Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Jel se to samo meni čini ili je hitbox vojnika ili tenka u ovoj igri "veličine nebodera". S koje god udaljenosti pucam na lika, uvijek dobijam hitmarke. Ne vjerujem da je hit detection nešto puno bolji neg u BF3, samo mislim da su povećali "kućice" oko meta.

Pa ja se jucer zezao i pratio Nicka i gledam pazljivo i on puca dobrih centimetar od tipa i ubije ga,mislio sam da sam krivo vidio pa sam pratio dosta dugo i stvarno je tako a kad sam tebe gledao isto tako

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 4

Navodno da negdje u Rusiji ljudima vade bubreg, ali im za to davaju garanciju da će vrtit BF4 na 60 fps lock na bilo kakvim postavkama.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ha, polako se tema pretvara u bf3 gdje se isto raspravljalo o svemu i svacemu. No naslo se i pametnih stvari procitat nevezanih za igru, al sa egzistencijalnim ste pretjerali.
Da se vratim na igru, ja nijednom nisam nasao brod dok se neboder nije srusio, a onda je samo jedan pa ko se ga prvi docepa.
Jel ima itko kakvih drugih zapazanja svezi glede broda?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ejte ljudi...igra mi starta u "windowed" modu...zašto?

Je se to kome događa?

Moje mišljenje...bit će ovo dobro nakon poliranja i updateove i to samo tako...sve nekako blurred...nije da smeta ali...

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

već kad pričate o financijama, hardveru i tako

ja ozbiljno počinjem razmišljat da nabavim konzolu, ps3.. jel ovo igranje na pc je postalo stvarno skup sport.. svake 2 godine u pc treba uložit 4k kn..

nikad nisam volio te tipove šta igraju preko konzola al baš me nešto privlači sama pomisao da bi iz kreveta mogo rokat {#} a i imat više love u đepu, u startu treba kupit i tv i konzolu, a kasnije svakih 6 godina novu konzolu

nekome kome je gaming jedini hobi uz posao to nije puno, al kad imaš još auto i nekoliko hobija... malo je ipak previše

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Soldier977 kaže...

Jel se to samo meni čini ili je hitbox vojnika ili tenka u ovoj igri "veličine nebodera". S koje god udaljenosti pucam na lika, uvijek dobijam hitmarke. Ne vjerujem da je hit detection nešto puno bolji neg u BF3, samo mislim da su povećali "kućice" oko meta.

Pa ja se jucer zezao i pratio Nicka i gledam pazljivo i on puca dobrih centimetar od tipa i ubije ga,mislio sam da sam krivo vidio pa sam pratio dosta dugo i stvarno je tako a kad sam tebe gledao isto tako

"dobrih centimetar"? Daj reci da se zaebavaš... Pa što bi ti? Mesh collision? Primitive collision je sasvim dovoljan za FPS; ti ionako nemaš računalo ni mrežnu konekciju da proguta mesh c.

b00 kaže...

već kad pričate o financijama, hardveru i tako

ja ozbiljno počinjem razmišljat da nabavim konzolu, ps3.. jel ovo igranje na pc je postalo stvarno skup sport.. svake 2 godine u pc treba uložit 4k kn..

nikad nisam volio te tipove šta igraju preko konzola al baš me nešto privlači sama pomisao da bi iz kreveta mogo rokat {#} a i imat više love u đepu, u startu treba kupit i tv i konzolu, a kasnije svakih 6 godina novu konzolu

nekome kome je gaming jedini hobi uz posao to nije puno, al kad imaš još auto i nekoliko hobija... malo je ipak previše

BF3 ni BF4 ne igraju oni koji u 6 godina ne promijene grafičku barem jednom, a to su dvije po najmanje 1000-1500kn. Konzola je oko 4000.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Blade Runner31 kaže...
Soldier977 kaže...

"dobrih centimetar"? Daj reci da se zaebavaš... Pa što bi ti? Mesh collision? Primitive collision je sasvim dovoljan za FPS; ti ionako nemaš računalo ni mrežnu konekciju da proguta mesh c.

Frende ti si meni cudan,jedan post napises dobar a drugih deset imaju smisla ko bunar u dnevnom boravku.Fala bogu da mi nije normalno pucat centimetar od nekog i ubit,kome je ja mu se divim

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
Tonči kaže...

BF3 ni BF4 ne igraju oni koji u 6 godina ne promijene grafičku barem jednom, a to su dvije po najmanje 1000-1500kn. Konzola je oko 4000.

ti usporedujes cijenu graficke sa cijelom konzolom?

15 godina
Tonči kaže...
Kendo kaže...

Hah malo sam se prerano poveselio lakoći snajpera. Stoji činjenica da postoji zeroing u bf4, ali ne baš automatski. Bug u beti je sljedeći. Ako uzmeš onaj snajper koji nađeš na mapi i ispucaš sve metke tj. 22 kolko ih ima i vratiš se na svoj snajper onda u optici vidiš elektronske brojeve udaljenosti i sa v namjestiš udaljenost koju ti pokazuje daljinometar. Inaće toga nema ako prije nisi koristio taj snajper dok gledaš kroz optiku. Postupak kako je Dice to zamislio je sljedeći: - prvo pogledaš sa laserom metu i vidiš točnu udaljenost, nakon toga sa v na snajperu namjestiš tu udaljenost i imaš hit gdje pokazuje križ.

?

Koji snajper na mapi? Ja kao recon uvijek imam podešavanje snajpera za udaljenost u koracima od 200m.

Na dominationu kod prvog spavna na paletama imaš snajper koji možeš pokupiti sa r. Iznad njega ti je mala kvadratna oznaka sa pištoljem, a na drugoj strani ima neki granate lancher koji mlati rafalno kao m320. Taj snajper ubija ako te pogodi i u nogu. Vidio sam na onim silnim filmičima da će ih biti po svim mapama na određenim lokacijama kao što su vrh neke zgrade i sl. Ima 22 metka i kad to ispucaš vrati ti se tvoje oružje s kojim si krenuo igrati. Neće ga biti za otključati nego ga možeš samo pokupiti na mapi ako naletiš na mjesto gdje je postavljen.

K4lim3ro
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Hmmm mislio sam da je BF serijal (kao i sve multiplayer igre) CPU bound, dok je sama graficka na drugome mjestu.

BTW.  radit analogiju cijena izmedu PC-a i konzole racunajuci samo cijenu graficke PC-a i cijele konzole je pomalo smijesno :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
Battlefield 4

Zena je dobila Konzumov bon da za 435 kuna moze dobiti 7" Telefunken tablet !!!

Vec joj govorim da je to savrsena stvar za ucenje djeteta jer postoji hrpa igara za sve uzraste!

Evo jedne:

Nadam se da ne cita forum {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne čita, ali čita mail.

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne čita, ali čita mail.

Odkud ti mail od moje zene??

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Vec joj govorim da je to savrsena stvar za ucenje djeteta jer postoji hrpa igara za sve uzraste!

Evo jedne:

a jel to funkcionalno. ili je to samo mapa. tj slika samo. ?!

mogu si nabavit za probat pipo m8 pro, neki quad divlji... pa reko ima li smisla to upće uzimat za testirat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 17:37 (ranko091).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo samo par riječi od mene.... na mojoj konfig bf4 beta radi predobro...jako sam zadovoljan.... čak nemam problema sa trzanjem i slično ni kad se ruši ona zgrada, btw igram sve na high i nešt na ultra.... prvih sat dva mi je bilo jako čudno ali poslije mi se jako dopalo.... malo je glupo kretanje igrača.... kao da je usporen...ne znam kak da to opišem.... i nekak mi se čini da več ima cheatera...jer neki likovi me doslovce skidaju kao od šale a imaju i veči ping itd....e sad da se malo okrenem na ea i dice stranu....mogli su ipak dat barem dvije mape i commander mod....nebi ih ništa koštalo..ovako sigurno više neću sigurno zaigrat tu mapu kad izađe full igra jer mi je bude preko glave do onda.... sve su svemu dobra igra ali su u beti šparali i na oružju i dodacima itd.... i nekak mi se čini da je helli prelako vozit... zw-11 sam u bf3 spustio gdje očeš ali viper ufuf ne baš...a sad sa ovim sletim gdje hočeš.... a nisam baš neki pilot...na bf3 nisam imao ni 2000 killova sa helijem..... toliko od mene....nadam se da večina može uživat u igri kao i ja jer sam na početku vidio da se dosta vas žali na veliki frame drop,mali fps a jake pile na stolu itd.... {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

POzdrav, poceo i ja malo igrati bf4.

Zanima me ona airburst od supporta, koliko to radi stete? ja gadjam likove sa tim i padnu nakon 3 ili cetiri pogodka?
Zapravo, nemam pojma o ovoj igri, samo sam usao i krenuo igrat.

Totalno sam zanemario bf nekoliko mjeseci, i sada pola stvari nemam pojma.

Sto se tice ove mape, ne svidja mi se i opcenito nisam bas nesto odusevljen 4.
Dobra je, osjete se neki pomaci ali... Mislim da me nece toliko primiti kao trojka.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
ranko091 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

a jel to funkcionalno. ili je to samo mapa. tj slika samo. ?!

mogu si nabavit za probat pipo m8 pro, neki quad divlji... pa reko ima li smisla to upće uzimat za testirat.

Znam isto koliko i ti.

Prema reklami se moze koristiti kad si Commander za bas sve , ko da si pred PC-em, ili kad si u igri kao minimapa!

Al posto se ni jedna jedina osoba nije javila da je to isprobala, pretpostavljam da nije funkcionalno u beti.

EDIT: Hahaha, otisla zena do ducana :))))).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 17:50 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Znam isto koliko i ti.

Prema reklami se moze koristiti kad si Commander za bas sve , ko da si pred PC-em, ili kad si u igri kao minimapa!

Al posto se ni jedna jedina osoba nije javila da je to isprobala, pretpostavljam da nije funkcionalno u beti.

EDIT: Hahaha, otisla zena do ducana :))))).

ma uzet ću ja to za test pa da vidim...

16 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Tonči kaže...

Frende ti si meni cudan,jedan post napises dobar a drugih deset imaju smisla ko bunar u dnevnom boravku.Fala bogu da mi nije normalno pucat centimetar od nekog i ubit,kome je ja mu se divim

Što tu nema smisla? Ima više smisla, nego misliš. :)

Dakle, collision detection se ne radi uvijek (pogotovo ne s ovako velikim mapama i brojem igrača) savršeno kao mesh cd, nego se radi aproksimacija primitivima, često s udaljenosti većima, ali u pravilu se za high-performance igre ne koristi mesh collision.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 17:58 (Tonči).
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Na iPadu radi, ali kako nema Commandera u beti, radi samo kao mapa. :)

14 godina
Battlefield 4

Ovo je odlicno.

Apsolutno NISTA nisam radio/mjenjao i danas novi problemi.

Crasha se stalno igra,stopped working, i kad se pokusam ponovo joinat na bilo koji server,kaze da ugasim u task manageru. NEMAM STA UGASIT.

Katastrofa. Vracam se 3-jci dok ne srede ovaj poluproizvod od BETE.

Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Ovo je odlicno.

Crasha se stalno igra,stopped working, i kad se pokusam ponovo joinat na bilo koji server,kaze da ugasim u task manageru. NEMAM STA UGASIT.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Na Galaxy Tabu meni ne radi. Tj, zamrzne se kad učitava Battlescreen.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
neaktivan
monkeymoon kaže...

Je se to kome događa?

Moje mišljenje...bit će ovo dobro nakon poliranja i updateove i to samo tako...sve nekako blurred...nije da smeta ali...

Ako ti je jedini problem to što starta u window onda pleši i pjevaj.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

lol scouz heli z11 je zbagiran i ne broji kilove sa njim :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
drahic kaže...

Ovo je odlicno.

{#}

Tocno. Nije ni beta. Kako da im dam neki feedback kad se nemogu ni spojit.

15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 3 hvala 1
17 godina
neaktivan
Zura kaže...

Na Galaxy Tabu meni ne radi. Tj, zamrzne se kad učitava Battlescreen.

nazalost ne radi battlescreen na tabletima za sad :(

Battlelog: LateralusX
16 godina
CroL1k1n7 kaže...
monkeymoon kaže...

Je se to kome događa?

Ako ti je jedini problem to što starta u window onda pleši i pjevaj.

Ako imasš TEAMVIEWER ugasi ga pogledaj da li je uključen i ubi proces od istog, inače isti problem kao u BF3

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Meni uopće ne radi, kaže da ne može uspostaviti vezu i daje mi link na troubleshoot stranicu, koja daje 404 {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice