Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Stari barba kaže...

al upravo zbog toga je ova mapa jako losa jer trenutno jedine opcije su ti "ogromni hodnici" ili krov bez ikakvog zaklona...  nema nista izmedju....nekakvi aparmani i slicno kroz koje se moras borit i zato je mapa bezveze...

mozda sam jedan od rijetkih ovde al najbolji trenuci u BF3 su mi bili kad se ekipa skupi na mumble i svak ima svoju ulogu 2/3 u tenku 2 u attack heli ostali pjeske a ja bi redovito recon pa na MAV i navodi svu tu bagru iz zraka...

epic bf trenuci kad navodis heli iza ledja tunguske ili pjesadiji da knifa-a mrske dusmane... posli se sve to svelo na mini timska natrcavanja i kempanje u "banani" sta ce iman osjecaj biti i ovde...

a sniperi ce biti prisiljeni igrat s karabinkama i jurisat okolo sta je u neku ruku i dobro a i lose :/

Druga će to stvar biti prijatelju kad full igra izađe i svi otključaju razne launchere i p.izde mile materine bude vidio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
Tonči kaže...
Penryn kaže...

BFBeast valjda želi reći da ako ne možete dati recimo odmah 2k kn za grafičku u kešu onda bolje da je ne uzimate. Tj. ako vam treba nekoliko rata da vas 'rasterete' zbog obične grafičke onda je vjerojatno preskupa za vas. Ja ga donekle razumijem, ali opet ovisi od osobe do osobe i njenog financijskog stanja. Netko će uzet proc od 1000kn na 12 rata a netko novo auto od 100 000kn u kešu, 100 ljudi 100 ćudi.

Po tome nitko nikad ne bi kupio automobil? Barem od običnih ljudi van elite? Stan?

neshvacas ti mene. automobil nije luxuz nego potreba, a graficka je definitvno spada u skupinu luksuza.

tonci ako ces ti cijeli svoj zivot ziviti u podstanarstvu i vozuiti se javnim prijevozom onda imas krive prioritet u tivotu, zmaci bolje spucati 300kn na graficku na rate nego otplacivati ratu za svoj vlastiti dom ili auto?

Nemrem da se ne nadovezem...Kolko ti imas godina ak mislis da je auto potreba? {#}

Evo ja nemam auto pa i dalje postojim tj. zivim...  cudno!

EDIT na boldano: Ja cu rade kupit bicikl, vozit se javnim prijevozom i uz to si priustit masu drugih stvari nego trosit na gorivo, poreze, regu i amortizaciju auta... e da, i jos placat ratu za auto lol
Po nekakvoj logici bi se trebale takve skupe stvari kupovat za kes, od neke stednje i sl. not to je sad drugi par postola u ovoj drzavi. A ne na masnu ratu 5-7 god + milja kamata...to je jako puno vremena i novaca koje ti banka uzme. Logicnije je uzet grafu na 12mj nego auto na 60..jer tu grafu bus nekak pokrio ak npr. ostanes bez posla, a auto bome nebus... 

Ugl, vracam se na temu.
Igra mi i dalje ne radi, brijem da cu ic piknut neki proc na 24 rate :D

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:36 (Sale_ds).
13 godina
Battlefield 4

Evo jedan gameplay što smo bacili nekidan {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

mene od ovakvih glupih postova boli glava, neznam kak je vama...{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
9 0 hvala 2
14 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Sale_ds kaže...
BFBeast kaže...
Tonči kaže...
Penryn kaže...

BFBeast valjda želi reći da ako ne možete dati recimo odmah 2k kn za grafičku u kešu onda bolje da je ne uzimate. Tj. ako vam treba nekoliko rata da vas 'rasterete' zbog obične grafičke onda je vjerojatno preskupa za vas. Ja ga donekle razumijem, ali opet ovisi od osobe do osobe i njenog financijskog stanja. Netko će uzet proc od 1000kn na 12 rata a netko novo auto od 100 000kn u kešu, 100 ljudi 100 ćudi.

Po tome nitko nikad ne bi kupio automobil? Barem od običnih ljudi van elite? Stan?

neshvacas ti mene. automobil nije luxuz nego potreba, a graficka je definitvno spada u skupinu luksuza.

tonci ako ces ti cijeli svoj zivot ziviti u podstanarstvu i vozuiti se javnim prijevozom onda imas krive prioritet u tivotu, zmaci bolje spucati 300kn na graficku na rate nego otplacivati ratu za svoj vlastiti dom ili auto?

Nemrem da se ne nadovezem...Kolko ti imas godina ak mislis da je auto potreba? {#}

Evo ja nemam auto pa i dalje postojim tj. zivim...  

oprosti ali auto je prijeko potreban, auto je od davnih dana prestao biit luksuz. kako mislis ici na posao, ljetovanja, zimovanja u trgovine itd. auto je definitivno veca potreba od sugavog komjutera ili  bilo koje komonete bez koje se moze. pogledaj malo oglase za posao vecinom svi traze da imas polozen vozacki ispit.

17 godina
Battlefield 4

Hocete reci da BF4 nije potreba nego luxuz????!!??? {#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
15 0 hvala 1
16 godina
Tonči kaže...
BFBeast kaže...
Danny_HR kaže...

Još si i dobar. Dado je kupio miš na 10. LOL

lol kupujete stvari koje vam nisu potrebne na rate. na rate se kupuju samo stvari koje su pootrebne za zivot a luksuz se kupuje ako imas viska novaca za gotovinu. djeco djeco krivo radite.

Sve se kupuje na rate i s odgodom, ako je moguće, sve dok nema kamata. Nikad nećeš naučiti ekonomiju...

Kupnja na rate bez kamate je kupnja s kamatama ako usporediš istu kupnju sa kešom uz popust na ,jelte , keš!!

haha jesam ga nadrobio{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
Sale_ds kaže...
BFBeast kaže...
Tonči kaže...
Penryn kaže...

Evo ja nemam auto pa i dalje postojim tj. zivim...  

oprosti ali auto je prijeko potreban, auto je od davnih dana prestao biit luksuz. kako mislis ici na posao, ljetovanja, zimovanja u trgovine itd. auto je definitivno veca potreba od sugavog komjutera ili  bilo koje komonete bez koje se moze. pogledaj malo oglase za posao vecinom svi traze da imas polozen vozacki ispit.

Pa necu ic na ljetovanja i zimovanja jer otplacujem auto...majko mila.
Nisi cio za bicikl i role...cak je i zdravo, progooglaj malo.. 

I ja se isto dam navuc, ovaj je neka opaka trolcina il ima 11 godina..

17 godina
neaktivan

Kupnja na rate bez kamate je kupnja s kamatama ako usporediš istu kupnju sa kešom uz popust na ,jelte , keš!!

haha jesam ga nadrobio{#}

kupnja na rate je kupnja,kupnja za keš je utopija :)

rakija rulz
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ajde dosta sad offtopica.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 1 hvala 8
14 godina
neaktivan

Kolko ce kostat te nove R9? Da bude neki srednji segment ko ova moja trenutno.
Uopce ne pratim nis u zadnje vrijeme.

16 godina
odjavljen

R9 290x će biti 599 dolara.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Cek to je srednji segment?
Pa to je duplo neg kaj ova moja kosta {#} 

13 godina
Tonči kaže...

Plus 30ak% nameta dok dođe do nas, osim ko je sretnik da uzme u Americi.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Tonči kaže...

Cek to je srednji segment?
Pa to je duplo neg kaj ova moja kosta {#} 

To je najbrža, kao 7970, ne srednji segment. Naravno u USA. U nas oko 599 eura. Naruči se na Amazonu ako u nas bude bitno skuplja.

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Bilo bi dobro kupiti "grafičku" za 100.000 ojra i "stan" za 2 soma kuna. {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

To je najbrža, kao 7970, ne srednji segment. Naravno u USA. U nas oko 599 eura. Naruči se na Amazonu ako u nas bude bitno skuplja.

Aham, tak je vec bolje. Kad bi to moglo stic kod nas, se zna vec?

Idem malo prosetat netom da vidim tocno o cem se tu radi..

14 godina

pa zanima me dal bi mogao na high ultra igrat na 60fpsa barem? sa tom 770 phantom

12 godina
BFBeast kaže...

mislis ici na posao, ljetovanja, zimovanja u trgovine itd.

Cuo sam da na Paracel Storm imaju lijepih plaza.

12 godina
protjeran

majko mila pa nisu normalni.

ali sada priznajte dali to nije pljacka, ebemu sve das za karticu 6000-7000 kn a neces moci sa njom igrati na ultra na 120 fps-a.

nesto tu nestima ili su kartice u zaostatku za igrama ili ovi imaju vec napravite 3x jace cipove ali ih izbacuju postepeno da zaraduju sto vise para na hardweru. po meni je to pljacka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:53 (BFBeast).
14 godina
Battlefield 4

Uzas.

Mislio sam da cu uzet 290tku ali s obzirom na ovu cijenu 290x ,ako nije patka,cini se da necu imat niti za R 270. {#}

Rijeci se pozlatite kolegi da ce bit max do 3400kn. (290)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:55 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Tonči kaže...

Aham, tak je vec bolje. Kad bi to moglo stic kod nas, se zna vec?

Idem malo prosetat netom da vidim tocno o cem se tu radi..

BFBeast kaže...

majko mila pa nisu normalni.

ali sada priznajte dali to nije pljacka, ebemu sve das za karticu 6000-7000 kn a neces moci sa njom igrati na ultra na 120 fps-a.

nesto tu nestima ili su kartice u zaostatku za igrama ili ovi imaju vec napravite 3x jace cipove ali ih izbacuju postepeno da zaraduju sto vise para na hardweru. po meni je to pljacka.

Uzrujavate se bez razloga starim tekstovima. Kartica će imati MSRP od 599 $ ili 599 €, a u početku (najmanje do prosinca) cijena će biti vjerojatno veća da se iskoriti mali broj dostupnih kartica i blagdanska kupovina. Nakon prosinca kartice će normalno nazad na 599 čega-god, a za oko 6 mjeseci ide klasično snižavanje cijene.

14 godina
Battlefield 4

Stari tekst a tekst od jucer.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
drahic kaže...

Stari tekst a tekst od jucer.  

Malo kasne. Već jutros (rano) se znao MSRP i da su cijene na tim trgovinama samo okvirne dok ne bude službeno (sad je 9999 ako provjeriš :) ).

15 godina
Battlefield 4

Hah malo sam se prerano poveselio lakoći snajpera. Stoji činjenica da postoji zeroing u bf4, ali ne baš automatski. Bug u beti je sljedeći. Ako uzmeš onaj snajper koji nađeš na mapi i ispucaš sve metke tj. 22 kolko ih ima i vratiš se na svoj snajper onda u optici vidiš elektronske brojeve udaljenosti i sa v namjestiš udaljenost koju ti pokazuje daljinometar. Inaće toga nema ako prije nisi koristio taj snajper dok gledaš kroz optiku. Postupak kako je Dice to zamislio je sljedeći: - prvo pogledaš sa laserom metu i vidiš točnu udaljenost, nakon toga sa v na snajperu namjestiš tu udaljenost i imaš hit gdje pokazuje križ.

K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Rijeci se pozlatite kolegi da ce bit max do 3400kn. (290)

ispod 5000 sigurno nebude

16 godina
odjavljen
Kendo kaže...

Hah malo sam se prerano poveselio lakoći snajpera. Stoji činjenica da postoji zeroing u bf4, ali ne baš automatski. Bug u beti je sljedeći. Ako uzmeš onaj snajper koji nađeš na mapi i ispucaš sve metke tj. 22 kolko ih ima i vratiš se na svoj snajper onda u optici vidiš elektronske brojeve udaljenosti i sa v namjestiš udaljenost koju ti pokazuje daljinometar. Inaće toga nema ako prije nisi koristio taj snajper dok gledaš kroz optiku. Postupak kako je Dice to zamislio je sljedeći: - prvo pogledaš sa laserom metu i vidiš točnu udaljenost, nakon toga sa v na snajperu namjestiš tu udaljenost i imaš hit gdje pokazuje križ.

?

Koji snajper na mapi? Ja kao recon uvijek imam podešavanje snajpera za udaljenost u koracima od 200m.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice