplayeru.

a ako se sjećaš malo bolje, svaki multiplayer fps-ove KOJE SI SAM TAMO NABROJAO u par posta unazad su BRZI.

što ti opet kaže da je stvar snalaženja, KAO ŠTO SI I SAM SPOMENUO U PAR POSTA UNAZAD ,a to je brzina i tvoja sposobnost kojom ćeš kliknuti mišonju i tipkovnicu.

tome znači teži multiplayer natjecanje i uvijek teži ka boljem.(grafika,fizika,bla bla)

reci ti meni samo kakav moraš imat skill popest se na onu zgradu sa svojim pajdašima i stavim c4 ispred dizala, zbuksat se i čekat ??

sporost same igre i izvođenje njenih komandi je presporo deal with it.

i nemoram popit svu pamet svijeta da me jedan developer uvjeri u suprotno.

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
Granzon kaže...

Evo, pošto je već bilo vrijeme mjenjanja windowsa stavio sam osmicu :D

Što se tiče bete stvar je ovakva:

- ima manje trzanja, ali ona i dalje postoje

- min. fps je jos manji nego na sedmici a max fps je veći na istim postavkama {#}

- i dalje su tu oni neobjašnjivi padovi fps-a na određenim dijelovima mape

Zaključak:

čini se da je beta malo stabilnija na win8 što se tiče trzanja ali sve ostalo je isto/malo lošije/malo bolje

A sad si idem staviti sedmicu nazad pa javim dojmove kako je stanje sa friškom sedmicom :D

ali recimo ja nisam mogao uopće igrati od trzanja. To majke mi nisam nikad doživio do sad, ali nakon osmice stvar radi odlično. Neznam nisam mjerio fps, ovo je mojom odokativnom metodom brže{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield 4

U cemu je stvar....

Ljudi stave osmicu i cude se kako igra radi bolje!

A zapravo je stvar u tome da im je sedmica zatrpana ostacima desetke drivera i hrpom nepotrebnih programa koje su snimili samo za probu, imaju instalirane desetke programa koji imaje veze s podatkovnom vezom tipa Team Speak, firewallovi razni, antivirusi, pracenje prometa, programi za komunikaciju.....

I onda snime friski Win 8 i dive se kako sve super radi!

A mozda bi sve savrseno radilo da su napravili i friski reinstall Windowsa 7.

Moje misljenje, mozda sam u krivu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
11 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znaca sada smo zakljucili da sam ja prije 3 dana stavio na windows 7 jer mi je igra zastekala na loading screena , i onda opet da sada moram stavit windows 8 jer je tamo stabilnija igra -.-"

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koja konfiguracija?

14 godina
red_bull kaže...
ali recimo ja nisam mogao uopće igrati od trzanja. To majke mi nisam nikad doživio do sad, ali nakon osmice stvar radi odlično. Neznam nisam mjerio fps, ovo je mojom odokativnom metodom brže{#}

Zato ću sada i probati sedmicu pa da usporedim fresh install vs fresh install.

Moja je sedmica bila u funkciji godinu i pol pa je svega doživjela :DDDDD

A što se samih windowsa tiče...... ovaj metro je malo žešći udarac za primiti ali vidim zašto bi se ljudima mogao svidjeti.

Btw. windowsi 8.1 ne vraćaju klasični start izbornik nego samo ikonu starta na desktopu...... i dalje je to metro pa da bi imali ovaj stari   morat ćete opet priskočiti vanjskim programima {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

U cemu je stvar....

A zapravo je stvar u tome da im je sedmica zatrpana ostacima desetke drivera i hrpom nepotrebnih programa koje su snimili samo za probu, imaju instalirane desetke programa koji imaje veze s podatkovnom vezom tipa Team Speak, firewallovi razni, antivirusi, pracenje prometa, programi za komunikaciju.....

Nema šanse bar ne kod mene, moji win 7 su bili stari 10 dana prije bete! Riknuo mi disk taman tih dana pa sam morao radit novu instalaciju!{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield 4

Evo meni nije radio win8 pa sam stavio opet win7,isto kako je i bilo prije,friski windowsi bez icega dropovi na 20fpsa,zasteka na 2 sekunde,oko 40-50fpsa na low i sve neki spikovi i lagovi,uzasno meni radi.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako me zivciraju ovi Random Crashevi !

Znam da je beta, ali vec mi se vise od 5-6 puta dogodilo.

I to ono pred kraj runde, ne na pocetku, kada nakupis hrpu bodova i killova i onda "bf4.exe has stopper working" ili tako nesto.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

U cemu je stvar....

imao sam 10 ak dana staru 7icu,ništa natrpano.loše vrtilo betu,sad sam na 8ici i trpam gluposti i radi bolje definitivno.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam dal je već bilo ali evo nekih benchmarka Battlefield 4 bete, kako radi sa različitim grafičkim karticama i procesorima.

http://www.bf4blog.com/battlefield-4-beta-gpu-cpu-benchmarks/

edit: I zašto Battlefield 4 radi bolje na windows 8 http://www.bf4blog.com/battlefield-4-on-windows-8-will-have-better-cpu-optimization/

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 18:34 (D4RKR1DE).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

majkemi ja ne razumijem te fore sa windowsima starim "preko god" dana i treba pod hitno fresh install {#}

do prije nekih 2 mj kad sam instalirao win8 imao sam cca 3-4 god istu instalaciju win7 i u meduvremenu promjenio 3 procesora, 4 maticne(2 socketa), 5 grafickih(3 amd +2 nvidia), sve na jednoteistoj instalaciji winsa koj su usput bili na 2 diska u RAID 0 polju i sve je savrseno funkcioniralo... {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

stavio skidati BF4 betu na win 8, i došlo je do 80% i sada javalja ovu grešku

:/ :/
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Time: 60000ms - Avg: 55.417 - Min: 41 - Max: 78

FRAPS mjerenja kod mene za betu,1080p,sve max,FOV 105,4xmsaa su postavke.To je na mapi kad se srusi zgrada pa je sve u prasini,prije toga kad je cisto bez prasine fps je bolji.Igram na win7 i ponekad pukne "veza" ali inace za betu sasvim ok
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice